- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.781
sağol canım yaa.inşallah pazar günü keseyi görürüzde, artık içim rahat eder.evet tatlım her gittiğimde vajınal ultrasonla bakılıyorum.
canım sanada geçmiş olsun.tatlım ben anlamadım betanın sıfır olmasını neden bekliyosunuz.dış gebelik çok zormuş galiba,intten araştırdım,bide dr'um dün inşallah dış gebelik değildir dedi.RABBİM yardımcımız olsun bitanem.
canım dış gebelik gerçekten zormuş benim sat 16 ekim düşün artık ne zamandır ugrasıyoruz 2 hafta kendiliginden düşmesi beklendi ama düşmedi sonra dr ameliyat dedi ama Allah yardım etti ogün kanamam geldi beta yawas yawas düşmeye basladı şuan dr gözetimindeyiz en son 500 dü pzt günü tekra yapılacak seninkinin dış gebelik oldugunu sanmıyorum
ohh ohh ohh maşşalah kuzum ya Allah kabul etsın inşallah.bende severım aşureyı ama su sıralar sadece kokusunu alsam ve sadece bı kac kasık yesem kafii gelıyor.fazlasını mıdem almıyor.ayy eger benı oglum senınde kızın olursa kızını alıcam anacım.oda sen gıbı becerıklı olursa yasarız heralde kaydirigubbakcemile3 canım ya senın kart ne oldu gelmedımı daha,test ne oldu tekrarladınmı pekı?serdicim hayırlı olsun tatlım umarım herşey yolunda gider bebişin sana sımsıkı tutunur.
özlemcim(minik kelebek)canım inşallah kırmızı kart gelmez onun yerine bebişin gelir.bekliyoruz haberlerini.öpüyorum.
nihalcim canım eşin tekrar ameliyat oluyomuş acil şifalar diliyorum.
kızlar allah kabuletsin inşallah bende bu hafta aşuremi yaptım.35 kişiye dağıttım.tam bir kazan yaptım.delikafadulden
hatta içimden bebişim olursa aşure yapıp dağıtıcam diyede geçirdim
gecmıs olsun canım enkkısa zamanda iyileişr inşallah benım gencecık ablamda var bel fıtıgı cok kötü bişe bı kitlendımı kalıyo öle.pınarcım tatlım ben çıkıyorum.eşim geldi kayın valideme gidicez biraz rahatsız beli tutuldu .şubatın 3 de ameliyat olucak bel fıtığından.ben kaçıyorum canım .dikkat et kendine.öpüyorum
geldim kuzular geldimmmmmmmm.ee kıslar nasılsınız..bende dün aşureli kur'anımı yaptım kıslar,50 kişiydik,RABBİM inşallah kabul eder...
fundişim yemişsin canım kırmızı kartı...hadi inşşş bu ay gelecek bebişin hayırlısıyla...
kıslaaaaaaaarr nerdesiniz yavv?benim canım yina sıkkın..bugün dr'a gittim,testi tekrarladık sonuç 929,81 ama keseyi yine göremedik,ayy patlıycam daa...test sonucunu, akşam 8de aldım. nöbetçi dr'a gösterdim,dr'umun kontrol ettiğini,keseyi göremediğini ve dış gebelikten şüphelendiğini anlattım. pazar günü gel keseye tekrar bakalım görebilecekmiyiz dedi.tabii test yine tekrarlanacakmış..o drların kaydirigubbakcemileklava .tesi dr'umu değiştircem artık yeter tekrarlayan testler için her seferinde 20 tl alıyolar,kötükedihüso
bu akşamlık benden bu kadar kıslar,hepinizi çok çoooooooooook öpüyorumŞeniz
kızlarrrr doktordan geldım ve ayaklarım yere basmıyor şuan sevıncten cıldırmak üzereyım sankı :sm_cool:bebişimi gördüm ellerı ayakları olusmustu kıpır kıpırdı kocaman olmus.48mm yani 5cm olmus.oyyy yerım ben onu yaaaa,ben bugun gıttıgımde bıraz buruktum aslında cunku gec döllenme oldugu için bebegım 10 gun kadar küçüktü ammaaa bebegım bize süpriz yaptı ve kendı gununu yakalamıs tamm 7 gun ileri gıtmıs.canım benım ya Allah herkeze bu güzel duyguları yasatsın inşallah,hamile olanlarada hayırlı saglıklı bebekler nasipetsın
tuğba canım hadi gözünaydın tatlım inanki çok sevindim yaa:sm_cool:maşallah benim yiğenime, tabii annesi dahada gelişecek,büyüyecek ALLAHIN izniyle.ohh ohh ohh maşşalah kuzum ya Allah kabul etsın inşallah.bende severım aşureyı ama su sıralar sadece kokusunu alsam ve sadece bı kac kasık yesem kafii gelıyor.fazlasını mıdem almıyor.ayy eger benı oglum senınde kızın olursa kızını alıcam anacım.oda sen gıbı becerıklı olursa yasarız heralde kaydirigubbakcemile3 canım ya senın kart ne oldu gelmedımı daha,test ne oldu tekrarladınmı pekı?
