Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba arkadslar..2 gun once 8 haftalık bebegımın kalp atısının durmasıyla senağlamasenağlamasenağlama
dun kurtaj oldum...kanamam baslamadan hemn kurtaj oldum
dr kurtaj tarıhımın adet tarıhı oldugu soyledı ama..bende kanam yok hala..
neden boyle oldugunuda bılmıyorum...
bırde korunma suresı ne kadar soyledıler sıze..

mehtapgul eylul annesın sende 2 gun oncesı bende oyleydım...
ama senın bebgını duzelmesıne cok sevındım..ınsallah sonuna kadar hep boyle devam eder..
sanrıım bu topıge daha cok gelıyosun yazılarını gordum..
kendıne ve bebege ıyı bak

RAPUNZEL geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın canım ben hiç kürtaj olmadım o yüzden cevap veremiyorum bilen arkadaslar mutlaka cevap veririler

geçmiş olsun canım .benim kürtajdan sonra 1 hafta azar azar kanamam oldu.ardından 10 gün sonra tekrar ara kanama şeklinde kanamam oldu 4-5 gün süregelen.ardından 38 gün sonra normal adetimi gördüm.
ben kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum rahimin içi tertemiz korunmana gerek yook dedi.ben hiç korunmadım bu yüzden.

geçmiş olsun canım daha sevinemeden bitmiş herşey ama hayırlısı buymuş demek ki yaşadığımız herşeyin bi nedeni olduğuna inanıyorum.genelde sağlıksız gebelikler sonlanıyor.
ben küretajdan çıktıktan ve kendime geldikten sonra tam 1.30 saat anırdım sancıdan.doğum sancısı gibi bi sancı çektim.küretaja girmeden önce suni sancı vermişlerdi sanırım onun etkisiydi çektiğim acı.bir daha yaşamayız umarım hiç birimiz.

canım benim ya çok geçmiş olsun.bende 3 gün önce kaybettim meleğimi çok iyi anlıyorum seni.doktor bana 1-2 aya kadar tekrar hamile kalabileceğimi söyledi ama burada ki arkadaşlar vucüdun kendini toparlayabilmesi için 3-4 ay gerekli diyolar.sen yinede bi doktora danış.Allah yardımcımız olsun

kızlar ya çok heyecanlıyım .tedavi tarihimin yaklaşması beni çok heyecanlandırıyo.içim kıpır kıpır.çok ama çoooook umutluyum bebeğim çok kısa bi süre sonra bana gelicek biliyorum.haftaya kuaföre gidip saçlarımı çikolata kahveye boyatıcam.ee hamişlik yakın 9 ay boyunca saçlarımı röfle yaptıramıycam .en azından koyultarak bi müddet idare ederim diye düşündüm.ve yine haftaya dişçime gidip kontrollerimi yaptırıcam.bebişim gelicek tüm hazırlıklarımı yapıp onu beklemeye koyulucam.
meleğim çok bekletme olurmu bak annişin full donanımlı seni bekliyooo:Saruboceq:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Umutluyuz........................16 şubat
Cancer..............................24 şubat
Frabjous............................24 şubat
Minik kelebek(özlem)..........25 şubat
Pretty women....................28 şubat
Melikee...............................1 mart
Karamelek-07.......................1 mart
Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Anjelic................................13 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
Funda72.............................?

.

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Mehtapgülü...........ondördüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş

geçmiş olsun canım.bencede 3 ay ara versen iyi olur,rahmin kendini toparlayabilmesi için

ne mutlu sana canım yaaa.ne güzel şeyler yazmışsın.annelerin hakkı nasıl ödenir bilmiyorum.daha olmadan nasıl bi sevgiyle seviyoruz onları.inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.hepimiz inşallah

sağol canım evet ilk meleğimdi.kalp kalbe karşıymş bende yazını okudum sana yazıcaktım.Allah yardımcın olsun .İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdan:CüvCüv:
:teselli: inşallah canım .en kısa zmanda hepimiz müjdeli haberlerimizi haykıralım burdan inşallah.bu arada benim adım funda.memnun oldum.a.s.

evet canım ya daha yüzünü görmediğimiz meleklerimize şimdiden başlıyoruz fedakarlıklara.hepimiz canım iaşallah en kısa sürede.:1hug:

nerimancıım canım ya nerelerdesin yine kayıplara karıştın .arayı uzatma tatlım .
lolo(nihal)arkadaşımızdan haberi olan varmı görünmüyo oda.eşi ameliyat olucaktı noldu acaba.nihal kuzum arada bi ceee de yaf.eskisi gibi gelmiyosun sende.
çok garip kaldı bu topik ya.niye böyle oldu anlamıyorum.

bende çok memnun oldum fundacım.kendine dikkat etkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar ben bu topice daha önce de yazmıştım ama uzun zaman giremedim nete ben de ilk bebeğini kaybedenlerdenim 10 haftalıkken durdu kalbi ve kürtaj oldum 3 ay korunmamı söyledi doktor 3 ayı sabırsızlıkla bekledim 4 aydır deniyoruz ama malesef olmadı çok korkuyorum acaba bi sorun mu var anne olamıcak mıyım diye BANA DA DUA EDİN OLUR MU ben okudukça buradki herkese dua ediyorum

cevaplarınız ıcın tesk ederım..arkadslar kanam gelmedı bakalım...artık beklıyorum..
zaten.c.tesı kontrolum var rahme bakacaklar temızlenmısmı dıye..
zaten ılacda verdı kalan parca varsa temızlensın dıye..
dr.3 ay korunun dedı..
bu arada ben tedavı sonrası kendılıgınden gebe kalmıstım 2 yıl beklemıstım bu bebegı senağlamasenağlama
tedavı goordugum dr 1 ay korunun dedı..ama bakalım...dusugun nedenınıde ogrenmeden gebe kalmak ıstemıyorum
kan pıhtılasması ıcın testler vede genetık testler yapılacak..
lıstenıze alın benı dıyecgım ama
durumum bellı degıl kesınlık kazınsın lıstenıze alın derım ..
ama sızlerın sohbetlerınıze katılacagım:1hug::asigim:

canım hg.sen hiç korkma Allah nasip ederse her şey olur elbet.inşallah gönlünün muradına kavuşursun...bizlerde inşallah...

pretty women ay ne güzel anlatmışın herşeye umutla baslamak çok güzel bende hamile kalmadan önce burnumda ve genzimde at var onlları aldırıcam::=)inşallah mucizen bakletmez seni

canım ben ilk düşügümü yaptıgımda 9 ay bekledim hamile kalmayı korkularını anlayabiliyorum tahlillerin yapıldımı Allah tekrar yaşatmasın

herkese dua ediyoruz canım bütün arkadaşlar burada birbirileri için iyi dileklerde bulunup dua ediyolar.rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize.bende 7 ay oldu küretaj olalı hiç korunmadım ama sonuç her ay negatif.vardır bundada bi hayır elden gelen bişi yook.mart ayının ilk haftası doktora gidicem tedavim başlıycak .bilemiyorum ama çok umutluyum ya.allah çabalarımızı boşa çıkarmasın
pretty women ay ne güzel anlatmışın herşeye umutla baslamak çok güzel bende hamile kalmadan önce burnumda ve genzimde at var onlları aldırıcam::=)inşallah mucizen bakletmez seni
dimi ya inanmak başarmasının yarısıdır.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…