Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tabi tatlım,hemen okuyup dönüyorum sana.
bu arada özlem adım...

özlemciğim cevabın için teşekkür ederim.dediklerin gayet mantıklı ama insan stres yapamadan olmuyor. heleki senden 1 yıl sonra evlenen bir eltin varsa ve hamileyse ;-))
adet günüm mart 3 tabiki düzensizlikten ötürü değişmezse.inşallah olmam.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

esracım inşallah adet olmazsında verirsin müjdeli haberi bize.
aslında etrafımızdakiler olmasa belki bu kadar stres yapmayız.benimde çoook problemlerim oldu eşimin annesi ve kız kardeşiyle.bebeğime ayrı üzüldüm bu olaylara ayrı üzülüp yıprandım.
şimdi çok sık biraraya gelmemeye gayret ediyoruz,sende seni kırıcı bi hareket görürsen hemen o ortamdan uzaklaş çünkü psikolojimiz daha çok bozuluyo.
neyse uzatmayayım,artık relaxxx canım anlaştık mıyerimseniben
öpüyorum tatlım a.s.

inş canım ben de çok inanıyorum mutlu haberlerimizi paylaşacağımıza çarşamba günü sorcam zaten düzensizliği benim de çok canımı sıkıyor hi,ç olmamıştı daha önce böyle bişey sonucunu yazarım inş

canım sağol umarım Allahında izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.kendine iyi bak tatlım ben çıkıyorum yemek yapmam lazım:1hug:görüşürüz

benim düşük yaptığım 4 ay sonra 2 yıl bitecek ama olmuyo bende her yumurlamayı değerlendiriyorum tedavimi düzgün takip ettim hatta 1 tedavi bitti 2 de bitti artık aşılama demişti dr...bizde şimdilik erteliyoruz..herkesin farklı zamanda oluyo tabi hemen kalnada oluyo takdiri ilahi yani tatlım .napalım arkadaşım bir gün olucak ümidiyle bekliyoruz Rabbim inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

selam kızlar...
ben gittim üroloji doktoruna ultrasonla bakıldı böbreklerime sol böbreğimde malesef taş çıktı yapacak birşey olmadığında sadece ağrı kesici verildi Allahım korusun çok ağrım olursa erken doğum yapabilirmişim...
sağ böbreğimde asıl sorun çıktı
böbreğimde büyüme varmış ya önceki olduğum ameliyattan kalmaymış yada bebeğim yapıyormuş... ve buda 1 ay sonra devam ediyorsa eğer stent takıcaklarmış idrar yolumdan böbreğime doğuma kadar orada kalacakmış yoksa böbreğimi kaybedebilirmişim..
ve bebeğimi 37. haftada alacaklar yoksa bebek büyüdükçe böbreğime daha çok basınç yaparmış..
sağ tarafımada yatmayacakmışım artık yoksa böbreğim daha çok büyürmüş...sadece sol tarafıma yatıcam..
off bende pek bişey anlamadım karışık şeyler bebeğime zararı olmasında ben herşeye razıyım...

mehtapcım canım çok üzüldüm yat dinlen dualarım seninle inşallah bebeğine hiç birşey olmayacak sıkı sıkı tutunacak annesine...
başından beri her doktor başka şeyler söledi ama bebeğin hiç pes etmedi ...
dualarım seninle tatlım

canım benim dualarım seninle inşallah sorunsuz bebeğine kavuşursun.rabbim sizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mehtapcım ne diyieim bilemiyorum.rabbim hayılısını versin.sana duacıyım :Saruboceq::Saruboceq:

Ahh canıımbenneyaptımkiTaş olmasına üzüldüm nilaycığım ama sakın aklına bebeğime birşey olur mu diye getirme. O sapasağlam doğacak Allahın izniyle. Sen zorluk çekeceksin ama:1no2:Allah yardım etsin tatlım

nilaycım çok geçmiş olsun canım,inşallah bebeğini sağ salim kucağına alacaksın arkadaşım endişelenme.
inşallah çok ağrın olmaz bitanem,sen stres yapma,bebeğin sağlıklı olsun yeterki tatlım..
kendine dikket et.:teselli: a.s.

canım benim dualarım seninle inşallah sorunsuz bebeğine kavuşursun.rabbim sizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nialyım senide öpüyoruum geçmiş olsun tatlım..

çok teşekkürler kızlar takmıyorum kafama hiç herşey olacağına varır...
Allah beterinden korusun bebeğim iyi o bana yeter...

mehtapcım canım herşey iyi olacak inşallah sen güçlü ol bebeğinde güçlü olsun...

Kızlar merhaba, nasılsınız? Bu sıralar fazla nete giremiyorum, işler ve ev hayatında yoğun bir tarfik var, yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler ve çoook geçmiş olsun diyorum...

Mehtapgülüm canım senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm ama lütfen moralini yüksek tutmaya çalış, rabbimden ümit kesilmez, olacağın önüne hiçbir şekilkde geçilmiyor, yavru kuşunun nasibi varsa dünyada tüm olumsuz şartlara rağmen dünyaya gelecektir, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde devam eder, bu akşam senin bebeiş için 100 ihlas okuycam, rabbim kabul etsin inşallah...

Nilaycım sana da çok geçmiş olsun, çaresiz bir dert değil, allahtan erken tespit edilip önlemi alınıyor, Allah acil şifalar versin canım benim.

Melikecim sen nasılsın? Neler yapıyorsun, bak melankolik takılmak yok ona göre heeeee :)

Fundişim naptın, bu aya tedaviye başlıyorsun di mi? İnşallah bu ay senin ayındır güzelim.

Özlemcim sen napıyorsun, seninle denk gelemiyoruz bir türlü, inşallah bu haftadan soora daha fazla gelicem buraya.

Hepinizi çok öpüyorum canlarım.

canım şimdi geldim doktordan çok şükür kistim erimiş doktor herşey yolunda hiçbir sorun yok dedi adet düzeni kürtajdan sonra değişebilir önemli olan 35 günü geçmemesi dedi tek sorun stres.stres yapmazsan hemen hamile kalabilirsin dedi hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…