Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

selam ben 10 ay önce düşük yaptım yaklaşık7 aydır korunmuyorum ama hala hamile kalmadım artık doktora gitmeyi düsünürken adet 10 gün geçti ve hala test yapmadım dua edermisiniz...

selam ben 10 ay önce düşük yaptım yaklaşık7 aydır korunmuyorum ama hala hamile kalmadım artık doktora gitmeyi düsünürken adet 10 gün geçti ve hala test yapmadım dua edermisiniz...

merhaba canım bence hemen git test yaptır,10 gün gecikmiş ..daha önce düşük yapmışsın..nedeni önemlimiydi bilmiyorum ama belki hamilesindir ve müdahale edilmesi gereken bir durum olabilir..hemen hamileliğini öğren bence..allah gönlüne göre versin .. sitede hamile arkadaşlarımız varsa bebek bekleyen bizlere dua etsinler ..hamişlerin duası kabul eolur derler..umarım sağlıklı günler geçirirsin canım .

inşallah hamişsindir canım.bence yap artık sen testiini.epey geçmiş günün.haber ver tamamı sonucunuda

selam hülyacım .aldım canım nilaydan haberlerini.göremeyince merak ettik seni.güzel haberlerle dönersin inşallah kontrolünden.kendine iyi bak canım öpüyorum

merhaba yelizcim.ben sabah bi ara uğradım canım ama kimseyi göremeyince çıktım arkadaşıma gittim oturmaya.
bu dediğini duymuştum canım.ama bunu pek dr ların söylediğine inanmıyorum.genelde halk arasında söyleniyo bu tür şeyler.ben dr uma ilişkiden sonra bele yastık koyup yatılmasının işe yarayıp yaramadığını sormuştum.gerçeklik payı olmadığını söylemişti mesala.ama ben yine de öyle yapmaya devam ediyorumyerimseniben

slm fundacım nasılsın ınsallah senın kırmızılar gelmez bu ay
ben onu bır sıteden okudum canım yabancı bır dr.dan onun tecrubelerıymıs
ne duysak ınanır ve yapar olduk allah sonumuzu hayır etsın bende bu gunlerde yastık olayını yapıcam yararı vardır bence cunku oyle yapınca hemen dısarı cıkmıyor seyler
opuyorum senı guzelım

[

gecmıs olsun canım allah tekrar yasatmasın umıtsızlıge kapılmak yok hem neden olmasın kı bır tane olmus sonucta ıyı dusunelım ıyı olsun dımı

yelizcim tatlişkom sağ sol yumurtalık kız erkek olayını yazmışsın ya tatlişkom yalan o:))
benim sağ yumurtalığım yok bebişlerin ikiside erkek biliyon kuzum. hem yumurta değil sperm belirliyo cinsiyeti, öpüyorruumm:))[/QUOTE]

slm canım mınık tosbaan nasıl ıyıdır ınsallah
evet bılıyorum canım spermle alakalı oldugunu cınsıyetın ama orada yazılan sen şuydu
sag yumurtalık erkek sol yumurtalık kız tasıyıcı spermlerı dollemeye yatkınmıs
ama senınle dr un bu tezı curumus oluyor dımı :roflol: kendıne ıyı bak tatlım opuyorum

Karamelek valla ben hep uyurken sağıma yatarım alışkanlık işte, benim de mi oğlum olcek acaba??CADIARZU

vallahı bu ısler allah a kalmıs seyler canım her soylenene bel baglamamak lazım

kızlar ben bugun tekrar kontrole gıttım yumurta cok guzel dedı gelısmesı yanı
catlama ıgnesı yazdı yarın yaptırmamız ıcın ve calısmalar tam gaz devam dedı
ama hıcbır eczanede bulamadık cok zor bulmanız dedıler cok canım sıkılmıstı adana da arattıracaktım neysekı gerek kalmadı
baktıgımız 12. eczanede bulduk bır tane kalmıs onuda bız aldık :lepi:
ınsallah bu ay hersey yolunda gıderde bende kavusurum melegıme
kızlar tugba dan ne haber hıc gelmıyor merak ettım haberı olan varsa yazsın
hepınızı cok opuyorum dualarınızı eksık etmeyın nolur