gecmıs olsun canım enkkısa zamanda iyileişr inşallah benım gencecık ablamda var bel fıtıgı cok kötü bişe bı kitlendımı kalıyo öle.
ayy canım hala mı dışgebelıkten şüphelenıyo doktor.hay Allah ama degerın cok yüksek dıs gebelıkte okadar yğkselıyormuymus deger.keseyi görmemenız bıraz normal eger gec döllenme olduysa.çünkü ben adetten sonra 12.gun gıttım vajınal baktı veee nokta kadardı kesemız.baslarda hep gerıdeydı bebegım ama şuan Allah ıma şükürler olsunnn vaktını yakaladıı hihoyyytkaydirigubbakcemile2
anjelic arastırma baslanacak demişin inşaalah bi sorun çıkmaz düşükler içinmi test yapıcan kaç düşük yasadın
osmak canım benim 1 kürtajım oldı bebeğin kalbi durduğu için, masrafı neyse kendim çekip tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum, doktorum da yol gösteriyor saolsun, p.tesi yaptırıcam tüm testleri hayırlısıyla.
canım ben örnek olması acısından yazdım.çünkü degerın baya yuksek nerdeyse 1000 olmus.ama bılmıyorum dısgebelıkte cıkıyomu bukadar yüksek.neyse inşallah bebegın tammm yerınde veee 9 ay boyunca senınle,sonrada kucagında inşallah ama tabı önce herseyın hayırlısı olsuntuğba canım hadi gözünaydın tatlım inanki çok sevindim yaa:sm_cool:maşallah benim yiğenime, tabii annesi dahada gelişecek,büyüyecek ALLAHIN izniyle.
canım geç döllenme olduğunu sanmıyorum.22 aralık adet tarihimdi,5 gün sürdü.6.7.9.ve14.gün çalışma yaptık.16.gün dr'a gittim enson 17.gün.oğluşum hastalandığı için,üzüntüden dahada yok,RABBİM hayırlısı neyse onu göstersin canımcım.
cok sağol canım,inşallah sizlerinde güzel haberlerını alcaz ve burda hepberaber halay cekcez:teytey: hepiniz için cok dua edıyorum Allah ım kabul etsın ınsallahminik kelebek
allah saglıkla kucagına almayı nasip etin
saol canım inşallah cok uzakta degıl mutlu gunlerınız sizlerde bu duyguları yasayıp paylasırsınız bizlerle:1hug:minik kelebek maşallah bebişine, annesini hiç üzmez inşallah hep böyle gider canım, bakalım biz ne zaman mutlu sona ereriz
slm kızlar nasılsınız başından olaylar geçen lere geçmişolsun kızlar hepinizi öpüyorm minik kelebek sana da çok sevindim allahım sagsalim dogmalarını nasip etsin
merhaba arkadaslar ben de 15 gun önce dusuk yaptım altı yıldır beklıyordum ama olmadı insallah olacak
allah kahretmeye sizi adama yeni yaşında aklını pokuna karıştırdınızdelikafadulden
ama ne süpriz olmuş ha süper.
