E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.521
esraaaaa nereye kayboldun yaaa
burdayım canım
canım bende dr gidim diyorum bana bağırıyorlar ayaklarını uzat ve yat diye. korkuyorum tatlım yine düşük olur diye. kan testi bile yaptırmaya gidemedim. benimde tatlım çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor ve çok sık acıkıyorum kapılardan geçemicem böyle giderse.kan testinden sonra diyetisyene gideceğim kilo almamak için.
dilerimki ayağımı sürtmüşüzdür ve diğer canlarımızda arkamızdan biran önce gelir
tatlım senin ilk gebeliğinde kanaman var mıydı? benim vardı ama şimdi yok çok şükür.o yüzden haftaya cuma gidicem doktora,kalp atışını duyarım belki.
kan testi yaptır istersen değerini görürsün.
benim sonuç çıktı 718 çıkmış çok şükür.
tedirgin olma,içimizi ferah tutalım canım.kendini daha şimdiden kısıtlamana gerek yok.bi problem yoksa.
benim ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyo ve sabah bel ağrısıyla uyanıyorum.bulantım filan yok çok şükür şimdilik.sağlıklı bi gebelik geçiririz inşallah.
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
canım zaten kanama sabah başladı adet gibi ve akşama bebişim düşmüştü.bu sefer cumartesi günü 2-3 damla kahverengi leke geldi adetimi 6 gün vardı dedimki ya yine erken adet olacağım dedim ve ped koydum o zaman bu zaman 2-3 damla daha kahverengi leke geldi başka birşey yokcanım banimde belim ağrıyor ama bebiştenmi bilmiyorum çünkü biliyorsunki bel fıtığı var bende.bende arada bir bulantı oluyor ama çok rahatsız edici değil.ne bilim canım ilki düştü diye insan tedirgin oluyor. amin canım sağlıkla dünyay getirmeyi nasip etsin rabbim ve tüm isteyenlere nasip etsin
anladım canım,dikkat et kendine.ağır iş yapma sakın.bende şimdi anneme ablamlara söyledim,çook sevindiler.sakın bi iş yapma yan gel yat die tembih ediyolar..korkuyolar onlarda,canlarım.
öpüyorum tatlım seni...
tabiki karşılaşıcaz canım,artık buluşma vakti geldiiikaydirigubbakcemile5
ben test yaptırdım canım eşim şuan sonucu almaya gidiyo..
Bakalım değerler ne çıkacak,inşallah bi problemle karşılaşmadan sağlıklı bi gebelik geçiririm..
Senin kontroller doğum yaklaştı diye sıklaştı dimi,yoksa bi problem filan mı var.allah korusun..
hadi bakalım kaç çıkıcak kan değerin gelince yaz olur mu canım..
Bir sıkıntımız yok bu zamana kadar olan kontrollerde emir'de bende iyiyiz inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmaz. Cuma günü şeker yüklemesine gideceğim, sonrada doğum yaklaştığı için haftada bir gideceğim.
Osmakcıım inşallah düzenin oturur çalışmalara başlarsın, güzeeel haberler peşpeşe gelsin artık..
minik kelebek saol canım benim saol bende daha iyiyim çok şükür adeti bekliyorum sabırsızlıkla gelsin bende dr gidip çalışmalara başlıcam
Allah bütün isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
brtklc canım umarım aşılaman tutar tüm dualarım seninle canım
aylincim,sonucu aldım canım.bhcg 718 çıkmışkaydirigubbakcemile2 adet bi gün geçince yapıldı,normal bi değer di mi canım?
emir'e iyi bak annesi,kendinede tabii..:1hug:
tosbaa canım teşekkürler
minikkelebek bence degerin çok iyi
esracım gözün aydın canım ne güzel oldu bu ay topiğimiz inşallah bütün arkadaşlar bu mutlu haberi paylaşacak bizimle...canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
diğer hamile arkadaşıda tebrik ediyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
canım inşallah sende güzel haberi en kısa zamanda vereceksin bize dualarım seninle...kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
hadi bakalım kaç çıkıcak kan değerin gelince yaz olur mu canım..
