Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

CANIM BU TOPİKTEN BAŞLAYIP DA HAMİLE KALAN, ÇOK ŞÜKÜR DE HAMİLELİĞİNİ

SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREN DAHA ÇOOK KİŞİ VAR. BUNLARDAN BİRİ

DE BENİM. ÇOK DEĞİL, DAHA EYLÜL AYINDA BURADAN ÜZÜNTÜMÜ

PAYLAŞMIŞTIM ARKADAŞLARIMLA. O KADAR GÜZEL DESTEK OLDULAR Kİ BANA,

KISA SÜREDE ÜZÜNTÜMÜN YERİNİ UMUT ALDI. KORUNMA SÜREM BİTER BİTMEZ

DE HAMİLE KALDIM. minik_kelebek SADECE BİRİMİZ. NİLAAAY, AYLİİİN, MEHTAP

KIZLAR NERDESİNİZ???

canım geşmiş olsun hoş geldin.RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş kalmanızı nasip etsin..
canımm geçmiş olsun.inanınki hiç birinize hoş geldin demek gelmiyor içimden.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize..inşş tez zamanda tekrar hamiş kalır,sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur..
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım..evt bu topiğe daha sık yazıyorum,çünkü bebeğimi kaybettiğimde,buradaki arkadaşlarımden o kadar büyük destek gördümki,ben artık arkadaşlıktan öte hepinizi kardeş gibi görüyorum..
kıs fundiişş ne güzel yaa,git tabii tatlım güzel bi bakım yaptır kendine ,bebişin gelince annesini güzel görsün dimii ama(sen zaten güzelsin tatlışkom)hadi canım inşallah RABBİM hemencecik versin bebişinide,kasım.aralık, ocak en geç şubat anneleri topiğine geçç..
canım geçmiş olsun.tatlım niye korkuyosunki..bak hamiş kalabiliyosun,bence git dr'a en azından tedavine hemen başlarsın.benimde geçen yıl ocak ayında 10 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.tam bir yıl geçti şimdi hamişim,sen neden korkuyosun,senin ve tüm arkadaşlarımın RABBİMİN izniyle olacak ama sabır, sabır,sabır..dualarım sizlerle canlarımm..
bademcim geçmiş olsun tatlım.yazını okumuştum ve çok ağlamıştım..canım ALLAH eşine ve sana sabırlar versin..inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıp, sağlıcakla kucağına almayı MEVLAM nasip etsinn..
tatlım geçmiş olsun.tabii yaa umut her zaman var.ne güzel umudunu hiç kaybetme RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..

iyi dilekleriniz için saolun kızlar:)))
bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((

Hoşgeldin canım benima.s.Eylül annelerine de uğramaz oldun, merak etmeye başlamıştım. Biz iyiyiz çok şükür. İkili testi sağ salim atlattık. Darısı bundan sonrasına:Saruboceq:Sen de bol bol dinlen tatlım. Geçecek bu zorluklar, az kaldı

Ah canım, geçmiş olsun çok üzüldüm. İnşallah dediğin gibi kumdur da çabucak atlatırsın. bebişine de koca bir MAŞALLAH

canım ben aranıza yeni katıldım ve senin yaşadıklarını bende yaşadım. sanki kocamın yüzünden düşük yapmışım gibi hissetmeye bile başlamıştım. bir yere gitsem bebek yokmu demelerinden bıktım. yanımda başka bir hamile olsa inşallah seninde olur demeleri insanın sinirini bozuyorki ben ilk evlenen çiftim fakat benden sonra evlenenler hamile hatta doğum yapanlar bile var fakat ben düşükten sonra hala hamiş değilim 7 ay oldu bekliyorum her ay acabalardan bıktım. kafana takma pozitif ol.eşine kızma o seni mutlu etmeye çalışıyordur

Artık aranızdayım arkadaşlar... Hamiş haberini size vermek için sabırsızlanıyorum. Gelsin artık meleğim....

Merhaba arkadaşlar, hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz, umarım hepimiz için hayırlı zamanda gelir bebelerimiz... Ben bu ay umutluydum ama adetimden 14 gün sonra bir daha adet oldum Önce çok az bir kanama oldu kesildi, yerleşme kanaması denilen kanama sandım ama erken adetmiş Düşükten sonra düzensizleşiyor galiba...Hesabım şaştı (( Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin... Bebek haberleri verenleri okudukça seviniyorum kızlar hepiniz için duacıyım...

