Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlarrrr doktordan geldım ve ayaklarım yere basmıyor şuan sevıncten cıldırmak üzereyım sankı :sm_cool:bebişimi gördüm ellerı ayakları olusmustu kıpır kıpırdı kocaman olmus.48mm yani 5cm olmus.oyyy yerım ben onu yaaaa,ben bugun gıttıgımde bıraz buruktum aslında cunku gec döllenme oldugu için bebegım 10 gun kadar küçüktü ammaaa bebegım bize süpriz yaptı ve kendı gununu yakalamıs tamm 7 gun ileri gıtmıs.canım benım ya Allah herkeze bu güzel duyguları yasatsın inşallah,hamile olanlarada hayırlı saglıklı bebekler nasipetsın

ohh ohh ohh maşşalah kuzum ya Allah kabul etsın inşallah.bende severım aşureyı ama su sıralar sadece kokusunu alsam ve sadece bı kac kasık yesem kafii gelıyor.fazlasını mıdem almıyor.ayy eger benı oglum senınde kızın olursa kızını alıcam anacım.oda sen gıbı becerıklı olursa yasarız heralde kaydirigubbakcemile3 canım ya senın kart ne oldu gelmedımı daha,test ne oldu tekrarladınmı pekı?
pınarcım tatlım ben çıkıyorum.eşim geldi kayın valideme gidicez biraz rahatsız beli tutuldu .şubatın 3 de ameliyat olucak bel fıtığından.ben kaçıyorum canım .dikkat et kendine.öpüyorum
gecmıs olsun canım enkkısa zamanda iyileişr inşallah benım gencecık ablamda var bel fıtıgı cok kötü bişe bı kitlendımı kalıyo öle.

ayy canım hala mı dışgebelıkten şüphelenıyo doktor.hay Allah ama degerın cok yüksek dıs gebelıkte okadar yğkselıyormuymus deger.keseyi görmemenız bıraz normal eger gec döllenme olduysa.çünkü ben adetten sonra 12.gun gıttım vajınal baktı veee nokta kadardı kesemız.baslarda hep gerıdeydı bebegım ama şuan Allah ıma şükürler olsunnn vaktını yakaladıı hihoyyytkaydirigubbakcemile2

özlemcım test nezaman yapıcan hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz inşallah.2009 un 2. hamişi belkıde sen olursun yada buyuk bı süprizle fundacımda olabılır.Allah herzaman hayırlıysa ve saglıklıysa versın inşallah

tuğba canım hadi gözünaydın tatlım inanki çok sevindim yaa:sm_cool:maşallah benim yiğenime, tabii annesi dahada gelişecek,büyüyecek ALLAHIN izniyle.
canım geç döllenme olduğunu sanmıyorum.22 aralık adet tarihimdi,5 gün sürdü.6.7.9.ve14.gün çalışma yaptık.16.gün dr'a gittim enson 17.gün.oğluşum hastalandığı için,üzüntüden dahada yok,RABBİM hayırlısı neyse onu göstersin canımcım.

anjelic arastırma baslanacak demişin inşaalah bi sorun çıkmaz düşükler içinmi test yapıcan kaç düşük yasadın

osmak canım benim 1 kürtajım oldı bebeğin kalbi durduğu için, masrafı neyse kendim çekip tüm tahlilleri yaptırmak istiyorum, doktorum da yol gösteriyor saolsun, p.tesi yaptırıcam tüm testleri hayırlısıyla.

mehtapgülü canım inşallah herşey yolundadır ve p.tesi keseyi görürsün, canını sıkma ve bol bol dua et, ben dış gebelik olduğunu sanmıyorum rahat ol güzelim.

minik kelebek maşallah bebişine, annesini hiç üzmez inşallah hep böyle gider canım, bakalım biz ne zaman mutlu sona ereriz

slm kızlar nasılsınız başından olaylar geçen lere geçmişolsun kızlar hepinizi öpüyorm minik kelebek sana da çok sevindim allahım sagsalim dogmalarını nasip etsin

bende haftaya baslıyacam ben özelde yaptırıyodum arastırmayı o arada tekra hamile kaldım dış gebelik oda çok zorladı bizi maddi olarak şimdi dr hastanede yapcak tüm tahlilleri özellinede gitcem en azından tahlilleri ssk karsılıcak

