Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

caniiiiiim, sucluyum biliyorum ama suan aynen kafamçokkarıştı su durumdayim...
sizlerden binlerce kez özür diliyorum, yazamasamda herseyi okumaya gayret gösteriyorum. sizi merakta birakmak beni cok üzüyo sizi cok özlüyorum.. devamini asaga yaziiim..
bitanem bu arada yazini cok güzel yazmissin, önümüzdeki c.tesiye bende randevu aldim bende koyu renge boyaticam allah izin verirse..

caniim benim, aslinda seni burda görmek bizleri cok üzüyo ama yinede hosgeldin güzelim, allahim sana ve esine sabir versin, yazini daha okumadim ama en kisa zamanda okuycam. ama evde kendi kendime dogurdum demen bile beni mahvetti senağlama allahim insallah en kisa zamanda insallah göbüsünü yine cifter cifter doldurur, cok zor biliyorum bende kizimi 38 bucuk haftalik hamileykebn kaybettim, ilk dönemi sorma ama suan iyiyiz cok sükür atlattik ve 6 aydir tam gaz calismalara basladik ama gel görki bizim sipa nazli cikti a.sa.s allah gönlünüze göre versin bademcim:Saruboceq:a

ayyy ben senin o kocaman olmus oglusun efeyi yeriiiim, masallah nilaycim, allah hep böyle güzel haberler almak nasip etsin, allahim ya zaman ne cabuk geciyo, nerdeyse 22 haftalik olcak.. Ma$aLLaH erkekimizeee

bu arada aylinimi ve tosbaasini bende cok merak ettim, bayadir yazmamis, sen biliyorsundur nilayim, iyiler dimi? cok cok slm söyle görüstügünüzde.. gerci face den de yazarim ben ona..

mehtabpim hele seni bu durumunda merakte birakmak istemezdim özür dilerim bitanem..
bebeginin sana SIMSIKI tutunmasina coook sevindim canim benim allahim saglikla vaktinde kucagina versin.. kendine cok cok dikkat ediyorsun dimi annesiii?
bu arada senin dr un varya, tam klava:

evet arkadaslar, yatmadan önce bir merhaba diyim sizleri daha fazla merakta birakmiyayim dedim..
hmm nerden baslasam?? is degistirdim, ayni magaza ama baska bir sehir de de magaza acilacak, ben oraya gectim, evime biraz daha yakin, acilis 1 hafta sonra, o yüzden icerde calismalar tam gaz devam ediyo, tabi neri de sabah 7-8 de basliyo aksam 8-9 da isi birakiyo, eve gelip dus aliyo veee güm yataga.. senağlama canim cikiyo yani kizlar, keske degistirmeseydim diyorum ama olsun ilk basi böyle stresli sonra rahatlicam gibime geliyo..
bebise gelince, bu aralar yumurtlamam gecen hafta yumurta takibim vardi, ama 1 kere bile gidemedim, is yerinden cikamadim, dr um is yerime cok uzak, öyle hemen bi gideyim geleyim olmadi olamadi malesef.. bizde kocisle kendi capimizda calismalarimizi sürdürüyoruz, öyle aman aman bir calismada olmadi zaten, canimiz ne zaman isterse.. yani bu ayda fos gibi ama allahtan ümit kesilmez, hayirlisi olsun...melegimin bu kadar bekletecegini tahmin etmemistim, ama 2-3 aydir fazla takmiyorum... zaten düsünmeyede fazla firsatim olmuyo. bu arada sizleri cok özlüyorum, cok merak ediyorum, adet tarihlerimiz yaklastikca müthis bir heyecan basiyo.. insallah daha fazla beklemeden yavrularimiza kavusuruz bizde... amiiin:Saruboceq:
canlarim en kisa zamanda tekrar gelicem, ama benim gözler kayiyoo, bu kiz yatar..
hepinize iyi geceler diliyorum, allah rahatlik versin.. sizi seviyorum, allaha emanet olun..

Amin canım....

aminn canım inş yaşamazsın öyle şeyler bi daha rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evletlar nasip etsin inş

canlarım şu an o kadar üzgünümki anlatamam.sabah kalktım vcde kahverengimsi bi akıntı geldi.ilk düşüğümde böyle akıntıyla başlamıştı.ben dr'a gidiyorum kıslar nolur dua edin bebişime inşallah bişey olmamıştır.

canım inş bişey olmamıştır bebeğine dua edicem inş doktordan dönünce mutlaka haber ver merakta bırakma bizi

canım çok sağol yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. ya arkadaşlar sizde bu kadar uzun bekledinizmi 7 aydır bekliyorum ama olmuyor. ki benim meleğim 3 haftalıktı ve doktor kürtaja gerek yok dedi. sadece antibiyotik vermişti. geçen hafta adet düzensizliği için doktora gittim.adetin 3. günü hormon tahlili yaptırmamı istedi inşallah adet olmam.doktora gitmişken rutin bir muayenede oldum herşey temiz ama neden olmuyor. afedersiniz ama yumurtlama zamanı kocamın peşinden ayrılamaz oldum. ne yapmalıyım bir fikri olan varmı?

canım kendine dikkat et kahverengi belirtiler düşük riskini gösterir. illaki düşük yaptığının göstergesi değildir.sırt üstü uzanman gerekebilir.

mehtapcım şimdi okudum tatlım,inşallah bi problem olmaz canım.güzel haberlerini bekliyoruz...
dualarımız seninle...

