- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.641
nilay canım çok teşekkür ederim.inşallah vardır yaa...
oğluşuna maşallah annesi,ALLAH tüm bebişleri korusun.isteyen herkese tez zamanda versin hayırlısıyla...
canım tabı daha kese nasıl lussun mınıcık daha o oyy yerım ben onu.kız inşallah bebesın yerlesıyodur içim kıpır kıpır he.hadı cabuk yaz catlıycam meraktan şimdisağolun kıslar yaa,siz olmasanız ben ne yaparım.gittim canlarım şimdi geldim.dr alttan ultrasonla baktı,henüz günün geçmemiş,kesede tam gözükmüyo,bi kan testi yaptıralım dedi.kan verdim saat 7,30 da alacam sonucunu.eğer varsa düşük tehlikesi için folik asit ve progestan verdi.eğer yoksa sökülünce 3. günü gel dedi.kıslaaaar dua edinde sonuç pozitif çıksıııııııııınnnnn..........
nbr canım nasılsın,oyyy kız nekadar buyumus küçük beyimiz öleee.tü tü tüüüüü MAŞŞALAH nazar degmesın.inşallah 10 gun sonra gıttıgımde benımkıde buyumus olur.kızlar bende doktora gittim bugün Allaha şükür oğluşum çok iyi kocaman olmuş 18cm olmuş...
Allah bebeklerimizi korusun isteyen herkesede versin...AMİN..
hadi mehtapcım ya çatlıycam meraktan almadınmı sonucu...
canım tabı daha kese nasıl lussun mınıcık daha o oyy yerım ben onu.kız inşallah bebesın yerlesıyodur içim kıpır kıpır he.hadı cabuk yaz catlıycam meraktan şimdi
nbr canım nasılsın,oyyy kız nekadar buyumus küçük beyimiz öleee.tü tü tüüüüü MAŞŞALAH nazar degmesın.inşallah 10 gun sonra gıttıgımde benımkıde buyumus olur.
ayy sorma bende catlıycam valla sımdı,inşallah hayırlı haberlerle döner hastaneden
büyüdü valla teyzesi..seninkide kocaman olmuştur anesi sen nasıl oldun gripin geçtimi canım..dikkat et kendinede bebişede..bende hala nezleyim geçmedi bir türlü..
ayy bende çok merak ettim mehtapı bekledim ama gelmedi hala çıkıcam şimdi sonra bakarım yine inşallah hamile haberini verir..
tubişim öpüyorum seni canım...
canım ee hamılesın sen,hemen bı doktora gıtmelısın bence.muhtemelen yerlesme kanamasıdır gelen leke,ama bı ıhtımal daha var,gecıktırmeden doktora görün canım,Allah korusun düşük tehlıken varsa hemen ilaca yada iğneye baslatır senı.ama bızım agustos annlerı topiğinde enaz 10 15 arkadasın ilk haftalarda hep lekelenmelerı oldu şükür ki hiçbiride düşük yapmadı.bence senınkıde yerlesme kanaması gelen leke kıpkırmızımıydı pembemıydı kahvemıydı,
yaa cok sevındım hadı hayırlısıyla git doktora,hayırlı haberlerlede dön doktordan nezaman gıtcen
hadi mehtapcım ya çatlıycam meraktan almadınmı sonucu...
canım tabı daha kese nasıl lussun mınıcık daha o oyy yerım ben onu.kız inşallah bebesın yerlesıyodur içim kıpır kıpır he.hadı cabuk yaz catlıycam meraktan şimdi
nbr canım nasılsın,oyyy kız nekadar buyumus küçük beyimiz öleee.tü tü tüüüüü MAŞŞALAH nazar degmesın.inşallah 10 gun sonra gıttıgımde benımkıde buyumus olur.
