- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #5.901
slm kızlar,az önce adet oldumsenağlama
3 gün gecikti bu ay adetim, çok umutlanmıştım,şuan çok üzgünüm.
allah hayırlısını verecek inşallah.
özlemmciiim üzülme ne oluurrr..
yani adetinin düzenli gelmeside çok iyiye işaret, sana sadece bebek yapmak için çalışmak kalıyo canımcımm. umarım herşeyin hayırlısı olacak ve sendende tüm bekleyen arkadaşlarımdanda güzel haberler alacağğıız.
canım hepimiz seni çok iyi anlıyoruz. lütfen çok yığpratma kendini doğru yapıyosun canım iş aramakla. oyalanırsın eğer iş bulamazsan hobi edinmeye çalış oyalanmaya çalış belki kafanı çok takmasan hamile kalmana faydası olur. çok iyi anlıyorum canım seni üzme kendini ...
aylin canım bende anlamadım.daha önceki düşüktede aynısını söylemişti dr.ben inanmamıştım,sonuç düşük oldu tabii..mehtapcım bebişin kasıkta yerleşmesi nasıl oluyomuş yani.
üzme sen sakın kendini bebişin sıkı sıkı tutunacak inşallaaahhh, güzel haberler alacağız senden canım benimm.
canım geçmiş olsun hoş geldin.üzülme tatlım bende on haftalıktı bebişim,kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştum.tam senesinde tekrar hamiş kaldım,ama yine düşük tehlikesi var..mrb arkadaşlar bende 5 ay önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm çok zor günler geçirdim halada geçirmekteyim 1 yıl bebeğim olmadı 1 yıl sonra olmuştu bebeğim şimdi tekrar denemeye başladık ama hiç bişey olduğu yok düşenin bacağı içinde olur der büyüklerimiz ama bilmiyorum bebeğim düştükten sonra herkes hamile kalırsın diyodu 3aydır deniyoruz sonuç sıfır ben kafama çok takıyorum çokda istiyorum birazda ama umudumu hiç kaybetmedim
anjelic,funda sağolun kızlar.umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
ben hala iyi olamadım sanırım,çok kafama takıyorum,bu yüzden olmuyo belkide.ama elimde değil inanın,allaha dua ediyorum hepimiz için,önce senelerdir bekleyenler kavuşsun meleklerine sonrada bizler inşallah.
sanırım iş arıcam,biraz toparlanmaya ihtiyacım var,gerçi herkes eleman çıkarıyo bu dönemde ama yinede şansımı denicem.
hiç iyi değilim,eşimden kaçtım bütün gün o da üzülmesin diye.çok çabuk bırakıyosun kendini diceksiniz biliyorum,haklısınızda ama öyle güçsüzüm ki,sabır diliyorum rabbimden.
inşallah en kısa sürede hepimiz mutluluğumuzu paylaşırız burda.
merhaba bende 17 haftalık düşük yaptım doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için gittim sağlıklı hiç bir sorun yok dedi 2 gün sonra düşük yaptım. bende çok istiyorum tekrar hamile kalmayı ama düşükten 1 ay sonra regl oldum onun üstüne 15 gün sonra tekrar regl oldum Rabbim hepimize bütün isteyenlere olmayanlara güzel sağlıklı bebekler nesip eder inşallah
karamelek hemen kötümser olma, hamile kaldığımız zamanlarda sanki farklı mı hissediyorduk, haddiiiii, moraller yukarı:teytey:
benım adım yelız canım olsaydı hıssederdım dıye dusunuyorum hıcbır belırtı yok ya
ondan heralde cunku ılkımde bırcok belırtı vardı onunla kıyaslıyorum
sağol arkadaşım,evet birbirimizi en iyi anlayan bizleriz.en yakınımız bile bazen anlamıyor,amannn takma nasıl olsa bebeğin olur gibi cümleler kuruyolar.ama anlayamazlar zaten,ki allah düşmanıma vermesin bu acıyı.varsın anlamasınlar.
iş bakıcam canım bakalım,kriz var zor diyolar ama şansımı denicem,o zaman kafam dağılıri,rahatlarsam biraz meleğim sürpriz yapar bana belki.ayyy inşallahhhh.
allahım isteyen herkese bi bebek versin inşallah,senelerce bekleyen arkadaşlarımız var bu sitede,onları okuyunca şükrediyorum hep ve önce onlar için dua ediyorum.bu bekleyiş çok zor allah sabır versin hepimize.
sen ne zamandır istiyosun canım?bu arada özlem benim adım.
