- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.681
canım ben alsancakta dr.kahraman KOLDAY a gidiyorum.çok iyi bir dr tavsiye ederim.
canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:
iyim canım.griple uğraşıyorum.selpağı burnuma tanpon yaptım o derece yani.kaç gündür giremedim bu yüzden yatıyodum.kırmızı kartı da yemedim ama bebişten değil çünkü bu sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.yine düzenim bozuldu eski günlere geri döndüm.çok boktan bi gün benim için.yalnız mehtabın hamiş haberini alınca gerçekten çok sevindim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.mehtabım şu an yaşadığı duyguyu tahmin edebiliyorum o heyecan bambaşka bişey.o kalp çarpıntısı apayrı.bir daha yaşamak istiyorum bende bu duyguları
canım benim güzel arkadaşım.yerim ben onu ya küçük prensimiz o bizim.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.iy bakın kendinize tamam mı
fundacım moral bozukluğunu çook iyi anlıyorum,sabır güzelim.inşallah o mutluluğu tekrar yaşayacaksın.umutsuzluğa kapılma hemen.hem belli mi olur belkide hamişsin,bebiş nazlanıyodur.inşallah öyledir canım.
geçmiş olsun bu arada grip salgınmış bu aralar dikkat et kendine canım.
canım fundam benim çok teşekkürler bebeğim iyi allaha şükür ama bende senin gibi çok ağır gripim şuan burnum hiç durmuyo boğazım ağrıyo ilaçta kullanamıyorum yatarak atlatmaya çalışıyorum..sanada çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine...:1hug:
mehtapcım çok merak ediyorum seni bugün kan verecektim güzel haberle gel canım hepimiz sevinelim...
saol özlemcim.hadi bebek olmuyo anladım da niye bu adetim düzene girmiyo bir türlü o canımı sıkıyo.
sorma canım ya herkes hasta .salgın valla.sen neler yapıyosun.
inşallah canım.adetimi bekliyorum gelince gidicem hemen dr. a bi aksilik olmazsa başlarız diye düşünüyorum bu ay .sorma özlemcim benim bebek bi nazli ki bu kadar olur.canım benim ya,sağlık herşeyden önemli.inşallah adetlerin düzene girer biranöncede sonrada bebiş rahat rahat yerleşir göbüşüne.şu göbekten yaptıın iğnelere ne zaman başlıyosun,onlar işe yarar arkadaşım,öyle hamile kalmışsın zaten.herşeyde var bir hayır deyip sabredicez fundacım,şuan elimizden gelen bu.çünkü doktor gözetimindesin zaten elinden geleni yapıyosun,allahım en kısa zamanda bebekle doldursun göbüşünü inşallah.:Saruboceq:
bende iyiyim canım,geç yumurtlama oldu bu ay.çalışma yaptık ama kısmet artık bekliyorum adeti.herşeyin hayırlısı olsun diyorum.
mehtapcım valla o kasık batması bendede cok vardı ve hala devam edıyo,ik zamanlar rahım buyudugu içinmıs sımdıde bebek buyudugu ıcın.hadı ama sen nezaman gıdıcen doktora,hem bugun bıdaha kan testı yaptırcaktın yaptırmadınmı? buarada bende kk ve ınternet sayesinde bı kadın dogum uzmanı kadar oldum yanıı :)))
fundişiiimmmmm test mı yaptın,canım arkadasım ahh o test bi pozitif olsada bı halay ceksek surda.ama valla şekerim eger kartın gelcekse ınsallah vaktınde gelır dahada gecıkmeden ve hemen iğnelerıne baslarsın.zaten senın bebıs nazını taaa ilkinde bellı etmıs annesıne gelmek için illa iğne istemıs kereta,buseferde ugrasın benım ıcın dıo,cok boşladınız dıye darıldı galıba.neyse canımcımmm şaka bı yana buaya olmazsa inşallah önümüzdekı aya inşallah güzel haberını alıcaz. a.s.
Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. O zamandan bu yana kilo aldım biraz onları vermem lazım. Diyet gruplarında yarışmadayım bu hafta inşallah çabucak veririm de hemen hamiş olurum.
mehtapcım valla o kasık batması bendede cok vardı ve hala devam edıyo,ik zamanlar rahım buyudugu içinmıs sımdıde bebek buyudugu ıcın.hadı ama sen nezaman gıdıcen doktora,hem bugun bıdaha kan testı yaptırcaktın yaptırmadınmı? buarada bende kk ve ınternet sayesinde bı kadın dogum uzmanı kadar oldum yanıı :)))
tuğba canım bugün dr'a gittim.testi cuma'ya erteledi.sen ilaçlarını içmeye devam et dedi.canım çok sıkıldı yaa.başka bi dr'a sordum,hamişlik yok,değerin düşük bikaç gün sonra tekrarla dedi.senağlamaevde yeniden test yaptım,ikinci çizgi sanki biraz daha belirgin gibi..ayy ben şimdi hangisine, neye inanayım..yani ben şimdi bu değerlere göre hamiş değilmiyim?
