- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.361
sherkercim bence ağrın, ateşin yoksa ve de kanamaya dönüşmediyse bir sorun olmaz ama endişeleniyorsan bir dokotra git, kendini yorma, üzme, bol bol dinlenip iyi şeyler düşün ve bol su iç...
tubacım aslım trabzon ama ben hiç gitmedim,sadece düzceyi biliyorum)canım ben gölyaka'danım ve bende köyümü çoook seviyorum.ah ne güzel sen hiç ayrılmamışsın.ben fındık zamanında gidebiliyodum,ama artık o bile hayal oldu.ananem vefat edince,artık çok yakınımda kalmadı orda.tubacım oralara her baktığında benide hatırla.:1hug:
yeliz gözünaydın canımcım sonunda geldi hee kırmızılar.MEVLAM büyük inşallah yeni yılın ilk aylarında hamiş kalırsın tatlım.kıslaaaar ben sizleri çooooooooooooooook seviyorum yaaaaa............Şeniza.s.
kanama olmadı,sadece kahverengi bişey, korktum birden, bişey yoktur dimi arkadaşlar:Saruboceq::Saruboceq:
mehtapcım canımcım yumurtlama ağrısı olabilir datluumm.
çünküüüü bende hamile kalmadan önce sadece 1 gün yumurtlama ağrısı çekerken bu sefer 4-5 gün ağrımıştı. hatta 4 kere yumurtladım bu ay hamile kalırsam kesin 4'üz falan diyordumm. herşeyin hayırlısı canım, ağrılarını çok dinleme çalışmalara devamm Şeniz
:roflol: mehtapcıım bizimde eşimle öyle bir anımız var. tam yumurtlama zamanım. bişey yapıp beni kızdırmıştı şimdi hatırlamıyorum, ben küsmüştüm triip atıyodum. bana demişti ki yazık değil mi yumurtamıza boşuna mı çatlasın, yapalım işimizi sonra küsmeye için elverirse küsersin demişti :roflol: oluyo öyle ufak ufak atışmalar, tuzu biberi onlarda.
aylin güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün datluuum.:roflol:akşam çalışamadıkmisafirlerim vardı geç gittiler.artık bu akşam bakarık,biraz naz yapayımda gönlümü alsın.geç kalmış olmam dimii kıs?
canım erken yumurtluyo da olabilirsin.dr gidersen anlaşılır tabi yumurtaların durumundan.hadi bakalım inşallah tutucak bu ay mehtapcım
amiiiiiiiiiin mehtapcım bende hep dua ediyorum kendim ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma ve de hamile olan arkadaşlarıma.
amiiiiiiin fundacım inşallah tutar bu ay hepimizinki.ay ayıptır söylemesiağrım iyice çoğaldı kasıktan arkaya vuruyo artık.
canım bende seni korkutmak istemem.benimde önce kahverengi lekelenmem oldu eşimi aradım geldi,hemen hastaneye gittik düşük başlamış dedi.3-4 gün sonra pembeleşti,20 gün yattım ilaç kullandım ama nafile kalp atışı durmuş kürtajla sonoçlandı.umarım sende aynı acıları yaşamazsın,bunları seni üzmek veya strese sokmak için yazmıyorum ama ne olur ihmal etme canım.dualarım seninle hemen git bi dr'a ihmal etma tatlım.kanama olmadı,sadece kahverengi bişey, korktum birden, bişey yoktur dimi arkadaşlar:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar,10 aylık evliyim,5 ay önce düşük yaptım.günüm 5 gün gecikmişti test yaptırdım pozitif çıktı sevinmiştim ama ne yazıkki o gece inanılmaz adet sancısı gibi bir sancı ve kanama oldu ve bebeğim düştü..allah razı olsun dr um çok titiz inanılmaz derecede tahlil ve testler yaptırdı bana en küçük şeylerime bile bakıldı ve lkan pıhtılaşması gibi bişey varmış,hamile kalmanda sorun yok kalırsın ama kaldıgında aylık iğne yapılacak dedi ve folik asit + bebe aspirini verdi.hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi.yaklaşık 3 aydır içiyorum..umudumu hiç yitirmedim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek sahibi oluruz..sizlere çok önemli birşey söylemek istedim burda ÖNEMLİİİİ : ben 1 kere