Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım seninde gözlerin aydın. Ağrın varsa mutlaka dikkat et. İnşallah Rabbim hayırlı, sağlıklı bebişler nasip eder bütün hamişlerimize ve canım sana.

mehtap gülü canım Başınız sagolsun k.validene Allah sabır versin üniversite bana yaparmı abcaba 2,5 yıl oldu ama benim 3 düşük die nitelendirilmiyor 1,kimyasal gebelik 2,düşük 3,dış gebelik yaparlarmı sence canım güzel haberlerle dön inşallah

PARııı gözün aydın allah kucagına almayı nasıp etsın
bende gun sayıyorum adet tarıhım 13 NISAN
banada dua edın arkadaslar
8 gun var ama hıcbır belırtı yok sanıırım bu ayda gelmedı melegım

esra, pretty woman, pari hamile olmanıza çok sevindim, Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, iyi bakın kendinize

teşekkür ederim canım...çok heyecanlıyım..bütün hamiş arkadaşlar bebeişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah..

herkese iyi pazarlaar, güzel bi tatil günü olsun inşallaahh.
mehtapcım başınız sağolsun, kayınvalidene allah sabır versin canım..
çok okuyamadım geçmişi, bayağı birikmiş ben yazmayalı..
herkesi öpüyoruumm..

Pari tebrik ederim.Rabbim sağlıklı bir hamilelik sürmeni ve yavruna kavuşmanı nasip etsin hayırlı olsun bize de dua etmen dileğiyle

cevabın için teşekkür ederim tatlım.
canımm gözünaydın.hihoyyytRABBİM hayırlısıyla,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:bizim topiğimiz gerçekten uğurluuu:teytey:kendine dikkat et bitanem:1hug:

Arkadaşlar kürtajdan sonra adet olamadığım için doktora gitmiştim ya gebelik testim de pozitif çıkmıştı. Doktorda hamilelik hormonları demişti. Rahimede bakıp gebelik yok zaten adet olmak üzerisin demişti!
Cuma gününe kadar adet olmayınca beta hcg yaptırmıştım sonuç 496 çıkmıştı. Bugün testi tekrar ettirdim. Zerre miktarınca ümidim yoktu değer düşmüştür diye bekliyordum ama hayır. Değer 1188 olmuş arkadaşlar ben hamileyim yeniden............
3.5 sene iğneler haplar aşılamalar uğraştık hamile kalamadım. En son ikinci aşılamamda hamile kalmıştım. O da dokuz haftalık kalbi durdu alındı.
Allah'ım şu an tam bir mucize yaşıyorum. Hiç adet görmeden yeniden hamile kaldım. Hem de 20 günden fazla korunduğumuz halde. Sevincim tam kursağımda kaldı derken yeniden yeşerdi ümitlerim ama çok büyük bir korku da var içimde. Bu kadar kısa sürede olduğu için ya gelişmezse diye korkuyorum. Ama sonuçta her şey Rabbimin elinde değil mi o can verirse, ol derse olmaz mı . ınşallah ben de, bütün isteyen arkadaşlar da ,hamile kalmış bütün arkadaşlar da sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız . O acıları bir daha asla tekrar yaşamayız.

:Saruboceq:
canıımm gözünaydın,maşallah.ay ne güzel yaa RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmadan,sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallaaaahh:Saruboceq::Saruboceq:
kıssslaaarr haydi hep beraber halayaa:teytey::teytey::dance:hihoyyyt
ALLAH hepinizi nazarlardan korusun kıslaarr:Saruboceq:çok şükür RABBİME sık sık hamiş haberleri alıyoruz.MEVLAM eksikliğini göstermesin,her güz en az 2 hamiş haberi alırız inşallahh..:Saruboceq:a.s.

hihoyyyt hihoyyyt çook sevindiiimm, ya gerçekten uğurlu topiğimiiiizz..
Allah'ım sen ne büyüksüünn, ne güzel bir hediye vermiş Rabb'im sana canım benimm..
sağlıkla kucağına almanı temenni ederiimm..

mehtapçım başın sağolsun canım Allah sabır versin
plause hadi gözün aydın tebrik ederim arkadaşım aa aa ne güze yaa nerdeyse her gün hamiş haberi alıyoruz mart bereketi inşallah boş göbüşlerde nisan bereketiyle dolar bende geldim halaya :teytey:

amin melikecim.dostlar sağolsun.sen nasılsın tatlişkom.

kıslaar benim baş ağrım geçmiyo yaa..ilaç alıyorum biraz hafifliyo tekrar başlıyoo.valla artık sinüzitten şüphelenmeye başladım.
birda benim akıntım yoğunlaştı.inşş iltihap felan olmamıştır..

kızlar süper haber valla hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ohh şenlendi topiğimiz her gün hamiş haberi ne güzel nazar değmesin inşallah..
sağ sağlim kucağımıza alalım miniklerimizi...kaydirigubbakcemile5

CANIM ARKADASIM HAYIRLI OLSUN
SÜPER YA BU YAZDIKLARIM
AY TUKUREYIM BEN BU DOKTORLARA YA
BENDE HAMILEYIM 4 HAFTALIK 9 AY ONCE DUSUGUM OLMUSTU KORUNDUM 9 AY
ALLAHIM INSALLAH KISMET EDET KUCAGIMIZA ALMAYIDA
:CüvCüv:

canım gözün aydın bak biz sana demiştik oh ne güzel tatlım Allah tamamına erdirsin

canım sanki ben sana söyledim diye hatırlıyorum drun bilmiyor diye canım gözün aydın :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…