yumoşlar büyüyo ,çatlıyo ohhhh bebişde geliyo inşallah nericim.
ah canım ya kafaya takmamaya çalışıyorum işte.ama yine 38.günlerde adet olmaya başladım.bu ay boş geçiyoruz yine dr um isteği üzerine.bir dahaki adetimden sonra başlıyoruz tedaviye kuzum.
hakkımızda hayırlısı canım hepimiz için .ben senden ümitliyim bu ay valla neriii.hadi güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum.çok öpüyoruum
Bu arada ben de p.tesi gidiyorum doktora, neden kaynaklandığına yönelik tahliller yapılacak, bana dua edin kızlar, çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:
kızlarrrr doktordan geldım ve ayaklarım yere basmıyor şuan sevıncten cıldırmak üzereyım sankı :sm_cool:bebişimi gördüm ellerı ayakları olusmustu kıpır kıpırdı kocaman olmus.48mm yani 5cm olmus.oyyy yerım ben onu yaaaa,ben bugun gıttıgımde bıraz buruktum aslında cunku gec döllenme oldugu için bebegım 10 gun kadar küçüktü ammaaa bebegım bize süpriz yaptı ve kendı gununu yakalamıs tamm 7 gun ileri gıtmıs.canım benım ya Allah herkeze bu güzel duyguları yasatsın inşallah,hamile olanlarada hayırlı saglıklı bebekler nasipetsın
merhaba arkadaslar ben de 15 gun önce dusuk yaptım altı yıldır beklıyordum ama olmadı insallah olacak
kuzucuklarm merhabalaarrr..
eşim şehir dışında bende 1 haftadır annemde kalıyorum, eş dost ziyareti falan yapıyoruz annemle havalarda güzel maşallah bayağı gezenti oldumm.. onun için hiç uğrayamadım yanınıza, ama aklım sizinle hepinizi öpüyorruuuuuum...
hepinizin haberlerini alıyorum okuyoruummm, dualarım hepimizleeeee..
tatlım ya hangi testleri yaptırıyosun bende yaptırmak istiyorum ama genelde 3. düşüklerden sonra yapılıyomuş bu testler.ve hangi hastaneler yapıyo bu testleri beni bilgilendirirsen çok memnun olurumbende haftaya baslıyacam ben özelde yaptırıyodum arastırmayı o arada tekra hamile kaldım dış gebelik oda çok zorladı bizi maddi olarak şimdi dr hastanede yapcak tüm tahlilleri özellinede gitcem en azından tahlilleri ssk karsılıcak
dur daha karismadi, ama kardesimin esime olan dogum günü hediyesinden sonra bilemicem vallah... bodyflying yaptiriyoz esimeeee... hava da ucacak astronot lar gibi)
bakalim canim ya, bu ay evet bende sanki ümitliyim gibi, ama takmak da istemiyorum, hayirlisi olsun.. yanliz bu ay kasik agrilarim cok uzun sürdü, hala da ara ara agri giriyo sol tarafima, acep igneden olabilirmi kizlar?
bitanem sakin takma, bak ne güzel adet olmussun, bosver 38 günü, önemli olan olmak, olabilmek, bak hic olmayanlar var, onlar ne yapsin? bunada sükür.. benimde 32 gün sürüyo..
bak bu ay i bos geciyorsunuz ya, eger sende hesap kirap yapmazsan, düzenli iliski olursa, bakarsin bebis kendiliginde geliverir.. insallaaaahhhh... allahim hepimize nasip etsin o yüce duyguyu yasamak..[/COLO]
ben de geçen hafta düşük yaptım. sizleri de düşündüğü ve hissettiği her şey benim için de geçerli.müthiş kötü bu yaşadığımız.ama ümidimi elde tutmak için direniyorum.bu arada Bursa içinde tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?