yelizcim çatlatma iğnelerini bulmak zor valla her eczanede bulunmuyo.eşimde bir zamanlar çook aradı o iğneleri.
inşallah tedavinde olumlu sonuç alırsın canım bir an önce.
valla tuğbayı benden çok merak ediyorum.sanırım annesinde kalıyomuş.orada internet yoksa giremiyodur tabi

qaqatya güzelim bir an önce tahlil yaptır, özellikli durumun olduğu için doktor takibi gerekebilir ihmal etme, inşallah hamişsindir:)

Karamelek senin için dua edicem, sana tek tavsiyem kesinlikle düşünmemeye çalış, kendini sıkma ve gün sayma, defalarca tedavi olmuş bir insan olarak bunu söyleyebilirim, stres çok etken, inşallah yumoşların çatır çatır çatlar da pıtır pıtır bebiş olur:)

Pretty woman canım nasılsın bakiim, neler yapıyorsun?

Nilay nerelerdesin cici anne adayı, uğramıyor musun bize? Bebiş nasıl?

kizlaaaar kizlaaarrr günayyydiiiiiiiiiiiiiiiinnnn, karli ve buz gibi isvicreden kucak dolusu sevgileeeeerrrr
ooh bee bugün izinliyim, uykumu aldim ortaligi toparladim simdi temizlik zamanii.. sonra da alisveris tamamdir..
nasilsiniz bakiim? umarim hersey yolundadir.. girebildigim kadar girmeye calisiyorum kusura bakmayin canlarim..sabah dr umu aradim, bugün geld dedi ) ay bi mutlu oldum, cok doluyum falan dicek diye korkuyordum ama bu aksam gidebilcem, dönünce yazicam size.. ama neler sorcam unuttum vallah ) neler yapar sizce? neler verir? ay etkili biseyler versinde allahin izniyle bu ay olsun kizlar ya, hepimize tutunsun bebislerimiz.. insaaalllllaaaaaahhhh....amin..
ay ben bugün bir baska uyandim.. ne güzel...
ya bisey sorcam bugün 6.günüm, dr icin gec kalmadim dimi?
aylincim döncem sana...ama önce ev isi zamani.. evi bilmem neler götürüyo artik yani okadar.. camasir da yikicam, ütü de var..oof ooff.. kocis gelmeden bitirim bari..sonra gezerük belki...
simdilik kocaman öpüyorum hepiniziiiii...kendinize ve bebislere iyi bakin görüsmek üzere

aaa kizlar bugün niye hic kimse girmemis bakiiim? nirdesiiiniz?
biz dr dan geldik, veee p.tesi yumurta takibine baslicaz, ve duruma göre esimden spermiyogramm isticek.. p.tesi muhtemelen clomen vercek, tüpler tikalimi falan diye bakmak icin rahim filmi falan dedi, ya alttan ama o cok acili oluyo canin yanar dedi yada tam narkoz verip göbek deliginden bakiliyo dedi, ama bunu 1 yildan fazla denemeyle ve hala olmuyosa ozaman tavsiye ediyoruz yani simdi söz konusu degil dedi.. hayirlisi olsun, p.tesi maraton basliyo.. allahim hayirlisini versin... öpüyorum sizleri dua edin bana

nerimancım ben varım:) sizin ne kadardır bebişiniz olmuyor, neden rahim filmi çektiriyorsun? Düşükten sonra yapışıklık var mı yok mu diye mi?