düşük yaptım,dr um bana '''bi takım testler var ama bu testler sadece çukurova üni. tıp fakültesinde yapılır (adanadayım bu arada)dedi. ve bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyor dedi.seni oraya sevk edicem ama orada 1 kez düşük yaptım deme sorarlarsa 3 kez düşük yaptım de''' demişti .gerçekten tahlil için gittiğimde oradaki doktor daha once düşük yaptınmı diye sordu bende 3 kez yaptım dedim ancak oyle o tahlilleri yaotılar ve sonucunda işte kan pıhtılaşması çıktı.iyiki yaptırmışımki belki bunu bilmeseydim daha kaç kez düşük yapacaktım kimbilir..bikaç internet sitedeki yazılardan da okudum boyle durumla karşılasan arkadşlar varmış,bazı yerlerde bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyormuş..bu çok kötü bi durum.ben yalan söyledim ve oyle yaptırdım o tahlilleri...en azından bilginiz olsun istedim..hepinize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız..(isteyenler tabi)
yelizim adet biter bitmez çalışmalar son gaz dimii?bak bu ay hemen hemen hepimizden hamiş haberleri bekliyorum tabii ALLAH ın izniyle
fıstığım bu yılbaşında pek kalabalık değildik.kızım geldi bol bol tontoşumla oynadım.ah büyüdükçe dahada tatlı oluyo,yaramazlık yapınca hayır elvan diyorum,oda bana parmağını sallayarak ha diyo şımararak.çok sevimli oluyolar çooook. bebekleri çok seviyorum, eşime çocuklar büyüyo hep böyle kalsalar deyince,sana kalsa her sene bi çocuk yaparsın dio, bende olsa yaparımda olmuyo deyince kızıyo.RABBİM bebek özlemiyle yanan herkese çifter çifter nasip etsin.
merhaba arkadaşlar,10 aylık evliyim,5 ay önce düşük yaptım.günüm 5 gün gecikmişti test yaptırdım pozitif çıktı sevinmiştim ama ne yazıkki o gece inanılmaz adet sancısı gibi bir sancı ve kanama oldu ve bebeğim düştü..allah razı olsun dr um çok titiz inanılmaz derecede tahlil ve testler yaptırdı bana en küçük şeylerime bile bakıldı ve lkan pıhtılaşması gibi bişey varmış,hamile kalmanda sorun yok kalırsın ama kaldıgında aylık iğne yapılacak dedi ve folik asit + bebe aspirini verdi.hamile kalana kadar günde 1 tane iç dedi.yaklaşık 3 aydır içiyorum..umudumu hiç yitirmedim umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve bebek sahibi oluruz..sizlere çok önemli birşey söylemek istedim burda ÖNEMLİİİİ : ben 1 kere düşük yaptım,dr um bana '''bi takım testler var ama bu testler sadece çukurova üni. tıp fakültesinde yapılır (adanadayım bu arada)dedi. ve bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyor dedi.seni oraya sevk edicem ama orada 1 kez düşük yaptım deme sorarlarsa 3 kez düşük yaptım de''' demişti .gerçekten tahlil için gittiğimde oradaki doktor daha once düşük yaptınmı diye sordu bende 3 kez yaptım dedim ancak oyle o tahlilleri yaotılar ve sonucunda işte kan pıhtılaşması çıktı.iyiki yaptırmışımki belki bunu bilmeseydim daha kaç kez düşük yapacaktım kimbilir..bikaç internet sitedeki yazılardan da okudum boyle durumla karşılasan arkadşlar varmış,bazı yerlerde bu testler en az 3 kez düşük yapanlara yapılıyormuş..bu çok kötü bi durum.ben yalan söyledim ve oyle yaptırdım o tahlilleri...en azından bilginiz olsun istedim..hepinize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız..(isteyenler tabi)
ayy canım yinemi başladı senın başagrıların.inşallah artık bu son olur,valla bas agrısı cok az yasamısımdır ama cok dayanılmaz oldugunu bılıyorum.gecmıs olsun canımcımnasılmış benim canlarım??bende iki gündür yine baş ağrısı vardı kızlar mahvediyor beni bu ağrılar..
