Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Lolo çok geçmiş olsun, Allah eşine acil şifalar versin, sorun nedir özel olmazsa???

mehtapcım ınsallah hamıssındır canım
cunku negatıf olunca kesınlıkle cıkmıyor 2. cızgı
bırkac gun bekle tekrarla canım testı hadı bakalım hayırlısı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ay canım ınanamıyorummm bu cok süper bı haber,hadı gözünaydın tabıkıde hamılesın.nedemek acaba kan testı yaptırsammı?kız senın yıne 15 dakka sonra cıkmıs silik çizgin benım taaa ertesı aksam yanı 18 saat sonra falan cıktı.canım cok sevındım yaaa hadı yaprtı kan testını haber ver hemen :teytey:

canım cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda ıyılesır oglun
canım inşallah bu amelıyatlar sızın ıcın son olur ve eşin eskı halınden cok daha saglıklı olur ınsallah.sende kendını cok kasma yoksa sende hasta olursun bu durumdan oglun cok daha fazla etkılenır canım.
hadı hayırlı olsun bakalım.inşallah güzel haberlerle dönersın nerimancım
kızlar tugba dan ne haber hıc gelmıyor merak ettım haberı olan varsa yazsın
hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın nolur

ayy canım arkadaslarım benı merak edermıs,bıraz griptim fundacımda yazmıs zaten annesınde dıe.orda net yok ondan gıremedım aslında aksamları eve geldık ama hıc fırsatım olmadı gırmeye,ınsan grip olunca vucüdu kırılıyo.

buarada gecmısı tam okuyamadım ama okudugum kadartıyla yazdıklarınızı okudum içim acıdı,ama nerımancım hayata karsı dik durusun cok önemlı ve örnek olabılecek bı davranıs,Allah hepimize kaybettıklerımız ıcın sabır versın ama özellıkle nerimancım sana,aylıncıgıme mehtap 'a ve sizler gıbı bebegını cok daha buyumusken kaybeden bütün arkadaslarıma sabır dılıyorum.cok sevıyorum sızleri,belkı bu acı hep yasar içimizde ama bu acıları hafıfletecek mutluluklar yasatsın rabbım hepimize :1hug:

teşekkür ederim anjelic umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur siteye yeni geldim ortamı çok beğendim insan rahatlıyor sorunlarını anlattıkça ve herşeyden önemlisi birbirimizi anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.

çok geçmiş olsuunn, allah gönlüne göre versin canım..
güzel haberlerini bekliyoruuzz, çalışmalara devamm..

mehtapcım canım, geçmiş olsun oğluşuna.. yarın bir idrar testi daha yap tatlişkoom bakalım ne çıkıcak.. inşallaaah güzel haberler alıcaaaaaaazz :sm_cool:

anjelic nasılsın canım, keyfin yerinde mi?
hehe planın süpermiş bende aynen öyle yapardıım :sm_cool:

nihalciim çok geçmiş olsun canım ya. eşin içinde çok üzüldüm ama kimbilir o ne kadar üzülüyordur. umarım bu ameliyatlar son olur ve eşin sağlığına kavuşur, tekrar geçmiş olsun canım..

Di mi tosbacım??? Psikopata sarınca insan öyle oluyor :) İiyim bu aras sen ve meleğimiz nasıl, 17 haftalık olmuşsun ne güzel, inşallah biz de gelicez arkandan, ben de bir umut umut sorma gitsin, bugünden hamile kaldım bana sorarsan:roflol: şaka maka ama 2 gündür çok mutluyum regl olduğum için, düşünsem regl olduğum için bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi, Allaha binlerce kez şükürler olsun sağlıklıyım dedim içimden, offf ne çok konuşmuşum, sen sadece nasılsın demiştin di mi?delikafadulden

Ben de yeni katıldım sayılır, ama haklısın bir nevi terapi oluyor bizim için, aradan zaman geçtikçe insan tekrar başlamak için güç topluyorkaydirigubbakcemile3

yaaw evet bu 17 hafta ne zaman geçti bende anlamadım, 4 haftalıktı bebiş daha öğrendiğimde kızlarla sevinçten napcamızı bilemiyoduk:)) şimdi 17. haftaya geldik, umarım bundan sonrasıda böyle sağlıklı geçerr.
canım beniim bu umut zaten bizi ayakta tutan.. bu günlerin geçsin çalışmalara bir başla o zaman geri sayım başlar.. hayırlı ve güzel haberleeer alıcaz inşallah, dualarımız hepimizleee..

