Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:teytey: :teytey: :teytey:
canımmm çok güzel bi haber buu...
inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin..
darısı bize inşallah..dualarını eksik etme bizede canım...

ayyy sorma esracım yaa benimde fazla kilolarım var malesef,düşündükçe bunalıyorum ama ne yapiimm yemek yemeyi çookkkk seviyorumkaydirigubbakcemile3
bebeğim benimle olsunda,kilolar vız gelir tırıs gider umurumda bile olmaz valla.
bende temizlliğimi yaptım canım,bugün test sonucum belli olur bakalım ne çıkacak progesteronum.
ne güzel aramızdan bi hamiş daha çıktı,darısı bize inşallah...

abbooo 2 gün kk ya giremedim kızlar neler kaynatmışlar öyle benim bu sayfaya girmemem uğurlu geliyo galiba ben kk giriyorum ortalık kuruyor ben girmeyincede hamiş haberi bile alıyoz kaydirigubbakcemile3
annem bir melek gözün aydın canım yaaa ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin (amin)

çok teşekkürler arkadaşlarım.dua etmem mı minik kelebeğim.Rabbım bebek isteyenlere tez zamanda versin diyorum.hamişlere kolay ve sağlıklı bir hamılelık için dua ediyorum hep.
Rabbım yazmıştır vardır herseyde hayır.sabredın canım sizden de güzel haberler alıcaz inşş

canım bendede 4 kilo fazla var verebilmek için uğraşıyorum. aman ne yapayım tatlım kafaya tak tak manyak oldum . inşallah kuşum testin sonucu iyi çıkar. hadi bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak

canım ya nerelerdesin seni merak ettik ne uğradın ne sordun yok canım senle bir alakası yoktur sadece hamişlerin zamanı gelmiş olmuş bakalım bizim zamanımız ne zaman

canım bendede 4 kilo fazla var verebilmek için uğraşıyorum. aman ne yapayım tatlım kafaya tak tak manyak oldum . inşallah kuşum testin sonucu iyi çıkar. hadi bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak

inşallah tatlım,bu ay bi ilk olsa ve hepimiz mutlu haberi paylaşsak burda ne güzel olurduugamyoncuiremsu
bebişlerimiz gelsin yeterki tatlım boşverrr yemeye devammmkaydirigubbakcemile3
ayy herkese ne kötü örnek oluyorum dimiiisırnaşık şey

nbr tatlım,bende 2 gün girmemiştim siteye bisürü muhabbetler dönmüş valla.ama ben olanca hızımla yetiştim herkesesırnaşık şey
sen nasılsın arkadaşım,herşey yolundadır umarım..

nbr tatlım,bende 2 gün girmemiştim siteye bisürü muhabbetler dönmüş valla.ama ben olanca hızımla yetiştim herkesesırnaşık şey
sen nasılsın arkadaşım,herşey yolundadır umarım..

canım senin hızına kim yetişebilir süreyya yalçın gibisin maşallah:roflol:
can boğazdan gelir bitanem yemeğe devam. zaten en çok kızdığım yerler ama bir türlü kilo almazlar ya ben ise ne kadar sıkayım hemen kilo alırım çok adaletsiz yakaydirigubbakcemile3

iyi olacak inşallah özlemcim esracım annemler kardeşlerim büyük kız kardeşim bebişi kocası doluydu ev hafta sonu bendeydiler o yüzden 2 gün onlarla ilgilendim...halamın kızının bebek mevlütü vardı da o yüzden geldiler işte manayla bende onları görmüş oldum güzeldi yani ama içim yine buruldu tabi ki cemiyet bebek mevlütü olunca ve hepside benden sonra evli olup kucakları dolunca sen boş boş gidiyosun koyuyo insana sende yokmu diye sormasalar diye çok dua ediyorum ama tabikide soruluyo ne yapsınlar 4 yıl bitti evleneli artık yani...ayy içim bi cızlıyoki banada sorduklarında bizde şimdilik yok bebek deyince fazlada bişi sormuyolar zaten :çok üzgünüm: bana acıyolar sanıyorum yaa...

kızlarrrrr...
test sonucumu aldım progesteron 14.1 çıktı.doktorumu aradım ve çok iyi bir sonuç,yumurtlamanda hiçbir problem yok.bir kere hamile kaldın bi kez daha kalacaksın ve bu kez inşallah sağlıklı olacak dedi.canım benim yaa,2 dakkada terapimi bile yaptı..bu ay olmadı diğer aylar olacak merak etme dedi.
ohhh bi rahatladım ki sormayın canlarım,çook korkmuştum çünkü biliyosunuz..
rabbim inşallah çok bekletmeden kucaklarımızı doldurur arkadaşlarımm...