pretty women; [COLOR="Olive" .!.:canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:[/COLOR]
iyim canım.griple uğraşıyorum.selpağı burnuma tanpon yaptım o derece yani.kaç gündür giremedim bu yüzden yatıyodum.kırmızı kartı da yemedim ama bebişten değil çünkü bu sabah test yaptım kocaman bir tek çizgi.yine düzenim bozuldu eski günlere geri döndüm.çok boktan bi gün benim için.yalnız mehtabın hamiş haberini alınca gerçekten çok sevindim.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.mehtabım şu an yaşadığı duyguyu tahmin edebiliyorum o heyecan bambaşka bişey.o kalp çarpıntısı apayrı.bir daha yaşamak istiyorum bende bu duyguları
funda canım çok teşekkür ederim,ama tuğbaya yazdığım gibi canım çok sıkkın..
bu arada geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et olurmu. bebişin belkide bu ay sana gelir.(inşallaaaaaaaaaaaaaaaah)
canım şu anki duygularım karmakarışık.eşimle testin sonucunu dr'a gösterince aldığımız cevap bizi çok üzdü.eve gelene kadar konuşmadık.ama dilerim RABBİM'den sen ve diğer arkadaşlarımdan bu ay hamiş haberleri alır, hep beraber seviniriz canımcım.
nilaycım sanada çok geçmiş olsun tatlım.bebişine ve kendine dikkat et..beni merak ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim kıslar..:1hug:
canım benim üzülme lütfen .sen bir kez daha kan testi yaptır yarın.çıkan değerler ilk yaptırdığından yüksekse kesin hamişsin.şu an çok küçük zaten değerlerin az olması normal.hem nasıl dr o ya bakmadan etmeden hamişlik yok diyo .sen içini ferah tut canım.
yarın ilk iş kan testi yaptır canım ve başka bir kadın doğumcuya görün.
kızlar buarada aylınle görüşen varmı merak ettım enson msj atıcam artık.kac gundur hıc ugramıyo inşallah yolundadır hersey merak ettım iyice
canım benim üzülme lütfen .sen bir kez daha kan testi yaptır yarın.çıkan değerler ilk yaptırdığından yüksekse kesin hamişsin.şu an çok küçük zaten değerlerin az olması normal.hem nasıl dr o ya bakmadan etmeden hamişlik yok diyo .sen içini ferah tut canım.
yarın ilk iş kan testi yaptır canım ve başka bir kadın doğumcuya görün.
ayy mehtapcım ben bu doktorlara cok sinir oldum.nedemek bu degere göre hamıle degılsın,degerın 97 degılmıydı benmı yalnıs hatırlıyorum.hayret bıse bthcg 5 den yüksek cıkarsa hamile kabul edılıyorsun cok sacma.devlet hastanesınemı gıttın canım,ordakı doktoralr öyle hıc ılgılenmezler.bence sen kımseyı dınleme şimdi gece acıle gıtsen bıle yapar nöbetci doktor.dekı lekelenmem oldu doktorumu aradım oda hemen kanda baktır dedı falan de.bakalım degerın artmısmı? yanı iş kesınlesmeden nasılda böle insanın moralını bozuyolar ya.hanı bı vajınal baksa bıde degerın düşse anlıcam ama bukadar baştan savmacılık olmaz yanı.üzülme sen arkadasım enkısa zamanda tekrar kanda baktır
Merhaba arkadaşlar ben 28 kasımda kürtaj olmuştum. O zamandan bu yana kilo aldım biraz onları vermem lazım. Diyet gruplarında yarışmadayım bu hafta inşallah çabucak veririm de hemen hamiş olurum.
tuğba canım bugün dr'a gittim.testi cuma'ya erteledi.sen ilaçlarını içmeye devam et dedi.canım çok sıkıldı yaa.başka bi dr'a sordum,hamişlik yok,değerin düşük bikaç gün sonra tekrarla dedi.senağlamaevde yeniden test yaptım,ikinci çizgi sanki biraz daha belirgin gibi..ayy ben şimdi hangisine, neye inanayım..yani ben şimdi bu değerlere göre hamiş değilmiyim?
pretty women; [COLOR="Olive" .!.:canım benim tebrik ederim .hihoyyytçoook sevindim ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dualarımız seninle canım.herşey yolunda gidicek tatlım kötü şeyler düşünme olurmu.progestanı ihmal etme düzenli iç ve sakın yüksek yerlere uzanma.uzanmak çok tehlikeli bu dönemde.yaşasın bi hamiş dahaaaa:teytey:[/COLOR]
funda canım çok teşekkür ederim,ama tuğbaya yazdığım gibi canım çok sıkkın..
bu arada geçmiş olsun tatlım.kendine dikkat et olurmu. bebişin belkide bu ay sana gelir.(inşallaaaaaaaaaaaaaaaah)
canım şu anki duygularım karmakarışık.eşimle testin sonucunu dr'a gösterince aldığımız cevap bizi çok üzdü.eve gelene kadar konuşmadık.ama dilerim RABBİM'den sen ve diğer arkadaşlarımdan bu ay hamiş haberleri alır, hep beraber seviniriz canımcım.
nilaycım sanada çok geçmiş olsun tatlım.bebişine ve kendine dikkat et..beni merak ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim kıslar..:1hug:
Off be güzelim nasıl bir doktora gidiyorsun sen??? Bnece o doktoru kesin değiştir, sen hamilesin yaaaf, diplomasını bana versin odelikafadulden Bak canım benim ilk kan testimde 17 çıkmıştı onda bile doktorum yok demedi, kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra değerler katlanmış mı bakalım dedi ve 2 gün sonra 4e katlamıştı 70li bir değerdi ve doktorum bana hamilesin 5 gün sonra gel keseyi görelim demişti, senin değerin benimkinden yüksek nasıl hamile değilsin annamadımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?