Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm kızlar nasılsınız durumlar nasıl calısmalar nasıl gıdıyor
ben hıc ıyı degılım sabah rahım fılmı cektırdım cok zor oldu dayanılacak gıbı degıldı kafamçokkarıştı
fundaaaaaaaa yaktın benı yavru senağlama acı olmıcak dıye yattım kı ne yatayım bır ara vazgectım
takılı aletlerle falan kalkıp kacmayı dusundum ama gec kalmıstım :1no2:
10 dakıka falan surdu ama hatırlamak bıle ıstemıyorum
boyle olacagını bılsem hıc dusunmeden anestezı yaptırırdım

kızlar bu ay ılac falan kullanmadım kendı cabalarımızla sadece ama bos gecıcek bılıyorum
cunku benım yumurta ınatcı catlamıyor ıgnesız napalım bu kadar bekledık varsın 1 ayda bos gecsın
sonunda yavrularımızı alalımda kucagımıza
hele o gunler bır gelsın allah ın ıznıyle acısını cıkartıcam
sıkı bır tokat vurucam vallahı poposuna Çok üzgünüm çoook
kendınıze dıkkat edın kızlar opuyorum

Karamelek canım çok geçmiş olsun, rahim filmi yaptırdığın yere ve uzmanına göre değişiyor, film çekilmeden önce ağtı kesici iğne falan yaparlarsa ve uzman doktor girerse regl ağrısı gibi bile hissetmiyorsun ama benim gibi dinazor bir doktora den gelirsen o seni öylesine bir merkeze gönderirse çok kötü bir deneyim oluyorkötükedihüso Doktorum aaaa hiçbir şi diil sinek ısırığı gibi dedi, ilaç biler almadan girdim, çeken çok kötü çekti filmi iki defa ilaç verdiler mahfoldum, tansiyonum düştü acıdan, baygınlık geçirdiğim için klakamadım bi süre masadan...Daha sonra o filmi hangi doktora gösterdiysem nerde çektirdin bunu çok kötü dedi...Öfff çok yazmışım yaaaa

yelizcim funda acımazmı dedidelikafadulden
kız fundanın canı tatlı değil o acıyı hissetmiyor bilmiyormusun:)))
kız funda yakmışsın yelizi...
ayy bende dayanamam hayatta neyseki atlatmışsın tatlım..
hadi gelsin artık bebişin..
ama poposuna vurma annesi:))

çok geçmiş olsun arkadaşım şimdi sen nöyle dedin bakalım ben basıl çektireceğim doktorum banada diğer tetkiklerde birşey çıkmazsa rahim filmi çekeriz dedi.ama artık baen çektiremem galiba.arkadaşımda çok kötü dedi.bebişlerimiz gelsin acısını çıkarırız artık

sağol tatlım.dr 2 ay korun,3 ayda olmazsa gel klomene başlayalım dedi ama ben dr dinlemedim.nasıl olsa hemen kalamam diye çalışmalara başladım bile.klomene bana acayip kilo yaptı 76 oldum.kullanmakda istemiyorum inşş gerek kalmadan RABBİM verirde bu sefer sağlıklı olarak kucağıma almak nasip olur..
nihalcim hiç duymadım üşütünce adet geciktiğini.ya stresten,yada inşallah hamişsindirde ondan gecikmiştir tatlım..kendine dikkat et ilaç felan alma sonucunu almadan,hadi inşşş seviniriz hep beraber canımm..
canımm bende seni ve tüm kısları seviyorum.kendini özletme tatlişkom,ara sıra uğra bari.inşş kırmızı kartı yemezsinde sendende hamiş haberi alırız tatlım..
sağol melikecim oğluşum bugün daha iyi çok şükür(.5 iğneyi yiyince)canım nasipse önümüzdeki hafta dr'a gidecem bakalım ne diycek,bu arada diyetisyenede şöyle bi ce diycem,zamanı geldi artık.diyet miyet derken bebiş olayını unuturumde belki bebişim bana sürpriz yapar..
canım testlerinin temiz çıkmasına çok sevindim.tatlişkom bak sana ne anlatacağım.eşimle evlendikten sonra(eşimin ilk evliliğinden kızı olduğu halde)1 yıl çocuğumuz olmadı.dr bende hiçbir sorunun olmadığını söyledi.eşim varikosel ameliyatı olacaktı,sürekli eşime keçi boynuzu,kuru üzüm,leblebi,fındık ve fıstık yedirdim,tabii işe yararmı bilmeden.neyse eşimin tüm testleri yapıldı dra gösterip yatışını yaptıracaktık.dr acil ameliyata girmiş,p.tesi gelin dediler.ben hastanede bi ara fenalaştım yorgunluk ve üzüntüden diye düşündük.eve geldik bende bi baş dönmesi hafif bi mide bulantısı,ertesi günde sürdü. ALLAH ALLAH bu da neyin nesi dedik,eşimi zor ikna ettim ve test yaptırdık..birde ne gördük hamileyim,şaştık kaldık,dr muayene etti evet hamileydim.tabii 5ay sürdü hamişliğim, sakat diye ölü doğum yaptım.(erkekti)1 yıl sonra kızım 4 yıl sonrada oğlum oldu.canım RABBİM ol dedimi oluyor,imşş ameliyata gerek kalmadan hamiş haberini verirsin bizlere.çok uzun yazdım yaa..öpüyorum seni bitanema.s.
canım dr gidecem bakem ne diycek,inşallah bebişlerimiz bize sürpriz yapar fazla bekletmez..
yelizim geçmiş olsun tatlişkom.kıs ööyle aletlerle nere kaçıyon sallana sallana.:roflol:
canıımm rahim filminden sonra hemen hamiş kalanlar çokmuş.RABBİMİN izniyle inşallah bebişin hemencecik gelirde acılarını unutursu fıstığım..Şeniz

