G
gamzegul23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.361
herkese dua ediyoruz canım bütün arkadaşlar burada birbirileri için iyi dileklerde bulunup dua ediyolar.rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize.bende 7 ay oldu küretaj olalı hiç korunmadım ama sonuç her ay negatif.vardır bundada bi hayır elden gelen bişi yook.mart ayının ilk haftası doktora gidicem tedavim başlıycak .bilemiyorum ama çok umutluyum ya.allah çabalarımızı boşa çıkarmasın
dimi ya inanmak başarmasının yarısıdır.:enbuyukkk:
canım hg.sen hiç korkma Allah nasip ederse her şey olur elbet.inşallah gönlünün muradına kavuşursun...bizlerde inşallah...
canım ben ilk düşügümü yaptıgımda 9 ay bekledim hamile kalmayı korkularını anlayabiliyorum tahlillerin yapıldımı Allah tekrar yaşatmasın
çok teşekkkür ederm insan kendini bu kadar ii anlayan insanlarla konuşunca daha ii hissediyo kendini çevresindekilerle konuşamıyo herşeyi geçen ay doktora gittim küçük bir kist var dedi bu ay ilaç kullandım ama bu kist hamileliğe engel değilmiş neden kalamadım diye düşünüyorum ama hayırlısı tabi bide böyle çevremde herkes hamile insan seviniyo onlar adına tabi ama kendimi bi garip hissediyorum her hamile haberi duyduğumda umarım tedavin olumlu sonuçlanır sanırım en doğrusu hep umutlu olmak dua edicem senin için inş herşey gönlüne göre olur tedavini ben de buradn takip edip sana dua edicem ii akşamlar
kızlar ya çok heyecanlıyım .tedavi tarihimin yaklaşması beni çok heyecanlandırıyo.içim kıpır kıpır.çok ama çoooook umutluyum bebeğim çok kısa bi süre sonra bana gelicek biliyorum.haftaya kuaföre gidip saçlarımı çikolata kahveye boyatıcam.ee hamişlik yakın 9 ay boyunca saçlarımı röfle yaptıramıycam .en azından koyultarak bi müddet idare ederim diye düşündüm.ve yine haftaya dişçime gidip kontrollerimi yaptırıcam.bebişim gelicek tüm hazırlıklarımı yapıp onu beklemeye koyulucam.
meleğim çok bekletme olurmu bak annişin full donanımlı seni bekliyooo:Saruboceq:
canımcım bi yazı okumuştum nette çok beğenmiştim,moralim bozuk olduğu bi dönemde çok iyi gelmişti bana istersen sen de bi göz at olur mu?
Ureyememesorunlari
arkadaşlar hayırlı cumalar yukardakini yapamadım galibaa
sizede hayırlı cumalar kızlarrr.
heeyyyy ben geldiiiimmm tatlişkolarım,hepiniz nasılsınız bakalım.valla ben bomba gibiyim maşallahhh...
iyi hissediyorum kendimii,dün akşam giremedim foruma aklım sizde kaldı valla..
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,inşallah tez zamanda kucaklarımız bebişle dolar canlarım..
fundacım canım,yazdıklarını okudum aferin bu kıza dedim içimden,bende senin yolunda ilerliyorum tatlım,haklısın inanmak başarmanın yarısıdır.inşallah mart ayı bizim ayımız olucak canım,tatlı meleğinin biran önce annesine kavuşmasını diliyorummm....
ne güzel yazmışsın yaaa...enerji depolandım valla:teytey:
Arkadaşlar kürtaj olalı 5 gün oluyor ama benim karnım küçüldü bile...:1shok:
Dün yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı...
Sanırım 1-2 hafta içinde adet olurum...
