- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.701
kıslar yaa siz olmasanız ben ne yapardım.:1hug:..tubişim değerim 92,64.hayır canım büyük özel bir hast.gittim.tel.arayıp sorduğum daha önceki dr'umdu.değerimin 3000'lerde olması gerektiğini söyledi.fundişim bende senin gibi daha küçük hemen çıkarmı diye düşünüyorum.valla moralim sıfır,eşime söyledim onunda morali bozuldu yinede beni teselli ediyo.tamam aşkım istersen yarın git,istersen cuma'yı bekle dedi.bende beklesemmi diye düşünüyorum.perşembe günü kur'an okutacam,cuma mübarek gün inşallah kesin öğrenir rahatlarım..
Muhasebe geçmiş olsun canım, kaç kilo aldınki, ben de 3 kilo almışım akşamları yürüyüşe başladım acill vericem sözde:)
merhaba arkadaşlar ben bebegimi minik melegimi kaybettim ne yapsam boş bu benim 2 inci düşügüm oldu ne yapcagımı şaşırdım artık rabbim yardımcım olsun başka ne diye bilirimki.rabbim herkese hayırlısını versin...
5 haftalıktı gelişiminde problam vardı betalarım çok fazla yükselmedi zaten bu benim 2 düşügüm saol teşekkür ederim rabbim kımseye acısını vermesin
merhaba arkadaşlar ben bebegimi minik melegimi kaybettim ne yapsam boş bu benim 2 inci düşügüm oldu ne yapcagımı şaşırdım artık rabbim yardımcım olsun başka ne diye bilirimki.rabbim herkese hayırlısını versin...
kıslar yaa siz olmasanız ben ne yapardım.:1hug:..tubişim değerim 92,64.hayır canım büyük özel bir hast.gittim.tel.arayıp sorduğum daha önceki dr'umdu.değerimin 3000'lerde olması gerektiğini söyledi.fundişim bende senin gibi daha küçük hemen çıkarmı diye düşünüyorum.valla moralim sıfır,eşime söyledim onunda morali bozuldu yinede beni teselli ediyo.tamam aşkım istersen yarın git,istersen cuma'yı bekle dedi.bende beklesemmi diye düşünüyorum.perşembe günü kur'an okutacam,cuma mübarek gün inşallah kesin öğrenir rahatlarım..
kiiiizlaaar nirdesiniiir yahuu? ben islerimi bitirdim, kocis de öglenci, simdi dizi izliyorum bir yandanda sizinle sohbet ederiz demistim ama kimse yooook :-((
sonracigima daha ne dicektim, aa yarin kocisimin canim askimin 30. yas günü.. ama öglenci, yarin sabah kücük bir kutlama yapariz kendi aramizda, asil kutlama c.tesi, kocise süpriz yapicam, annemlerde dönüyo tr den nihayeeeet yani 7 hafta olucak..15 kisi falan davet ettim... cuma c.tesi hazirlikla gecicek sanirim.öpüyoruuum
Yaaa ben de kocişim tavuk göğsü getirmiş onu yiyordum, arada tv takılıp buraya geliyorum kimler var diyekaydirigubbakcemile3 Senin düşük ne zaman olmuştu nerimancım? Ne kadardır deniyorsun düşükten sonra?
Benim de regl yeni bitti, yarın öbürsü gün çalışmalara başlarız artık, bir yandan istiyorum bir yandan da....ne bileyim ya olmazsa, ya olur da kaybedersem korkularını aşamadım hala, napcem ben yaaavvv:çok üzgünüm:
19 ocak akşamı çok hafif pıhtılaşmış kan gördük ve hemen doktora gittik dün bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ve kürtaj oldum. çok uzuluyorum 2 aylık olmustuyeniden hamile kalmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
canim benimki ölü dogumdu ve 6.12.2007 de oldu. ama ondan sonra bel fitigi ameliyat falanda oldum, e iyilesme süresi falan derken, agustos eylül gibi basladik yine calismalara...senin ne kadar oldu?
bak bunlari duymamis olayim, sakiiiin... siz böyle yaparsaniz böyle derseniz ben ne diyim, 9 ay karnimda tasidim... amma hep ümitli olucaz hepberaber büyütücez göbüsleri ve bebekleri allahim kismet ederse, saglikla kucaklarimiza alicaz..sen simdi güzel güzel calismalara basla, sakin aksatma... kaydirigubbakcemile2 öpüyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?