Bir sıkıntımız yok bu zamana kadar olan kontrollerde emir'de bende iyiyiz inşallah bundan sonrada bir sorun çıkmaz. Cuma günü şeker yüklemesine gideceğim, sonrada doğum yaklaştığı için haftada bir gideceğim.
Osmakcıım inşallah düzenin oturur çalışmalara başlarsın, güzeeel haberler peşpeşe gelsin artık..
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım.özlemim canım seninde gözün aydın tatlım. fundişim ya yarın yap bendede kahveler geldi biliyorsun 1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım yarın canım sende yap senden de hayırlı haberler bekliyoruz tatlım.,
canım zaten kanama sabah başladı adet gibi ve akşama bebişim düşmüştü.bu sefer cumartesi günü 2-3 damla kahverengi leke geldi adetimi 6 gün vardı dedimki ya yine erken adet olacağım dedim ve ped koydum o zaman bu zaman 2-3 damla daha kahverengi leke geldi başka birşey yokcanım banimde belim ağrıyor ama bebiştenmi bilmiyorum çünkü biliyorsunki bel fıtığı var bende.bende arada bir bulantı oluyor ama çok rahatsız edici değil.ne bilim canım ilki düştü diye insan tedirgin oluyor. amin canım sağlıkla dünyay getirmeyi nasip etsin rabbim ve tüm isteyenlere nasip etsin
inşallah canım dua ediyorum valla.bu sefer olucak inşallah.kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedi.inşal lah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim
,kaydirigubbakcemile2nihalcim,gamzegül,nilayım,nericiim,mehtapcım,melikecim,peluse,pretbaby hepinize çok çok çok teşekkür ederim tebrikleriniz,dualarınız için canlarım.hepinizi çoookkk seviyorum,iyiki burdayız,tanıştık,dertleştik,iyiki varsınız canım arkadaşlarım..:1hug:dualarım hepinizle..hamile arkadaşlarım sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi,bebek için yanıp tutuşan arkadaşlarım umutsuzluğa yer yok bu topikte unutmayın,er ya da geç müjdeli haberlerinizi paylaşıcaz burda inşallah..:Saruboceq:
veeeeee esracııımmmm kızzz valla bu ay maşallah bereketli oldu.çok tebrik ediyorum canım arkadaşım,sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi inşallah.diğer topiiklerde birlikteyiz artık ne güzeelll...inşallah fundişim,yelizim de gelicek arkamızdan.ve diğer günü yaklaşan arkadaşlarım,çok yakında alıcaz güzel haberlerinizi inşallah,çok inanıyorum..
BTRKLC canım,inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.aşılaman inşallah tutar ve hep birlikteeee:teytey::teytey::teytey:
nericiim,benim yumurtlamadan 5-6 gün sonra acayip gazım oldu ve hep devam etti.bide çok sık tuvalete çıkar oldum.inşallah hayırlı haberini alırız bir hafta sonra tatlım..
mehtapcım sen nasılsın tatlım,çalışmalar başladımı hayırlısıyla yakında sendende alıcaz güzel habeeri canım,sabretmeliyiz sadece.herşeyin bi zamanı var...
nilayıım oğluşun,sen nasılsın tatlımm?
melikeee günün geçmedimi tatlım senin,hadi bakalım sırayla veriyoruz bak mutlu haberlerimizi,az kaldı sanada...
fundam sen nasılsın bugün dua ediyorum senin için bitanem,yrn sabah o ikinci çiziki sende göreceksin inşallah...ama göremezsende umutsuzluk yok tamam mı canım benim,hep birlikte beklicez hayırlı zamanı...
yelizim canım benim,aşılama olmadan bebeğine kavuşursun inşallah,gününe az kaldı umutsuz olmayalım...
osmakcım sen nasılsın canım?eski düzenine kavuşmuşsundur inşallah,sıkıntılar gerilerde kaldı,artık önümüze bakıcaz arkadaşım...
ben burdayım canlarım,sizi bırakmaya niyetim yoookkkkkkaydirigubbakcemile2
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?