Bu kadar çabuk yumurtlamam olacağını sanmıyordum...:bbo:
14 şubatta 17 + 2 günlükken ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği ile erkenden evde kendi kendime doğurdum..kordonlar ve eşleri içimdeydi...o şekilde kürtaj oldum.Doktor 2 ay sonra görüşelim dedi..hiç ara verin korunun diyen de olmadı..İlk mikroenjeksiyon tedavimle hamile kalmıştım...
canım benim yazdıklarını okumuştum daha önce,çok geçmiş olsun rabbim sana ve eşine sabır versin.bundan sonra yolumuza devam etmeliyiz tatlım,anne olabilmek için fedakarlık yapmamız gerekiyomuş demekki,herşeyde bir hayır vardır arkadaşım.inşallah tez zamanda sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.inancımızı asla yitirmeyelim.
kürtajdan sonra tüm dengelerin değişiyo,vücut hamileliğe tam alışmışken bi anda bebeği kaybedince dengeler alt üst oluyo.hormonların farklılaşıyo bu da sende adet düzensizliği,yumurtlama problemleri hatta kist bile yapabiliyo.
şimdi sana tavsiyem,bilemiyorum doktorun ne dedi ama kaybettiğin bebeklerin büyük olduğu için 3 ay korunman.bu 3 ayda hem sen psikolojik açıdan toparlan hemde vücudun,hormonların eskiye dönebilsin.
kürtajın olduğu ilk günü adetin ilk günü kabul ediliyo,bu sürede ara kanamaların 15 gün hatta 1 ay bile devam edebilir,endişelenme.yani 1 ya da 2 hafta içinde adet olurum yazmışsın ya sen şu an adet kabul ediliyosun zaten canım.
umarım yardımcı olabildim sana tatlım,inşallah güzel haberlerini paylaşırız yakın zamanda...
bundan sonra böyle tatlım,önce kendimiz iyi olacağız ki bebişlerimiz nazlanmasınlar daha fazla.:ecrin_bebek:
tamam adet olursak 1 ya da 2 gün üzülebiliriz:1shok:ama yeniden toparlanmamız şarthihoyyyt
sen nasılsın bugün canım,herşey yolundadır umarımmyerimseniben
evet ya doğru söylüyosun biz iyi olalım ki bebişlerimizde sıkıca tutunsun dimi
her geçen gün daha iyi olmaya çalışıyorum,şükrediyorum daha kötü şeyler olmadığı için,sizin gibi arkadaşlarımdan moral alıyorum :teselli:mutluyum....umutluyum...Annesinin bitanesini sabırsızlıkla bekliyoruma.s.a.s.a.s.
cok gecmıs olsun canım ama böyle ümitsizliğe kapılma.ilkj zamanlar cok zor oluyor ama atlatamassan eger bebegının sana gelmesını gecıktırırsın.buarada kanaman cok uzuzn sürmüş doktor kontrol etmedımı kürtajdan sonra.kanaması uzun sürenlere ilaç verıyorlar dursun die.enkısa zamanda doktora görün canım ve olumsuz herseyı at kafandan melegın sana gelmeyı iple cekıyordur emınım :1hug:bende bebeğimi tam 1 ay önce kaybettim. çok üzgünüm.yeniden bebeğim olsun istiyorum.ama ümdim hiç yok.1 aydır kanamam bile dinmedi.sanki hiç normale dönmeyecekmiş gibi geliyor
cok gecmıs lsun Allah ım enkısa zmanda acılarını unutturacak bebek nasip etsın.Allah vergısı bır durum vücud saglıksız gebelıgı otomatıkman sonlandırrımıs sakın kendınle alakalı oldugunu sanma :1hug:merhaba arkadaşlar
sat 8 ocaktı.. 11 şubatta hamile olduğumu kesin öğrenmiştim.. dün gece sancı kusma ve kanamayla acile gittik.. düşük oluyormuş ve genel anestezi altında küretaj yaptılar. her şey çok hızlı oldu. geçen hafta hamileydim şimdi evde yatıyorum.
çok şaşkın ve üzgünüm. kanama ne kadar sürecek acaba bilen var mı?
küretaj sonrası sızılar oldu mu sizde de?
beklenen bir gebelik değildi sürpriz oldu ama çok sevinmiştik yine de...
acaba o yüzden mi gitti bebeğim aslında şu anda hiç bişi bilmiyorum. gece 1de ameliyattaydım. kontrole gidince her şeyi sorucam doktora...
ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum. ailem yanımdaydı şimdi onlar da ayrıldılar. yalnız kaldım sürekli düşünmeye başladım.. aslında buraya yazmak iyi oluyor
canım cok zor 3 düşük yasamaıssın ama ınsallah birdaha bu acıyı yasamak zorunda kalmazsın.hersey bızım için bırer sınav Allah ım hiçbirimizi böyle acı sınavlardan bırdaha gecırmısin inşallah.enkısa zamanda acılarını sana unutturacak bebişin olur inşallah,saglıkla kucagına alırsın canımmerhaba yol arkadaşlarım.aranıza yeni katılıyorum,sizleri kendime çok yakın hissettim.bende 3 düşük yaşadım.ilki 2haftalıkken kendiliğinden düştü.son 2si 7 haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.2 senelik evliğim.bu 2yılda yaşadıklarıma hala inanamıyorum?çok zordu,çok ağladım,çok üzüldüm,hayallerim yıkıldı.ama şimdi iyiyim.bi rahatlık geldi içime,belki zaman herşeyin ilacı.ama inanıyorum bu bi imtihan ve biz bu imtihanı sabırla kazanıcaz inşallah.kızıyorum kendime hem kendimi çok üzdüm hem eşimi.anladımki üzülmek bi işe yaramıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinönemli olan bu bence.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.hayırlı evlatlar versin.çabalarımızı boşa çıkarmasın arkadaşlarım.
ahh melikecim ahh neden böyle yapıyorsun.kendıne hayatı neden zindan edıyorsun canım yaa eminımki elinde değidir ama azcık bı sirkelen ve kendıne gel bence.,şöylee bir etrafına bak ınan senden kötü durumda olan cok fazla ınsan var.benı amcamla yengemın 10 sene olmadı cocukları ama birbirlerıne daha bı baglandılar ve 10 sene sonra mucize denebılecek sekılde peşpeşe cocuklerı oldu.hiç isyan etmemısler hayatlarını hiç karartmamıslar,biz saglıklı olalım gerısı gelır demısler ve mükafatlarını aldılar.arkadaşlar yaa canınızı sıkmak istemiyorum ama benim önemli psiko problemlerim var sanırım hiç bi şekilde mutlu olamıyorum herşeyden soğudum yada uzaklaştım çok değişik biri oldum kendimi bulamıyorum ne yapsam olmuyo herşeye çok gerçekçi bakıyorum artık kendimi kandıramıyorum sıkıntımın asıl nedeninide bulamadım acaba bu bebek istemek beni bu kadar kötü hale mi getirdi yaaafff..eşime sataşıyorum durup dururken herşeyi bana batıyo yaaa heeerrr hareketi beni mutlu etmek istemesi bile bana sinir bozucu geliyo ayrıca kimseyide görmek istemiyorum kimseye gitmek istemiyorum bana hemen çocuk soracaklar yada niye gelmiyon gibi laf edecekler diye gitmek istemiyorum.psikoloğa gitsem bile fayda göremicemi düşünüyom hemen hap vericek salak salak dolaşıcam ben nasıl eski neşeli sevecen kıpır kıpır deli gibi aşık melik olucam.kimseye dert yakınmıyorum bir gün geçicek ben sıkıntımı unutucam sonra anlattığıma pişman olucam diye...oooff benim gibi oldunuzmu sizde sanırım bebeğimin olmayışı beni herşeye küstürdü:1ninca::1ninca:
canım cok gecmıs olsun bende 8 haftalık bebegımı kaybettım temmuz sonunda 1 ay rahım kendıne gelsın die korundum.3ay sonrada tekrar hamıle kaldım.inşallah sende kendını iyyi hissettiğin bianda tekrar hamıel kalırsın ve ınsallah busefer sımsıkı tutunur bebegın sana.merhaba arkadslar..2 gun once 8 haftalık bebegımın kalp atısının durmasıyla senağlamasenağlamasenağlama
dun kurtaj oldum...kanamam baslamadan hemn kurtaj oldum
dr kurtaj tarıhımın adet tarıhı oldugu soyledı ama..bende kanam yok hala..
neden boyle oldugunuda bılmıyorum...
bırde korunma suresı ne kadar soyledıler sıze..
mehtapgul eylul annesın sende 2 gun oncesı bende oyleydım...
ama senın bebgını duzelmesıne cok sevındım..ınsallah sonuna kadar hep boyle devam eder..
sanrıım bu topıge daha cok gelıyosun yazılarını gordum..
kendıne ve bebege ıyı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?