- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.421
kızlar merhaba ben de bebeğimi kaybettim daha cok ufaktı tabi kürtaj olmama gerek kalmadı doktor bebek yatağına yumurtalıklara baktı tertemız kuraja da gerek yok korunmanada dedi bu topici açtım ve ilk sayfaları okudum okurken de tereddüt ettin ya kötü şeyler yazdılarsa beni umutsuzluğu düşürürse bu yazılar diye ilk sayfada düşük yapanları okudum ve son sayfayı açtım ki minik kelebek hamile olduğunu okudum inanın tüylerim ürperdi Allah istedimi veriyor ben de en kısa sürede tekrar bebeğime kavuşucam daha kanamam bitmedi ayın 10 unda lekelenme başladı halen devam ediyor 10 gün oldu azaldı umarım biter. de bi daha ki aya yetişiriz. :))))
canım geşmiş olsun hoş geldin.RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş kalmanızı nasip etsin..merhaba yol arkadaşlarım.aranıza yeni katılıyorum,sizleri kendime çok yakın hissettim.bende 3 düşük yaşadım.ilki 2haftalıkken kendiliğinden düştü.son 2si 7 haftalıkken kalp atışları durduğu için kürtaj oldum.2 senelik evliğim.bu 2yılda yaşadıklarıma hala inanamıyorum?çok zordu,çok ağladım,çok üzüldüm,hayallerim yıkıldı.ama şimdi iyiyim.bi rahatlık geldi içime,belki zaman herşeyin ilacı.ama inanıyorum bu bi imtihan ve biz bu imtihanı sabırla kazanıcaz inşallah.kızıyorum kendime hem kendimi çok üzdüm hem eşimi.anladımki üzülmek bi işe yaramıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinönemli olan bu bence.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.hayırlı evlatlar versin.çabalarımızı boşa çıkarmasın arkadaşlarım.
canımm geçmiş olsun.inanınki hiç birinize hoş geldin demek gelmiyor içimden.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize..inşş tez zamanda tekrar hamiş kalır,sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur..merhaba arkadslar..2 gun once 8 haftalık bebegımın kalp atısının durmasıyla senağlamasenağlamasenağlama
dun kurtaj oldum...kanamam baslamadan hemn kurtaj oldum
dr kurtaj tarıhımın adet tarıhı oldugu soyledı ama..bende kanam yok hala..
neden boyle oldugunuda bılmıyorum...
bırde korunma suresı ne kadar soyledıler sıze..
mehtapgul eylul annesın sende 2 gun oncesı bende oyleydım...
ama senın bebgını duzelmesıne cok sevındım..ınsallah sonuna kadar hep boyle devam eder..
sanrıım bu topıge daha cok gelıyosun yazılarını gordum..
kendıne ve bebege ıyı bak
kıs fundiişş ne güzel yaa,git tabii tatlım güzel bi bakım yaptır kendine ,bebişin gelince annesini güzel görsün dimii ama(sen zaten güzelsin tatlışkom)hadi canım inşallah RABBİM hemencecik versin bebişinide,kasım.aralık, ocak en geç şubat anneleri topiğine geçç..kızlar ya çok heyecanlıyım .tedavi tarihimin yaklaşması beni çok heyecanlandırıyo.içim kıpır kıpır.çok ama çoooook umutluyum bebeğim çok kısa bi süre sonra bana gelicek biliyorum.haftaya kuaföre gidip saçlarımı çikolata kahveye boyatıcam.ee hamişlik yakın 9 ay boyunca saçlarımı röfle yaptıramıycam .en azından koyultarak bi müddet idare ederim diye düşündüm.ve yine haftaya dişçime gidip kontrollerimi yaptırıcam.bebişim gelicek tüm hazırlıklarımı yapıp onu beklemeye koyulucam.
