Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım nolur üzülme bak bıkere hamıle kaldın inşallah kalırsın yıne.ya hıc hamıle kalma şansın olmasaydı? inşallah güzel haberler vercen bize hepberaber sevıncez.

tesellin için çok teşekkür ederim canım benim kusura bakmayın arkadaşlar cevapları geç yazıyorum yalovadayımda anneme geldim kız kardeşimin bebişi olduda ben görememiştim bu hafta yılkbaşı nedeniyle 1 hafta tatile çktık bende tontişi bol bol seviyorum o yüzden sizlere katılamadım...tabiiki bizimde bir gün olacak ama biz bekleyemiyoruz öptüm seni :1hug:

Kızlar merhaba, ben de bugün katıldım aranıza...Yaklaşık 2 hafta önce 13 haftalıkken bebeğimi kaybettim, kalbi durmuş 11. haftada, hiçbir şey farketmedim Hala kendimi toparlayamadım, patalojiden de bir şey çıkmadı, insanın çektiği ruhsal acı fiziksel acının yanında hiçbir şey, rabbim daha büyüğünü yaşatmasın diye dua ediyorum. Doktorum ilk adetini olduktan sonra gel, nedene yönelik testleri yapalım dedi, bir de ilk adetle birlikte bebek çalışmalarına başlayabilirmişim, malum benim yaş 35 bekleme lüksüm yokmuş Ama ben nedenini öğrenmeden başlamak istemiyorum, yeniden hamile kalmaktan, hamile kalamamaktan, hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, kafam çok karışık, ne yapıcam ben??? Geçer mi bu durum? Benim bu ilk hamileliğimdi, 2 seneden sonra olmuştu, anne olamamaktan da korkuyorum, beni de aranıza alır mısınız?

cnm benimde 28 ocak olsun kürtajdan sonra değişti :)) inşallahh gelemeyecek kartımın tarihi..

Son düzenleme:

öncelikle geçmiş olsun.aramıza hoş geldiniz kıslara.a.s.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın.:Saruboceq:ALLAH bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin.inşallah fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz.

fudacım,tuğbacım cevabınız için teşekkür ederim kıslar,ama o gün 9. günümdü bugün 12 günüm ve ağrım ara ara devam ediyor.dün akşamdan beride sağ tarafta.yumurtlamak bu kadar uzun sürermiki?p.tesi dr'a gitsem( ilaç kullanmadım)acaba anlaşılırmı,biraz akıntımda var.ayy bu ay bari tutsun diye sizleri soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın kıslaaaar..

nasılmış benim canlarım??bende iki gündür yine baş ağrısı vardı kızlar mahvediyor beni bu ağrılar..
özledim hepinizi bir türlü denk gelemiyoruz artık eski kalabalık günlerimizi özlüyorum..
hepinizi öpüyorum hadi hamile haberleri duyalım 2009 yılının ilk hamişi kim olacak bakalım...

aramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalıp acılarınızı unutursunuz inşallah...

Bu duaya amin denir ancak, saol mehtap gülü.

canım bende 10 haftalık bebeğim kalp atışı durduğu için,kürtajla hamişliğime son verilmişti.bu ayın 25.de 1 yıl olacak ve hala tam gaz çalışmalara devam.ara ara umudumu kaybetsemde biliyorumki RABBİM tekrar verecek.kıslar bu gece kur'an okuduğumda, yine hepimiz için dua edecem.BÜYÜK ALLAHIM FAZLA BEKLETME BEBİŞLERİMİZ TÜM İSTEYENLERE,VE BANA GELSİN ARTIK HAYIRLISIYLA. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.HADİ KISLAR HEP BEREBER.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm geçmiş olsun bu haftalarda normal sanırım başağrısı öle duymuştumm.. allah yardımcın olsun oğluşun ii olsun napcan annesi dayancan
cnm doktor banada 6aydan sonra olmazsa gel takip edicez dedi bide en önemlisi stres yapma yaparsan olmaz. adetin 1günden saymaya başla 10.günü ile 20.günü arası günaşırı dedi aklında olsun..:Saruboceq:

