E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.861
arkadaslar bugun adet gunum bende beklemedeyım bakalım nolcak
herseyın hayırlısı
funda 72 cok tebrık ederım ınsallah bızde senın gıbı guzel haberler verırız
kadrişcim adetin geçti di mi,kaç gün geçti tatlım?
hadi bakalım bugünün 2.müjdeli haberini senden alırız inşallah canım...
kızlar bu gün kan verdim ak mı karamı pazartesi belli olucak
canımm akıntımın nedenini anlayamıyorum yaa.koyu sarı,kahverengi gibi bi renk.düşük kendinden olunca olurmuki desem, olmaz herhalde.bu hafta dr gidecektim ama bu seferde oğluşum ateş içinde yanıyo,bademcikleri şişmiş.dr 10 tane iğne verdi sabah akşam ,1 haftadır okula bile gidemedi.nasipse önümüzdeki hafta gidecem,hem düşüklerimin sebebini,hemde akıntımın nedenini öğrenecem..aaahh canııımmm keşke 12 den vursam ama hiç umudum yok tatlım.2 düşüğümün arası tam 1 yıl.inşş bu sefer bebişim beni ve sizleri fazla bekletmeden gelir..yavriiimm sen dr işini niye erteliyosunki hemen git bence..ooyy mehtabım iyi olmana çok sevindim inşallah akıntında düzelir...kız yumoş hissetmişin belki vardır hee bu ay 12den vurursun bellimi olur
kızlar bu gün kan verdim ak mı karamı pazartesi belli olucak
8 9u regl gunumdu 9u desek 5gun gectı canım.ateşım dusmedı ama yınede umıtlenemıyorum çünkü 9.da idrar testı yaptım negatıf çıktı
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. malesef ben de 2 sene beklediğim bebeğimi eylül aynda 2.5 aylıkken kaybettim.. Bunca zaman oldu hala tık yok. Klomen hapları kullandım 2 ay. en son gonal f iğnesi kullandım ve sanırım aşılama yapılacak..düşükten sonra ikinci bebeğin oluşması çokmu zaman alır acaba?
8 9u regl gunumdu 9u desek 5gun gectı canım.ateşım dusmedı ama yınede umıtlenemıyorum çünkü 9.da idrar testı yaptım negatıf çıktı
canım o senin vücudunun toparlanmasına bağlı.bazen hemen hamile kalınabiliyor bazende benim gibi 6 ay boyunca uğraşanlarda olabiliyor. ama kadın doğum uzmanına göre 7 ay normal bir zaman. yani vücut ancak kendini toparlarmış
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. malesef ben de 2 sene beklediğim bebeğimi eylül aynda 2.5 aylıkken kaybettim.. Bunca zaman oldu hala tık yok. Klomen hapları kullandım 2 ay. en son gonal f iğnesi kullandım ve sanırım aşılama yapılacak..düşükten sonra ikinci bebeğin oluşması çokmu zaman alır acaba?
tatlım geçmiş olsun,bu topiğe pek hoş geldin demek istemiyorum ama hoş geldin.RABBİM tekrar aynı acıları yaşatmadan,tez zamanda,hayırlısıyla versin bebişlerimizi inşşş..canım bende 16 gün önce 10 haftalık düşük yaptım.bu ikinci düşüğüm
ilkide 10 haftalıktı.tam 1 yıl sonra tekrar hamiş kalmıştım.klomen kullanmıştım olmadı bıraktım,kişiden kişiye değişiyor canım,buradaki arkadaşlarımdan,düşük yaptıktan sonra 2ay,3ay benim gibi 1yıl bile bekleyenler oldu.RABBİM hayırlısını nasip etsin tatlım.sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..
çok saol arkadaşım..peki sen o 6 ay boyunca devamlı tedavi gördünmü, yoksa belli bir zaman sonra mı başladın tedaviye.. ve şu an hamilemisin?
Kızlaaaaar nasılsınız, ben ancak gelebildim, bu hafta çok yoruluyorum yaaaa, internete girip bir şeyler yazmaya bile halim kalmıyor, akşamları 10 gibi gelebiliyorum eve, öfffff
Melikem, özlemim, mehtapgülüm, fundişim esrai canım ve bütün kıslar hepinizi çoook öpüyorum, lolo ve bumuyani kıslar inşallah hamilesinizdir, bende henüz tık yok, 5-6 güne bekliyorum inşaaalllaaah hayırlısıyla gelmez :)
kızlar hadi yaa bişeyler söyleyin patlıcam burda hadiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?