meleğim çok bekletme olurmu bak annişin full donanımlı seni bekliyooo:Saruboceq:
canım geçmiş olsun.tatlım niye korkuyosunki..bak hamiş kalabiliyosun,bence git dr'a en azından tedavine hemen başlarsın.benimde geçen yıl ocak ayında 10 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.tam bir yıl geçti şimdi hamişim,sen neden korkuyosun,senin ve tüm arkadaşlarımın RABBİMİN izniyle olacak ama sabır, sabır,sabır..dualarım sizlerle canlarımm..merhaba arkadaşlar ben bu topice daha önce de yazmıştım ama uzun zaman giremedim nete ben de ilk bebeğini kaybedenlerdenim 10 haftalıkken durdu kalbi ve kürtaj oldum 3 ay korunmamı söyledi doktor 3 ayı sabırsızlıkla bekledim 4 aydır deniyoruz ama malesef olmadı çok korkuyorum acaba bi sorun mu var anne olamıcak mıyım diye BANA DA DUA EDİN OLUR MU ben okudukça buradki herkese dua ediyorum
bademcim geçmiş olsun tatlım.yazını okumuştum ve çok ağlamıştım..canım ALLAH eşine ve sana sabırlar versin..inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıp, sağlıcakla kucağına almayı MEVLAM nasip etsinn..Arkadaşlar kürtaj olalı 5 gün oluyor ama benim karnım küçüldü bile...:1shok:
Dün yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı...
Sanırım 1-2 hafta içinde adet olurum...
Bu kadar çabuk yumurtlamam olacağını sanmıyordum...:bbo:
14 şubatta 17 + 2 günlükken ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetmezliği ile erkenden evde kendi kendime doğurdum..kordonlar ve eşleri içimdeydi...o şekilde kürtaj oldum.Doktor 2 ay sonra görüşelim dedi..hiç ara verin korunun diyen de olmadı..İlk mikroenjeksiyon tedavimle hamile kalmıştım...
Bana yardımcı olursanız sevinirim...
tatlım geçmiş olsun.tabii yaa umut her zaman var.ne güzel umudunu hiç kaybetme RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..Merhabalar arkadaşlar,
Ben de üç buçuk yıldan sonra ikinci aşılamamda hamile kalmıştım. İçimde çok büyük bir sevinç ve çok büyük bir korku vardı ya kaybedersem diye. Ultrasonda kalp atışlarını gördükten sonra içim bayağı rahatlamıştı. Kalp atışı göründükten sonra düşük ihtimali %3 e kadar düşüyordu bu ihtimali yakalayamayız herhalde diye düşünüyordum ben de. Çünkü genelde yüzde elli ihtimali bile tutturamayan bir insanım.
Dokuzuncu haftada çok çok hafif lekelenmem oldu. Bunun da olabileceğini duymuştum. Rahim büyüdüğü için kılcal damarlar çatlayabilirmiş. Yine de dedim ki eşime gidip bir baktıralım da içimiz rahat etsin ne zamandır bebişi görememiştik zaten. Acile gidip ultrasona girdim. Doktor baktı baktı bu alet pek göstermiyor diğerine geçelim dedi.Eşime de demişki birazdan sizi de çağırırım bebeği göstermek için. Yine baktı bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş kocaman gözüktü hemen ah işte dedim her şeyi belli olmaya başlamıştı. Kafası kolları bacakları. Ama kalbinin olduğu yer hareketsizdi. Kıpırdamıyordu. Doktor dedi ki sizde görüyor musunuz kalp atışı yok. Evet dedim en çok korktuğum şey başıma gelmişti. Ama Allah ım orada bir sabır verdi bana soğukkanlılığımı korudum. Düşünmesine bile tahammül edemediğim şey başıma gelmişti. Dondum kaldım.
Cerrahpaşa da tekrar baktırdık hatta orada da doktor bize "böyle gelen çok oluyor burada görüyoruz atışı moralinizi bozmayın" dedi ama ne yazık ki yine görünmedi. Ertesi günü çok korkunç bir ağrı ve kanama başladı. Yerlerde süründüm resmen kürtaj saatine kadar. Dün bitti her şey işte. Burada hamile annelerin "böyle şeyleri okumayın" dediği hikayelerden biri olduk. İnşallah bu konuda yaşadığımız en büyük üzüntü bu olur diye dua ediyorum.
