E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.161
dogum gunun kutlu olsun canım sevdıklerınle ve ınsallah bebıslerınle nıce yıllara
canım ben seker hastası degılım benım yumurtlama problemım var 3 aydır ılacla yumurtlama olusuyor ve catlama ıgnesıyle catlatılıyor
bu bahsettıgım ılacın yan etkısı yumurtlama bozuklukları ıcın cok faydalıymıs
ben yan etkısı ıcın kullanıyorum cok ıyı sonuclar cıkıyormus uzun kullanımda
esımın test sonucları ıyı daha once yaptırmıstık anlıcan benım yumurtalarla basımız dertte
bakalım aslında nısanda dusunuyorum asılama dr.um bırkac ay bekleyebılırsınız dedı ama ben zaten 1 yıldır beklıyorum bunun sadece 3 ayı tedavı oldu dıger aylar olmadı
hayırlısı artık
inşallah bitanem rüyaların gerçek olur gerçi ikiz bakması çok zor ablamın ikizleri var sevmesi çok güzel ama bakması zor tabi.
sağol arkadaşım,inşallah hepimizin rüyaları,hayalleri gerçek olur..
nasılsın bugün canım,ben eve tıkılıp kaldım eşimin bi işi çıktı onu beklicem dışarı çıkmak için...
canım nasıl olayım bende evdeyim temizlik yaptım akşama yemeğe eşimin arkadaşı ve nişanlısı gelecek hazırlıklar falan birz önce oturdum. havada çok güzel dışarı çıkamadım
oh oh ne güzel evin mis gibi olmuştur,bende nasıl olsa dışarı çıkarız diye hiç bi yere elimi sürmedim.öyle oturuyorum kös kös
oh oh ne güzel evin mis gibi olmuştur,bende nasıl olsa dışarı çıkarız diye hiç bi yere elimi sürmedim.öyle oturuyorum kös kös
arkadaşlar funda'nın sesi soluğu yok inşallah bir patlama yapar ve hmileyim der ayyy ne güzel olur Şeniz melikede yok anjelic ablam yok özlemde ditti tek kaldım yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremıyorum.hamişler nasıl.bebek isteyenler çalışmaya devam..ee yenı hamiş kalan var mı... listeyı göremıyuorum.
buarada kızlar 15 mart ta adet olmam gerekıyordu 5 gün geçti.2gündür idrar testi yapıyorum ama çok silik çıkıyor..p.tesi ye kadar hasta olmazsam sabahhemen hastaneye gidiyorum.Allahım inş bebiş vardır yaa
slm kızlar,gamzecim meryemin dediği gibi keçiboynuzu deneyebilirsin.
ama doktor bi problem yok dediyse çokta kafana takma derim,bişe çıksa doktorun söylerdi zaten..
hepinize iyi bir gün diliyorum canlarım..eee ne var ne yok?
yaa bu kızlar nerelerde yaa kaç gündür yoklar,funda,mehtap,pınar,yeliz???
ay inşallah esracııım.şafak sayıyorum valla.günler geçmek te bilmiyo bekliyorum diye.rüyamda kırmızı kartı yediğimi gördüm morelim bozuldu.umarım rüyalar tersine çıkar.
canım moralini yüksek tut sana diyorum ama bende bozuyorum. çok merak ettik seni kaçak
bende kızlar aşılama için ilk iğnemi oldum.sanırım 29 mart gibi aşılamam yapılırt
yeni dr eşime istermisin ikiz üçüz olsun demiş ahhhh nerdeeeeeee
sağda şuan bir yumurta solda da birkaç tane bakalım büyüceklermi:sm_confused:
inşallah canım Allah gönlüne göre verir gerçi ikizlerin bakımı zor oluyor ama başımızda var
ne diyeyim ben tek birtanesine sağlıklı olsun razıyım.diğer yumurtalar şansımı artırsın yeter a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?