Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

esracıgım kan testı yaptırdınmıdelikafadulden

canım sağol beni merak edip sorduğun için evet canım yaptırdım ve kesinleşti hamişliğim. bebişin gelişimi için demir şurubu verdi ve ilk bebişimi düşürdüğüm için progestan cerdi.

darısı canım senin başına

burcu tatlım sen nasılsın,bebişin nasıl?uğramıyorsun artık bizim topiğeklava:

İyiyiz gülüm ya, büyüyor işte bizim ufaklık. Ben de kasıktır beldir ağrılarla uğraşıyorum:bbo:Şimdiden kısıtlanıyor hareketlerim, ileride ne olacak kim bilir. Ama hiiiiiç sitem etmek yok. Sağ salim gelsin de bebişler, her tür ağrıya zorluğa razıyız değil mi ama:asigim:

fundacım gözün aydın,çok sevindim,tebrik etmek istedim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yıne bır hamıs haberı..ne guzel bır topık boyle ne zamn acsam guzel haberler karsılasıyorım..:teytey::teytey:
prety women canımcım tebrık ederım...
rabbım bebısını korusun:Saruboceq::Saruboceq:
saglııkla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:

amın canım inş,bende adetımı beklıyorum bıtsın hemen yumosların gunlerını hesaplayıp çalısmalara baslayacagızkaydirigubbakcemile3

CANIIIIIMMMMMMM beniiiiim yaaaa, seni ve esini coooooook tebrik ederim, bu yorgunlugumun üstüne süper bir haber ya..
ALLAHIM saglikla kacagina almayi nasip etsin bitanem.. ayyy ne kadar cok sevindim anlatamam..ben demistim MART ayi ))
kiz sabahtan beri is yerinde senden haber alamadim diye kafayi yedim, cepten internete gireyim dedim, bir türlü kulube baglanmadi, eve zor attim kendimidelikafadulden
caniiim ya, kendine ve minigimize cok dikkat et.. simdilik cok cok öpüyorum..
haydiyin kizlar sira bize geliyo isteee, cok sükür allahima.. listemiz kocamaaan oldu :teytey:
darisi basimiza sizi seviyorum:asigim:

mınık kelebek hayırlı olsunc naımm
bende pazartesı gıdıp dr bebegımı gorecegım ınsallah kısmetse

mehtap gülü canım benim deger düştü 1 ay oldu ayrıca düşüklerin araştırmasına başlanacakmış hayırlı olsun canım
arkadaslar dr um bana düşükten sonra adet süzenlensin diye duphaston verdi ilaç bittikten 2 gün sonra det olursun dedi ama ilaç biteli 1 hafta oldu ama yokkk ayrıca hiç adet olma belirtiside yok sadece bugün geldi sandım aşırı akıntım var ne olabilir sizce

fundacım ayy okudum hamile haberini o kadar çok sevindimki anlatamam inan bende ağladım sevinçten canım kendine çookk dikkat et allahın izniyle bu sefer meleğini kucağına alıcaksın canım benim biliyosun ilk topiğimizde birkaç kişi vardı herkez hamile kaldı ee sıra sendeydi eskiler tamam herkez hamile (ben hariç) şimdi sıra bizden sonrakilerde gerçi bazıları elini çabuk tuttu bebişleri doğmak üzere nerdeyse kızlar topiğimiz çocuk yuvasına dönücek yakında ne güzel cıvıl cıvıl olucak ayy inanın çok sevinçliyim kalabalıklaşıyoruz allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar zamanı gelince inşallah benimde tostosuma bi kardeş gelir gerçi olsun kendim hamile kalsam genede bundan çok sevinemezdim heralde fundacım seni öpüyorum allah analı babalı büyütsün canım
NOT: biraz karışık oldu ama kusura bakmayın heyecanıma verin

tatlım eski düzenine dönmek biraz vakit alabilir.benim tam 4 ay sürmüştü ve sonunda adetlerim uzamıştı.sabırlı ol canım.için rahat değilse doktorunu ara ve sor bakalım ne dicek.
biran önce eski düzenine kavuşmanı diliyorum canım...

yelizcim canım sıra sende gülüm ne zaman adet günün ?

canım gunum 7 nısan ama sabah bıraz leke geldı neden anlamadım sımdı yok bırsey
kırmızılar yolda zannedersem opuyorum tatlım dıkkat et kendıne ve efe mıze

osmakcım bende bu ay basladım duphaston a dun bıttı bugun bıraz leke geldı ama devamı yok ılactan olmalı ben ılk hamıslıgımde bunu kullandıktan 2 ay sonra olmustu
senın durumun 2 gun sonra olacak dıye bırsey yok bunye meselesı belkı senın bıraz gec olacaktır dıger bır ıhtımalde hamıle olabılırsın akıntında cokmus ınsallah 2.ıhtımaldır

Bir uğrayayım bizim kıslar ne yapmış bakiim dedim, anaaaa bi de ne göriim hamiş kalan kalanahihoyyyt Valla çay içiyordum sevinçten genzime kaçtı yandımdelikafadulden Özlemcim, fundacım, esrai bıcırık ve sunways canlarım çoook sevindim, rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah, sabrın sonu selametmiş sizler hepimize daha bir moral oluyorsunuz, o nedenle hamişliğiniz daha da güzelkaydirigubbakcemile2 İnşallah bize de nasip olur, melikeeeeem kııısss üzülme biz de göbüş olcez inşallah hem ben seni yalnız bırakır mıyım senle birlikte olcez biz heeee:lepi:

saol canım umarım düzene girer çünkü benim düşük yaptıgımda bile hiç şaşmazdı dr aradım çıkmış yarın tekrar arıcam

saol karamelek sen ne nedenle kullanıyorsun bu ilacı dr adet düzensizligi için düşük sonrası dedi ama çok şükür benim adet saat şaşmaz canım 2, ihtimal olamaz çünkü korunuyoruz ama inan keşke bir süpriz olsa diyede içimden geçmedi degil hamile kalma benim zaten çabuk olmuyor arkasında 3 düşük Allahtan hayırlısı Allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin amin

anjelic saol tatlım diger 2 si düşüktü benim sonuncusu dış gebelik herşey daha farklı yarın tekrar arıcam dr u adam telleri açmıcak yakında

fundacım arkadaşım tebrikler çok sevin dim allah tamamına erdirsin herkeze selamlar kızlar nasılsınız

anjelic saol tatlım diger 2 si düşüktü benim sonuncusu dış gebelik herşey daha farklı yarın tekrar arıcam dr u adam telleri açmıcak yakında

sakın öyle düşünme, moralini yüksek tut, doktorunu da ne zaman ihtiyacın olursa ara çekinme, inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…