Yumurta ve sperm olduktan sonra, eşimizin ve bizim sağlığımız yerinde olduktan sonra ümit her zaman var. Allah hepimize bu mutluluğu bir daha yaşatsın ama bu acıyı asla bir daha yaşatmasın sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.
mehtapcımmmm cok sevındım canım güzel haberıne.yaaa bız sana demedıkmı odoktor bişeden anlamıyo bebişin senınle die.ohh valla cok rahatladım canım yaakaydirigubbakcemile2 hadı bakalım bu uzun yolculukta sana iyyi yolculuklar diliyorum saglıkla ve hayırlısıyla inşallahhhh
[COLOR
amiin tuğbacım,inşallah uzun yolculuktan sonra bebişimi sağlıcakla kucağıma alırım..ayın 26 sını iple çekiyorum valla,bakalım dr bebişimin kalp atışını görelim demişti,kalp atışı yavaşmış.bakalım ne diycek inşallah iyidir..
canım geçmiş olsun.senin bebişlerinde epey büyükmüş be tatlım..ama hayırlısı böyleymişş üzülme,herşeyde bi hayır vardır.hiç korkma, kafana takma gelicek bebişin üzülme ama sakııınn streste yapmaa..slm arkadaşlar bende iki düşük yaptım biri 4 aylık ikincisi 5 aylıktı ikincisi düşük değildi gerçi suyum bitmiş bttiği için suni sancıyla aldılar ve iki seneyi geçti ve şuan hamile kalamıyorum ve çok kafama takıyorum elimdede değil takmamak ve doktorada gidemiyorum korkularımı yenip napcam bilmiyorum inşallah bende bigün burdan müjde veririm
nilayımm canımm inşş dr'dan hayırlı haberlerle dönersinn..dualarım seninle canımmm..yarın doktora gidicem 5 hafta sonra oğlumu görücem detay ultrasona giricez hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim Allahın izniyle benim ve bebeğim için dua edin kızlar..
geçmiş olsun tatlım.inşşş tez zamanda sende yeniden hamiş kalır bebişini sağlıcakla kucağına alırsınn.kızlar merhaba ben de bebeğimi kaybettim daha cok ufaktı tabi kürtaj olmama gerek kalmadı doktor bebek yatağına yumurtalıklara baktı tertemız kuraja da gerek yok korunmanada dedi bu topici açtım ve ilk sayfaları okudum okurken de tereddüt ettin ya kötü şeyler yazdılarsa beni umutsuzluğu düşürürse bu yazılar diye ilk sayfada düşük yapanları okudum ve son sayfayı açtım ki minik kelebek hamile olduğunu okudum inanın tüylerim ürperdi Allah istedimi veriyor ben de en kısa sürede tekrar bebeğime kavuşucam daha kanamam bitmedi ayın 10 unda lekelenme başladı halen devam ediyor 10 gün oldu azaldı umarım biter. de bi daha ki aya yetişiriz. :))))
canım bu topikte herkes aynı acıyı yaşadığı için,birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve hep destek vererek bu acı olayları unutmaya çalıştık.şimdi bir çoğumuz hamiş kaldık.hiçüzülme diyorum ama elde olmadığınıda biliyorum..stresten,skıntıdan uzak dur tatlım gelecektir bebişin zamanını bekliyor unutma..
CANIM BU TOPİKTEN BAŞLAYIP DA HAMİLE KALAN, ÇOK ŞÜKÜR DE HAMİLELİĞİNİ
SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM ETTİREN DAHA ÇOOK KİŞİ VAR. BUNLARDAN BİRİ
DE BENİM. ÇOK DEĞİL, DAHA EYLÜL AYINDA BURADAN ÜZÜNTÜMÜ
PAYLAŞMIŞTIM ARKADAŞLARIMLA. O KADAR GÜZEL DESTEK OLDULAR Kİ BANA,
KISA SÜREDE ÜZÜNTÜMÜN YERİNİ UMUT ALDI. KORUNMA SÜREM BİTER BİTMEZ
DE HAMİLE KALDIM. minik_kelebek SADECE BİRİMİZ. NİLAAAY, AYLİİİN, MEHTAP
KIZLAR NERDESİNİZ???
burdayım burcucuğum geldim tatlım..nasılsın canımm..bebiş nasıl?
kıslar fazla giremiyorum,yazılarınızı kızıma okutuyorum işte böyle,kendimi iyi hissedersem cevaplamaya çalışıyorum..mide bulantım yok çok şükür ama halsizlik ve aşırı baş dönmem var istirahat etmeye çalışıyorum..kıslaaaar hepinizi çoook çoook öpüyorum..
