- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.381
canım gördüm bebişimi ama çok zorladı bizi açmadı bacaklarını sonra dr vajinal baktı ve gördü pipiyi OĞLUŞUM oluyor
kıslar bende bi hafta önce düşük yapmıştımya karar verdim evde durup kafayı ve koçişin kafasını yimicem kpss kursuna gidiyodum tekrar başladım hayrlısıyla hamiş oldum diye herşeyi boşlamıştım ya bide düşüğün tek ayağı içerde derlerya düşükten sonra kolay hemn hamiş olunuyomu yani ben 5 yıldr istiyodum doğal oldu bu hamişliğim devamı gelir demi bilgisi olan varmı ?:Saruboceq:hihoyyyt
kizlaaaarr ben geldiiiim, nasilsiniz bakalim? bütün sayfalari okudum anca gelebildim, tugbacim yarin güzel haberlerle dönersin insallah..
hasta olan arkadaslarima gecmis olsun diyorum, benim gibi gününü bekleyen arkadaslarada hayirlisi olsun diyorum..
canlarim geriye sayim basladi, 2-3 gündür kasiklarimda agri var, hayirdir insallah..bakalim eger karti yersem dr umu aricam bu sefer. bi baksin ne var ne yok ..
bugün bizim evlilik yildönümümüz kizlar, 6. senemizi bitirdik allahima sükürler olsun, bütün gün kocisle keyif yaptik, hava cok soguk, disari cikasimiz gelmedi. yemegimizi yedik, birazdan pastamizi kesicez) buyrun birlikte yiyelim..
fundisim sende durumlar nasil? calismalara devammi? agrin sizin yoktur insallah..
öpüyorum selamlar
kıslar bende bi hafta önce düşük yapmıştımya karar verdim evde durup kafayı ve koçişin kafasını yimicem kpss kursuna gidiyodum tekrar başladım hayrlısıyla hamiş oldum diye herşeyi boşlamıştım ya bide düşüğün tek ayağı içerde derlerya düşükten sonra kolay hemn hamiş olunuyomu yani ben 5 yıldr istiyodum doğal oldu bu hamişliğim devamı gelir demi bilgisi olan varmı ?:Saruboceq:hihoyyyt
günaydın arkadaşlar bende 17 temmuzda iki aylık düşük yaptım tedaviyle olmuşdu beş aydır uğraşıyorum olmuyo sorun çıkıyo şimdide süt hormonlarım yüksek çıkıyo çok yoruldum artık bunaldım doktorum dan aşılama yapmasını istedim ocak da yapalım dedi ilk bebeğim kendiliğinde olmuşdu şimdi niye olmuyo anlamdım allahım hepimize ogüzel duyguyu yaşatsın amin artık gel bebeğim
bende iki düşük yaptım.boş kese .7 haftalıkken düştüler tekrar hamile kalmak istiyorum inşallah rbbim isteyen herkese verir.
kızlar günaydıınnn nasılsınız canlarım hepinizi öpüyorum burdan sizi çoookk özledim
kızlar nolcak benim bu halim normalde 12 sinde olmam lazım bu sabah lekelenmem oldu galiba erken olucam gerçi hiç sancım yok ama zaten benim her zaman ağrım olmuyo erken gelirse düzenim bozuldu demektir üff olmucak galiba bebiş e şimdi ben günümüde karıştırırım yani leke adetten sayılıyomu acaba yoksa tam geldiği günümü sayıcam anlamadım dur bakalım belki sadece lekelenmem olur gerisi gelmez ee öyle olursa sayılmıcakmı uff çok karışık yaaa en iyisi beklemek yapıcak başka bişey yok
kızlar soğan kürü yapıcam demiştimya yapamadım tadı çok iğrenç hiç bişey yapmadan öylece bekliyorum bakalım ne zamana kadar beklicem
kızlar kendinize iyi bakın sizi seviyorum yiğenlerimide okşayın benim için(yani karnınızı)
sağol fundacım oğlumun matematikle ilgili sorunları var matamatiğe baya bi ağırlık verdik iki gündür liseye giden yiğenim var ondan yardım istedim haftada iki gün matematik çalıştırıcak oğluma bende pek anlamıyorum matamatikleri baya zor
eşim daha iyileşmedi hala yarası açık kapanmadı daha bu ara biraz hasta gibi görüyorum eşimi ama bana bişey söylemiyo karnıda baya bi şiş doktora gitmemiz lazım ciğerleri içinde kontrole gitmesi gerekiyo dün sancısı vardı artık kızdım yani git doktorada neden böyle olduğunu anlayalım dedim eşim çok inatçı doktorada pek gitmeyi sevmiyo anca çok mecbur kalıcak öyle anlıcan daha sıkıntılar geçmedi
bende iyiyim işte bu boğuşmanın içinde ne kadar iyi olunursa oğlum dün sabah uyandı ilk işi anne kardeşim için doktora ne zaman gidicen dedi çocuk işte olmadığını anlamıyo ben istiyorum ama yok işte napim
neyse kafanı şişirdim canım kendine iyi bak ben şimdi okula gidiyorum oğlumu bırakıp gelicem
kızlar merhaba iyisiniz inşallah hepiniz ben iyiyim çok şükür bebek 7+1 oldu acaba gitsem kalbini duyabilir miyim ki çok merak ediyorum 8 hafta dolsun diyorum sabredemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?