Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Prenses çok geçmiş olsun güzelim, benim de 13 haftalıktı kalbi durmuştu, nasip işte, valla ilk etapta kim ne derse desin çok üzülüyorsun, ailenle ve sevdiklerinle birlikte olmaya çalış, ben içime atmaya çalışmadım, şimdi daha iyiyim, ilk 3 hafta cinsel ilişki yasak, oturarak banya falan yapma, ayakta duş...İlk reglinden sonra bebek çalışmasına başlayabilirsin dedi doktorum, sana ne dedi? İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın canım, tekrar geçmiş olsun.

Ebrar ne güzel hamile kalmışsın, Allah bebişine uzun ömür versin, bizim nasip ne zaman acaba?

saol canım inş en yakın zamanda seninki de gelir. Allahtan ümidini kesme hayırlısını iste. en güzel zamanda gelecektir senin bebişinde. stres yapma. aklına fazlaca takma oluruna bırak. ben düşükten sonra 2 kez adet oldum. her adet oluşumda akşama kadar ağladım sanki bebeğim olmayacak gibi. sonraki ay ne zaman olursa olsun dedim ama eşimle her gün ilişkiye girdim bu ayda olmazsa problem var diye düşünecektim. doktora gidecektim. Rabbim o ay verdi. inş size de en kısa sürede verecektir.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.kelin ilaçı olsa kendi kafasına sürerdi be gülüm.stres yapma deniyo genelde relax olmak gerekiyo çalışmalar aşamasında.öncelikle şu dönem biraz toparlan ondan sonra tekrar başlarsıon tatlım çalışmalarına.

iyiiim yavriiiim.nericim sen nasılsun canım.bu arada kocişinin doğum günüymüş nice yıllara sağlıklı ve mutlu bir geçirmenizi diliyorum.
ay inşallah neri ya bu ay tutar senin bebişde bi de senin için seviniriz.ayrıca böbreklerini ihmal eyme ben böbrekten çok çekmiş biri olarak söyliyorum canım.öpüyorum tatlım listeye de ekliyorum hemen senikaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun allah sabır versin sana çok zor gerçekten.düüklerinin nedeni araştırıldımı arkadaşım.amiiin canım tüm kalbimle

mehtapcım ne yaptın canım test yaptırdın mı tekrar.ay bişiler yaz hemen ,çok merak ediyorum seni.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Neriman83 9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Neriman83.........................9 şubat
Anjelic.............................12 şubat
BTRKLC...........................18 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş

oyyy fundisim iyiyim fistigim sagolasin, anca yazabiliyorum kizlar, misafirler vardi, kocis isten gelince süüüpriiz yaptik, korktu canim yaa, karanlikti ev, ben teyzemde oldugumu söyledim, bi gedi, kusumuza sesleniyo antre den, oglusum naber, anan yine gezmelerde babanin dogumgününde evde yok diye, bizde gülmemek icin zor tutuyoruz kendimizi tabi odada )) aaayy bi ceeeee diye firladik adamin karsisina bi bagirdi hihihii...
canim benim bak sakin takma kafana, insallah bebis vardir ama test de nazlaniyodur, eger öyle degilsede bir an önce kirlenirsin insallah hayatim ya cok düsünüyorum seni..
bu ay olmazsa öbür ay olur, biz calismalara devam edelimde..
eveeeet gelelim fasülyenin faydalarina)) ben bugün yine dr a gittim, bakti ve aaa cok güzel gelismis catlamak üzere dedi, hatta istersen sana catlatma ignesi yapim dedi, bende tabi hemen yapin yapin saglam olsun dedim, tabi igneyi de yedik (yandi popis) bakalim hayirlisi olsun. birde klomen verdi, eger kirlenirsen 5. gününde basla 9. gününe kadar dedi ve 11. gününde yine gel usg yapalim yine dedi..su an sol tarafimda birseyler oluyo, hissediyorum.. artik allahim cümlemize tez vakit de hayirlisini versin arkadaslar...

ayliniiiiim canim tosbaaam nirdesiiiin giiii`?? face de de göremiyorum seniii? insallah hersey yolundadir, seni cookk merak ediyorum.. insallah dinleniyorsun diye girmiyorsundur.. aman aman bol bol dinlen ve kendine coook dikkat et, bu bütün hamislerimiz icin gecerli..

cene düstü yine ben kacar kizlar, misafirler de gitti, kocisimin dogum gününü kutluyayim ben )
öpüyorum sizleri

aaa kiz mehtap seni unutmusum canim yaaa... aklimdasin bitanem, dr a gittinmi? ay allahim insallah rahimine o minik mucizeyi yerlestirmistir... amiiiin
haber ver canim bizlere

kızlar nasılsınız herkez iyimi mehtap hayırlı olsun bebişin inşallah bu sefer üzmez seni
ee funda tuğba aylin nilay kadriye ve diğerleri her şey yolundamı iyisiniz inşallah
biliyosunuz ben pek girmiyorum artık vaktim yok çünkü ama genede arada girip napıyosunuz diye bakıyorum yani biri sizi gözetliyor hepinize iyi uykular

Günaydın kızlarhihoyyytBeni soran olmamış ama siz sormadan ben söyleyeyim, salı günü bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gittim. Bir heyecanlı, bir gayretli atıyordu ki sormayın:asigim:Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin, hepinize bu duyguları en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Hamile olan, olmaya çalışan herkes için dua ediyorum ben:Saruboceq:

Burkocum ne güzel bir haber bukaydirigubbakcemile3 İnsan ne kadar tuhaf oluyor kalp atışlarını duyduğu zaman, ben ağlamıştım:çok üzgünüm: İnşallah kocaman olduğu zamanları da görürsün, ben de istiyom bana neeee :sm_cool:

hamile kalmak isteyenler listesine benide alırmısınız ama daha yeni yakında adet olurum heralde.. :S

merhaba bende hamile kalmak istiyorum.2007 yılında kürtaj olmuştum.bir daha hamile kalamadım
çalışmalara başlıyacağız inşallah

İnşallah canım inşallah:Saruboceq:. Laf olsun diye söylemiyorum, gerçekten çok istiyorum buradaki herkesi hamileler listelerinde görmeyi. Çünkü şunu çok iyi anladım, bir kayıptan sonra insan ne kadar "toparlandım" dese de, asıl toparlanma yeni bir bebeğin mutluluğu sayesinde oluyor. Allah hepinize göstersin canım inşallah. Ben de ağladım yarım saat:asigim:

gözün aydın canım çok sevindim maşallah bebeğine...
inşallah bütün arkadaşlar 2009 da hamile kalacaklar...
nasılsın canım bende arada giriyorum bakıyorum kimler neler yazmış ama çok özlüyorum eski yoğun günlerimizi...
hamile kalmak isteyenler listesine benide alırmısınız ama daha yeni yakında adet olurum heralde.. :S

merhaba bende hamile kalmak istiyorum.2007 yılında kürtaj olmuştum.bir daha hamile kalamadım
çalışmalara başlıyacağız inşallah

geçmiş olsun arkadaşlar...aramıza hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız...:teselli:
fundişimiz sizi listeye ekler dimi fıstığıma.s

mehtapcım yarınmı gideceksin doktora çok dua ediyorum senin için inşallah güzel haberle geleceksin...

nerimancım canım eşinin doğum günüymüş herhalde kutlu olsun canım çok öpüyorum senidea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…