Evet canım zaman çok çabuk geçiyor, bir bakacaksın senin melek kollarında hayırlısıyla, nasıl güzel bir duygudur kimbilir, rabbim hepimize tattırsın inşallah, ben de reglim bitince doktoruma gidip neden yönelik tahlillerimi yaptırıcam, inşallah bir sorun çıkmaz, ben de artık ufaktan yatmaya gideyim, seni ve yeğenimizi öpüyorum canıma.s.

mehtap gülü ve minik kelebek hoşbuldukkk pretty women izmirin nersindensin sen
selam canım ben bayraklıda oturuyorum.sen neredensin. geçmiş olsun canım .hoşgeldin.umarım gönlünce olur herşey arkadaşım.bu sefer sağlıkla başlar herşey inşallah

amanııın hadi inşallah canım.hamiş olmasan mümkünü yok çıkmaz ikinci çizgi canım ya.tekrar yap bide ,kan testi yap garanti olsun.sonra güzel haberini ver bize mehtapcım.hihoyyyt

nihalcim çok geçmiş olsun canım.ALLAH eşine ve oğluşuna şifalar versin.eşinin karşısında dik dur canım, güçlü olmaya mecbursun.eşinin ameliyatları başarılı geçer ve bir daha MEVLAM dert keder vermez inşallah..
amin canım, RABBİM isteyen bütün kullarına annelik duygusunu tez zamanda yaşatsın..nasip olur ve varsa ben 3. kez yaşayacam..canım düşüğün üzerinden bu ayın sonunda, 1yıl olacak...
mehtapcım ınsallah hamıssındır canım
cunku negatıf olunca kesınlıkle cıkmıyor 2. cızgı
bırkac gun bekle tekrarla canım testı hadı bakalım hayırlısı

Mehtap gülü hayırlısı olsun inşallah

amanııın hadi inşallah canım.hamiş olmasan mümkünü yok çıkmaz ikinci çizgi canım ya.tekrar yap bide ,kan testi yap garanti olsun.sonra güzel haberini ver bize mehtapcım.hihoyyyt
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.aylincim seni unutmadım,sanada teşekkür derim.sizler benim canlarımsınız.dünkü testten eşime dahi bahsetmedim,önce sizlerle paylaşmak istedim.
dün testten sonra,akşam 4 gibi hafif bi kanamam oldu.akşam yemekten sonra bel ve kasık sancısından öldümm.dedim tamam şimdi oldum,olacam derken,sabah oldu hala tık yok.hemen testi tekrarladım baktım yine ikinci çizgi biraz daha belirgin.iyide hamişsem bu leke niye,kıslar bilgisi olan varsa benimle paylaşsın lütfenn...

mehtap gülü bence kesin hamişsin ve bebek yerleşmeye çalışıyor ama canım bence doktora gitmelisin belki sana progesteron içerikli ilaç falan verir, mutlaka dinlen ve kendini zorlama, rabbim yavruna uzun ömürler versin inşallah.

canım ee hamılesın sen,hemen bı doktora gıtmelısın bence.muhtemelen yerlesme kanamasıdır gelen leke,ama bı ıhtımal daha var,gecıktırmeden doktora görün canım,Allah korusun düşük tehlıken varsa hemen ilaca yada iğneye baslatır senı.ama bızım agustos annlerı topiğinde enaz 10 15 arkadasın ilk haftalarda hep lekelenmelerı oldu şükür ki hiçbiride düşük yapmadı.bence senınkıde yerlesme kanaması gelen leke kıpkırmızımıydı pembemıydı kahvemıydı,
yaa cok sevındım hadı hayırlısıyla git doktora,hayırlı haberlerlede dön doktordan nezaman gıtcen

sağolun kıslar yaa,siz olmasanız ben ne yaparım.gittim canlarım şimdi geldim.dr alttan ultrasonla baktı,henüz günün geçmemiş,kesede tam gözükmüyo,bi kan testi yaptıralım dedi.kan verdim saat 7,30 da alacam sonucunu.eğer varsa düşük tehlikesi için folik asit ve progestan verdi.eğer yoksa sökülünce 3. günü gel dedi.kıslaaaar dua edinde sonuç pozitif çıksıııııııııınnnnn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…