Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

çok teşekkkür ederm insan kendini bu kadar ii anlayan insanlarla konuşunca daha ii hissediyo kendini çevresindekilerle konuşamıyo herşeyi geçen ay doktora gittim küçük bir kist var dedi bu ay ilaç kullandım ama bu kist hamileliğe engel değilmiş neden kalamadım diye düşünüyorum ama hayırlısı tabi bide böyle çevremde herkes hamile insan seviniyo onlar adına tabi ama kendimi bi garip hissediyorum her hamile haberi duyduğumda umarım tedavin olumlu sonuçlanır sanırım en doğrusu hep umutlu olmak dua edicem senin için inş herşey gönlüne göre olur tedavini ben de buradn takip edip sana dua edicem ii akşamlar

canım hg.sen hiç korkma Allah nasip ederse her şey olur elbet.inşallah gönlünün muradına kavuşursun...bizlerde inşallah...

çok teşekkür ederim hoş buldum umarım hepimiz hayırlısıyla hamile kalır bebişlerimizi kucağımıza alır ve burdan paylaşırız mutlu haberleri

canım ben ilk düşügümü yaptıgımda 9 ay bekledim hamile kalmayı korkularını anlayabiliyorum tahlillerin yapıldımı Allah tekrar yaşatmasın

teşekkür ederim evet yapıldı hiç bişey çıkmadı çok şükür doktor tedbir olsun diye hamile kalmadan 2 ay önce coraspin içmeye başla dedi düzenli başlamımıştım geçen ay başladım umutla bekliyorum martı hayırlısı inş

canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için çok mutlu oldum yazdıklarından dolayı.aslında hamile kalmak çok kolay bişi değil.her ay düzenli adet görebilen,yumurtlayabilen ve hormanal hiç bir problem yaşamayan bir bayanın bile sadece %25 şansı var .kist ara ara bende de oluşuyodu ama genelde çok geç adet olduğum dönemlerde oluyodu.
gerçekten arkadaşlar ben buradaki hamiş arkadaşlara ve bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara sürekli dua ediyorum.çabalarımız boşa çıkmasın allahım:Saruboceq:

ayy ayyy ayyy fundişim bu ne güzellik yaa içimi açtın kız gerçekten bende gaza geldim bak şimdi heee...bu marttada herkeste bi ümit var nedir kerameti :icecream: sen zaten problemin %75 atlatmışsın geriye %25 kalmış yani bişey kalmamış inşallah hadi bakalım ...dip boyan çıkmadan hamiş olursun inşallaaahh...nazlı bebişin duysun sesini
iyi moral oldun arkadaşım hepimize öpüyorum seni Şeniz

sizede hayırlı cumalar kızlarrr.
heeyyyy ben geldiiiimmm tatlişkolarım,hepiniz nasılsınız bakalım.valla ben bomba gibiyim maşallahhh...
iyi hissediyorum kendimii,dün akşam giremedim foruma aklım sizde kaldı valla..
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,inşallah tez zamanda kucaklarımız bebişle dolar canlarım..
fundacım canım,yazdıklarını okudum aferin bu kıza dedim içimden,bende senin yolunda ilerliyorum tatlım,haklısın inanmak başarmanın yarısıdır.inşallah mart ayı bizim ayımız olucak canım,tatlı meleğinin biran önce annesine kavuşmasını diliyorummm....

ne güzel yazmışsın yaaa...enerji depolandım valla:teytey:

Arkadaşlar kürtaj olalı 5 gün oluyor ama benim karnım küçüldü bile...:1shok:

Dün yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı...

Sanırım 1-2 hafta içinde adet olurum...

Bu kadar çabuk yumurtlamam olacağını sanmıyordum...:bbo:

14 şubatta 17 + 2 günlükken ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği ile erkenden evde kendi kendime doğurdum..kordonlar ve eşleri içimdeydi...o şekilde kürtaj oldum.Doktor 2 ay sonra görüşelim dedi..hiç ara verin korunun diyen de olmadı..İlk mikroenjeksiyon tedavimle hamile kalmıştım...

Bana yardımcı olursanız sevinirim...

ne güzel yazmışsın yaaa...enerji depolandım valla:teytey:

bundan sonra böyle tatlım,önce kendimiz iyi olacağız ki bebişlerimiz nazlanmasınlar daha fazla.:ecrin_bebek:
tamam adet olursak 1 ya da 2 gün üzülebiliriz:1shok:ama yeniden toparlanmamız şarthihoyyyt
sen nasılsın bugün canım,herşey yolundadır umarımmyerimseniben

evet ya doğru söylüyosun biz iyi olalım ki bebişlerimizde sıkıca tutunsun dimi
her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyorum,şükrediyorum daha kötü şeyler olmadığı için,sizin gibi arkadaşlarımdan moral alıyorum :teselli:mutluyum....umutluyum...Annesinin bitanesini sabırsızlıkla bekliyoruma.s.a.s.a.s.

