- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.801
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdüm ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........
kimse yok mu
umutluyuz kıs ben geldim ama şimdi de sen yoksun? Nasılsın bakalım?
mrh. arkadaşlar ben de bir buçuk yıllık evliyim geçen sene nisan ayında 4 haftalık bi düşüğüm oldu.sizlerin düşükleri neden kaynaklanıyormuş.
nazcım seninle yazışmıştık di mi? Canım benim de aralık ayında 13 haftalık bebeişimin kalbi durdu, doktorum kromozom anomalisi olabilir dedi, patalojide bir şey çıkmadı, yarın da doktora gidiyorum, nedene yönelik olarak testler yapılacak, pıhtılaşma, genetik vs... sen araştırdın mı?
canım yazıştık mı hiç hatırlayamıyorum şimdi.baya kalabalık site. doktorum ilki gayet normal dedi.dedğin gibi kromozomlarla ilgili dedi.herhangibir problem görmedi.ultrosonla baktığında.hangi testleri yaptırıcaksın.benim de 4 haftalık kendiliğinden düştü.şimdi 6 şubat .umarım eşime sevgililer günü hediyesi bebişimi armağan edebilirim.sağlıklı ve hayırlısıyla.
Canım doktorum ilk reglini olup bittikten 1 hafta sonra gel dedi, rahim içi enfeksiyon araştırılacakmış, smear yapılacak, bir de kan pıhtılaşma testleri var onlar yapılacak, genetik testlerin adını tam bilmiyorum, yarın yaptırıcam ben akşama buraya yazarım adlarını olur mu? Senin 6 şubat olası regl tarihin mi?
umutluyuz kıs ben geldim ama şimdi de sen yoksun? Nasılsın bakalım?
canım yazıştık mı hiç hatırlayamıyorum şimdi.baya kalabalık site. doktorum ilki gayet normal dedi.dedğin gibi kromozomlarla ilgili dedi.herhangibir problem görmedi.ultrosonla baktığında.hangi testleri yaptırıcaksın.benim de 4 haftalık kendiliğinden düştü.şimdi 6 şubat .umarım eşime sevgililer günü hediyesi bebişimi armağan edebilirim.sağlıklı ve hayırlısıyla.
şimdi de ben geldim sen yoksun şekerim :)iyiyim sen nasılsın
1 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum. şimdide kimyasal gebelik. birde kist çıktı. onun tedavisine başlıcaz. bebek istemenin bu kadar sıkıntılı olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah bu son olur. Tabi bu sadece benim için değil tüm düşük yapanlar için geçerli. İnşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
inşallah test sonuçlarının hepsi iyi çıkar canım.ayrıca çok fazla yumurta takibine gitmiş biri olarak yumoşunun büyüklüğü 12.güne oranla çok iyi.tam kıvamında.çatlayıp bebiş olur inşallah sen yine boş geçirme bu günleri hayatım.maçlara devam:jeyyar:Kızlar bu arada ben doktora gittim sabah, tam sekiz tüp kan verdim, pıhtılaşma vs. bi sürü tahlil yapılacak, sonuçlar cumaya çıkacakmış, hakkımda hayırlısı olsunBugün benim reglin 12. günü bir tane gelişen yumoşum varmış 14 mm, istersen gel 2 gün sonra bakıp takip yapalım dedi, istemedim, doktor ve tedavi görmek istemiyorum dedim, ehheeee nasılım?kötükedihüso Eylüle kadar tedavi için bekliycem dedim, yumurtalık rezervim uygunsa, doktorum da iyi dedi maşallah, aciip mutlu oldum nazar değmesin.
Yaaa bu arada 12. günde 14 mm iyi midir sizce yumoş için?
ah canım ya o korkular endişeler her birimizde var.rabbim hayırlısını yazsın bizlere.kızlaaaaar hamile kalmak istiyorum ama bu ay erteledim ehliyet kursuna gidiyorum ama bir sonraki adetimden sonra çalışmalara başlıcaz bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki anlatamam ama birazda korkularım var tekrar düşük yaparım diye ama olsun hayırlıysa zaten olur kızlar birbirimize dua edelim meleklerimiz olsun ve bu sefer bize sımsıkı tutunsun düşmesinnn.....
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdüm ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........
mrh. arkadaşlar ben de bir buçuk yıllık evliyim geçen sene nisan ayında 4 haftalık bi düşüğüm oldu.sizlerin düşükleri neden kaynaklanıyormuş.
inşallah test sonuçlarının hepsi iyi çıkar canım.ayrıca çok fazla yumurta takibine gitmiş biri olarak yumoşunun büyüklüğü 12.güne oranla çok iyi.tam kıvamında.çatlayıp bebiş olur inşallah sen yine boş geçirme bu günleri hayatım.maçlara devam:jeyyar:
ah canım ya o korkular endişeler her birimizde var.rabbim hayırlısını yazsın bizlere.
hoşgeldin cezvecim.çok geçmiş olsun.hoşgeldin aramıza.hepimiz burada birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.umudumuz hiç solmasın inşallah.bebeklerimiz bizleri fazla bekletmeden gelsin.
benim bi nedeni yok canım.detaylı testler ard arda gerçekleşen düşüklerden sonra yapılıyo.ama genelde 3 aya kadar sağlıksız bebekleri vucüt kendiliğinden sonlandırıyo diyolar.
çok geçmiş olsun canım. Allah bi dahaki bebeğini sağsalim dünyaya getirmeni nasip etsin. kendini fazla yıpratma demekki böyle olması gerekiyormuş diye düşün. ben bundan 4 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 10 haftalık olacak bebeğim. stres yapma her şeyi oluruna bırak. istediğin bi vakitte de tekrar çalışmalara başla.
Fundiş canım bi sır veriim ben bu aya bal çörekotu ve tarçın karışımı yemeye başladım, bakalım etkileyecek mi diye, etkiliyor galaiba ama benim genelde ovulasyon düzenli sanırım, inşallah herşey yolunda gider, benim tahlillerden bazıları çıkmış, protein c sınırda, dur bakalım öbürküler de çıksın doktoru arıycam...
Fundiş canım bi sır veriim ben bu aya bal çörekotu ve tarçın karışımı yemeye başladım, bakalım etkileyecek mi diye, etkiliyor galaiba ama benim genelde ovulasyon düzenli sanırım, inşallah herşey yolunda gider, benim tahlillerden bazıları çıkmış, protein c sınırda, dur bakalım öbürküler de çıksın doktoru arıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?