ayy sorma bende catlıycam valla sımdı,inşallah hayırlı haberlerle döner hastaneden
canımsınız yaa.kusura bakmayın,bi geldim kardeşim int başında daha şimdi zorla kaldırdım artık.ben sizi unuturmuyum.herşeyi ilk size yazıyorumm.evet kıslar lekelenmem devam ediyo,ara sıra pembe pembe.hastaneye gittim canlarım aldım sonucunu veeee,değerim 92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiim.dr keseyi göremeyiz daha çok küçük dedi.ama hiç sevinemedim,dış gebelik olabilir dedi.p.tesi tekrar kan testi yaptır dedi.değerinin yükselmesi lazım,eğer dış gebelikse değerin düşük olur dedi.progestan ve folik asit verdi.kıslar duanızı esirgemeyin noluuur.benim dualarım tüm bebiş isteyenler için.......mehtapcım hersey yolundadır umarım hala ugramamıssın,inşallah sevıncten bıze yazmayı unutmussundur canım.hadı öpüyorum senı
canımsınız yaa.kusura bakmayın,bi geldim kardeşim int başında daha şimdi zorla kaldırdım artık.ben sizi unuturmuyum.herşeyi ilk size yazıyorumm.evet kıslar lekelenmem devam ediyo,ara sıra pembe pembe.hastaneye gittim canlarım aldım sonucunu veeee,değerim 92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiim.dr keseyi göremeyiz daha çok küçük dedi.ama hiç sevinemedim,dış gebelik olabilir dedi.p.tesi tekrar kan testi yaptır dedi.değerinin yükselmesi lazım,eğer dış gebelikse değerin düşük olur dedi.progestan ve folik asit verdi.kıslar duanızı esirgemeyin noluuur.benim dualarım tüm bebiş isteyenler için.......
canımsınız yaa.kusura bakmayın,bi geldim kardeşim int başında daha şimdi zorla kaldırdım artık.ben sizi unuturmuyum.herşeyi ilk size yazıyorumm.evet kıslar lekelenmem devam ediyo,ara sıra pembe pembe.hastaneye gittim canlarım aldım sonucunu veeee,değerim 92,64 hamileyiiiiiiiiiiiiiiim.dr keseyi göremeyiz daha çok küçük dedi.ama hiç sevinemedim,dış gebelik olabilir dedi.p.tesi tekrar kan testi yaptır dedi.değerinin yükselmesi lazım,eğer dış gebelikse değerin düşük olur dedi.progestan ve folik asit verdi.kıslar duanızı esirgemeyin noluuur.benim dualarım tüm bebiş isteyenler için.......
hadi mehtapcım hayırlısı olsun dualarımız senle kardeşim.:saruboceq::saruboceq:
çok teşekkür ederim canlarım.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.rabbim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün..mehtap gülü hayırlısı olsun inşallah lekelenmeler çogu kişide oluyor yerleşme kanaması olabilir
canım benim hem sevindim hem üzüldüm şimdi ben ama nerden çıktı bu dış gebelik falan yoktur öyle birşey nerden uydurdu hemen doktorda insan emin olmadan söylermi ya ne patavatsızmış..inşallah bebeğin geldi sana canım ben buna inanıyorum iyi düşünelim iyi olsun dualarım seninle canım herşey iyi olacak inşallah...
çok teşekkür ederim canlarım.darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.rabbim hepinizin yüzünü tez zamanda güldürsün..
inşallah nilaycım,bebişim tutunurrrr...nöbetçi dr'du tatlım p.tesi kendi dr'uma gidecem.inşallah dediğin gibidir dr uydurmuştur..p.tesi ola hayrola......
Nilaycım senin bebiş ne kadar büyümüş öyle, maşallah yeğenimize, daha 30 -40 haftaları da görürüz inşalaaaah:)
valla teyzesi kocaman oldu... canım bebeğim dünyaya gelince buradan size söylemek nasip olsun inşallah sizinde karnınız burnunuzda olsun o zaman ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?