Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kadrişcim adetin geçti di mi,kaç gün geçti tatlım?
hadi bakalım bugünün 2.müjdeli haberini senden alırız inşallah canım...

8 9u regl gunumdu 9u desek 5gun gectı canım.ateşım dusmedı ama yınede umıtlenemıyorum çünkü 9.da idrar testı yaptım negatıf çıktı

ooyy mehtabım iyi olmana çok sevindim inşallah akıntında düzelir...kız yumoş hissetmişin belki vardır hee bu ay 12den vurursun bellimi olur
canımm akıntımın nedenini anlayamıyorum yaa.koyu sarı,kahverengi gibi bi renk.düşük kendinden olunca olurmuki desem, olmaz herhalde.bu hafta dr gidecektim ama bu seferde oğluşum ateş içinde yanıyo,bademcikleri şişmiş.dr 10 tane iğne verdi sabah akşam ,1 haftadır okula bile gidemedi.nasipse önümüzdeki hafta gidecem,hem düşüklerimin sebebini,hemde akıntımın nedenini öğrenecem..aaahh canııımmm keşke 12 den vursam ama hiç umudum yok tatlım.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.inşş bu sefer bebişim beni ve sizleri fazla bekletmeden gelir..yavriiimm sen dr işini niye erteliyosunki hemen git bence..

kızlar bu gün kan verdim ak mı karamı pazartesi belli olucak

8 9u regl gunumdu 9u desek 5gun gectı canım.ateşım dusmedı ama yınede umıtlenemıyorum çünkü 9.da idrar testı yaptım negatıf çıktı

canlarım hadi inşallah hayırlı ve sevinçli haberler verirsiniz bizee..

kısslaarr cumanız mübarek olsun.RABBİM bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul etsin inşşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. malesef ben de 2 sene beklediğim bebeğimi eylül aynda 2.5 aylıkken kaybettim.. Bunca zaman oldu hala tık yok. Klomen hapları kullandım 2 ay. en son gonal f iğnesi kullandım ve sanırım aşılama yapılacak..düşükten sonra ikinci bebeğin oluşması çokmu zaman alır acaba?

canım o senin vücudunun toparlanmasına bağlı.bazen hemen hamile kalınabiliyor bazende benim gibi 6 ay boyunca uğraşanlarda olabiliyor. ama kadın doğum uzmanına göre 7 ay normal bir zaman. yani vücut ancak kendini toparlarmış

canımcığım eğer adetine yakın bir zamanda ilşki olduysa ve bebiş küçükse idrar da çıkmaz. inşallah bebiş vardır

çok saol arkadaşım..peki sen o 6 ay boyunca devamlı tedavi gördünmü, yoksa belli bir zaman sonra mı başladın tedaviye.. ve şu an hamilemisin?

tatlım geçmiş olsun,bu topiğe pek hoş geldin demek istemiyorum ama hoş geldin.RABBİM tekrar aynı acıları yaşatmadan,tez zamanda,hayırlısıyla versin bebişlerimizi inşşş..canım bende 16 gün önce 10 haftalık düşük yaptım.bu ikinci düşüğüm
ilkide 10 haftalıktı.tam 1 yıl sonra tekrar hamiş kalmıştım.klomen kullanmıştım olmadı bıraktım,kişiden kişiye değişiyor canım,buradaki arkadaşlarımdan,düşük yaptıktan sonra 2ay,3ay benim gibi 1yıl bile bekleyenler oldu.RABBİM hayırlısını nasip etsin tatlım.sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..

gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama vardır bir bildiği RABBİMİN. İnşallah isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip eder ALLAH. İnan burdaki herkes için dua ediyorum her gün. Hepimizin yüzü güler inşallah. Şimdi ne kadar ara vermen gerekiyo?

çok saol arkadaşım..peki sen o 6 ay boyunca devamlı tedavi gördünmü, yoksa belli bir zaman sonra mı başladın tedaviye.. ve şu an hamilemisin?

hayır canım tedaviye başalmamıştım fakat artık doktora gidiyorum ve araştırmalarımızı yaptırıyorum. rahim ve yumurtalıklar temiz pazartesi günü yumurtlıkların çalıştığı gün olduğu için kontrolüm var onlara bakılacak.yani 6 ay korunmasız ilişkiye girdiğimiz halde bebiş olmuyor. fakat tanıdık doktora göre araştırma ve tedavi için erken diyor.ben ise içimde şüphe kalmaması için doktora gidiyorum

Arkadaşlar,size bişey sorucam...
Benim yarın 1 ay olucak kürtaj olalı..bir kaç gündür yürürken ya da ani hareket edersem karnım kasılıyor,bıçak gibi sızı giriyor..Sanki karnımı hissediyorum...sizde de oldu mu? sanki karnımda yara var gibi..karnımın içinde yani....:çok üzgünüm: Çok hızlı hareket edersem ya da bir şeyden ürkersem minik kramlar giriyor karnıma..bazan de farkına varmadan ben kasıyorum karnımı...:çok üzgünüm:

3-4 gündür var bu sızı..Daha önceki günler yoktu....fisfisfis

kızlar adet gecikmesi üşütmeden olabilirmi acaba bu gün kan verdim ama sonucu pazartesi alıcam üff ümitlenmek istemiyorum kesin bişey çıkmıcak suratım asık doktorun yanından ayrılcam grip olmuşum üşüyorum boğazlarım ağrıyo karnımın sol tarafında sancı oluyo genelde solda göğüslerim şişti ve çok yorgunum bir kaç haftadır amaaan yoktur kesin yaa ben kendime boşuna belirti arıyorum galiba kızlar kafam çok karışık yardım edin lütfen

Kızlaaaaar nasılsınız, ben ancak gelebildim, bu hafta çok yoruluyorum yaaaa, internete girip bir şeyler yazmaya bile halim kalmıyor, akşamları 10 gibi gelebiliyorum eve, öfffff

Melikem, özlemim, mehtapgülüm, fundişim esrai canım ve bütün kıslar hepinizi çoook öpüyorum, lolo ve bumuyani kıslar inşallah hamilesinizdir, bende henüz tık yok, 5-6 güne bekliyorum inşaaalllaaah hayırlısıyla gelmez :)

ahh pınarcıım bende seni çok özledim evet hiç gelemiyosun tatlım...ne o kriz sizi vurmadı galiba aman iyi iyi bak bize 4 gün çalışıyoz 3 gün çalışmıyoz ağostosa kadar böyle...benim için iyide :jeyyar:
ayy kız inşallah vardır bebiş çabalarına değer inşallah seni çoook özlüyorum çook öpüyorum:1hug:

canımm akıntımın nedenini anlayamıyorum yaa.koyu sarı,kahverengi gibi bi renk.düşük kendinden olunca olurmuki desem, olmaz herhalde.bu hafta dr gidecektim ama bu seferde oğluşum ateş içinde yanıyo,bademcikleri şişmiş.dr 10 tane iğne verdi sabah akşam ,1 haftadır okula bile gidemedi.nasipse önümüzdeki hafta gidecem,hem düşüklerimin sebebini,hemde akıntımın nedenini öğrenecem..aaahh canııımmm keşke 12 den vursam ama hiç umudum yok tatlım.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.inşş bu sefer bebişim beni ve sizleri fazla bekletmeden gelir..yavriiimm sen dr işini niye erteliyosunki hemen git bence..

yaa o akıntı düşükle alakalıdır belki kötü bişi olduğunu sanmam belkide üşütmüşündür...ooyy kıyamam yakışıklı hasta olmuş bademcik çok ağrı yapar çook geçmiş olsun güzelim...azıcık sabret gelicek annesi nazlı bebişin..çoook öpüldüna.s.

kızlar hadi yaa bişeyler söyleyin patlıcam burda hadiii

Göğüslerinde damarlanma var mı ? yani aynaya baktığında cildinde belirginliği artmış damarlanmalar var mı ?
Ben düşük beta hcg me rağmen hamile olduğumu bu damarların belirmesinden anlamıştım....:sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
gelelim benim dr işineeeeee...
ne kadar aksilik yaşasamda dr gittim çok iyi bi adam sağolsun çok ilgilendi benimde bu konuda çok bilgim olduğunu öğrenince bayağı bi sohbet ettik bu çok önemli benim için hiç biri bu kadar beni ikna edemedi yani..
tüm tadevileri söyledim başımdan geçenleri testleri falan verdim baktı benim herşeyim çok düzenli ve güzelmiş hatta klomene bile ihtiyacın yok adetin düzenli ve yumurtluyosun hormonlarda iyi dedi...veee bi tane 17 mm yumoş var dedi bu akşam veya yarın çatlar çalışmalara devam dedi kaydirigubbakcemile3
eşimin sonuçlarına baktı sayı iyi ama bu hareketlilik sizi oyalar dedi sayı 55milyon %55 hareket benim için hareket %80 olmalı dedi :çok üzgünüm: buna üzüldüm isterse varikosel ameliyatı olsun isterseniz aşılama yaptırın vakit kaybetmeyin dedi...bu değerle olmaz diye bişey yok olur ama ne zaman bilmem dedi :çok üzgünüm:
bende bu günden itibaren hareketi artıracak şeyler yapıcam biraz daha bekliyelim diyo eşim...
kızlar nolur dua edin yaa hazır yumoş var en hayırlısı en sağlıklısı gelsin benim 17 mm lik VIP odama :asigim:
çok konuştum hadi öpüldünüz ben kaçar kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…