Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

özlemim kısss burdasın sen, anlat bakiim ne hissettin ilk öğrendiğinde, şüpheleniyor muydun?

sağol bitanem,allah razı olsun.rabbim sizede gösterecek inşallah bu mutlu günleri.dualarım sizinle,emin ol..
pınarcım,valla ben bu ay pek ümitli değildim aslında,her ay tek çizgiyi görmekten bu ayda öyle olacak sandım.her ay adetten günler öncesinden kan testi yaptırıyodum biliyosun,banyomun çekmecesinde hazır ediyodum 3-5 tane gebelik testini.
ama bu ay beklicem dedim adet günüm geçsin die,bitanecik testim kalmıştı.haftasonu arkadaşlarla yaylaya gittik,sabah midem bulanıyodu ama dağ havası çarpmıştır dedim.ama çok sık tuvaletye çıkınca azıcık şüphelendim,sinirim artınca eşim adet olacaksın aşkım,olunca sakın üzülme tamammı,çalışmalara devam dedi.
adetim 1 gün geçince sabah 7de test yaptım veee hemen çıktı ikinci çizik...
çok şükür rabbime.inşallah yakında sizdende alıcaz canım müjdeli haberlerii..:Saruboceq:

kızlar konuyla alakasız ama kusura bakmayın burda laborant bi arkadaşımız vardı arkadaşım yardımına ihtiyacım var bana dönersen sevinirim eşimin tahlillerini yaptırdıkta ben hiç bişey anlamadım doktorada iki hafta sonra gidicez yardım etmeni umarım

ayyy inşallah canım benim, demekki senin bebişin vakti saati şimdiymiş, şu zamanı bi bilsek de kasmasak di mi? Bu ay benden geçti nasip öbür aylara artık...

canım ablam iyi dileklerin için çok sağol darısı başına.inan hepiniz için dua ediyorum.Allah dualarımı kabul etsin sizde bir an önce hamile kalın

Hoşbulduk Nilaycım...Pratisyen hekimim,sağlık ocağında.İnşallah yakında hepimiz dileğimize kavuşuruz...

kızlar neler kaynatmışsınız öyle ben işteyken ooo hareket var bereket var artık topik te çok şükür ard arda ne güzel haberler aldık....
fundacım özlemcim esracım mehtabım pınarım sağolun iyi dilekleriniz için...sabırlı olmaya çalışıyorum ama üzülmedende olmuyor işte hele sıra sıra güzel haber verince birden coştum bendee bendeee kalıcam bu ay müjde vericem dedim 1 gün geçti ya ümitlendim işte...hepinizin dua ediceğinden eminim canlarım bizide bırakmıyacağınızdanda tabii
şimdi ne yapıcamı bilmiyorum şaşkın durumdayım kızlar nereye doğru yöneleceğime karar veremiyorum sanırım sorun eşimden kaynaklanıyor ama 51 milyon ve %55 harekette yeterli gibi görüyorum boşuna adamı ameliyat ettirmeyelim diyorum ooff Allah ım şifamıza yönelt bizi amiiinn :Saruboceq:
ne kadarda mutlsunuzdur anlıyorum sizi gerçekten rabbim mutluluğunuzu daim etsin sizleri seviyorum Şeniz

kızlar unuttuklarım olabilir kimse darılmasın gecenin nuurunda yazdığım için
kafamda çok karışık bir yandan ders çalışıyorum bir yandan iş bir yandanda bebek derken doldu bu beyin kaydirigubbakcemile3

canım Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin canım moralini bozma canını sıkma biz hep yanındayız ve dua ediyoruz

hamiş kızlaaar kan tahlilleri sonuçlarınızı yazdınızmı yaa ben göremedim dee ne kadarlıkmış bakalım kelebekler

yelizcim lekelenme fundiştede gelmişti inşallah seninde sonuç sevindirici olur tatlım...
mehtapcım canım büyüyor valla oğluşum zaman çabuk geçiyor canım her doğan güne daha mutlu uyanıyorum haziran yaklaştıkça oğlumda bana yaklaşıyor:))) sen nasılsın tatlım:?
özlemcim ahh canım ya aylinle doktorlar aynıydı şimdi görüşürsünüz orda ne güzel :)))

bütün hamişler dikkat edin kendinize..
adet gününü bekleyenlerde güzel haberlerle gelin inşallah hepinizi öpüyorum...

arkadaşlar merhabaa.s ilk hamiş olduğumu öğrendiğim gün tanıdım sizleri çok yardımcı oldunuz verdiğiniz bilgilerle saolun ama düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum bugün son günüm olmazsam eger test yapıcam bakalım hayırlısı inş.pozitif çıkar Allah hepimize nasip etsin bu arada hamiş olnları tebrik ediyorum a.s.

evet canım,aylinle doktorda buluşucaz eninde sonundakaydirigubbakcemile5görüşücez inşallah,sende uzaksın ama bende sık sık karşıya geçiyorum,inşallah seninlede görüşürüz canım..bu taraflara yolun düşerse mutlaka beklerim.
arkadaşlıklarımız uzun soluklu olur umarım.
sende kendine ve oğluna ii bak tatlım,öptük sizi miniğimlee:CüvCüv:

hoşgeldin tatlım,çok geçmiş olsun.umarım güzel haberler verirsin yakında bize..:1hug:

güzel anne nerelerdesin bir türlü karşılaşamıyoruz artık.ufaklık nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…