kıslar fazla giremiyorum,yazılarınızı kızıma okutuyorum işte böyle,kendimi iyi hissedersem cevaplamaya çalışıyorum..mide bulantım yok çok şükür ama halsizlik ve aşırı baş dönmem var istirahat etmeye çalışıyorum..kıslaaaar hepinizi çoook çoook öpüyorum..
iyi dilekleriniz için saolun kızlar:)))
bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
arkadaşlar yaa canınızı sıkmak istemiyorum ama benim önemli psiko problemlerim var sanırım hiç bi şekilde mutlu olamıyorum herşeyden soğudum yada uzaklaştım çok değişik biri oldum kendimi bulamıyorum ne yapsam olmuyo herşeye çok gerçekçi bakıyorum artık kendimi kandıramıyorum sıkıntımın asıl nedeninide bulamadım acaba bu bebek istemek beni bu kadar kötü hale mi getirdi yaaafff..eşime sataşıyorum durup dururken herşeyi bana batıyo yaaa heeerrr hareketi beni mutlu etmek istemesi bile bana sinir bozucu geliyo ayrıca kimseyide görmek istemiyorum kimseye gitmek istemiyorum bana hemen çocuk soracaklar yada niye gelmiyon gibi laf edecekler diye gitmek istemiyorum.psikoloğa gitsem bile fayda göremicemi düşünüyom hemen hap vericek salak salak dolaşıcam ben nasıl eski neşeli sevecen kıpır kıpır deli gibi aşık melik olucam.kimseye dert yakınmıyorum bir gün geçicek ben sıkıntımı unutucam sonra anlattığıma pişman olucam diye...oooff benim gibi oldunuzmu sizde sanırım bebeğimin olmayışı beni herşeye küstürdü:1ninca::1ninca:
canım geşmiş olsun hoş geldin.RABBİM tez zamanda,hayırlısıyla tekrar hamiş kalmanızı nasip etsin..
canımm geçmiş olsun.inanınki hiç birinize hoş geldin demek gelmiyor içimden.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize..inşş tez zamanda tekrar hamiş kalır,sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almak nasip olur..
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım..evt bu topiğe daha sık yazıyorum,çünkü bebeğimi kaybettiğimde,buradaki arkadaşlarımden o kadar büyük destek gördümki,ben artık arkadaşlıktan öte hepinizi kardeş gibi görüyorum..
kıs fundiişş ne güzel yaa,git tabii tatlım güzel bi bakım yaptır kendine ,bebişin gelince annesini güzel görsün dimii ama(sen zaten güzelsin tatlışkom)hadi canım inşallah RABBİM hemencecik versin bebişinide,kasım.aralık, ocak en geç şubat anneleri topiğine geçç..
canım geçmiş olsun.tatlım niye korkuyosunki..bak hamiş kalabiliyosun,bence git dr'a en azından tedavine hemen başlarsın.benimde geçen yıl ocak ayında 10 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.tam bir yıl geçti şimdi hamişim,sen neden korkuyosun,senin ve tüm arkadaşlarımın RABBİMİN izniyle olacak ama sabır, sabır,sabır..dualarım sizlerle canlarımm..
bademcim geçmiş olsun tatlım.yazını okumuştum ve çok ağlamıştım..canım ALLAH eşine ve sana sabırlar versin..inşallah tez zamanda tekrar hamiş kalıp, sağlıcakla kucağına almayı MEVLAM nasip etsinn..
tatlım geçmiş olsun.tabii yaa umut her zaman var.ne güzel umudunu hiç kaybetme RABBİM tez zamanda tekrar hamiş kalmanı ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..
mehtapcımmmm cok sevındım canım güzel haberıne.yaaa bız sana demedıkmı odoktor bişeden anlamıyo bebişin senınle die.ohh valla cok rahatladım canım yaakaydirigubbakcemile2 hadı bakalım bu uzun yolculukta sana iyyi yolculuklar diliyorum saglıkla ve hayırlısıyla inşallahhhh
[COLOR
amiin tuğbacım,inşallah uzun yolculuktan sonra bebişimi sağlıcakla kucağıma alırım..ayın 26 sını iple çekiyorum valla,bakalım dr bebişimin kalp atışını görelim demişti,kalp atışı yavaşmış.bakalım ne diycek inşallah iyidir..
