E
esraie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.601
esracıgım kan testı yaptırdınmıdelikafadulden
burcu tatlım sen nasılsın,bebişin nasıl?uğramıyorsun artık bizim topiğeklava:
canım bende 2007 de başladım tedavi görmeye.10 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu 11+5 haftalıkken.kürtaj oldum.temmuzda oldu bu olay ondan sonra yine hiç korunmadım 9 ay yine olmadı.bu ay tedaviye başladım.gonal-f kullandım yine geçen hamileliğmdede onu kullanmıştım.rabbim nasip etti en sonunda.seninde olcak canım vakti zamanı vardır.zamanı gelince gör bak herşey yoluna girer.yeterki sen umudunu kaybetme.benim dr ban hep der di ben senin gibi pozitif birini hiç görmedim diye.inan hayata hep öyle bakıyorum.rabbim utandırmasın hiçbirimizi
canım sağol beni merak edip sorduğun için evet canım yaptırdım ve kesinleşti hamişliğim. bebişin gelişimi için demir şurubu verdi ve ilk bebişimi düşürdüğüm için progestan cerdi.
darısı canım senin başına
eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
mınık kelebek hayırlı olsunc naımm
bende pazartesı gıdıp dr bebegımı gorecegım ınsallah kısmetse
mehtap gülü canım benim deger düştü 1 ay oldu ayrıca düşüklerin araştırmasına başlanacakmış hayırlı olsun canım
arkadaslar dr um bana düşükten sonra adet süzenlensin diye duphaston verdi ilaç bittikten 2 gün sonra det olursun dedi ama ilaç biteli 1 hafta oldu ama yokkk ayrıca hiç adet olma belirtiside yok sadece bugün geldi sandım aşırı akıntım var ne olabilir sizce
yelizcim canım sıra sende gülüm ne zaman adet günün ?
arkadaslar dr um bana düşükten sonra adet süzenlensin diye duphaston verdi ilaç bittikten 2 gün sonra det olursun dedi ama ilaç biteli 1 hafta oldu ama yokkk ayrıca hiç adet olma belirtiside yok sadece bugün geldi sandım aşırı akıntım var ne olabilir sizce
tatlım eski düzenine dönmek biraz vakit alabilir.benim tam 4 ay sürmüştü ve sonunda adetlerim uzamıştı.sabırlı ol canım.için rahat değilse doktorunu ara ve sor bakalım ne dicek.
biran önce eski düzenine kavuşmanı diliyorum canım...
saol canım umarım düzene girer çünkü benim düşük yaptıgımda bile hiç şaşmazdı dr aradım çıkmış yarın tekrar arıcam
eveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
anjelic saol tatlım diger 2 si düşüktü benim sonuncusu dış gebelik herşey daha farklı yarın tekrar arıcam dr u adam telleri açmıcak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?