canım ben örnek olması acısından yazdım.çünkü degerın baya yuksek nerdeyse 1000 olmus.ama bılmıyorum dısgebelıkte cıkıyomu bukadar yüksek.neyse inşallah bebegın tammm yerınde veee 9 ay boyunca senınle,sonrada kucagında inşallah ama tabı önce herseyın hayırlısı olsun
minik kelebek
allah saglıkla kucagına almayı nasip etin
cok sağol canım,inşallah sizlerinde güzel haberlerını alcaz ve burda hepberaber halay cekcez:teytey: hepiniz için cok dua edıyorum Allah ım kabul etsın ınsallah
minik kelebek maşallah bebişine, annesini hiç üzmez inşallah hep böyle gider canım, bakalım biz ne zaman mutlu sona ereriz
saol canım inşallah cok uzakta degıl mutlu gunlerınız sizlerde bu duyguları yasayıp paylasırsınız bizlerle:1hug:
slm kızlar nasılsınız başından olaylar geçen lere geçmişolsun kızlar hepinizi öpüyorm minik kelebek sana da çok sevindim allahım sagsalim dogmalarını nasip etsin

saol hulyacım ya senın bebek nekadar buyumus 21 haftalık:1shok:inşallah heimzi sağsağlim kucagımıza alıcaz

dur daha karismadi, ama kardesimin esime olan dogum günü hediyesinden sonra bilemicem vallah... bodyflying yaptiriyoz esimeeee... hava da ucacak astronot lar gibi )
bakalim canim ya, bu ay evet bende sanki ümitliyim gibi, ama takmak da istemiyorum, hayirlisi olsun.. yanliz bu ay kasik agrilarim cok uzun sürdü, hala da ara ara agri giriyo sol tarafima, acep igneden olabilirmi kizlar?
bitanem sakin takma, bak ne güzel adet olmussun, bosver 38 günü, önemli olan olmak, olabilmek, bak hic olmayanlar var, onlar ne yapsin? bunada sükür.. benimde 32 gün sürüyo..
bak bu ay i bos geciyorsunuz ya, eger sende hesap kirap yapmazsan, düzenli iliski olursa, bakarsin bebis kendiliginde geliverir.. insallaaaahhhh... allahim hepimize nasip etsin o yüce duyguyu yasamak..

Bu arada ben de p.tesi gidiyorum doktora, neden kaynaklandığına yönelik tahliller yapılacak, bana dua edin kızlar, çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:

hayirli haberlerle dön canim benim

canım çok tebrik ediyorum seni inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

merhaba arkadaslar ben de 15 gun önce dusuk yaptım altı yıldır beklıyordum ama olmadı insallah olacak

geçmiş olsun canım.bir daha ki seferre olucak canım sen umudunu yitirme.allah sağlıklısını nasip etsin

ay canımın içi .nasılsın tatluum.gez bakalım gez hazır koçişin yok buralarda.bebişine iyi bak olur mu bende öpüyorum canım.
tuğbişcim canım gözün aydın çok sevindim.kocaman olmuş senin mercimek.hep böyle güzel gider inşallah hamileliğin canım.amiiiiiiiin duaların için tatlım.

tatlım ya hangi testleri yaptırıyosun bende yaptırmak istiyorum ama genelde 3. düşüklerden sonra yapılıyomuş bu testler.ve hangi hastaneler yapıyo bu testleri beni bilgilendirirsen çok memnun olurum

hay allah ya ilginç bir hediyeymiş bu gerçekten.
iğnelerden kaynaklanıyo canım .kasık ağrıları baya uzun sürüyo.karında şişlik de oluyo.kasıkların patlıycakmış gibi sanki.iğneler ve haplar bu tür şeyler yapıyo.
haklısın canım geçte olsa adet oldum şükür bunada .eskiden farlutal kullnmadan adetim gelmezdi çok sıkıntılar çektim zamanında.şükür allahıma.
umarım canım.bu ay da hiç takmadım ama umarım bu ay süpriz yapar bize meleğim.
amiiiiiiiiin nericim güzel duaların için

kızlaaaaar hamile kalmak istiyorum ama bu ay erteledim ehliyet kursuna gidiyorum ama bir sonraki adetimden sonra çalışmalara başlıcaz bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam ama birazda korkularım var tekrar düşük yaparım diye ama olsun hayırlıysa zaten olur kızlar birbirimize dua edelim meleklerimiz olsun ve bu sefer bize sımsıkı tutunsun düşmesinnn.....

canım çok geçmiş olsun umudunu kaybetme.Anlayabiliyorum neler hissettiğini ben de çok kötü olmuştum ama zaman herşeyin ilacı merak etme kısa zamanda toparlarsın kendini,umarım birdaha bu acıyı yaşamayız hiçbirimiz Allah yardım etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…