Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yok canım lekelenmem geçti ama belim çok ağrıyor.hadi canım yarın testi yapta bizide merakte bırakma

eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3

AH CANIIIM NE KADAR GÜZEL BİR HABER:hooray::dance::dance::dance:GÜNÜMÜ AYDINLATTIN VALLAHİ:1hug:ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:sm_cool:ÇOOOOK SEVİNDİMhihoyyythihoyyythihoyyyt

yalnız günün anlam ve önemine bakarmısınız .şaka gibi:roflol:
eşim diyo ki bu gün sana kimse inanmıycak bence sen yarın haber ver:uhm:
valla kızlar şaka değil gerçekten a.s

inşallah allah sağ salim hayırlısıyla kucana almayı nasib eder gözlerim doldu acaba bir gün bende senin gibi mutlu olurmuyum

inşallah allah sağ salim hayırlısıyla kucana almayı nasib eder gözlerim doldu acaba bir gün bende senin gibi mutlu olurmuyum

canım günaydın.öyle düşünme lütfen rabbim hayırlı zamanda vakti gelince sanada vericektir bi bebek hiç şüphen olmasın.amin canım iyi dileklerşn için çook teşekkür edrim

canım arkadaşım ne kadar mutluyum anlatamam kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
Allahım dualarımızı kabul etti sonunda karnında küçücük bir bebiş var valla 1 nisan şakası sandım önce sesini duyunca dedim tamam hamiş fundamızda:)))
darısı isteyen bütün arkadaşların başına ne kadar bereketli bir aymış valla nüfus patlaması oldu şimdi gelsin bebişler
sağ sağlim kucağına almayı,,cennet kokusunu duymayıda nasip etsin Allahım yüzün hep gülsün arkadaşım..eşinide senide tekrar tebrik ediyorum:1hug: a.s.

Son düzenleme:
bizim olmuyor 2 kere tüp bebek denedik artık umudum kalmadı tükendim ama yinede allaha sığınıyorum

canım bende 2007 de başladım tedavi görmeye.10 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu 11+5 haftalıkken.kürtaj oldum.temmuzda oldu bu olay ondan sonra yine hiç korunmadım 9 ay yine olmadı.bu ay tedaviye başladım.gonal-f kullandım yine geçen hamileliğmdede onu kullanmıştım.rabbim nasip etti en sonunda.seninde olcak canım vakti zamanı vardır.zamanı gelince gör bak herşey yoluna girer.yeterki sen umudunu kaybetme.benim dr ban hep der di ben senin gibi pozitif birini hiç görmedim diye.inan hayata hep öyle bakıyorum.rabbim utandırmasın hiçbirimizi

canım arkadaşım nilayıım.ah annen ve sende hiç dualarınızı eksik etmediniz benden.kalbiniz hep benimleydi biliyorum canım benim.allah bin kere razı olsun.nihayet bu günü görmek bana da nasip oldu.rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

ayy fundam içim içime sığmıyor kız aynı anda hamişiz aylin tubiş sen ben diğer kızlar bir sürü hamiş olduk ne güzel ya..
oğluma bir arkadaş daha geldi bak kız olursa alırım demiştim cinsiyetini öğrenelimde ona göre kertedelim demi ama

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Meliike.................................28 mart
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pretty women....................yirmi birinci hamiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…