- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.641
sağol esracım inşallah yaa dolsun göbüşler bu son kırmızı kart olsun noooluurr :Saruboceq:
arkadaşlar merhabaa.s ilk hamiş olduğumu öğrendiğim gün tanıdım sizleri çok yardımcı oldunuz verdiğiniz bilgilerle saolun ama düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum bugün son günüm olmazsam eger test yapıcam bakalım hayırlısı inş.pozitif çıkar Allah hepimize nasip etsin bu arada hamiş olnları tebrik ediyorum a.s.
güzel anne nerelerdesin bir türlü karşılaşamıyoruz artık.ufaklık nasıl
canımmmmeveeeeeeeeet beklenen gün ve HAMİLEYİİİİİİİM
arkadaşlar sabah ezanından beri ayaktayız eşimle uyuyamadık.hem ağladık hem güldük.
bu haberi sizlerle bir an önce paylaşmak istedim.buradaki arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum bu zorlu yolda bana yardım edip dualarınızı eksik etmediğiniz için.buğün sabah namazımı kılarken çook ağladım çok dualar ettim rabbime ve hep ediyorum,edicemde.allahım bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip et dedim.allahm hiçbirimizin umutlarını yarım bırakmasın.herkese sağlıklı,eksiksiz noksansız kusursuz hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım.mart ayı çok bereketli geldi topiğimize.inşallah ayağımızı sürüycez ve arkamızdan hepiniz sırasıyla hamiiş haberlerinizi vericeksiniz.ben hep inandım hiç umudumu yitirmedim.rabbim sonunda bu güzel günü görmeyi nasip etti.umarım kucağıma sağlıkla aldığım günleri görmeyide nasip eder.
kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar...Aylardır vakit buldukça okuyorum sizleri...Bugün artık ben de kaydolayım dedim,fakat ne bereketli bi zamanda gelmişim böyle!herkes hamiş nerdeyse:CüvCüv:ne güzel.Ben 4-5 aylık bi çalışmanın ardından hamile kaldığımı öğrendim..Ancak 6 haftalıkken kaybettim.4 ay oldu.Erken bir düşük olduğu için korunmadım hiç,Doktorum da gerek görmedi.Ama psikolojimin zaman geçtikçe bozulduğunu farkediyorum..Başlarda eşimin de desteğiyle atlattım sanmıştım.Artık eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlar misali sizden medet umuyorum haberiniz olsun...Ayrıca düşükten sonraki 2 .ayda prolaktinim 62 lere çıktı.dr.um bunu kafama takmamam gerektiğini,stresin de artırabileceğini belirtti.Testi adet olabildikten sonra tekrarladık normale döndü..2 aydır gecikmeden adet görüyorum çok şükür.yarın adet olmam gerekiyor,bakalım hayırlısı...:sm_confused:hepinizi öpüyorum..
fundacım bu güzel haberlere kötü haber vermek istemedim ben dün adet oldum bitanem :1no2: artık napıcağımı bilmiyorum size katılmak isterdim beni unutmayın nolur
canımmm burdayım..
kuaföre gittim bugün,süslendim biraz kocişim beni yemeğe çıkarıyo akşama,süslendim biraz,bebeğimize hoşgeldin yemeği:CüvCüv: hihoyyyt
beb iyiyim çok şükür esracım,arada kasık ve bel ağrım oluyo sadece.sen nasılsın canım?
tatlım teşekkür ederim canım darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallahcanımmmmya nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt hihoyyyt çığlık atıyorum resmen ya inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hepimize yaşatsın RAbbim bu mutluluğu
hoşgeldin canım.geçmiş olsun.hadi inşalllah ya sende bu ay güzel haberini verirsin buradan.arkadaşlar merhabaa.s ilk hamiş olduğumu öğrendiğim gün tanıdım sizleri çok yardımcı oldunuz verdiğiniz bilgilerle saolun ama düşük yaptım şimdi adet olmayı bekliyorum bugün son günüm olmazsam eger test yapıcam bakalım hayırlısı inş.pozitif çıkar Allah hepimize nasip etsin bu arada hamiş olnları tebrik ediyorum a.s.
yelizcim lekelenme fundiştede gelmişti inşallah seninde sonuç sevindirici olur tatlım...
mehtapcım canım büyüyor valla oğluşum zaman çabuk geçiyor canım her doğan güne daha mutlu uyanıyorum haziran yaklaştıkça oğlumda bana yaklaşıyor:))) sen nasılsın tatlım:?
