Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sakarya da hangi dr hangi merkez..Ben Boludayım bize yakın sayılır orası...

çok fazla yok yani nebilim bazıları hafif belirgin o da şiş olduğu için galiba göğsümün bi tanesindeki kahverengili kısım sanki daha genişlemiş aşşağıya doğru gibi

slm şekerim benim adet üşütme müşütme dinlemiyo saatini vaktini görünce kartı çıkarıyo...neden sonucun o kadar geç çıkıyo ki 2 saat sonra alabiliyosun benneyaptımki
böyle peşin hükümlü olma neyse hayırlısı o olsun bende aynı kafayla gittim dr ama yinede bi nebze içim rahatladı...seni çok iyi anlıyorum ama sıkma kendini canım hayırlısını iste Rabbim neylerse güzel eyler sana bi moral öpücüğü göndereyim a.s.

canım çok sağol öpücük için aslında bu ay kesinlikle kafamda bebek yoktu geçen ay kaçında olduğumu bile bilmiyorum günümün geçtiğini bile ayın 10 una gelince fark ettim ocakta 5 inde olmuştum şubatta tam kaçında olduğumu bimiyorum yalnız 5 inden önce olmuştum erken geldi demiştim kendi kendime

Sakarya da hangi dr hangi merkez..Ben Boludayım bize yakın sayılır orası...

altınova hastanesi dr sami kemik...yeni bu hastane tek kötü yanı herşey var tüp bebek merkezi yok ama zaten o dr giden bi arkadaşım var sami beyde tedavi oldu aşılama içinde adatıpa sevk etti çoğu dr para için iş yapar bu öyle değil adam açık sözlü her gidende memnun sen tüp bebk yaptırıcan sanırım onun için adatıptaki ayşe aytöze git oda çok iyi bir bayan mikro enjeksiyon uzmanı int siteden bakabilirsin hastanenin ismini yaz bak tatlım ...

kız niye takip etmiyooonn...ben bekarlıktan beri takip ederim saplantı galiba olduğum an telefonun takvime not olarak yazarım her ayda ''oldum saat 13'' falan diye kaydirigubbakcemile3

Kıs melike niye dpktora gittinki bacım o şeyleri ben de söylemiştim sana di mi? ehheeeeedelikafadulden şaka bi yana hemen de olabilir biraz zaman da alabilir dediği gibi ama moral bozmak yok, sen keçiboynuzu kürü yap eşine bak nasıl oluyor

Bademcim nasılsın biraz toparlanabildin mi? Sen korunmadığın için yeni bir gebelik sözkonusu olabilir mi bi doktora görünsen şu kramplar için???

mehtapgülüm canım o sarı akıntı bende de oldu, bebişin gitmesinden sonra gördüğüm işk reglden sonra bildiğimiz sarı akıntı oldu bende fazlasıyla, bende şimdiye kadar hiç sarı akıntı olmazdı ama kaşıntı, koku vs. yoktu, ondan sonra da bi daha olmadı, düşüjten sonra olabiliyor anlaşılan, hani rahimda enfeksiyon mu var desem tahlillerim de temiz çıktı, annamadım ben bu işi

Lolocum ben hamiş olduğum zaman hiç bir belirti olmamıştı, 5. haftadan sonra göğüslerim az buçuk hassaslaşmıştı, o nedenle ne desem boş...

ayy sorma yapıcam ya şu havuç suyuyla k.boynuzunu havucu içerimde k.boynuzu berbat diyo ee napalım içeçeeeek yoksa narkozu yiyeceek kaydirigubbakcemile3 kç.boynuzu sayı havuç hareket için iyiymiş
hareketlilik için bildiğiniz bişiler varmı

canım inşallah bebiş vardır hiç belli olmaz Allah tan ümit kesimez

canım inşallah hamişlik durumu vardır seninlede seviniriz.bende seni kocaman öpüyorum.

canım inşallah hamişlik durumu vardır seninlede seviniriz.bende seni kocaman öpüyorum.

Bak sana da bi öneride bulunayım, yumoşlar için bal, çörekotu ve tarçın karışımı gerçekten faydalı, ben evvelki ay denemiştim ve hızlı bbüyüdüler, bi dene canımcımkaydirigubbakcemile5

Bak sana da bi öneride bulunayım, yumoşlar için bal, çörekotu ve tarçın karışımı gerçekten faydalı, ben evvelki ay denemiştim ve hızlı bbüyüdüler, bi dene canımcımkaydirigubbakcemile5

tamam canım deneyeceğim bakalım pazartesi günü yumoşlara bakılacak ne durumdalar diye. inşallah bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…