Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın canım.çabalarımız sonuçsuz kalmaz umarım.benimde ilk kontrolde sağda 3 tane solda 7 tane yumurta vardı 3 tanesi büyüyüp çatladı allahtan.sonucuda güzel olur inşallah.

aman canım maşallah diyelim nazar değmesin. inşallah bu ay hamiş patlaması olur

KIZLAR nasılsınız bende bir degişiklik yok eşim 3 gündür acayip hasta dikkat edin kendinize eşimin sırtı agrıyordu koli kaldırmış ondan sandık bugün dr gittik iyiki gelmişiniz bronşit bu zartüreye çeviriyormuş dediler bende bu hafta devlet hastanesine gitcem kendi dr um arastırmaya gerek yok demişti birde baska dr sorayım dedim

çok geçmiş olsun tatlım kocişine bıldırcın yumurtası süt ve balı karıştır ver çok iyi gelecek

saol canım o karışımı annem hep yaprdı küçükken:)hatta anneannem dedeme çok yapardı baktı olmuyor balkonda bıldırcan beslediler

slm arkadaşlar.ben de 6 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim.hamile olduğumu bilmiyordum kullandığım ilaçlar ve girdiğim filmler yüzünden bebeğim karnımda ölmüş.bu ay yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik.adetimi 3 gün geçti kasık ve bel ağrılarım var.daha tahlil yaptırmadım.ama hamile kalıp yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.allah hepimize hayırlı çocuklar nasip esin

canım aramıza üzülerek hoşgeldin diyorum inşallah bebişin bu sefer sağlıkla gelir

:)benim adım makbule eşiminki osman eşim mynette okey oynarken kullanıcı adını makos yapmış ama arkadasları falan biliyor üye olurken bende ters çevirdim çok bunalımda oldugum bir gece açtım k.k üyelegimi ondan yani ayyyy ne uzun yazdım

hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür edrim.çok zor hiçbirimiz yaşamayız ve güzel haberlerimizi alırız inşallah.ben heralde dayanamayıp yarın test yaptıracağımsonucu bildiririm sizleredesüprizzzzz

hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür edrim.çok zor hiçbirimiz yaşamayız ve güzel haberlerimizi alırız inşallah.ben heralde dayanamayıp yarın test yaptıracağımsonucu bildiririm sizleredesüprizzzzz

inşallah bitanem ama günün geçmediyse bence yapma.çünkü olumsuz çıkınca insan daha çok üzülüyor

canım inş birdaha yaşamasıın böyle birşey.güzel düşün güzel olsun hersey oldu mu tatlımm.aramıza hoşgeldın sende...

canlarım melikeciğim, minik kelebeğim, anjelic ablam, fundacığım bi gelip gitmiş nerelerdesiniz artık gelmiyorsunuz nerdesiniz ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…