Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım ya valla ben çatlıycam şimdi.bence bekleme bir an önce yaptır şu testi.umarım herşey de yolundadır ben inanıyorum canım ya.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
neriman83......................08 ocak
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Anjelic.............................12 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş

Muhasebe geçmiş olsun canım, kaç kilo aldınki, ben de 3 kilo almışım akşamları yürüyüşe başladım acill vericem sözde:)

Teşekkür ederim canım. ben temmuz ayında tatile gidecektik adet geciktirici kullandım ve bir ayda 4 kilo aldım. Sonra da devam etti tabi hamile de olunca bir kaç kilo aldım işte bunları vermem lazım. Şu an 74 kilom. Mart ortasına kadar falan 62 olmak istiyorum. İnşallah olurum.

merhaba arkadaşlar ben bebegimi minik melegimi kaybettim ne yapsam boş bu benim 2 inci düşügüm oldu ne yapcagımı şaşırdım artık rabbim yardımcım olsun başka ne diye bilirimki.rabbim herkese hayırlısını versin...

çook geçmiş olsun canım ALLAH büyük sabırlar versin....ne kadarlıkken kaybettin acaba sorun neymiş peki öğrendinmi...?:teselli:

5 haftalıktı gelişiminde problam vardı betalarım çok fazla yükselmedi zaten bu benim 2 düşügüm saol teşekkür ederim rabbim kımseye acısını vermesin

5 haftalıktı gelişiminde problam vardı betalarım çok fazla yükselmedi zaten bu benim 2 düşügüm saol teşekkür ederim rabbim kımseye acısını vermesin

rica ederim canım...bu duaya amiiinnn denilir ancak hepimiz aynı sıkıntıdayız...inşallah bir gün bizde burdan arkadaşlarımıza müjdeli haberi vericez...ben çok karamsardım ama burdaki umutları görünce bende değiştim artık pozitif düşünebiliyorum...sende çabuk toparlarsın kendini eminim :enbuyukkk: hiç değilse hamile kalabiliyormuşuz değilmi problem olmayıp kalamayanlar yada hiç ümidi olamayanlar var yıllarca yinede bir ümit diyolar ve yılmıyorlar ALLAHtan ümit kesilmez yeterki sabretmek lazım tatlişkom öptüma.s.

bayanzg geçmiş olsun canım, rabbim sabır versin, nedene yönelik tahlil yaptırdın mı hiç?

canım benim mehtap gülüm ben olsam 50 kere kan testi yaptırmıştım hem o dr ne uyuz bişiymiş ya 92,64 hamiş olmamı...insan 2 gün sonra gel tekrar bakalım emin olalım der sen önce test yaptır sonrada dr değiştir tatlım...hem bu kadarda sıkma canını a.s.

iyi aksamlar arkadaslar... nasilsiniz bakiiiiim? ben cok iyiyim allaha sükür, ee bu hafta izinliyim ya, ondan herhalde..yumos takibimizde iyi gidiyo, dün gittim ama pek bi hareketlilik yoktu daha erken dedi dr um, dün 11. günümdü, yarin icin gel dedi, yarin gidicem bakalim neler oluyo yumoslar aleminde ) birde idrarimda kan cikti yine, hamileligimdede hep öyleydi, ama hic üstünde durmadik, ama dünde cikinca seni bi urologa (dogrumu yazdim bilmiyorum) yollamak istiyorum dedi, tamam dedim bende. hamilelikle ilgisi yok ama böbreklerinde bisey olabilir bi baksinlar dedi..yanii bendeki haberler bukadar, ama okuduguma göre canim arkadasim MEHTAPcim HAMI$MIIIIIIIIII$$$$.... COOOOK SEVINDIM CANIM YA TEBRIK EDERIM ALLAHIM SAGLIKLA KUCAGINIZA VERIR INSALLAH...
o doktoruna selam söyle, arkadaslarim oklavayla geliyo de... hey allahim ya doktora bak, ne sinir oldum simdi.. kendine cok coook dikkat et bitanem olurmu?
öpüyorum kizlar, nerelerdesiniz ya?
bu arada fundisim, ben yeni tarihimi vermistim galiba ama tekrar vereyim, 9 subat canimciiim benim

kiiiizlaaar nirdesiniiir yahuu? ben islerimi bitirdim, kocis de öglenci, simdi dizi izliyorum bir yandanda sizinle sohbet ederiz demistim ama kimse yooook :-((
sonracigima daha ne dicektim, aa yarin kocisimin canim askimin 30. yas günü.. ama öglenci, yarin sabah kücük bir kutlama yapariz kendi aramizda, asil kutlama c.tesi, kocise süpriz yapicam, annemlerde dönüyo tr den nihayeeeet yani 7 hafta olucak..15 kisi falan davet ettim... cuma c.tesi hazirlikla gecicek sanirim.öpüyoruuum

nerimancım ben de şimdi uğradım, nasılsın? Yumurta takibindesin anlaşılan, inşallah on ikiden vurursun bu aykaydirigubbakcemile5 Bu arada kocişine güzel bir yıl diliyorum.

tsk ler canim beniiiim insallaaah hepimiz vururuz bu ay...
dizi izliyorum kiz ne olsun, azcik da net de takiliyoruum..sen neler yaptin bakalim?

Yaaa ben de kocişim tavuk göğsü getirmiş onu yiyordum, arada tv takılıp buraya geliyorum kimler var diyekaydirigubbakcemile3 Senin düşük ne zaman olmuştu nerimancım? Ne kadardır deniyorsun düşükten sonra?

Benim de regl yeni bitti, yarın öbürsü gün çalışmalara başlarız artık, bir yandan istiyorum bir yandan da....ne bileyim ya olmazsa, ya olur da kaybedersem korkularını aşamadım hala, napcem ben yaaavvv:çok üzgünüm:

canim benimki ölü dogumdu ve 6.12.2007 de oldu. ama ondan sonra bel fitigi ameliyat falanda oldum, e iyilesme süresi falan derken, agustos eylül gibi basladik yine calismalara...senin ne kadar oldu?

bak bunlari duymamis olayim, sakiiiin... siz böyle yaparsaniz böyle derseniz ben ne diyim, 9 ay karnimda tasidim... amma hep ümitli olucaz hepberaber büyütücez göbüsleri ve bebekleri allahim kismet ederse, saglikla kucaklarimiza alicaz..sen simdi güzel güzel calismalara basla, sakin aksatma... kaydirigubbakcemile2 öpüyoruuuummm

19 ocak akşamı çok hafif pıhtılaşmış kan gördük ve hemen doktora gittik dün bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ve kürtaj oldum. çok uzuluyorum 2 aylık olmustu yeniden hamile kalmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

çok geçmiş olsun canım. Allah bi dahaki bebeğini sağsalim dünyaya getirmeni nasip etsin. kendini fazla yıpratma demekki böyle olması gerekiyormuş diye düşün. ben bundan 4 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 haftalık olacak bebeğim. stres yapma her şeyi oluruna bırak. istediğin bi vakitte de tekrar çalışmalara başla.

Haklısın canım, seninki daha zor, zaman zaman insan kafa karışıklığı yaşıyor işte, herşey rağmen hayat devam ediyor, etmeli, inşallah göbüşleri tokuşturucazkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…