tekrar yumurtlama testi yaptım..saniye beklemeden 2 koca kırmızı çizgi çıktı...şimdi de tükrük testi yapıyorum..10 dakika bekleme süresi var...ben elbette bir kaç ay bekleyeceğim ama bu kadar çabuk yumurtlama olması ilginç geldi bana...bir de benim bebeklerimde sorun yoktu..ölü değil canlı canlı doğmuşlardı...ne düşünceğimi şaşırdım..doktor 2 ay sonra gelin dedi...:bbo:

ooohhhh süpeerrrrkaydirigubbakcemile2
hep böyle iyi ol inşallah bitanem..
yakında meleklerimize,mis kokularına kavuşacağız inşallah tatlım :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bende bebeğimi tam 1 ay önce kaybettim. çok üzgünüm.yeniden bebeğim olsun istiyorum.ama ümdim hiç yok.1 aydır kanamam bile dinmedi.sanki hiç normale dönmeyecekmiş gibi geliyor
cok gecmıs olsun canım ama böyle ümitsizliğe kapılma.ilkj zamanlar cok zor oluyor ama atlatamassan eger bebegının sana gelmesını gecıktırırsın.buarada kanaman cok uzuzn sürmüş doktor kontrol etmedımı kürtajdan sonra.kanaması uzun sürenlere ilaç verıyorlar dursun die.enkısa zamanda doktora görün canım ve olumsuz herseyı at kafandan melegın sana gelmeyı iple cekıyordur emınım :1hug:
cok gecmıs lsun Allah ım enkısa zmanda acılarını unutturacak bebek nasip etsın.Allah vergısı bır durum vücud saglıksız gebelıgı otomatıkman sonlandırrımıs sakın kendınle alakalı oldugunu sanma :1hug:
canım cok zor 3 düşük yasamaıssın ama ınsallah birdaha bu acıyı yasamak zorunda kalmazsın.hersey bızım için bırer sınav Allah ım hiçbirimizi böyle acı sınavlardan bırdaha gecırmısin inşallah.enkısa zamanda acılarını sana unutturacak bebişin olur inşallah,saglıkla kucagına alırsın canım

ahh melikecim ahh neden böyle yapıyorsun.kendıne hayatı neden zindan edıyorsun canım yaa eminımki elinde değidir ama azcık bı sirkelen ve kendıne gel bence.,şöylee bir etrafına bak ınan senden kötü durumda olan cok fazla ınsan var.benı amcamla yengemın 10 sene olmadı cocukları ama birbirlerıne daha bı baglandılar ve 10 sene sonra mucize denebılecek sekılde peşpeşe cocuklerı oldu.hiç isyan etmemısler hayatlarını hiç karartmamıslar,biz saglıklı olalım gerısı gelır demısler ve mükafatlarını aldılar.
sen kimseyi takma canım kafana,bırı sorarsa 5 6 ay düşünmüyoruz bu düşük benı cok etkıledı de gec.herkez cok boşbogaz ınsanı kırarmıyım üzermiyim hiç düşünmezler.ilk düşükte bende aynı böle oldum evden cıkasım gelmedı ama sonra bı düşündümki hayat okadar güzelki okadar yasamaya degerkı,sen mutluluga kapıldıgında ve hiç isyan etmedıgınde Rabbim bebegı sana yolluyor zaten.gercekten hayatın güzel yönünden bak hep senden kötüsü olanı düşün.bak enazından hamıle kalmak gibi bir sansın var canım.ya hıc anne olma şansın olmasaydı Allah korusun.inankı gec olsun güç olmasın :1hug:
canım cok gecmıs olsun bende 8 haftalık bebegımı kaybettım temmuz sonunda 1 ay rahım kendıne gelsın die korundum.3ay sonrada tekrar hamıle kaldım.inşallah sende kendını iyyi hissettiğin bianda tekrar hamıel kalırsın ve ınsallah busefer sımsıkı tutunur bebegın sana.

Merhabalar arkadaşlar,
Ben de üç buçuk yıldan sonra ikinci aşılamamda hamile kalmıştım. İçimde çok büyük bir sevinç ve çok büyük bir korku vardı ya kaybedersem diye. Ultrasonda kalp atışlarını gördükten sonra içim bayağı rahatlamıştı. Kalp atışı göründükten sonra düşük ihtimali %3 e kadar düşüyordu bu ihtimali yakalayamayız herhalde diye düşünüyordum ben de. Çünkü genelde yüzde elli ihtimali bile tutturamayan bir insanım.

Dokuzuncu haftada çok çok hafif lekelenmem oldu. Bunun da olabileceğini duymuştum. Rahim büyüdüğü için kılcal damarlar çatlayabilirmiş. Yine de dedim ki eşime gidip bir baktıralım da içimiz rahat etsin ne zamandır bebişi görememiştik zaten. Acile gidip ultrasona girdim. Doktor baktı baktı bu alet pek göstermiyor diğerine geçelim dedi.Eşime de demişki birazdan sizi de çağırırım bebeği göstermek için. Yine baktı bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş kocaman gözüktü hemen ah işte dedim her şeyi belli olmaya başlamıştı. Kafası kolları bacakları. Ama kalbinin olduğu yer hareketsizdi. Kıpırdamıyordu. Doktor dedi ki sizde görüyor musunuz kalp atışı yok. Evet dedim en çok korktuğum şey başıma gelmişti. Ama Allah ım orada bir sabır verdi bana soğukkanlılığımı korudum. Düşünmesine bile tahammül edemediğim şey başıma gelmişti. Dondum kaldım.
Cerrahpaşa da tekrar baktırdık hatta orada da doktor bize "böyle gelen çok oluyor burada görüyoruz atışı moralinizi bozmayın" dedi ama ne yazık ki yine görünmedi. Ertesi günü çok korkunç bir ağrı ve kanama başladı. Yerlerde süründüm resmen kürtaj saatine kadar. Dün bitti her şey işte. Burada hamile annelerin "böyle şeyleri okumayın" dediği hikayelerden biri olduk. İnşallah bu konuda yaşadığımız en büyük üzüntü bu olur diye dua ediyorum.

Yumurta ve sperm olduktan sonra, eşimizin ve bizim sağlığımız yerinde olduktan sonra ümit her zaman var. Allah hepimize bu mutluluğu bir daha yaşatsın ama bu acıyı asla bir daha yaşatmasın sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…