mehtap ablaığım sen enişteye çok iyi bakmışsın eee tabiki bebiş olur tavsiyeni yerine getireceğim

esra canım,inşallah bebişleriniz bekletmeden hayırlısıyla gelir.tavsiyemi dene canım inşş işe yarar..eşim keçi boynuzunu elinde yemeği çok seviyo,yani öyle kaynatma felan yok.öpüyorum tatlım..

kıslar nerde bu aylincim daha iyileşmedimi?neriman,funda,hele tuğbacım uğramaz oldu inşallah hasta değillerdir.bi ce deyin daa..

canım mehtabım bize öyle umut oldunki çook öpüyorum seni...yazdıklarını eşime okudum bak şöyle dedi ''yaşadıklarınız tam bir film gibi gerçekten ameliyat masasından dönmesi çok ilginç'' diyor. bende havuç kürünü yapıcam gittik bu gün katı meyva sıkacağı aldık çok hevesli içecek ama keçi boynuzunu pek istemiyo miğdem bunalıyo diyo ama içecek yani napalım şimdilik ameliyat olamaz biraz böyle bitkisel tedavi yapıcaz işte..ben gerçekten sanki inanıyorum böyle yaparsak olacak gibi geliyor bi sevinç var içimde..benim kadın doğum dr dediği değerler iyi ama çokta iyi diil demişti hareket bana göre yetersiz demişti .%55 bizimki dr %80 olmalı dedi bence ameliyata gerek kalmadan tavana çıkarıcaz bu rakamı tabii Rabbim izin verirse inşallah...seni çoook öpüyorum mehtabım :teytey: a.s. :1hug:

yelizcim canımcııım.geçmiş olsun.kuzu ya deme ama öyle ben seni yakarmıyım hiçkaydirigubbakcemile3 doktordan kaynaklıdır belki canının bu denli yanması.ama olsun bak bitti gitti.ben biraz köpek canlıyımda öyle kolay kolay canım acımaz:1hug:
hatta dr um demişki eşime operasyondan çıktıktan sonra ben içeride elbiselerimi giyerken.valla karın acayip bişi insan bi gık der , benimle sohbet etti ya .gurur duydum gerçekten demiş .delikafadulden.sanırım bunun nedeni 12 yaşından beri doğum sancısıyla eşdeğer bir adet sancısı yaşamamdan kaynaklı.
öpüyorum tatlım inşallah önümüzdeki ay bebeğin gelir ve sen bu acıların hepsini unutursun
arkadaslar ben dun adet oldum malesef ki
gelmemıs kuzucugum
ıns bekleyen kımsenın umutları yıkılmaz
offf offf
tatlım hayırlısı böyleymiş üzülme olurmu.önümüzdeki aya inşallah
ne yapayım kuzu ya .benim acımamıştı.sadece ilaç verildiğinde bi sancı oluyo o kadar.benim yaşadığım sancıların yanında lafı bile olmazdı.
ama bence en çok doktordan kaynaklandığını düşünüyorum.benim dr um bu konuda çok dikkatli ve hassas.

canımcıııım .valla bu aralar epey yoğundum sürekli dr gidip durdum .diğer zamanlarda da gezdiim:))sen nasılsın canım keyfin yerindemi
mehtapcım tuğbayla salı günüydü görüştük gayet iyi ,aylinlede bu hafta görüştük ama aylinin misafiri var kayınvalidesi onlarda.bu yüzden çok sık giremiyo.pc yi gündüzleri eşide alıp götürüyo bazen.ondna gelemiyo canım.
valla nerimanı bende merak ediyorum.işleri yoğun galiba.geç geliyoda eve yorgunlukla pc başına oturmak aklına bile gelmiyodur nericimin. umarım nericim güzel haberlerini vermek için girer bu sefer topiğimize

melikecim selam tatlım .spermlerdeki hareket yavaşlığına havuç suyu iyi geliyo diye biliyorum ve keçi boynuzu.ben eşime her gün yedirip içiriyorum özellikle çalışma zmanlarına yakın her akşam 1 bardak havuç suyu yarasıııııııındelikafadulden"