Bu arada MELİİKE güzelim dert etme kendine başka şeylere yoğunlaştır zihnini, çok düşünürsen de stresten gelemez bebeğin... Sonuçta herşeyin hayırlısı olsun dileğimiz, sağlıkla sıhhatle inşallah kavuşacaksın bebeğine ama o gelene kadar senin kendini, zihnini toparlaman biraz pozitif olman lazım. Küsme hayata, "Neden olmadı hala?" diye de sorgulamamaya çalış naçizane önerim, düşündükçe daha çok karamsarlaşırsın... Sen sağlıklı ol ki her açıdan, bebeğin de sağlıkla gelsin sana...

canlarım benim çok sağolun yaaa..artık karar verdim eşimle uğraşmıcam adamcağızda üzülüyo onu bide benmi üzeyim...bu konuda sanırım çok bencil davrandım..bi daha yapmıyacam söza.s bugün takvimde bir hadis okudum sizinlede paylaşmak isterim (ALLAH TEALA ya icabet olucağına inanarak dua ediniz.bilinizki O gafil ve umursamaz kalpten yapılan duaya icabet etmez cevap vermez hadisi şerif) öpüldünüz a.s.

geçmiş olsun nilaycım.dediğin gibi inşşş kumdur,taş düşürmek gerçekten çok zormuş..
yeğenimizede maşallaaaahh,teyzesi yer onun pipisinii..canıımm ultrasonda herşeyin temiz çıkmasına çokk sevindim.darısı bizim başımıza inşşş..
burcu canımm çok sevindim ikili testin temiz çıkmış,gözünaydın. inşşş tüm hamiş arkadaşlarımın ve benimde testlerimiz temiz çıkar..
canım eylül annelerine arada uğruyorum,yazdığım gibi çoğunlukla kızıma okutuyorum.sürekli bakınca başım çok dönüyor.canım birde ne bileyim hala içimde bi korku var,eylül anneleri topiğine alışmamaya çalışıyorum,şu zor dönemimi RABBİMİN izniyle bi atlatsam,düşük tehlikem geçse,bebişimin kalp atışı bi normale girse,aaahh aaah içimde hep bu korku.dualarınızı esirgemeyin olurmu?sizle hep benim dualarımdasınız...
[QUOTE

çok teşekkür ederim zaten burda düşük yapıp da yeniden hamile kalanları duymak beni çok mutlu ediyo tedaviyle mi oldu peki bebeğğin

canım benim bebeğim ocak'ta düştükten sonra dr hiç korunma süresi vermedi,mart'a kadar hamile kalmazsan gel demişti.tabii kalamadım ama dr'ada gitmedim.temmuz'da gittim, klomen ve pregenyl çatlatma iğnesi verdi,büyük bi umutla bekledim foss çıkınca ağladım.kendi haline bıraktım tabii yine olmadı ee zamanını MEVLAM'dan başka kim bilir.akıntım çok yoğunlaştığı için aralık'da dr'a gittim..ilaç verdi tabii sordum yumoşum çatlamışmı diye evet dedi.İlaçları kullandım hiç umudum yokken,öylesine hemde adet olacağım gün test yaptım çift çizgi çıktı..düşük riskim oldu,kesede şekil bozukluğu çıktı(çok şükür kese düzeldi)ama kalp atışı bi düzelse, işte hala korku korku....
gamzecim işte böyle biraz uzun yazdım kusura bakma be tatlım,ama unutma bir kez veren RABBİM ikinci,üçüncü dördüncüyü bile verir yeterki biz kullar hayırlısını dileyip sabırla,dua ederek tabii dr'ada giderek bebeklerimizin geleceği zamanı bekleyelimm..

melike canımm daha önce yazdıklarını okudum ama cevap yazamadım.kıs kocişinin suçu ne yazık yaa..o karamsarlık niye? bi daha duymayayım klava:hadisi şerif içim çok teşekkür ederim tatlım.evet kalpten inanarak dua edince gerçekten oluyor,çünkü biz bir tek RABBİMDEN yardım ve mağfiret dileriz..RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın ve dualarımızı kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.....kıslaaar bu arada 21 yani artık dün sayılır benim doğum günümdü.canım kocişim kocaman bi pasta yaptırmış,üzerine iyiki doğdun hayatıma ışık saçtın aşkım,yazdırmış.kardeşlerim annem yeğenlerim ve gelinlerimiz toplanıp bana sürpriz yaptılar,akşam çaya geliyoruz dediler,bende beklerim dedim.oturuyorduk yan odaya sigara içmeye geçtiler,meğer pastayı hazırlamışlar birazdan bi baktım,aa elektrikler kesildi dedim veee pastayla odaya geldiler ayy şok oldum çünkü hiç birisi doğum günümü kutlamamıştı bende unuttular diye kızmış kimseye söylememiştim.o kadar çok sevindimki anlatamam.hepinizi çoook öpüyorum canım bacılarımm...

