Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım en yakın zamanda tekrar aynı duyguyu tadarsın geçmiş olsun

güzel anne nerelerdesin bir türlü karşılaşamıyoruz artık.ufaklık nasıl

canımmm burdayım..
kuaföre gittim bugün,süslendim biraz kocişim beni yemeğe çıkarıyo akşama,süslendim biraz,bebeğimize hoşgeldin yemeği:CüvCüv: hihoyyyt
beb iyiyim çok şükür esracım,arada kasık ve bel ağrım oluyo sadece.sen nasılsın canım?

canımmmm ya nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt hihoyyyt çığlık atıyorum resmen ya inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hepimize yaşatsın RAbbim bu mutluluğu

hoşgeldin aramızaa..
inşallah burdan seninde güzel haberlerini alırız canım, allah'ım isteyen herkese hayırlı ve doğru zamanda yaşatsın bu güzel duyguları...

fundacım bu güzel haberlere kötü haber vermek istemedim ben dün adet oldum bitanem :1no2: artık napıcağımı bilmiyorum size katılmak isterdim beni unutmayın nolur

melikecim üzülme olur mu?
doğru zamanı bekliyor bebişin..

canım sorma kasık ağrıları beni zorlamıyor ama bel ağrım fıtıkla birleşince anamı ağlatıyor.bebişinin ve senin iyi olmana sevindim.benim kocişte kanda resmen çıkınca eve çiçekle gelmiş.canım ya bende saçlarımı boyatıcam 1 ay sonra.boya iyi değil diyorlar bebek için.ne yapıcam bilmiyorum saçlarımda uzadı. doktor sana vitamin falan verdimi

canımmmm ya nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt hihoyyyt çığlık atıyorum resmen ya inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese hepimize yaşatsın RAbbim bu mutluluğu
tatlım teşekkür ederim canım darısı buradaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah
hoşgeldin canım.geçmiş olsun.hadi inşalllah ya sende bu ay güzel haberini verirsin buradan.

canım benim ediyorum valla .çook öpüyorum seni

hamiş kızlaaar kan tahlilleri sonuçlarınızı yazdınızmı yaa ben göremedim dee ne kadarlıkmış bakalım kelebekler

canım benim sonucum 325 çıktı.dr güzel dedi.şu an da sat a göre 4+6 günlük kuşuuuum
pınarcıııım.darısı başına hayatım.
amin bi tanem .üzülmeyin canlarım vakti zmanı gelince sizlerinde melekleri gelicek

fundacım arkadaşım tebrikler çok sevin dim allah tamamına erdirsin herkeze selamlar kızlar nasılsınız

aaa hülyacım canım nasılsın.meleğin kocaman olmuş az kaldı doğuma allahın izniyle.nihayet hülyacım bende hamişim şükürler olsun rabbime.
arada uğra tatlım özlemişim valla seni.dikkat et kendine öpüyorum çook

fundacım gözün aydın,çok sevindim,tebrik etmek istedim
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay canııım çok teşekkür ederiiim.amin canım saol iyi dileklerin için.öpüyorum çoook

rapunzell canım çok saol.ay evet bu hafta peşppeşe güzel haberler verdik.sıra sizlerde inşallah.

neriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.kuzumm canım darısı başına hayatııım.
canım buğün evde yooktum sabah erkenden eşim anneme bıraktı beni akşam üzeri geldim.
kan testimin sonucunu aaldım 325 miş.progestan içiyodum zaten 3 tane onu 4 e çıkardı drum.salı kontrole çağırdı.umarım keseyi de görebilirim gittiğimde

nihalciiim canım saol.darısı başına canım.önce sağlık sonra bebeğin gelsin inşallah.öpüyorum çok.

ay canıım saol .amin bi tanem rabbim hepimizi korusun .sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah.
darısı buradaki tüm bekleyen arkadaşlarımın başına en kısa zamanda inşallah.
çok öpüyorum

herkese ii akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3aydır takip ediyordum sizleri ama aranıza yeni katılabildim bende 3ay öncesi bi düşük yaşadım ama yeniden istiyoruz bu duyguyu yaşamayı ve bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yapmaya korkuyorum hayırlısı baklım
Allah hepimize hayırlısını versin

canım benim bebek seninkinden büyük ablası veya abisi olacakkaydirigubbakcemile3

canım 1 gün daha bekle ve testi yap çıkmazsada üzülme şansın bir dahaki aya imşallah

esracım ben henüz doktora gitmedim,haftaya perşembe gidicem.ben folik asit bide çinko ilacı kullanıyorum,ilk gebeliğimde doktor çinko önermişti,onun için.
tatlım bence boyatma saçını,kimse önermiyo.halk arasında söylenen bişede olsa bence risk alma.benim kendi saç rengim,o yüzden boya problemim yok.
fıtık zordur yaa ablamdada var,ondan biliyorum.sen iki kat daha dikkat ediceksin kendine canım,ağır kaldırma sakın,bebişin büyüdükçe daha dikkatli ol.

geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin seninledir ve bize müjdeyi verirsin yakında...

hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay nihayet çıktı cetvel . cebelleştim valla ya.oh nihayet
beğendinizmi kıslar kokoş işi olu baya:dance:
inşallah en kısa zmanda bebekleriniz gelsin de ben hepinize yapıcam bu cetvellerden canlarım benimkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum

merhaba kızlar ben ctesi günü düşük yaptım, hala kanamam devam ediyor, kanamam bitince doktora gidecez parça klamışmı diye, ilk bebeğimdi, çoook üzüldüm, yeni yeni toparlanıyorum

canım çok geçmiş olsun burdaki herkes seninle aynı şeyleri yaşadı karamsarlığa kapılma canım

selam canıım .
senin kaç haftalık görünüyo esracım
ya bu arada deminden beri cetvelle uğraşıyorum görünmüyooo of.seninkide görünmüyo esra.
özlemcim selam canım nasılsın .

canım vallane kadarlık olduğunu inan bende anlamadım ne zaman tuttu bilmiyorum bile yarın adet olmam gerekirdi ben önce öğrendim acaba adetim biter bitmezmi tuttu bana yardımcı ol canım

o zaman bende istiyorum canım

arkadaslar merhaba ben sitenize bugün üye oldum uzun zamandir takip ediyordum ve cok hosuma gidiyordu cünkü benim basimdan gecenleri sadece kendimin yasadigini düsünüyordum ama malesefki ayni durumda olan cok arkadas varmis eger okumak isterseniz buda benim hikayem.ben 32yasindayim 21nisanda 12yasina girecek bir kizim var allahin izniyle ben 17 yasimda evlendim ufak tefek tedavilerle iki sene sonunda hamile kaldim yirmi yasimda kizim dünyaya geldi ben dogumdan sonra hic korunmadim tekrar cocuk sahibi olabilmek icin ama olmadi oniki sene boyunca hic tedavimi birakmadin gitmedigim doktor hastane kalmadi bir netice alamadim esimde sperm azligi var üc defa asilama bir defada micro yaptik tutmadi

canım 1 gün daha bekle ve testi yap çıkmazsada üzülme şansın bir dahaki aya imşallah

beklemeye karar verdim ama sadece kasıklarım da sancı oluyo arada bide başım dönüyo ama göğüs hassasiyetim falan yok bilmiyorum acaba yumurlamam mı geç oldu?düşükten önce 28gündü adet siklusum şimdi 30oldu o yüzden karar veremiyorum teste hayırlısı bakalım:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…