canım geçmiş olsun.senin bebişlerinde epey büyükmüş be tatlım..ama hayırlısı böyleymişş üzülme,herşeyde bi hayır vardır.hiç korkma, kafana takma gelicek bebişin üzülme ama sakııınn streste yapmaa..
nilayımm canımm inşş dr'dan hayırlı haberlerle dönersinn..dualarım seninle canımmm..
geçmiş olsun tatlım.inşşş tez zamanda sende yeniden hamiş kalır bebişini sağlıcakla kucağına alırsınn.
canım bu topikte herkes aynı acıyı yaşadığı için,birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve hep destek vererek bu acı olayları unutmaya çalıştık.şimdi bir çoğumuz hamiş kaldık.hiçüzülme diyorum ama elde olmadığınıda biliyorum..stresten,skıntıdan uzak dur tatlım gelecektir bebişin zamanını bekliyor unutma..
çok teşekkür ederim zaten burda düşük yapıp da yeniden hamile kalanları duymak beni çok mutlu ediyo tedaviyle mi oldu peki bebeğğin
canım ben aranıza yeni katıldım ve senin yaşadıklarını bende yaşadım. sanki kocamın yüzünden düşük yapmışım gibi hissetmeye bile başlamıştım. bir yere gitsem bebek yokmu demelerinden bıktım. yanımda başka bir hamile olsa inşallah seninde olur demeleri insanın sinirini bozuyorki ben ilk evlenen çiftim fakat benden sonra evlenenler hamile hatta doğum yapanlar bile var fakat ben düşükten sonra hala hamiş değilim 7 ay oldu bekliyorum her ay acabalardan bıktım. kafana takma pozitif ol.eşine kızma o seni mutlu etmeye çalışıyordur
Bu arada MELİİKE güzelim dert etme kendine başka şeylere yoğunlaştır zihnini, çok düşünürsen de stresten gelemez bebeğin... Sonuçta herşeyin hayırlısı olsun dileğimiz, sağlıkla sıhhatle inşallah kavuşacaksın bebeğine ama o gelene kadar senin kendini, zihnini toparlaman biraz pozitif olman lazım. Küsme hayata, "Neden olmadı hala?" diye de sorgulamamaya çalış naçizane önerim, düşündükçe daha çok karamsarlaşırsın... Sen sağlıklı ol ki her açıdan, bebeğin de sağlıkla gelsin sana...
geçmiş olsun nilaycım.dediğin gibi inşşş kumdur,taş düşürmek gerçekten çok zormuş..iyi dilekleriniz için saolun kızlar:)))
bebeğimi gördüm bugün Allahıma şükür detay ultrasonda herşey çok iyi çıktı sağlıklı bir oğluşum var her bir taraflarına baktı doktor amcamız..:)))pipiside uzaydan bile görünür kesin erkek dedi:)))
bir kaç gündür böbreğim ağrıyordu dr idrar tahlili istedi malesef ya taş düşürüyorum yada kum döküyorum..pazartesi günü böbreklerimden ultrasona giricem..
bu yaşıma kadar 16 tane taş düşürdüm malesef benim bünyem yapıyor bir keresinde idrar yolum açılmadığı için ameliyat olmuştum..
offf inşallah kumdur ve dökerim en kısa zamanda...taş hamilelikte tehlikeliymiş((
burcu canımm çok sevindim ikili testin temiz çıkmış,gözünaydın. inşşş tüm hamiş arkadaşlarımın ve benimde testlerimiz temiz çıkar..Hoşgeldin canım benima.s.Eylül annelerine de uğramaz oldun, merak etmeye başlamıştım. Biz iyiyiz çok şükür. İkili testi sağ salim atlattık. Darısı bundan sonrasına:Saruboceq:Sen de bol bol dinlen tatlım. Geçecek bu zorluklar, az kaldı
Ah canım, geçmiş olsun çok üzüldüm. İnşallah dediğin gibi kumdur da çabucak atlatırsın. bebişine de koca bir MAŞALLAH
[QUOTE
çok teşekkür ederim zaten burda düşük yapıp da yeniden hamile kalanları duymak beni çok mutlu ediyo tedaviyle mi oldu peki bebeğğin
canlarım benim çok sağolun yaaa..artık karar verdim eşimle uğraşmıcam adamcağızda üzülüyo onu bide benmi üzeyim...bu konuda sanırım çok bencil davrandım..bi daha yapmıyacam söza.s bugün takvimde bir hadis okudum sizinlede paylaşmak isterim (ALLAH TEALA ya icabet olucağına inanarak dua ediniz.bilinizki O gafil ve umursamaz kalpten yapılan duaya icabet etmez cevap vermez hadisi şerif) öpüldünüz a.s.
