Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

esraaaaa nereye kayboldun yaaa

burdayım canım
canım bende dr gidim diyorum bana bağırıyorlar ayaklarını uzat ve yat diye. korkuyorum tatlım yine düşük olur diye. kan testi bile yaptırmaya gidemedim. benimde tatlım çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor ve çok sık acıkıyorum kapılardan geçemicem böyle giderse.kan testinden sonra diyetisyene gideceğim kilo almamak için.
dilerimki ayağımı sürtmüşüzdür ve diğer canlarımızda arkamızdan biran önce gelir

tatlım senin ilk gebeliğinde kanaman var mıydı? benim vardı ama şimdi yok çok şükür.o yüzden haftaya cuma gidicem doktora,kalp atışını duyarım belki.
kan testi yaptır istersen değerini görürsün.
benim sonuç çıktı 718 çıkmış çok şükür.
tedirgin olma,içimizi ferah tutalım canım.kendini daha şimdiden kısıtlamana gerek yok.bi problem yoksa.
benim ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyo ve sabah bel ağrısıyla uyanıyorum.bulantım filan yok çok şükür şimdilik.sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah.
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...

canım zaten kanama sabah başladı adet gibi ve akşama bebişim düşmüştü.bu sefer cumartesi günü 2-3 damla kahverengi leke geldi adetimi 6 gün vardı dedimki ya yine erken adet olacağım dedim ve ped koydum o zaman bu zaman 2-3 damla daha kahverengi leke geldi başka birşey yokcanım banimde belim ağrıyor ama bebiştenmi bilmiyorum çünkü biliyorsunki bel fıtığı var bende.bende arada bir bulantı oluyor ama çok rahatsız edici değil.ne bilim canım ilki düştü diye insan tedirgin oluyor. amin canım sağlıkla dünyay getirmeyi nasip etsin rabbim ve tüm isteyenlere nasip etsin

anladım canım,dikkat et kendine.ağır iş yapma sakın.bende şimdi anneme ablamlara söyledim,çook sevindiler.sakın bi iş yapma yan gel yat die tembih ediyolar..korkuyolar onlarda,canlarım.
öpüyorum tatlım seni...

bencede canım ağır iş yapma annemde bana diyor sakın ağır kaldırma diye yoksa kafanı kırarım dedikaydirigubbakcemile3 bende bebişim halasına söyledim sabah çığlık atıyor. yengesi ise gözleri doldu ve bana sıkıca sarıldı. bende seni öpüyorum canım :1hug: çıkıyorum ben bilgisayardanda uzak durmamız gerekiyormuş ben duaramam canlarımdan ayrı

hadi bakalım kaç çıkıcak kan değerin gelince yaz olur mu canım..
Bir sıkıntımız yok bu zamana kadar olan kontrollerde emir'de bende iyiyiz inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmaz. Cuma günü şeker yüklemesine gideceğim, sonrada doğum yaklaştığı için haftada bir gideceğim.

Osmakcıım inşallah düzenin oturur çalışmalara başlarsın, güzeeel haberler peşpeşe gelsin artık..

aylincim,sonucu aldım canım.bhcg 718 çıkmışkaydirigubbakcemile2 adet bi gün geçince yapıldı,normal bi değer di mi canım?
emir'e iyi bak annesi,kendinede tabii..:1hug:

canım benim çok sağollllŞeniz

aylincim,sonucu aldım canım.bhcg 718 çıkmışkaydirigubbakcemile2 adet bi gün geçince yapıldı,normal bi değer di mi canım?
emir'e iyi bak annesi,kendinede tabii..:1hug:

güzel çıkmış değerin özlemim, artık sende bebeğinede kendinede iyi baaak..
çok öpüyoruumm..

tosbaa canım teşekkürler
minikkelebek bence degerin çok iyi

:1hug: a.s.

burdayım aylıncım sayfaları okuyordum tatlım
senın ve emır ın ıyı olmanıza sevındım hersey yolunda gıdecek allah ın ıznıyle
benımde gerı sayım basladı ama ben bu ay hıcbırsey kullanmadım ya beklemıyorum acıkcası
kendıne ve yavruna cok ıyı bak canım opuyorum senı

esra tebrık ederım allah tamamına erdırsın
ozlemcım nasılsın canım tahlıl sonucunda guzel cıkmıs kanamanda yok oh masallah
mehtapcım ıyı dıleklerın ıcın saol sende en kısa zamanda kavusursun ınsallah bebegıne
btrklc ınsallah asılaman tutar canım bende nısanda yaptırcam
canım oda verdıler demıssın ya esınden o zaman mı alıyorlar bana dr.um esın 3 saat once gelıp
verecek demıstı sızın nasıl oldu anlatabılırmısın
bırde ozelde yaptırdın sanırım devlet karsıladı mı ne kadar tuttu

esracım gözün aydın canım ne güzel oldu bu ay topiğimiz inşallah bütün arkadaşlar bu mutlu haberi paylaşacak bizimle...
canım inşallah sende güzel haberi en kısa zamanda vereceksin bize dualarım seninle...

ya ben neden ayda bir gidiyorum ya hayatta haftada bir çağırmaz benimki..
şeker yüklemesi zor ya Allah yardım etsin..
senin emirini yerim ben kocamanda oldu valla maşallah..
öpüyoruz efeyle emiri ve seni:)))

özlemcim tatlım değerin iyi çıkmış sende artık hamişler listesindesin hihoyyyt
sırada kim var bakalım ayaklarınızı sürtün kızlar...kaydirigubbakcemile

canım yaa gözün aydın ne kadar sevindim anlatamam hihoyyytRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş

canım tedavi falan oluyomuydun yoksa kendiliğinden mi oldu bebişş

inşallah canım dua ediyorum valla.bu sefer olucak inşallah.

,

canım benim.buğün evde durmamayayım diye gezip durdum.evde olunca zaman geçmiyo.yarın nasipse yapıcam testi.umarım sonuç olumlu çıkar.biliyorum hepiniz dua ediyosunuz benim için.allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım.

gözün aydın esracııım.hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay darısı inşallah benim ve diğer arkadaşlarımın başına.ay nasıl sevindim.her gün hamiş haberi alıyoruz maşallah ya.
esracım lekelenmen devam ediyomu.benim geçen hafta perşembe,cuma ve cumartesi oldu bir daha olmadı lekelenmem.o günlerde zaten adet günümde.şimdilik herşey iyi gidiyo bende umarım sonuçta pozitif olur .
yarın sabah hemen yazıcam buraya sonucu.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Pretty women.......................27 mart
Meliike.................................28 mart
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…