özledim hepinizi bir türlü denk gelemiyoruz artık eski kalabalık günlerimizi özlüyorum..
hepinizi öpüyorum hadi hamile haberleri duyalım 2009 yılının ilk hamişi kim olacak bakalım...
aramıza yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun en kısa zamanda hamile kalıp acılarınızı unutursunuz inşallah...
oyy ne cok sevılır sımdı o, bıde sen yaparsan berber buyurler artık.bızımde günümüzde bı arkadasımızın bebegı var.zaten her dakka bırımızın kucagında.arkadaısmda diyokı " ayy bu gunler herhafta olsa keske,ohh cocugu kucagıma almaya sıra gelmıyo bana " dio.cok tatlı bişe daha 4 aylık.bende cok severım bebeklerı ,buarada amın dıyorum Allah ım kımsenın kucagını boş bırakmasın inşallahyelizim adet biter bitmez çalışmalar son gaz dimii?bak bu ay hemen hemen hepimizden hamiş haberleri bekliyorum tabii ALLAH ın izniyle
fıstığım bu yılbaşında pek kalabalık değildik.kızım geldi bol bol tontoşumla oynadım.ah büyüdükçe dahada tatlı oluyo,yaramazlık yapınca hayır elvan diyorum,oda bana parmağını sallayarak ha diyo şımararak.çok sevimli oluyolar çooook. bebekleri çok seviyorum, eşime çocuklar büyüyo hep böyle kalsalar deyince,sana kalsa her sene bi çocuk yaparsın dio, bende olsa yaparımda olmuyo deyince kızıyo.RABBİM bebek özlemiyle yanan herkese çifter çifter nasip etsin.
valla yap yelızcım ohh peşpeşe buyutursun işte.bak ablan 3 taneyı buyutecek aynı anda.hadı bakalım bu ay hamiş haberini alırız inşallahevet mehtapcım calısmalar baslıcak yakın zamanda ınsallah yumurtalarda olusurda bosa kurek cekmıs olmayız ne guzel sevecek bır bebegınız var ozlemını gıderıyorsundur bende en az 3 tane olsun ıstıyorum ama esım once bır taneyı basaralımda gerısını sonra dusunuruz dıyor ama kararlıyım ılk bebekten sonra hıc korunmıcam zaten kolay olmuyor bugunlerın acısını cıkartıcam vallahı kaydirigubbakcemile3
mrb arkadaşlar bende temmuz 25 te düşük yapmıştım hala uğraşıyorum bebişime kavuşmak için bu ay kist oluşmuştu doğum kontrol hapı kullandım hastalanmayı bekliyorum şimdi inşallah 2009 hepimize uğurlu gelirde kucaklarımız dolar bu sene allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bizlere bi daha bu acıyı yaşatmasın ve ayrıca sizleri bulmaktan çok mutluyum benide aranıza alırsanız herkese iyi akşamlar:1hug:
kızlar tahlıl sonuclarım bılgısı olanlardan yorum beklıyorum
fsh 8,43
tsh 0,76
lh 11,21
çook geçmiş olsun, aramızahoşgeldin canım.mrb arkadaşlar bende temmuz 25 te düşük yapmıştım hala uğraşıyorum bebişime kavuşmak için bu ay kist oluşmuştu doğum kontrol hapı kullandım hastalanmayı bekliyorum şimdi inşallah 2009 hepimize uğurlu gelirde kucaklarımız dolar bu sene allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bizlere bi daha bu acıyı yaşatmasın ve ayrıca sizleri bulmaktan çok mutluyum benide aranıza alırsanız herkese iyi akşamlar:1hug:
selam kızlar nasılsınız kacgundur ugrayamadım bende iyi sayılırım ama su haberleri gödükce mahvoluyorum o minicik yürekleri öldürenlerı gördükce aglamaktan helak oluyorum, bu nasıl bir anlayıs bu nasıl bır vicdan.bır avuc israil masum insanları, kadınları cocukları katlediyor ,hastanelerı ilaç depolarını yerle bır edıyor ama koskoca dünya susuyor.bu nasıl adelet yaaa.nerde insan hakları nerde avrupanın yüce divanı ? hani nerde herkez.o masum insanlara dua etmnekten baska elimizden hiçbirşey gelmez ama koskaca dünyanın bu olaya tepkisiz kalmasını ben anlamıyorum aslında cok güzel bı söz var "it itin kuyruguna basmazmış" ben bütün dünyayı ve müslümanım die gecinen o zengın arap ülkelerını bu kefeye koyuyorum. hiçbirinden bı avuc yürek cıkmaz ama hepsi müslümanız die gecınırler,.bu resmen soykırım!!! bu devırde herkezın heryere bı ucak mesafesı uzak oldugu şu dünyada kimsenın kılını kıpırdatmaması benım yüreğimi daglıyor.üstelık bırde bebek bekledıgım şu günlerrde ölen o yavruları görmek içimi paramparca edıyor.onlarıda bır anne dogurdu onlarda insan yavrusu onlarda anakuzusuydu ama hepsını paramparca ettiler,Allah ım büyük ; o israile öyle bır acı versınkı dünyaya geldiğine pişman olsun inşallahhhhhhhh
hayırlı haberler bekliyoruz tubişciimm, pıtır pıtır görürsün inşallah minişin kalp atışlarını..buarada kızlar yarın doktora gıdıcem dualarınızı eksık etmeyın,bebegımın kalp atıslarını duymak nasıp olsun inşallah ve hersey yolunda olsun inşallah.cok heycanlıyım.doktordan gelınce yazarıum hemen
buarada kızlar yarın doktora gıdıcem dualarınızı eksık etmeyın,bebegımın kalp atıslarını duymak nasıp olsun inşallah ve hersey yolunda olsun inşallah.cok heycanlıyım.doktordan gelınce yazarıum hemen
ben anlayamadım yelizcim bu kısaltmaların ne demek olduğunu, raporun yanında referans değerler yazar, o değerlere eşdeğer mi bunlar canım?
aylınım ben baktımda ortalarda gıbı gorunuyor bırde sızlerın fıkırlerını alayım ıstedım nasılsın mınık tosbaan uzmuyor senı dımı guzelım hersey yolundadır ınsallah
sorma tubişcim birde bu israillilerin çoğunluğu yahudi ve 2. dünya savaşında hitler hepsinin kökünü kurutacaktı. nekadar zülme uğradılar, kamplarda diri diri yandılar şimdi aynısını başka bir millete yapıyorlar. hitlerin onlara yaptığınıa o kadar üzülüyordum ki soykırım hakkındakı filmleri belgeselleri seyrederken içim gidiyordu ama şimdi hiç üzülmüyorum. dediğin gibi canım Allah büyük.. en kısa zamanda son bulsun bu savaşş.
buarada kızlar yarın doktora gıdıcem dualarınızı eksık etmeyın,bebegımın kalp atıslarını duymak nasıp olsun inşallah ve hersey yolunda olsun inşallah.cok heycanlıyım.doktordan gelınce yazarıum hemen
hoşgeldin canım aramıza ve de çok geçmiş olsun canım.amin canım hiç kimse yaşamasın bundan sonra böyle acılarmrb arkadaşlar bende temmuz 25 te düşük yapmıştım hala uğraşıyorum bebişime kavuşmak için bu ay kist oluşmuştu doğum kontrol hapı kullandım hastalanmayı bekliyorum şimdi inşallah 2009 hepimize uğurlu gelirde kucaklarımız dolar bu sene allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ve bizlere bi daha bu acıyı yaşatmasın ve ayrıca sizleri bulmaktan çok mutluyum benide aranıza alırsanız herkese iyi akşamlar:1hug:
listemiz çok uğurlu canım.bizede gelicek uğuru merak etme.teşekkürler, inşallah liste bana uğurlu gelir, her açıdan...
merhaba arkadaşlar... ben 5 haftalık hamileyim, hamile olduğuma sevinirken korkmaya başladım, bugün akıntım vardı bir ara kahverengilik vardı, sizce bu kötü bişey mi? lütfen yardım din, gerçekten korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?