Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım fundam benim çok teşekkürler bebeğim iyi allaha şükür ama bende senin gibi çok ağır gripim şuan burnum hiç durmuyo boğazım ağrıyo ilaçta kullanamıyorum yatarak atlatmaya çalışıyorum..sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine...:1hug:

mehtapcım çok merak ediyorum seni bugün kan verecektim güzel haberle gel canım hepimiz sevinelim...

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

sumy............................29 aralık
neriman83......................08 ocak
Gül84.............................13 ocak
pretty women..................15 ocak
BTRLKC.........................19 ocak
beyazbeyaz.................. .21 ocak
Minik kelebek(özlem).......25 ocak
cancer............................28 ocak
melikee...........................30 ocak
Karamelek07....................30 ocak
Fikirevi.............................1 şubat
Bumuyani........................ 3 şubat
Lolo..................................5 şubat
Anjelic.............................12 şubat
sweet baby......................????
funda72............................???
serdi............................
k.ayşeşahin..................
cerensesil.....................
zeytohnm.....................
frabjous........................
tuğba_ŞEKER................
ceren4142.......................
hpt_ honey......................
JULIA.............................
DRAJEE.........................
Reno.................................
kkeezzbbaann.................

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş

saol özlemcim.hadi bebek olmuyo anladım da niye bu adetim düzene girmiyo bir türlü o canımı sıkıyo.
sorma canım ya herkes hasta .salgın valla.sen neler yapıyosun
.

geçmiş olsun canımcım.amann dikkat et portakal, mandalina suyu sık .c viyamini iyi gelir.
bir de dinlenmek çok iyi geliyo gribe

saol özlemcim.hadi bebek olmuyo anladım da niye bu adetim düzene girmiyo bir türlü o canımı sıkıyo.
sorma canım ya herkes hasta .salgın valla.sen neler yapıyosun
.

canım benim ya,sağlık herşeyden önemli.inşallah adetlerin düzene girer biranöncede sonrada bebiş rahat rahat yerleşir göbüşüne.şu göbekten yaptıın iğnelere ne zaman başlıyosun,onlar işe yarar arkadaşım,öyle hamile kalmışsın zaten.herşeyde var bir hayır deyip sabredicez fundacım,şuan elimizden gelen bu.çünkü doktor gözetimindesin zaten elinden geleni yapıyosun,allahım en kısa zamanda bebekle doldursun göbüşünü inşallah.:Saruboceq:
bende iyiyim canım,geç yumurtlama oldu bu ay.çalışma yaptık ama kısmet artık bekliyorum adeti.herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Son düzenleme:
mehtapcım valla o kasık batması bendede cok vardı ve hala devam edıyo,ik zamanlar rahım buyudugu içinmıs sımdıde bebek buyudugu ıcın.hadı ama sen nezaman gıdıcen doktora,hem bugun bıdaha kan testı yaptırcaktın yaptırmadınmı? buarada bende kk ve ınternet sayesinde bı kadın dogum uzmanı kadar oldum yanıı :)))

fundişiiimmmmm test mı yaptın,canım arkadasım ahh o test bi pozitif olsada bı halay ceksek surda.ama valla şekerim eger kartın gelcekse ınsallah vaktınde gelır dahada gecıkmeden ve hemen iğnelerıne baslarsın.zaten senın bebıs nazını taaa ilkinde bellı etmıs annesıne gelmek için illa iğne istemıs kereta,buseferde ugrasın benım ıcın dıo,cok boşladınız dıye darıldı galıba.neyse canımcımmm şaka bı yana buaya olmazsa inşallah önümüzdekı aya inşallah güzel haberını alıcaz. a.s.

Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. O zamandan bu yana kilo aldım biraz onları vermem lazım. Diyet gruplarında yarışmadayım bu hafta inşallah çabucak veririm de hemen hamiş olurum.

inşallah canım.adetimi bekliyorum gelince gidicem hemen dr. a bi aksilik olmazsa başlarız diye düşünüyorum bu ay .sorma özlemcim benim bebek bi nazli ki bu kadar olur.

keşke canım keşke.biliyomusun çöpe attım sonra akşam üstü çöpten çıkarıp tekrar baktım acaba bi ihtimal silik de olsa bi çizgi daha görebilirmiyim diye.ama yoook.
umudum bir sonraki aya ertelendi yine.hayırlısı buymuş demek ki
Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. O zamandan bu yana kilo aldım biraz onları vermem lazım. Diyet gruplarında yarışmadayım bu hafta inşallah çabucak veririm de hemen hamiş olurum.

geçmiş olsun canım.istediğin kiloya ulaşırsın umarım bir an önce .sonrada bebeğine inşallah

ayy mehtapcım ben bu doktorlara cok sinir oldum.nedemek bu degere göre hamıle degılsın,degerın 97 degılmıydı benmı yalnıs hatırlıyorum.hayret bıse bthcg 5 den yüksek cıkarsa hamile kabul edılıyorsun cok sacma.devlet hastanesınemı gıttın canım,ordakı doktoralr öyle hıc ılgılenmezler.bence sen kımseyı dınleme şimdi gece acıle gıtsen bıle yapar nöbetci doktor.dekı lekelenmem oldu doktorumu aradım oda hemen kanda baktır dedı falan de.bakalım degerın artmısmı? yanı iş kesınlesmeden nasılda böle insanın moralını bozuyolar ya.hanı bı vajınal baksa bıde degerın düşse anlıcam ama bukadar baştan savmacılık olmaz yanı.üzülme sen arkadasım enkısa zamanda tekrar kanda baktır

kızlar buarada aylınle görüşen varmı merak ettım enson msj atıcam artık.kac gundur hıc ugramıyo inşallah yolundadır hersey merak ettım iyice

kıslar yaa siz olmasanız ben ne yapardım.:1hug:..tubişim değerim 92,64.hayır canım büyük özel bir hast.gittim.tel.arayıp sorduğum daha önceki dr'umdu.değerimin 3000'lerde olması gerektiğini söyledi.fundişim bende senin gibi daha küçük hemen çıkarmı diye düşünüyorum.valla moralim sıfır,eşime söyledim onunda morali bozuldu yinede beni teselli ediyo.tamam aşkım istersen yarın git,istersen cuma'yı bekle dedi.bende beklesemmi diye düşünüyorum.perşembe günü kur'an okutacam,cuma mübarek gün inşallah kesin öğrenir rahatlarım..

Muhasebe geçmiş olsun canım, kaç kilo aldınki, ben de 3 kilo almışım akşamları yürüyüşe başladım acill vericem sözde:)

canım ben sinir oldum senin doktoruna yolarım onu ben ya benim dr olsa..
bal gibi hamilesin işte off ya neymiş bu dış gebelikmi doktora göre nasıl bişey o...
sen üzme kendini canım neden cuma gününü bekliycekmişsin ki yarın git bence başka doktora..

nilay kuzum ordamısın.ay karşı komşum kapıyı çaldı 18 aylık oğlu var düşmüş ağzından burnunmdan kanlar geliyo acile gittik terliklerle fırlamışsız evden bahadırla.üztelik telaştan 5 kuruş almadan üztümüze.hastane hastane dolaştık ya bütün izmiri.plastik cerrah bulcaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…