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Neriman83...........................6 mart
Bumuyani............................9 mart
Myedebiyat.........................15 mart
BTRKLC.............................17 mart
Gamzegül...........................18 mart
Anjelic................................19 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Minikkelebek(özlem).............29 mart
Esraie...................................3 nisan
Karamelek-07.........................7 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Mehtapgülü.........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx.............ilk hamiş
Tosbaa8..............ikinci hamiş
naren05...............üçünçü hamiş
nilayyy.................dördüncü hamiş
denizinsesi...........beşinci hamiş
alacalale...............altıncı hamiş
Bayanmerak...........yedıncı hamiş
Gelgit....................sekizinci hamiş
Minik kelebek.........dokuzuncu hamiş
ebrar06..................onuncu hamiş
burko.....................onbirinci hamiş
yaprak57...............onikinci hamiş
azra 26..................onüçüncü hamiş
Serdi.....................on beşinci hamiş
Funda72................on altıncı hamiş

yenı tarıhım 14 nisan aslında tam tarıhımı bilemiyorum sadece listede adımolsun dıye verıyorum tarıhı

tesekkur ederım canım ya ozel has. de yaptırdım daha once kurtajıda orada yaptırmıstım anestezıyle ıdı ama ılgı alaka cok ıyıydı bu sefer nıye boyle oldu anlamadım dr.dan mı kı aslında kıbar bır adamdı ama sankı bıraz acele davrandı gıbıme geldı bırde mantar olusmustu kızdıda bıraz bana cok mu yıkıyorsun dedı bende evet deyınce
ondan olabılır pazartesı gıtcem ve sorcam neden oyle davrandınız dıye

evet canım ya acımıyor dedı fundacık bende o motıveyle yattım kı ne goreyım
ama gectı gıttı cok sukur hatırlamak bıle ıstemıyorum
sen nasılsın canım hersey yolundadır umarım buyutuyorsun oglanı masallah

sagol canım ben yasadıgım seylerı anlattım ama herkesın aynı olacak dıye bırsey yok
bak funda cok acı duymamıs belkı sendede oyle olur bırde ben kendımı cok kastım bırazda utandım ondan belkı oyle gectı

yelizim geçmiş olsun tatlişkom.kıs ööyle aletlerle nere kaçıyon sallana sallana.:roflol:
canıımm rahim filminden sonra hemen hamiş kalanlar çokmuş.RABBİMİN izniyle inşallah bebişin hemencecik gelirde acılarını unutursu fıstığım..Şeniz[/QUOTE]

tesekkur ederım mehtapcım vallahı hıc sorma bırakılacak bırsey olsa bırakın vazgectım dıcektım o kadar kotuydu olecem zannettım yıne ıyı dayandım bır ara agladım o kadar
sen nasılsın tatlım calısmalar baslamıs hadı hayırlısı

esınız sıgara kullanıyorsa bu kur uygulanmmaıs gerekır..cunku sperm degerlerını bozabılıyor sıgarayla...
havuc kurunde sıgara ıcılmemıs gerekeceksengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
buraya bakın ıstersenzı..tum bılgılerı bulabılırsınız
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/230290-erkek-infertilitesine-iyi-gelecek-bilimsel-arastirmalardoktor-tavsiyelerihaberler.html

Arkadaşlar bu rahim filmi çektirilen yerde kullanılan teknoloji acı konusunda çok önemli bir rol oynuyor. Eski teknolojiyle çektirilen yerlerde çok fazla acı duyulurken yeni teknoloji ve yöntemle çekilen yerlerde acı hemen hemen hiç olmuyor. Ben de internette okuduğum korkunç rahim filmi deneyimlerinden sonra mutlaka anesteziyle çektirmek istemiştim ama doktor ikna etti hiçbir acı olmayacağına dair. Gerçekten de öyle oldu ve işlem en fazla üç beş dakika sürdü. Belki tüplerde tıkanıklık olsa acı duyulabilirdi ama tüplerde sorun yoksa hiçbir acı duyulmuyor. Çektirmeden önce kullandıkları teknoloji ve verilen ilaçların iyi araştırılmasında fayda var.

ya bak üzüldüm şimdi rapunzelcim eşim sigara içiyor çok değil 2 günde 1 paket ama içiyor yani...sanırım bırakamazda belki azaltabilir napıcaz yani yapmamamız dahamı iyi ki...kürü yapıp bide daha kötümü yaparız benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…