- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.441
nerimancıım canım ya nerelerdesin yine kayıplara karıştın .arayı uzatma tatlım .
lolo(nihal)arkadaşımızdan haberi olan varmı görünmüyo oda.eşi ameliyat olucaktı noldu acaba.nihal kuzum arada bi ceee de yaf.eskisi gibi gelmiyosun sende.
çok garip kaldı bu topik ya.niye böyle oldu anlamıyorum.
caniiiiiim, sucluyum biliyorum ama suan aynen kafamçokkarıştı su durumdayim...
sizlerden binlerce kez özür diliyorum, yazamasamda herseyi okumaya gayret gösteriyorum. sizi merakta birakmak beni cok üzüyo
bitanem bu arada yazini cok güzel yazmissin, önümüzdeki c.tesiye bende randevu aldim bende koyu renge boyaticam allah izin verirse..
Arkadaşlar kürtaj olalı 5 gün oluyor ama benim karnım küçüldü bile...:1shok:
Dün yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı...
Sanırım 1-2 hafta içinde adet olurum...
Bu kadar çabuk yumurtlamam olacağını sanmıyordum...:bbo:
14 şubatta 17 + 2 günlükken ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği ile erkenden evde kendi kendime doğurdum..kordonlar ve eşleri içimdeydi...o şekilde kürtaj oldum.Doktor 2 ay sonra görüşelim dedi..hiç ara verin korunun diyen de olmadı..İlk mikroenjeksiyon tedavimle hamile kalmıştım...
Bana yardımcı olursanız sevinirim...
caniim benim, aslinda seni burda görmek bizleri cok üzüyo ama yinede hosgeldin güzelim, allahim sana ve esine sabir versin, yazini daha okumadim ama en kisa zamanda okuycam. ama evde kendi kendime dogurdum demen bile beni mahvetti senağlama allahim insallah en kisa zamanda insallah göbüsünü yine cifter cifter doldurur, cok zor biliyorum bende kizimi 38 bucuk haftalik hamileykebn kaybettim, ilk dönemi sorma ama suan iyiyiz cok sükür atlattik ve 6 aydir tam gaz calismalara basladik ama gel görki bizim sipa nazli cikti a.sa.s allah gönlünüze göre versin bademcim:Saruboceq:a
iyi dilekleriniz için saolun kızlar:)))
bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
ayyy ben senin o kocaman olmus oglusun efeyi yeriiiim, masallah nilaycim, allah hep böyle güzel haberler almak nasip etsin, allahim ya zaman ne cabuk geciyo, nerdeyse 22 haftalik olcak.. Ma$aLLaH erkekimizeee
bu arada aylinimi ve tosbaasini bende cok merak ettim, bayadir yazmamis, sen biliyorsundur nilayim, iyiler dimi? cok cok slm söyle görüstügünüzde.. gerci face den de yazarim ben ona..
melike canımm çok teşekkür ederim tatlım..
eylül canım sana da teşekkür ederim.RABBİMİN izniyle hepinizden hamileyiiimm, diye haykırmanızı buradan duyacağız,yeterki daha öncede yazdığım gibi sabır, sabır, sabır canım ....
bu arada kıslaaarr nerdesiniz yaafff...aylincim uğramaz oldu,inşşş iyidir.nerimancımda uğramıyor kıslar nerdesiniz yaaa.....bi haber verin neler yapıyosunuz?
makbule canım(osmak) nasıl oldun değerin düştümü tatlım?
yelizcim,özlemcim kıslar sizlerden ne haber,çalışmalar son gaz devam dimiii.....BTRKLC,anjelıc,cancer isimlerini hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım,nerdesiniz hepinizin hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşşşşş...
yaa kıslar topiğimizin kalabalık halini çok özledimmm...
mehtabpim hele seni bu durumunda merakte birakmak istemezdim özür dilerim bitanem..
bebeginin sana SIMSIKI tutunmasina coook sevindim canim benim allahim saglikla vaktinde kucagina versin.. kendine cok cok dikkat ediyorsun dimi annesiii?
bu arada senin dr un varya, tam
evet arkadaslar, yatmadan önce bir merhaba diyim sizleri daha fazla merakta birakmiyayim dedim..
hmm nerden baslasam?? is degistirdim, ayni magaza ama baska bir sehir de de magaza acilacak, ben oraya gectim, evime biraz daha yakin, acilis 1 hafta sonra, o yüzden icerde calismalar tam gaz devam ediyo, tabi neri de sabah 7-8 de basliyo aksam 8-9 da isi birakiyo, eve gelip dus aliyo veee güm yataga.. senağlama canim cikiyo yani kizlar, keske degistirmeseydim diyorum ama olsun ilk basi böyle stresli sonra rahatlicam gibime geliyo..
bebise gelince, bu aralar yumurtlamam gecen hafta yumurta takibim vardi, ama 1 kere bile gidemedim, is yerinden cikamadim, dr um is yerime cok uzak, öyle hemen bi gideyim geleyim olmadi olamadi malesef.. bizde kocisle kendi capimizda calismalarimizi sürdürüyoruz, öyle aman aman bir calismada olmadi zaten, canimiz ne zaman isterse.. yani bu ayda fos gibi ama allahtan ümit kesilmez, hayirlisi olsun...melegimin bu kadar bekletecegini tahmin etmemistim, ama 2-3 aydir fazla takmiyorum... zaten düsünmeyede fazla firsatim olmuyo. bu arada sizleri cok özlüyorum, cok merak ediyorum, adet tarihlerimiz yaklastikca müthis bir heyecan basiyo.. insallah daha fazla beklemeden yavrularimiza kavusuruz bizde... amiiin:Saruboceq:
canlarim en kisa zamanda tekrar gelicem, ama benim gözler kayiyoo, bu kiz yatar..
hepinize iyi geceler diliyorum, allah rahatlik versin.. sizi seviyorum, allaha emanet olun..