E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #6.881
gelelim benim dr işineeeeee...
ne kadar aksilik yaşasamda dr gittim çok iyi bi adam sağolsun çok ilgilendi benimde bu konuda çok bilgim olduğunu öğrenince bayağı bi sohbet ettik bu çok önemli benim için hiç biri bu kadar beni ikna edemedi yani..
tüm tadevileri söyledim başımdan geçenleri testleri falan verdim baktı benim herşeyim çok düzenli ve güzelmiş hatta klomene bile ihtiyacın yok adetin düzenli ve yumurtluyosun hormonlarda iyi dedi...veee bi tane 17 mm yumoş var dedi bu akşam veya yarın çatlar çalışmalara devam dedi kaydirigubbakcemile3
eşimin sonuçlarına baktı sayı iyi ama bu hareketlilik sizi oyalar dedi sayı 55milyon %55 hareket benim için hareket %80 olmalı dedi :çok üzgünüm: buna üzüldüm isterse varikosel ameliyatı olsun isterseniz aşılama yaptırın vakit kaybetmeyin dedi...bu değerle olmaz diye bişey yok olur ama ne zaman bilmem dedi :çok üzgünüm:
bende bu günden itibaren hareketi artıracak şeyler yapıcam biraz daha bekliyelim diyo eşim...
kızlar nolur dua edin yaa hazır yumoş var en hayırlısı en sağlıklısı gelsin benim 17 mm lik VIP odama :asigim:
çok konuştum hadi öpüldünüz ben kaçar kaydirigubbakcemile
kızlar adet gecikmesi üşütmeden olabilirmi acaba bu gün kan verdim ama sonucu pazartesi alıcam üff ümitlenmek istemiyorum kesin bişey çıkmıcak suratım asık doktorun yanından ayrılcam grip olmuşum üşüyorum boğazlarım ağrıyo karnımın sol tarafında sancı oluyo genelde solda göğüslerim şişti ve çok yorgunum bir kaç haftadır amaaan yoktur kesin yaa ben kendime boşuna belirti arıyorum galiba kızlar kafam çok karışık yardım edin lütfen
Sakarya da hangi dr hangi merkez..Ben Boludayım bize yakın sayılır orası...
canım çok sağol öpücük için aslında bu ay kesinlikle kafamda bebek yoktu geçen ay kaçında olduğumu bile bilmiyorum günümün geçtiğini bile ayın 10 una gelince fark ettim ocakta 5 inde olmuştum şubatta tam kaçında olduğumu bimiyorum yalnız 5 inden önce olmuştum erken geldi demiştim kendi kendime
gelelim benim dr işineeeeee...
ne kadar aksilik yaşasamda dr gittim çok iyi bi adam sağolsun çok ilgilendi benimde bu konuda çok bilgim olduğunu öğrenince bayağı bi sohbet ettik bu çok önemli benim için hiç biri bu kadar beni ikna edemedi yani..
tüm tadevileri söyledim başımdan geçenleri testleri falan verdim baktı benim herşeyim çok düzenli ve güzelmiş hatta klomene bile ihtiyacın yok adetin düzenli ve yumurtluyosun hormonlarda iyi dedi...veee bi tane 17 mm yumoş var dedi bu akşam veya yarın çatlar çalışmalara devam dedi kaydirigubbakcemile3
eşimin sonuçlarına baktı sayı iyi ama bu hareketlilik sizi oyalar dedi sayı 55milyon %55 hareket benim için hareket %80 olmalı dedi :çok üzgünüm: buna üzüldüm isterse varikosel ameliyatı olsun isterseniz aşılama yaptırın vakit kaybetmeyin dedi...bu değerle olmaz diye bişey yok olur ama ne zaman bilmem dedi :çok üzgünüm:
bende bu günden itibaren hareketi artıracak şeyler yapıcam biraz daha bekliyelim diyo eşim...
kızlar nolur dua edin yaa hazır yumoş var en hayırlısı en sağlıklısı gelsin benim 17 mm lik VIP odama :asigim:
çok konuştum hadi öpüldünüz ben kaçar kaydirigubbakcemile
Kıs melike niye dpktora gittinki bacım o şeyleri ben de söylemiştim sana di mi? ehheeeeedelikafadulden şaka bi yana hemen de olabilir biraz zaman da alabilir dediği gibi ama moral bozmak yok, sen keçiboynuzu kürü yap eşine bak nasıl oluyor
kızlar adet gecikmesi üşütmeden olabilirmi acaba bu gün kan verdim ama sonucu pazartesi alıcam üff ümitlenmek istemiyorum kesin bişey çıkmıcak suratım asık doktorun yanından ayrılcam grip olmuşum üşüyorum boğazlarım ağrıyo karnımın sol tarafında sancı oluyo genelde solda göğüslerim şişti ve çok yorgunum bir kaç haftadır amaaan yoktur kesin yaa ben kendime boşuna belirti arıyorum galiba kızlar kafam çok karışık yardım edin lütfen
Kızlaaaaar nasılsınız, ben ancak gelebildim, bu hafta çok yoruluyorum yaaaa, internete girip bir şeyler yazmaya bile halim kalmıyor, akşamları 10 gibi gelebiliyorum eve, öfffff
Melikem, özlemim, mehtapgülüm, fundişim esrai canım ve bütün kıslar hepinizi çoook öpüyorum, lolo ve bumuyani kıslar inşallah hamilesinizdir, bende henüz tık yok, 5-6 güne bekliyorum inşaaalllaaah hayırlısıyla gelmez :)
ya kızlar sizin yazdığınızı ben göremiyom siteye girip çıkmam gerekiyo sürekli neden yaaff sizin öle olmuyomu
canım inşallah hamişlik durumu vardır seninlede seviniriz.bende seni kocaman öpüyorum.
canım inşallah hamişlik durumu vardır seninlede seviniriz.bende seni kocaman öpüyorum.
ya kızlar sizin yazdığınızı ben göremiyom siteye girip çıkmam gerekiyo sürekli neden yaaff sizin öle olmuyomu
Bak sana da bi öneride bulunayım, yumoşlar için bal, çörekotu ve tarçın karışımı gerçekten faydalı, ben evvelki ay denemiştim ve hızlı bbüyüdüler, bi dene canımcımkaydirigubbakcemile5
tamam canım deneyeceğim bakalım pazartesi günü yumoşlara bakılacak ne durumdalar diye. inşallah bir sorun yoktur
umudumuz o yönde inşallaaaah olur ama çok da heveslenmek istemiyorum, olmazsa yine gelecek ayki maçlara kaldık napalımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?