tesekkur ederım fundacım ınsallah bu ay tutarda bır daha gerek kalmaz bu yasananlara

nerımancım hersey dıledıgın gıbı olsun
klomenı adetının 3 veya 5.gunu baslıyorsun 6.gunum yazmısın belkı bu ay ılacsız takıp edecektır dr un ılacsız yumurta gelısımı var mı dıye[/QUOTE]

aa bak onu bilmiyordum ben, allah allah bak merak ettim simdi, p.tesi ultrason ve hap vercem dedi... simdi p.tesiyi iple cekicem... olsun ya, varsin bu ay sadece yumurta takibi yapsin, o da bi gelisme nede olsa... acelem yok ..dermisiiiim..
ay bugün komikti ya, kadin olanaklari sayiyo bende hep evet biliyorum söyle yapiliyo haa dogru göbekten de bakiliyo ay evet aciyomus ama bazilarinda acimiyomus falan filan dedim kadin affaladi kaldi ) sonra iste size hap vercem diyince clomit mi (klomen) diye sordum, neriman hanim siz bunlarin hepsini nerden biliyosunuz diye sordu, tam o sira esim girdi devreye, ee sürekli internet de kadinlarkulübü var dedi, biraz daha okursa dr olcak zaten dedi. ay ne güldük..hayirlisi olsun ya..:Saruboceq:

nerimancım ben varım:) sizin ne kadardır bebişiniz olmuyor, neden rahim filmi çektiriyorsun? Düşükten sonra yapışıklık var mı yok mu diye mi?

canim benim ya, ben senin ismini unuttum, yelizmiydi?:1no2: bak simdi hemde cok utandim
canim kizimin dogumundan 13 ay gecti, ama 6 aydir deniyoruz, yani korunmuyoruz, niye okadar beklediniz diyceksin, arada bel fitigi ameliyatimda var...kiz ben bisey demedim, hep o konustu, bunu yapabiliriz söyle biseyde var gibi falan konustu...tüpler tikalimi diye bakcak galiba? p.tesi daha ayrintili konusuruz eger bu konuya gelirse.. ama bak simdi klomene kafam takildi ya, demekki daha önce baslaniyo ona.. acaba burdaki daha mi degisik? cünkü 11.gününde gelmen lazim dedi, hap icinde uygun dedi, burdakinin ismi klomit galiba yada klomet..neyse p.tesi ögrenicem insallah.. ay rahatladim kizlar ya..

Yok canım benim adım pınar :) önemli diil, bebeğin doğalı daha fazla olmamış neden bu kadar acele ediyorsun anlamadım valla??? Biz daha 1 tanesini yapamadık yaaafsenağlama Hem bebeişin oluyorken neden şimdi tedavi oluyorsun, offf ne kadar soru sormuşum ben böyle, utandım Klomene bildiğim kadarıyla adetin 3. günü başlıyorsun, ben hep öyle başladım ilaçlarıma, en geç 5. gününde başlaman gerek diye biliyorum, hadi hayırlısı canım.

pinarcim canim benim memnun oldum ben ölü dogum yaptim bitanem, acelemiz yok aslinda ama artik olsun diyoruz.. 13 ay gecti 6 aydir da olmuyo iste.. tedavi derken de, bugün dr a konusmak icin gittim, hani bi baksin hersey yolundami diye, yumurta takibini bi yapalim bakalim.. hani klomende verse olur yok demem.. bir an önce allahin izniyle olsun istiyoruz..p.tesi su hap isini sorcam bakalim ne dicek, belki burdaki hap degiskdir, tam yumurtladigin dönem kullaniliyodur.. bilmemküüü?

Kızlar benimde adet günüm dündü daha önce listenizdeydim ama gözden lazer olunca uzun zamandır bilgisayara bakamıyorum.Bugün de kırmızı kart yok gibi ama daha erken dua edin kızlar gelmezse yarın test yapıcam.Bende 8 ay önce bebeğimi düşürdüm o günden beri korunmuyoruz inşallah artık gelmiştir bebiş.

Canım ben geçmişi fazla okumadığım için senin durumunu bilmiyorum, sanki olmuş gibi algıladım kusura bakma, çok geçmiş olsunsenağlama İnşallah meleğin en kısa sürede gelir canım, dualarım seninle, gelişmelerden haberdar et bizi...

Kalimerom inşallah senden güzel haberler alırız, pembe listeye bir kişi daha ne güzel olur :)

Kızlar bu arada ben regl oluyorum galiba hayırlısıyla, bugün 29. günüm ve kırmızlar hafiften gelmeye başladı, inşallah devamı da gelir de mutluluğum devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…