Son düzenleme:

canım benım çok teşekkur ederım valla moral oldu bana hele bı arkadas var o da benım gıbı erken dusuk yapmıs kurtaja gerek kalmamıs bu ay tekrar hamile kalmıs bide sizleri duydum kendıme geldim teşekkur ederım canım destalla Allah tamamını erdırsın bızlere de nası etdsın ınsallah teşekkur ederım canım desteğın ıcın

Eki Görüntüle 10248 mehtapçım bu sana tatlım iyiki doğdun nice sağlıklı uzun ömürler
melike canımm çok teşekkür ederim tatlım..
mehtabcım ağzınızdan bal damlıyo valla ınsallah en kısa surede guzel haberler verırım ben de

eylül canım sana da teşekkür ederim.RABBİMİN izniyle hepinizden hamileyiiimm, diye haykırmanızı buradan duyacağız,yeterki daha öncede yazdığım gibi sabır, sabır, sabır canım ....

bu arada kıslaaarr nerdesiniz yaafff...aylincim uğramaz oldu,inşşş iyidir.nerimancımda uğramıyor kıslar nerdesiniz yaaa.....bi haber verin neler yapıyosunuz?
makbule canım(osmak) nasıl oldun değerin düştümü tatlım?
yelizcim,özlemcim kıslar sizlerden ne haber,çalışmalar son gaz devam dimiii.....BTRKLC,anjelıc,cancer isimlerini hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım,nerdesiniz hepinizin hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşşşşş...
yaa kıslar topiğimizin kalabalık halini çok özledimmm...

Son düzenleme:

canım inş kalp atışları da düzelir aklına kötü şeyler getirip stres yapma malum hamile kalmadan da hamile kaldıktan sonrada enn büyük düşmanımız stres.dua edicem senin için inş sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur bebişini bu arada bişey sorcam ilk bebeğin tedaviyle mi olmuştıu

:1hug: canım senın yazdıgını okuyunca bende bıanda tuhaf oldum evet Allahh ıma şükürler olsun tekrar hamıle kaldım inşallah sende ve dıger butun arkadaslarda tekrar kalıcak.inşallah yetişirsin bidahakı aya :))
canım rahiminin temızlenmıs olmasına cok sevındım,bencede sen bıay sonra kendını hazır hissedeceksin.:1hug:buarada iyi dileklerin için tesekkur ederım hadı hayırlısıyla inşallah pıhtılasma vs.bişe cıkmaz canım
aşkolsun sen benı begenmıyormusun :dilcikar:
şaka yapıyorum arkadasım ben zaten dedımdı 11 kadar kişi tekrardan hamıle kaldık ve Allah a şükür hepimiz hamileliğimize devam edıyoruz die.burda hepimiz birbirimize umut olduk destek olduk sırada diğer arkadaslar var,inşallah hepsinin güzel haberlerini alıcaz
:teytey: :teytey: :teytey: ayy cok sevındım canım yaa,yerım ben senın oğlusunu.maşşalah nazar degmesın ona
ayy inşallah taş düşürmüyosundur sadece önemsiz bi kumdur.ama eger taşsada hiç üzülme inşallah atlatırsın canım.bol su içmekten başka yapılcak bişey yok galıba şimdilk
çok teşekkür ederim zaten burda düşük yapıp da yeniden hamile kalanları duymak beni çok mutlu ediyo tedaviyle mi oldu peki bebeğin

hayır canım canım ilkindede zaten 3 aylık deneme sonucunda hamıle kalmıstım şimdi yıne öyle oldu.inşallah hepiniz hayırlısıyla hamile kalırsınız ve ,inşallah hepimiz saglıkla alırız bebeklerımızı kucagımıza :1hug:

merhaba canım.seni çok iyi anlayabiliyorum.bende sorulardan çok sıkılıyorum.bazen terslemek geliyo içimden.hakkımızdan hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ama bu süreç çok yıpratıyo insanı.hep bidaha mı başıma aynı şeyler gelir korkusu içimi kemiriyo.fakat beni gerçekten anlayan insanların olması çok rahatlattı beni.sizlere yazarken çok rahatlıyorum.rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin.

gamze canımm tabii en büyük düşmanımız stres,düşünmemeye çalışıyorum bitanemm..
hayır tatlım ilaçsız,tedavisiz ilk bebeğime hamiş kalmıştım.5 aylıktı sakat diye dr'lar ölü doğum yaptırmışlardı..2.si ve 3.de normal oldu fakat düşüğüm klomen kullanmıştım,tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim.şimdiki hamişliğimide yazmıştım.umarım aydınlatabilmişimdir tatlımm.
RABBİM bebiş isteyen herkese, tez zamanda hayırlı hamişlikler nasip etsin,öptüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…