- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.541
inşallah canım dua ediyorum valla.bu sefer olucak inşallah.
,
canım benim.buğün evde durmamayayım diye gezip durdum.evde olunca zaman geçmiyo.yarın nasipse yapıcam testi.umarım sonuç olumlu çıkar.biliyorum hepiniz dua ediyosunuz benim için.allah hepinizden razı olsun canım arkadaşlarım.
gözün aydın esracııım.hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay darısı inşallah benim ve diğer arkadaşlarımın başına.ay nasıl sevindim.her gün hamiş haberi alıyoruz maşallah ya.
esracım lekelenmen devam ediyomu.benim geçen hafta perşembe,cuma ve cumartesi oldu bir daha olmadı lekelenmem.o günlerde zaten adet günümde.şimdilik herşey iyi gidiyo bende umarım sonuçta pozitif olur .
yarın sabah hemen yazıcam buraya sonucu.
canım tedavi falan oluyomuydun yoksa kendiliğinden mi oldu bebişş
eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
inşallah allah sağ salim hayırlısıyla kucana almayı nasib eder gözlerim doldu acaba bir gün bende senin gibi mutlu olurmuyum
eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
bizim olmuyor 2 kere tüp bebek denedik artık umudum kalmadı tükendim ama yinede allaha sığınıyorum
inşallah allah sağ salim hayırlısıyla kucana almayı nasib eder gözlerim doldu acaba bir gün bende senin gibi mutlu olurmuyum
şimdi senden afilli bir bebiş cetveli bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?