Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım bu ne böyle nufus memurumusun sen? bu kadar merak iyi değil kızın dıdısına kadar sormuşsun canım herkesinde biraz özeli var yani...

pınarcım ben epey duydum bu bal çörek otu muhabbetini.inşallah işe yarıyodur.ben bi zararı olcağını sanmam devam et bence.zaten yumoşlarda büyüyüp çatlıyo senin .hadi bakalım umarım ötekilerde güzel çıkarda sende rahatlarsın.tatlım ya bu testleri ssk hastanesinde mi yaptırıyosun yoksa özeldemi.bide ne kadar tutuyo ücretleri bu testlerin.

canım bu ne böyle nufus memurumusun sen? bu kadar merak iyi değil kızın dıdısına kadar sormuşsun canım herkesinde biraz özeli var yani...
iyi okumadın galiba canım.kaydirigubbakcemile yazdıklarım özelse senin ne işin var burda hepsi yazıştıklarımızla ilgili.yok arkadaşlar istemez ben kendisine sorarım . çok yardımcı oldunus.

merhaba arkadaşlar ben 2 düşük yapmıştım daha önce yazmıştım sanırım.2 düşük yaptım ve yapılan testlerde bir sorun çıkmadığı halde doktorum hamilelik düşündüğün anda coraspin kullanacaksın ve hamile kalınca iğne vurulacaksın 9 ay boyunca dedi aranızda benimle aynı şeyi yaşayan arkadaşlar ya da bu konu da bilgisi olan arkadaşlar var mı

iyi okumadın galiba canım.kaydirigubbakcemile yazdıklarım özelse senin ne işin var burda hepsi yazıştıklarımızla ilgili.yok arkadaşlar istemez ben kendisine sorarım . çok yardımcı oldunus.

canım benim burada ne işim var merak ediyorsan geçmişi bir oku istersen buradaki yeni olmayan bütün arkadaşlar beni çok iyi tanır...
bu sorduğun soruların hepsini biliyorum ben hatta gördüm aylini boyunu posunu saçını gözünüde anlatayım sana istersen belki işene yarar...

benim bir bilgim yok tatlım bu konuda ama inşallah hemen hamile kalır ve sağ sağlim kucağına alırsın...

tatlım seni yanıltmak istemem ama duyduğum kadarıyla kan pıhtılaşması sorununda coraspin veriyolar ve 9 ay boyuncada iğne vuruluyo anne adayı.yapılan testlerin sonunda az da olsa bu problemi görmüşse söylemiştir dr un

Son düzenleme:
tatlım seni yanıltmak istemem ama duyduğum kadarıyla kan pıhtılaşması sorununda coraspin veriyolar ve 9 ay boyuncada iğne vuruluyo anne adayı.yapılan testlerin sonunda az da olsa bu problemi görmüşse söylemiştir dr un [/QUOTE] ben 3 tane doktora gittim bir sorun yok dediler.ama coraspini özellikle kullanmamı istediler.

ben 3 tane doktora gittim bir sorun yok dediler.ama coraspini özellikle kullanmamı istediler.[/QUOTE]

coraspin bebek aspirini .bizim tuğba(minik kelebek ) arkadaşımıza da verdi doktoru.bence telaşlanıcak bişi yok canım

ben 3 tane doktora gittim bir sorun yok dediler.ama coraspini özellikle kullanmamı istediler.

coraspin bebek aspirini .bizim tuğba(minik kelebek ) arkadaşımıza da verdi doktoru.bence telaşlanıcak bişi yok canım[/QUOTE]
Tuğbada pıhtılaşma yoktu sanırım di mi.evet coraspinin bir zararı yokmuş zaten ve doktorlar bir sebep yoksa bile veriyorlar.faydası oluyormuş

çok sevindim canım ya böyle güzel haberlerinizi alınca bizde umutlanıyoruz sende de benim gibi 2 düşük mü olmuştu önceden.

yok tatlım ben 1 kere 7 haftalık kürtaj oldum...
bir ara coşmuştu topiğimiz bir sürü hamile çıkmıştı ben inanıyorum şubat ayında patlama olacak

inşallah canım ama ben marta kaldım bu ay ehliyet kursum var ve bir tane testimin sonucu çıkmadı onu da beklicem bir dahaki ay istiyoruz inşallah yani ben marta kaldım inşallah bu sene hepimize uğurlu gelir hepimiz sağlıklı bir şekilde hamilelik yaşar bebişlerimize kavuşuruz bunu yürekten istiyorum

coraspin bebek aspirini .bizim tuğba(minik kelebek ) arkadaşımıza da verdi doktoru.bence telaşlanıcak bişi yok canım
Tuğbada pıhtılaşma yoktu sanırım di mi.evet coraspinin bir zararı yokmuş zaten ve doktorlar bir sebep yoksa bile veriyorlar.faydası oluyormuş[/QUOTE]

yok canım tuğbada pıhtılaşma.ama yinede vermiş doktoru.hem sadece hamişlere bile verilmiyo artık.kalı sulandırsın diye doktorlar öneriyo bunu

Tuğbada pıhtılaşma yoktu sanırım di mi.evet coraspinin bir zararı yokmuş zaten ve doktorlar bir sebep yoksa bile veriyorlar.faydası oluyormuş

yok canım tuğbada pıhtılaşma.ama yinede vermiş doktoru.hem sadece hamişlere bile verilmiyo artık.kalı sulandırsın diye doktorlar öneriyo bunu[/QUOTE]

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…