özlemcim ahh canım ya aylinle doktorlar aynıydı şimdi görüşürsünüz orda ne güzel :)))
bütün hamişler dikkat edin kendinize..
adet gününü bekleyenlerde güzel haberlerle gelin inşallah hepinizi öpüyorum...
hamiş kızlaaar kan tahlilleri sonuçlarınızı yazdınızmı yaa ben göremedim dee ne kadarlıkmış bakalım kelebekler
pınarcıııım.darısı başına hayatım.Bir uğrayayım bizim kıslar ne yapmış bakiim dedim, anaaaa bi de ne göriim hamiş kalan kalanahihoyyyt Valla çay içiyordum sevinçten genzime kaçtı yandımdelikafadulden Özlemcim, fundacım, esrai bıcırık ve sunways canlarım çoook sevindim, rabbim bu sefer sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah, sabrın sonu selametmiş sizler hepimize daha bir moral oluyorsunuz, o nedenle hamişliğiniz daha da güzelkaydirigubbakcemile2 İnşallah bize de nasip olur, melikeeeeem kııısss üzülme biz de göbüş olcez inşallah hem ben seni yalnız bırakır mıyım senle birlikte olcez biz heeee:lepi:
fundacım arkadaşım tebrikler çok sevin dim allah tamamına erdirsin herkeze selamlar kızlar nasılsınız
ay canııım çok teşekkür ederiiim.amin canım saol iyi dileklerin için.öpüyorum çoookfundacım gözün aydın,çok sevindim,tebrik etmek istedim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
rapunzell canım çok saol.ay evet bu hafta peşppeşe güzel haberler verdik.sıra sizlerde inşallah.yıne bır hamıs haberı..ne guzel bır topık boyle ne zamn acsam guzel haberler karsılasıyorım..:teytey::teytey:
prety women canımcım tebrık ederım...
rabbım bebısını korusun:Saruboceq::Saruboceq:
saglııkla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq:
neriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.kuzumm canım darısı başına hayatııım.CANIIIIIMMMMMMM beniiiiim yaaaa, seni ve esini coooooook tebrik ederim, bu yorgunlugumun üstüne süper bir haber ya..
ALLAHIM saglikla kacagina almayi nasip etsin bitanem.. ayyy ne kadar cok sevindim anlatamam..ben demistim MART ayi))
kiz sabahtan beri is yerinde senden haber alamadim diye kafayi yedim, cepten internete gireyim dedim, bir türlü kulube baglanmadi, eve zor attim kendimidelikafadulden
caniiim ya, kendine ve minigimize cok dikkat et.. simdilik cok cok öpüyorum..
haydiyin kizlar sira bize geliyo isteee, cok sükür allahima.. listemiz kocamaaan oldu :teytey:
darisi basimiza sizi seviyorum:asigim:
fundacım ayy okudum hamile haberini o kadar çok sevindimki anlatamam inan bende ağladım sevinçten canım kendine çookk dikkat et allahın izniyle bu sefer meleğini kucağına alıcaksın canım benim biliyosun ilk topiğimizde birkaç kişi vardı herkez hamile kaldı ee sıra sendeydi eskiler tamam herkez hamile (ben hariç) şimdi sıra bizden sonrakilerde gerçi bazıları elini çabuk tuttu bebişleri doğmak üzere nerdeyse kızlar topiğimiz çocuk yuvasına dönücek yakında ne güzel cıvıl cıvıl olucak ayy inanın çok sevinçliyim kalabalıklaşıyoruz allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar zamanı gelince inşallah benimde tostosuma bi kardeş gelir gerçi olsun kendim hamile kalsam genede bundan çok sevinemezdim heralde fundacım seni öpüyorum allah analı babalı büyütsün canım
NOT: biraz karışık oldu ama kusura bakmayın heyecanıma verin
CANIMMMMMM nasıl sevındım bılemezsin yaaa tebrık ederim canım..Rabbım senıde bebişinide korusun...inş sağlıklı gecicek hamılelık dönemın ve hayırlısıyla kucağımıza alıcazz...diğer hamişlerimizide tebrık ediyorumm..canım çok mutlu oldum inan yaaaa:1hug: a.s.