canım dr'a enson gittiğimde beni infertilite bölümüne yönlendirdi.(tabii ben hala gidecem)fsh değerim 10.59dusınırdaymış.bu ay acayip kasık ağrılarım oluyo...kocişlede aramız bu aralar naneli tamda yumurtlama günlerim ne yapsam bilmemki.
nilaycım ben kendi adıma iyi diyelim iyi olsun.canım geçmedimi hala başının ağrısı.bebişlerimiz için herşeye değer tatlışkom.yeterki sağlıklı olsun,bizi bırakmasınlar canım.
bu arada bizim diğer kıslar nerelerde,nasıllar hadi bi haber verin canlarım.

Son düzenleme:
canım erken yumurtluyo da olabilirsin.dr gidersen anlaşılır tabi yumurtaların durumundan.hadi bakalım inşallah tutucak bu ay mehtapcım

amiiiiiiiiiin mehtapcım bende hep dua ediyorum kendim ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma ve de hamile olan arkadaşlarıma.

çok geçmiş olsun canım.ne demek tabiki burda herkesin yeri var.hoşgeldin.zamanla herşey yoluna giricek.

bence bekleme canım ben hiç beklemedim.kürtaj olduktan sonra hiç korunmadım gerçi olan bişi yok daha ama:1rolleyes:
hiç bi fark yok benceeeee.sen çalışmalara başla canım bir an önce.stres yapma yeter

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

gül84........................... 12 aralık
sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

--------------------------------------------------------------------------------

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
minik kelebek(özlem).....30 aralık
Bumuyani......................03 ocak
neriman83......................08 ocak
Lolo...............................12 ocak
gül84..............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
Mehtap gülü....................16 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
cancer............................28 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
Karamelek07....................????
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
anjelic.............................

HAMİŞ LİSTEMİZ

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş

merhaba arkadaşlar... ben 5 haftalık hamileyim, hamile olduğuma sevinirken korkmaya başladım, bugün akıntım vardı bir ara kahverengilik vardı, sizce bu kötü bişey mi? lütfen yardım din, gerçekten korkuyorum....

mehtapcım canımcım yumurtlama ağrısı olabilir datluumm.
çünküüüü bende hamile kalmadan önce sadece 1 gün yumurtlama ağrısı çekerken bu sefer 4-5 gün ağrımıştı. hatta 4 kere yumurtladım bu ay hamile kalırsam kesin 4'üz falan diyordumm. herşeyin hayırlısı canım, ağrılarını çok dinleme çalışmalara devamm Şeniz
:roflol: mehtapcıım bizimde eşimle öyle bir anımız var. tam yumurtlama zamanım. bişey yapıp beni kızdırmıştı şimdi hatırlamıyorum, ben küsmüştüm triip atıyodum. bana demişti ki yazık değil mi yumurtamıza boşuna mı çatlasın, yapalım işimizi sonra küsmeye için elverirse küsersin demişti :roflol: oluyo öyle ufak ufak atışmalar, tuzu biberi onlarda.

teşekkürler, inşallah liste bana uğurlu gelir, her açıdan...

hoşgeldin anjelic, aylin benim ismim.
listemiz gerçekten çok uğurlu, eminim en kısa zamanda herkes hamile haberi vericeek

sherkercim bence ağrın, ateşin yoksa ve de kanamaya dönüşmediyse bir sorun olmaz ama endişeleniyorsan bir dokotra git, kendini yorma, üzme, bol bol dinlenip iyi şeyler düşün ve bol su iç...

hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlık versin..
bana dr'um ilk başlarda kahverengi akıntı gelirse korkma, açık pembe veya kırmızı kanaman olursa hemen gel demişti..
umarım önemli bişey değildir, yinede dr'una danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…