özlemcim hayırlısı olsun tatlım ya guc olmasında gec oluversın ne yapalım beklemekten ve tedavımıze devam etmekten baska bırsey gelmez elımızden
cok stres yapma olur mu adetınde belkı o yuzden gecıkmıstır
benımde 2 gun kaldı hayırlısı bakalım bugun bır hamıle haberı daha aldım 2 ay once evlenmıs bırınden benımde bugun bıraz moralım bozuldu acıkcası
benım adım yelız canım olsaydı hıssederdım dıye dusunuyorum hıcbır belırtı yok ya
ondan heralde cunku ılkımde bırcok belırtı vardı onunla kıyaslıyorum
geçen hafta 5 haftalık hamileydim.çok seviniyodum. en çokda 8 yaşındaki kızım istiyodu kardeşi olucağına çok seviniyodu.alışverişe gittiğimizde kızım taşıyodu poşetleri anne sen taşıma diyip elimden alıyodu.evde de bana hiç iş vermedi anne sen yapma sen oraya çıkma diyip üzerime titriyodu.bende daha çok kızım için ikinci bebeği istiyorum.herkezin kardeşi oluyo benim niye olmuyo diye üzülüyodu.geçen hafta öncesi az az kanamam vardı.DR. normal dedi bebek keseye yerleşiyo dedi.ama ogün karnım sabahdan akşama kadar karnım ağrıdı geçer diye yattım sonra kalkdığımda lavobaya gittim düşmüştü .çok şaşırdım.DR. a gittik.düştüğünü söyledi.o gün akşamı eve geldiğimizde çok üzüldüm kızımada sakın üzülme dedim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi.hem sağlıksız proplemli doğsaydı daha çok üzülürdük dedim oyüzden düştü dedim biraz üzüldü ama ben sana okadar yardım ettim niye düştü dedi sonra anlayışla karşıladı.3 ay sonra yine olur dedim.öyle ikna oldu.benim kızımdan önce 1 aylıkken yine düşük olmuştu kalan parcaları almışlardı . ama sonra kızım oldu.şimdiki düşükde iyiki parçalar felan kalmadı.ALLAH büyük kızımında bi kardeşi olur inşallah yakında.demekki nasip değilmiş.allahtan ümit kesilmez.demekki böyle olması gerekiyomuş.bidaha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem anneme bile.ben herkeze söyledim sevinçden nazar da değebilir.senağlamasenağlama allahım hiç çocuğu olmayanlarada ver yarabbim.
geçen hafta 5 haftalık hamileydim.çok seviniyodum. en çokda 8 yaşındaki kızım istiyodu kardeşi olucağına çok seviniyodu.alışverişe gittiğimizde kızım taşıyodu poşetleri anne sen taşıma diyip elimden alıyodu.evde de bana hiç iş vermedi anne sen yapma sen oraya çıkma diyip üzerime titriyodu.bende daha çok kızım için ikinci bebeği istiyorum.herkezin kardeşi oluyo benim niye olmuyo diye üzülüyodu.geçen hafta öncesi az az kanamam vardı.DR. normal dedi bebek keseye yerleşiyo dedi.ama ogün karnım sabahdan akşama kadar karnım ağrıdı geçer diye yattım sonra kalkdığımda lavobaya gittim düşmüştü .çok şaşırdım.DR. a gittik.düştüğünü söyledi.o gün akşamı eve geldiğimizde çok üzüldüm kızımada sakın üzülme dedim sen üzülürsen ben daha çok üzülürüm dedi.hem sağlıksız proplemli doğsaydı daha çok üzülürdük dedim oyüzden düştü dedim biraz üzüldü ama ben sana okadar yardım ettim niye düştü dedi sonra anlayışla karşıladı.3 ay sonra yine olur dedim.öyle ikna oldu.benim kızımdan önce 1 aylıkken yine düşük olmuştu kalan parcaları almışlardı . ama sonra kızım oldu.şimdiki düşükde iyiki parçalar felan kalmadı.ALLAH büyük kızımında bi kardeşi olur inşallah yakında.demekki nasip değilmiş.allahtan ümit kesilmez.demekki böyle olması gerekiyomuş.bidaha hamile kalırsam kimseye söylemeyecem anneme bile.ben herkeze söyledim sevinçden nazar da değebilir.senağlamasenağlama allahım hiç çocuğu olmayanlarada ver yarabbim.
merhaba bende 17 haftalık düşük yaptım doktora gittim cinsiyetini öğrenmek için gittim sağlıklı hiç bir sorun yok dedi 2 gün sonra düşük yaptım. bende çok istiyorum tekrar hamile kalmayı ama düşükten 1 ay sonra regl oldum onun üstüne 15 gün sonra tekrar regl oldum Rabbim hepimize bütün isteyenlere olmayanlara güzel sağlıklı bebekler nesip eder inşallah
kızlarrr ben ne zamandır giremiyorum böbreklerimden çok kötü üşütmüşüm yataktan kalkamıyordum çok şükür iim şimdi benim degerler hala düşmemiş pzt gittim 68 olmuş yeni arkadaslarda gelmiş hepsine geçmil olsun Allah bir daha yaşatmasın Allah isteyen herkeze versin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.neden hala düşmedi bu değerlerin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?