melikecim seni çok iyi anlıyorum..ama güçlü olmak zorundasın,bu tarz sorular,bu ortamlar hep bi şekilde karşımıza çıkacak..kendimiz inanmalıyız önce,rabbim dualarımızı kabul edecek inşallah arkadaşım.
sabırlı olalım biz..
sabırlı olanları müjdeleyiniz diye bi ayet var biliyosun..

doğru söylüyorsun özlemcim ama üzülmemekte elde değil biliyorsun işte gerçi bizim gibi bir çok bebeği olmayan insan olduğundan artık çokta garipsenmiyor yani insanlar bu gibi problemlere alışmış...o kadar doğurgan bir sülalem varki inan bu sülalenin içinde ben tekim....çok büyük dertler çok büyük acılar var yinede şükür...ama bende bir canım ve o cennet kokulu o tatlı miniklerden bir çok kadın gibi istiyorum...biliyormusun ilk defa kardeşimin bebeğinin çığlıkla gülmesini dün duydum altını açıyorduda çıplaklığı çok seviyor başladı kıpır kıpır oynamaya tabi lafta seviyo bi heyecanlandı maaşşalah kuzuma yaa nasılda gülüyo bi tanem valla ben ağlıcaktım mutluluktan çok kötü oldum onu o kadar seviyorum ki kimbilir insanın kendi evladı ne tatlıdır özlemcim sana anlatınca ağladım bak yaaaa :çok üzgünüm:

ah canım yapma böyle yaa,bak bende çok kötü oldum şimdi.çoook haklısın bitanem insan o kadar çaresiz kalıyo ki bazen.ama inanmak beklemek sabretmek zorundayı,biz elimizden geleni yapıyoruz canım.
rabbim bizim dualarımızı geri çevirmeyecek inşallah..
benimde ablamın bi kızı var bende o kadar çok seviyorum ki onu,bazen diyorumki ben ablamın bebeğini bu kadar çok seviyorum acaba kendi bebeğimi nasıl severim,kesin mutluluktan sevmekten kafayı yerim..
inşallah allahım bize o günleride gösterecek arkadaşım..
etrafındaki insanlar sana destekler mi peki,yoksa acını sadece senmi yaşıyosun?
benim eşimin ailesi pek bi vurdumduymazda,sanki olmayınca bebeğim seviniyolarmış gibime geliyo.bazı konuşmalarından bunu anlıyorum.o daha acı verici bişe çünkü,hem hamile kalamıyorum die üzülüyorum ama onların tavırları daha çok canımı yakıyo...senağlama
umarım senin etrafındakiler duyarlıdır arkadaşım...
bak bir söyledin bin ah işittin bide kendi derdimle üzdüm senii

bak şuna kocişe sigarayı bıraktırması gerekirken kendiside içmeye başlamış. evet adapazarı cemiyet der düğüne mevlüte bir an amcamlar burda sandım canım.canım ya senin sorunun neki olmuyor ben kaçırdım onu galiba. aman tatlım boşver milleti. bende ilk evlenen biriyim. benden sonra evlenenleri sayıyorum 3 doğum 1 hamile ve 1 ay sonra doğuracak bir hamile daha.canım bide hamilenin biri eltim yani ne yapayım canım üzülme ile olmuyor. bir tanıdık vardı 5 yıl uğraştılar bebiş olsun diye aşılamalar falan 12 milyar harcadılar taki aman olursa olur dedi ve 6 aylık hamile kafada bitiyor herşey canım benim:1hug:

bu ilk güzel haber 2. ise yakında gelecek aman nede güzel :teytey::teytey::teytey:

ne demek özom benim biz burda dert arkadaşı kötü ve iyi gün dostlarıyız...
benim ailem tabikide istiyor bebeğimin olması ben en büyük torun en büyük kızım benden ufaklar çoluğa çocuğa karıştılar bile...hatta kız kardeşim ve halakızı doğum sancısı çekerken bile bana dua etmişler bu derece benimde olmasını istiyolar onla benim canlarım yaa..eşimin tarafı tabikide bana herşeyi soramıyolar belki çekiniyorlar belkide üzmek istemiyorlar ama öyle fesat insanlar yok şükür ben kimseye hased etmem Allahta nasip etmesin banada kimse hased etmesin yani...eşim 33 yaşında en çokta bu konuda kayın validem istiyor yani diğer çocuklar daha büyük onlar artık çocuk falanda yapmazlar bizimkide evin ufağı oluyor artık son tatlı torunu sevmek istiyorlar hatta kayınvalidem kardeşimin bebeğini bile çok sever çok şükür ki iyi insanlar napiim bende bunlar için şükrediyorum...

kızlar böyle yapmayın ya bak ben artık takmayacağım diyorum yine aklıma getirttiniz ama olmazki böylesenağlama bencede yeğen bambaşka oluyor ablamında ikizleri var içim gidiyor onlara birşey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…