tatlım teşekkür ederim canım darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah
hoşgeldin canım.geçmiş olsun.hadi inşalllah ya sende bu ay güzel haberini verirsin buradan.
canım benim ediyorum valla .çook öpüyorum seni
canım benim sonucum 325 çıktı.dr güzel dedi.şu an da sat a göre 4+6 günlük kuşuuuum
pınarcıııım.darısı başına hayatım.
amin bi tanem .üzülmeyin canlarım vakti zmanı gelince sizlerinde melekleri gelicek
aaa hülyacım canım nasılsın.meleğin kocaman olmuş az kaldı doğuma allahın izniyle.nihayet hülyacım bende hamişim şükürler olsun rabbime.
arada uğra tatlım özlemişim valla seni.dikkat et kendine öpüyorum çook
ay canııım çok teşekkür ederiiim.amin canım saol iyi dileklerin için.öpüyorum çoook
rapunzell canım çok saol.ay evet bu hafta peşppeşe güzel haberler verdik.sıra sizlerde inşallah.
neriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.kuzumm canım darısı başına hayatııım.
canım buğün evde yooktum sabah erkenden eşim anneme bıraktı beni akşam üzeri geldim.
kan testimin sonucunu aaldım 325 miş.progestan içiyodum zaten 3 tane onu 4 e çıkardı drum.salı kontrole çağırdı.umarım keseyi de görebilirim gittiğimde
nihalciiim canım saol.darısı başına canım.önce sağlık sonra bebeğin gelsin inşallah.öpüyorum çok.
ay canıım saol .amin bi tanem rabbim hepimizi korusun .sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah.
darısı buradaki tüm bekleyen arkadaşlarımın başına en kısa zamanda inşallah.
çok öpüyorum
herkese ii akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3aydır takip ediyordum sizleri ama aranıza yeni katılabildim bende 3ay öncesi bi düşük yaşadım ama yeniden istiyoruz bu duyguyu yaşamayı ve bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yapmaya korkuyorum hayırlısı baklım
Allah hepimize hayırlısını versin
canım sorma kasık ağrıları beni zorlamıyor ama bel ağrım fıtıkla birleşince anamı ağlatıyor.bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.benim kocişte kanda resmen çıkınca eve çiçekle gelmiş.canım ya bende saçlarımı boyatıcam 1 ay sonra.boya iyi değil diyorlar bebek için.ne yapıcam bilmiyorum saçlarımda uzadı. doktor sana vitamin falan verdimi
herkese ii akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3aydır takip ediyordum sizleri ama aranıza yeni katılabildim bende 3ay öncesi bi düşük yaşadım ama yeniden istiyoruz bu duyguyu yaşamayı ve bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yapmaya korkuyorum hayırlısı baklım
Allah hepimize hayırlısını versin
canım benim bebek seninkinden büyük ablası veya abisi olacakkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum
selam canıım .
senin kaç haftalık görünüyo esracım
ya bu arada deminden beri cetvelle uğraşıyorum görünmüyooo of.seninkide görünmüyo esra.
özlemcim selam canım nasılsın .
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay nihayet çıktı cetvel . cebelleştim valla ya.oh nihayet
beğendinizmi kıslar kokoş işi olu baya:dance:
inşallah en kısa zmanda bebekleriniz gelsin de ben hepinize yapıcam bu cetvellerden canlarım benimkaydirigubbakcemile3
canım 1 gün daha bekle ve testi yap çıkmazsada üzülme şansın bir dahaki aya imşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?