Benim durumum senden 2 üst sırada okusan sevinirim. arkadaşım sen bu sitenin en eskilerindensin okuduğum kadarıyla. artık çok bilgili olduğunu düşünüyorum. ne yapmalıyım beklemek insanı çok yoruyor her ay acaba olayından bıktım. yardımcı olursan sevinirim

tabi tatlım,hemen okuyup dönüyorum sana.
bu arada özlem adım...

canım öncelikle geçmiş olsun,rabbim bi daha yaşatmasın bu sıkıntıyı hiç birimize inşallah.
bende temmuzda kürtaj oldum canım,8 ay oldu nerdeyse.doktor 3 ay korun dedi,çok üzüldüm çok stres yaptım.o ara kist çıktı yumurtalığımda.1 ay ilaç kullandım,çok şükürki 1 ayda kist küçüldü.şimdi korunmayalı 4 ayım bitti ve bende bekliyorum tatlım.
kürtajdan ve o acı olaydan sonra vücudun dengesi bozuluyo bi kere,ben önceden her ay 28.gün adet olurdum hiç şaşmazdı ama kürtajdan sonra ya 26.günde ya da 31.günde oluyorum ve artık yumurtlama günlerimide anlayamıyorum tamamen bünyem alt üst olmuş durumda yani.ben buna bağlıyorum herşeyi,çok takıntı yapıp üzülüyodum 1 ay öncesine kadar ama baktım olmuyo oluruna bıraktım artık.
bu ay sonu doktora gidicem bende sanırım bendende hormon testi ister.bakalım ne var ne yok anlıcaz ay sonu.
herşeyde bir hayır var canım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kaldı.rabbim bizi çok bekletmez inşallah sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
senin adet tarihin ne zaman canım?umarım olmazsın güzel haberlerini verirsin bize.
işin sırrı stres yapmamakta canım,bu sitede çooookkk yazılar okudum stres yapmayı ne zaman bırakınca bebişler o zaman geliyoo.burda bunu yaşayanlar çok yani.
sende çok fazla takmamaya bak arkadaşım,çünkü bi süre sonra cinselliğe sadece bebek yapma fikriyle yaklaşıp soğuyosun bu da kötü.kocanla güzel anlarının tadını çıkar.ben bu ay öyleydim çok şükür,tadını çıkardım eşimle olduğum zamanlar.
gerisi kısmetimiz canım,allahım bizi sabırla sınamaz tez zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallah canım...

benim de 6 ay oldu kürtaj olalı 3 ay korunma süresi verdi doktor 3 aydır da olmuyo bende çok sters yaptım kist oldu stresten mutlaka sterseten uzak dur ben de bu ay yumurtlama günlerini falan düşünmicem çok stres oluyo Rabbim vercekse zaten verir bi sorun da yoksa allaha bırak hamileliği engelleyen en önemli şey stres

merhaba minik kelebek seninle tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız ben de ağustosta kürtaj oldum 3 ay korun dedi doktor korunmayı bırakınca da olmadı doktora gittim küçük bir kist oluşmuş dedi bi kutu ilaç içtim çarşamba doktora gidicem erimiş mi diye inş erimiştir ben de kürtajdan önce 28. gün mutlaka adet olurdum ama şimdi 30 31 bu çok kafama takılıyo ve bu ay ben de karar verdim öyle yumurta günüymüş falan kendimi strese sokmıcam Rabbim vercekse zaten verir umarım isteyen herkes hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alır bebeklerini kollarına yazını okuyunca aynen benim yaşadıklarımı yaşayan biri varmış diye çok şaşırdım inş en yakın zamanda mutlu haberi de duyurursun burdan bizlere

canım korkma tatlım.akıntının rengi kırmızıya dönmedikten sonra sorun yok.canım bekliyoruz güzel haberlerini.doktordan gelince hemen yaz olur mu.
bu arada doğum gününmüş geç gördüm mehtapcım sağlıklı nice yıllara canım sevdiklerinle ve bebeğinle inşallah.

nerimancım canım ya kızarmıyız hiç sana göremeyince özlüyoruz nazımız ondan kuzucum.iş değiştirmişsin hayırlısı olsun canım, çok yoruluyosun dikkat et kendine bi tanem.öpüyorum kocaman .

aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş.hepiniz hoş geldiniz kızlar.ayrı ayrı geçmiş olsun diliyorum hepinize.umarım en kısa zamanda göbüşleriniz bebişle dolar ,göz yaşlarınız sevinç gözyaşlarına döner.

canım inş bişey olmamıştır bebeğine dua edicem inş doktordan dönünce mutlaka haber ver merakta bırakma bizi

canım kendine dikkat et kahverengi belirtiler düşük riskini gösterir. illaki düşük yaptığının göstergesi değildir.sırt üstü uzanman gerekebilir.

mehtapcım şimdi okudum tatlım,inşallah bi problem olmaz canım.güzel haberlerini bekliyoruz...
dualarımız seninle...

sağol canım,inşlllah mutlu haberlerimizi paylaşıcaz kısa zamanda hepimiz sırayla,ben inanıyorum.
kistin küçükmüş canım merak etme küçülmüştür,stres yapma.doktor sonucunu yaz bize,adet düzensizliğinide sor tatlım.bende cumartesi gidicem sanırım doktora bende düzensizliğin nedenini sorcam,çünkü en çok canımı sıkan şey bu.inşallah hayırlı haberlerle döneriz canım.:Saruboceq:
rabbim bizi sabırla sınamasın inşallah kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz..

mehtapcım,canım benim üzülme sakın strese girme bitanem,herşey bitmiş değil henüz.allahtan umut kesilmez,bak inan hepimiz sana dua ediyoruz tatlım.sen bol bol dinlen sadece tuvalet için kalk yataktan,dikkat et bikaç gün doktorun dediği gibi.
meleğin tutunmaya çalışıyo annesi ondan biraz kanama yapmıştır,inşallah herşey yoluna girecek bi tanem..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…