- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.861
canım benim hamişsin nihayetinde ya içini ferah tut yerleşicek sıkıı sıkı tutunucak inşallah anneciğine.progestan verdi mi mehtapcım doktorun.[/COLOR
funda canımm önceki gittiğim dr vermişti.dün gittiğim dr gerek olmadığını lekelenmem olur veya parça düşerse hemen gel dedi.. ben yinede içiyorum tatlım ne olur ne olmaz.
canım hadi dr'dan güzel haberlerle dönersin ve sevgililer gününde eşine,bize verirsin müjdeyiiii.
fundacım bir saattir şu imzamı değiştirmeye çalışıyorum olmadı,ayy yardım edebilirmisiniz kıslar yaa..zahmet olacak ama ne oluuuur...hepinizi öpüyoruuuuumm..
ben anlatiim sana:) 27 yaşındayım. 3 senelik evliyim. 6 aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim. korunmayı biraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım. şu anda 18 haftalık hamileyim...
nazcım 4 haftalık düşük derken nasıl oluyo ben anlamadım aslında. sanırım kanda hcg değerin yükseldi ama bebeğin kesesini göremeden adet oldun di mi? kürtaj falan olmadın sanırım. eğer böyle olduysa dr'lar bunu kimyasal gebelik olarak adlandırıyolar, sende düşük yaptım diyerek kendini üzme. birçok kadın bunu yaşayabiliyor ama farkında olunmuyor bile adet günü geçmediği için. umarım bundan sonra mutlu haberler verirsiin.
ooy yerim seni canım nilay'ım beniiimm, bişey geldi aklıma konuşuruuz :)
yaşımı falan sormuş ya naz ondan kızdın sen di mi, kıyamaaaamm. sinirlenme oğluşumun kankasını üzme..
:1hug: :1hug:
evet evet bende inanıyoruuuum şubatta patlatıcaz burayııııı, haydı kızlaar çalışmalara devaaaamm..
fundişim :1hug: özledim senii
kıslaaar atladığım bişeyler var mı bilemediiimm. testler yaptırmış bazı arkadaşlaar inşallah herkesin sonuçları güzel çıkaaarrr, yeni yeni hamişleeer gelir aramızaaaa..
mehtapcım bebişin kasıkta yerleşmesi nasıl oluyomuş yani.
üzme sen sakın kendini bebişin sıkı sıkı tutunacak inşallaaahhh, güzel haberler alacağız senden canım benimm.
mehtapcım bebişin kasıkta yerleşmesi nasıl oluyomuş yani.
üzme sen sakın kendini bebişin sıkı sıkı tutunacak inşallaaahhh, güzel haberler alacağız senden canım benimm.
burda çok farklı farklı şeylerle karşılaşıyoruz canım nilaycımda öyle soruları görünce noluyo demiştir biliyorum onuu ben , neyse geldi geçti..çok teşekkür ederim hayatım açıklamalarından dolayı.kusura bakma senin yazıların hoşuma gitti de hepsini okuyamamıştım. geçmişini merak ettim .ama ben de kabahat.
direk seninle muhatap olmalıydım.neyse. ben de 27 yaşımda 1.5 yıllık evliyim.4 haftalık bi kendiliğinden düşük oldu.haklısın gitmeseydim doktora belki de adet kanaması falan sanıcaktım onu.ama kese göründükten sonra oldu düşüğüm canım.bakalım şimdi başladık çalışmalara geçen ay tutmadı bakalım darısı 6 şubata. umarım kocişime sevgililer günü hediyesi armağan edebilirim.olmazsa da darısı diğer aylara. ümidimizi kaybetmek yok.aslında ben yeni değilim.gerçi burda yeniyim diğer topiklerde yer alıyorum uzun zamandır.senin de allah kucağına sağlıklı almak nasip etsin bebişini.a.s.
listeye ekleme işlerini fundiş yapıyo, muhakkak bakarr.canım beni de ekle 6 şubata.gerçi diğerlerinde yazıyo ama olsun burda da olsun
slm kızlar nasılsınız bakalım
aylınım nasılsın kuzum oglanı buyutmusun masallah
burda çok farklı farklı şeylerle karşılaşıyoruz canım nilaycımda öyle soruları görünce noluyo demiştir biliyorum onuu ben , neyse geldi geçti..
sanada çok geçmiş olsun hayırlısı olsun, günün geçmeden test yapma yinede olur mu?(söyleyene bak 24. günde öğrendim hamileliğimi:)))
listeye ekleme işlerini fundiş yapıyo, muhakkak bakarr.
yelizcim saol canım benim sen nasılsın..
dahada büyüsün inşallaaaahh..
senden ne haberler var:)
nılaycım tugbacım sızlerde ıyısınız dımı haberlerınızı alıyorum
ama cok yazamıyorum kocısten fırsat bulamıyorum sadece okuyabılıyorum
kızlar benım son 3 gun ama hıcbır belırtı falan yok
gecen gunlerde cok umıtlenmıstım ama sımdı cok beklemıyorum
bıraz arsatırdım hıc ılk catlama ıgnesınde hamıle kalan olmamıs gıbı geldı benımde hevesım kactı
adetimin ilk gününden itibaren 24. gündü.. idrarda çıkmıştı. bende ertesi gün kan vermiştim...adetin geçtikten sonraki 24.gün mü yoksa adetinden itibaren 24.gün mü
bekle naz bencede, Allah hayırlısını göstersiin.yani ben 6 şubat yarın kan testi yapsam çıkar mı hemen 24.gün yarın.yok ama ben de beklerim .hayallerle de yaşamak güzel.umutlarım çabucak suya düşmesin
ay canım ya hepimize dua ediyoruuum ben, Allah'ım kabul eder inşallaaahh..tosbaacım güzel hamiş bebiş? Topiğimizin hamileleri buraya geldikça ekrana bi sürünün yaaav bize de bulaşsındelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?