- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.181
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın canım.çabalarımız sonuçsuz kalmaz umarım.benimde ilk kontrolde sağda 3 tane solda 7 tane yumurta vardı 3 tanesi büyüyüp çatladı allahtan.sonucuda güzel olur inşallah.
aman canım maşallah diyelim nazar değmesin. inşallah bu ay hamiş patlaması olur
KIZLAR nasılsınız bende bir degişiklik yok eşim 3 gündür acayip hasta dikkat edin kendinize eşimin sırtı agrıyordu koli kaldırmış ondan sandık bugün dr gittik iyiki gelmişiniz bronşit bu zartüreye çeviriyormuş dediler bende bu hafta devlet hastanesine gitcem kendi dr um arastırmaya gerek yok demişti birde baska dr sorayım dedim
saol canım o karışımı annem hep yaprdı küçükken:)hatta anneannem dedeme çok yapardı baktı olmuyor balkonda bıldırcan beslediler
slm arkadaşlar.ben de 6 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim.hamile olduğumu bilmiyordum kullandığım ilaçlar ve girdiğim filmler yüzünden bebeğim karnımda ölmüş.bu ay yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik.adetimi 3 gün geçti kasık ve bel ağrılarım var.daha tahlil yaptırmadım.ama hamile kalıp yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.allah hepimize hayırlı çocuklar nasip esin
hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkür edrim.çok zor hiçbirimiz yaşamayız ve güzel haberlerimizi alırız inşallah.ben heralde dayanamayıp yarın test yaptıracağımsonucu bildiririm sizleredesüprizzzzz
slm arkadaşlar.ben de 6 ay önce 2 aylık bebeğimi kaybettim.hamile olduğumu bilmiyordum kullandığım ilaçlar ve girdiğim filmler yüzünden bebeğim karnımda ölmüş.bu ay yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik.adetimi 3 gün geçti kasık ve bel ağrılarım var.daha tahlil yaptırmadım.ama hamile kalıp yeniden aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.allah hepimize hayırlı çocuklar nasip esin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?