CANIM BU TOPİKTEN BAŞLAYIP DA HAMİLE KALAN, ÇOK ŞÜKÜR DE HAMİLELİĞİNİ
KIZLAR NERDESİNİZ???
melike canımm çok teşekkür ederim tatlım..Eki Görüntüle 10248 mehtapçım bu sana tatlım iyiki doğdun nice sağlıklı uzun ömürler
mehtabcım ağzınızdan bal damlıyo valla ınsallah en kısa surede guzel haberler verırım ben de
geçmiş olsun nilaycım.dediğin gibi inşşş kumdur,taş düşürmek gerçekten çok zormuş..
yeğenimizede maşallaaaahh,teyzesi yer onun pipisinii..canıımm ultrasonda herşeyin temiz çıkmasına çokk sevindim.darısı bizim başımıza inşşş..
burcu canımm çok sevindim ikili testin temiz çıkmış,gözünaydın. inşşş tüm hamiş arkadaşlarımın ve benimde testlerimiz temiz çıkar..
canım eylül annelerine arada uğruyorum,yazdığım gibi çoğunlukla kızıma okutuyorum.sürekli bakınca başım çok dönüyor.canım birde ne bileyim hala içimde bi korku var,eylül anneleri topiğine alışmamaya çalışıyorum,şu zor dönemimi RABBİMİN izniyle bi atlatsam,düşük tehlikem geçse,bebişimin kalp atışı bi normale girse,aaahh aaah içimde hep bu korku.dualarınızı esirgemeyin olurmu?sizle hep benim dualarımdasınız...
canım benim bebeğim ocak'ta düştükten sonra dr hiç korunma süresi vermedi,mart'a kadar hamile kalmazsan gel demişti.tabii kalamadım ama dr'ada gitmedim.temmuz'da gittim, klomen ve pregenyl çatlatma iğnesi verdi,büyük bi umutla bekledim foss çıkınca ağladım.kendi haline bıraktım tabii yine olmadı ee zamanını MEVLAM'dan başka kim bilir.akıntım çok yoğunlaştığı için aralık'da dr'a gittim..ilaç verdi tabii sordum yumoşum çatlamışmı diye evet dedi.İlaçları kullandım hiç umudum yokken,öylesine hemde adet olacağım gün test yaptım çift çizgi çıktı..düşük riskim oldu,kesede şekil bozukluğu çıktı(çok şükür kese düzeldi)ama kalp atışı bi düzelse, işte hala korku korku....
gamzecim işte böyle biraz uzun yazdım kusura bakma be tatlım,ama unutma bir kez veren RABBİM ikinci,üçüncü dördüncüyü bile verir yeterki biz kullar hayırlısını dileyip sabırla,dua ederek tabii dr'ada giderek bebeklerimizin geleceği zamanı bekleyelimm..
melike canımm daha önce yazdıklarını okudum ama cevap yazamadım.kıs kocişinin suçu ne yazık yaa..o karamsarlık niye? bi daha duymayayımklava:hadisi şerif içim çok teşekkür ederim tatlım.evet kalpten inanarak dua edince gerçekten oluyor,çünkü biz bir tek RABBİMDEN yardım ve mağfiret dileriz..RABBİM bizleri doğru yoldan ayırmasın ve dualarımızı kabul etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.....kıslaaar bu arada 21 yani artık dün sayılır benim doğum günümdü.canım kocişim kocaman bi pasta yaptırmış,üzerine iyiki doğdun hayatıma ışık saçtın aşkım,yazdırmış.kardeşlerim annem yeğenlerim ve gelinlerimiz toplanıp bana sürpriz yaptılar,akşam çaya geliyoruz dediler,bende beklerim dedim.oturuyorduk yan odaya sigara içmeye geçtiler,meğer pastayı hazırlamışlar birazdan bi baktım,aa elektrikler kesildi dedim veee pastayla odaya geldiler ayy şok oldum çünkü hiç birisi doğum günümü kutlamamıştı bende unuttular diye kızmış kimseye söylememiştim.o kadar çok sevindimki anlatamam.hepinizi çoook öpüyorum canım bacılarımm...
