Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol canım o karışımı annem hep yaprdı küçükken:)hatta anneannem dedeme çok yapardı baktı olmuyor balkonda bıldırcan beslediler
:roflol: :roflol:
geçmiş olsın osmakcım .aman dikkat et koncana iyi bak kı adama.allah korusun iyiki gitmişsiniz doktora.acil şifalar diliyorum canım

geçmiş olsun canım kötü bi talihsizlik olmuş gerçekten.allah bir daha yaşatmasın.umarım hamişsindir tekrar.herşey gönlünce olsun tatlım hoşgeldin

ben kaçıyorum kızlar.progestanımı içtim yine manyaklaştırdı beni.sızıp kalmadan gideyim yatağıma barii.öpüyorum fıstıklar hepinizi.

esracım gülüm yakalayamadık birbirimizi yav buğün .öpüyorum tatlım.

:roflol: :roflol:

geçmiş olsın osmakcım .aman dikkat et koncana iyi bak kı adama.allah korusun iyiki gitmişsiniz doktora.acil şifalar diliyorum canım

saol canım benim ay onu öyle görünce içim eridi sonra içimden dedimki düşmüşüz bebek sevdasına önemli olan kocam saglıklı olsun ikimizin saglıgı iyi olunca bebekte olur sen nasılsın canım adet tarihin ne zaman umarım müjdeli haber verirsin bize

saol bi tanem iyim şükür.ilaç alıyorum ya sersemleştiriyo beni o kadar.benim adet tarihim 27 mart canım.ama 30 una kadar bekliycem.31 mart sabahı test yapıcam
umarım güzel haberirim sizlere.dua edin benim için olur mu

canımcım birazdan bende kaçıcam şimdiden iyi geceler. bu kızlar kaçtı galiba herkes bebiş haberi vermek için bekliyor yada bu sevinçli haberleri nasıl vereceklerini düşünüyorlar hadi bakalım topiğimizde nisan yağmurunun bereketi gibi bebiş bereketi olur inşallah

bebiş gelecek emin ol canım Allah'ım halimize acıyacak ve garip kullarımı sevindireyim diyecek

saol canım sana da iyi geceler.evet herkes gitti yataklarına.umarım canım.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun diyorum..sen çalışmalardamısın esracıım.

progestan öyle ya bende içinde progestan olan bir ilaç kullanıyorum umaruım bebişin fazla bekletmez karnına yerleşmiştir

saol canım sana da iyi geceler.evet herkes gitti yataklarına.umarım canım.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun diyorum..sen çalışmalardamısın esracıım.

valla bu tıp terimiyle ovulasyon günlerini atlamadan çalışmaları yaptık 16. günümde kasığımda bir ağrı vardı çatlama ağrısıdır dedik es geçmedik bakalım ümitliyim ama nisan 3 te belli olur artık.

inşallah canım o günlerde akıntından da artış olur yumurtlama gününün olduğunu oradanda anlayabilirsin.iyi yapmışsın aferin çalışın kıslar.kene gibi yapışın goncalarınıza.hadi bakalım peş peşe hamiş haberleri verelim buradan inşallah

inşallah tatlım canımcım ben kaçtm çok öpüyorum seni iyi geceler:1hug:

progestan öyle ya bende içinde progestan olan bir ilaç kullanıyorum umaruım bebişin fazla bekletmez karnına yerleşmiştir

ay evet osmakcıım ya .günde 3 tane içiyorum harbi sarhoş gibi oluyorum ya 8 saatte bir içmem gerekiyo.ilkini sabah namaza kalktığımda içiyorum hemen yatıyorum onun etkisi uykuda oluyo anlamıyorum ama öle saaatlerinde hiç bir yere çıkamıyorum,baş dönmesi falan da yapıyo.mecburen içicez artık.

o ıncır kurunu gectıgımız aylarda ıcmıstım ama sadece 3 4 gun ıcebıldım tadı ıgrenc geldı mıdemı cok bulandırdı devam edemedım artık oyle seyler yapmıyorum zamanı gelınce olacak elbet kısmet artık

ayyyy fundacım nerelerdesın karsılasamıyoz bu aralar
gunun az kalmıs canım masallah yumoşlarda catır catır catlamıs senden cok umıtlıyım
bu ay ınsallah hamıs haberını alırız tatlım :Saruboceq:hayırlısı olsun opuyorum

yelizcim nasılsın canım, görüşemedik ne zamandıırr, sağlığın sıhhatin nasıl??
dr kontrollerin vardı en son konuştuğumuzda, merak ediyorum seni..

koşturmacadan, dışarı işlerinden hiç nete giremedim epey zamandır..
son aylara girdik dr ev istirahati verdi bana yine, mümkün olduğunca evden çıkma dedi. erken doğum yapmıştım ya geçen sefer yiine olur diye korkuyo sanırım..
şu son zamanlarıda sağlıkla atlatırız inşallah..

hepinizden güzel haberler bekliyoruumm,dualarımdasınız kızlaarr...

inşallah canım bebişin sağlıcakla dünyaya gelir doktoruna uy ve bol bol dinlen bebiş dünyaya gelince zaten uykusuz kalıp yorgun düşeceksinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…