:1hug: canım senın yazdıgını okuyunca bende bıanda tuhaf oldum evet Allahh ıma şükürler olsun tekrar hamıle kaldım inşallah sende ve dıger butun arkadaslarda tekrar kalıcak.inşallah yetişirsin bidahakı aya :))kızlar merhaba ben de bebeğimi kaybettim daha cok ufaktı tabi kürtaj olmama gerek kalmadı doktor bebek yatağına yumurtalıklara baktı tertemız kuraja da gerek yok korunmanada dedi bu topici açtım ve ilk sayfaları okudum okurken de tereddüt ettin ya kötü şeyler yazdılarsa beni umutsuzluğu düşürürse bu yazılar diye ilk sayfada düşük yapanları okudum ve son sayfayı açtım ki minik kelebek hamile olduğunu okudum inanın tüylerim ürperdi Allah istedimi veriyor ben de en kısa sürede tekrar bebeğime kavuşucam daha kanamam bitmedi ayın 10 unda lekelenme başladı halen devam ediyor 10 gün oldu azaldı umarım biter. de bi daha ki aya yetişiriz. :))))
canım rahiminin temızlenmıs olmasına cok sevındım,bencede sen bıay sonra kendını hazır hissedeceksin.:1hug:buarada iyi dileklerin için tesekkur ederım hadı hayırlısıyla inşallah pıhtılasma vs.bişe cıkmaz canımamın kelebekcım..sana ,esıne ve bebegıne allah uzun omurler versın...:Saruboceq:
bugun dr gıttım rahım temızlenmıs dedı ama 3 ay korun dedı..ben kendımı sanırm 1 ay sonra senın gıbı hazır hısedecegıme ınanıyorum...
ama ılk once kan pıhtılasması olabılır sende dedıler..ılk once ona bır baktırayım...
sonrası allah buyuk kısmetde varsa yıne gelır yoksa beklerım yıne...
ama herseyden once saglıkla gelsın...
aşkolsun sen benı begenmıyormusun :dilcikar:CANIM BU TOPİKTEN BAŞLAYIP DA HAMİLE KALAN, ÇOK ŞÜKÜR DE HAMİLELİĞİNİ
KIZLAR NERDESİNİZ???
:teytey: :teytey: :teytey: ayy cok sevındım canım yaa,yerım ben senın oğlusunu.maşşalah nazar degmesın onaiyi dilekleriniz için saolun kızlar:)))
çok teşekkür ederim zaten burda düşük yapıp da yeniden hamile kalanları duymak beni çok mutlu ediyo tedaviyle mi oldu peki bebeğin
merhaba canım.seni çok iyi anlayabiliyorum.bende sorulardan çok sıkılıyorum.bazen terslemek geliyo içimden.hakkımızdan hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ama bu süreç çok yıpratıyo insanı.hep bidaha mı başıma aynı şeyler gelir korkusu içimi kemiriyo.fakat beni gerçekten anlayan insanların olması çok rahatlattı beni.sizlere yazarken çok rahatlıyorum.rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin.canım ben aranıza yeni katıldım ve senin yaşadıklarını bende yaşadım. sanki kocamın yüzünden düşük yapmışım gibi hissetmeye bile başlamıştım. bir yere gitsem bebek yokmu demelerinden bıktım. yanımda başka bir hamile olsa inşallah seninde olur demeleri insanın sinirini bozuyorki ben ilk evlenen çiftim fakat benden sonra evlenenler hamile hatta doğum yapanlar bile var fakat ben düşükten sonra hala hamiş değilim 7 ay oldu bekliyorum her ay acabalardan bıktım. kafana takma pozitif ol.eşine kızma o seni mutlu etmeye çalışıyordur
canım inş kalp atışları da düzelir aklına kötü şeyler getirip stres yapma malum hamile kalmadan da hamile kaldıktan sonrada enn büyük düşmanımız stres.dua edicem senin için inş sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur bebişini bu arada bişey sorcam ilk bebeğin tedaviyle mi olmuştıu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?