- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.801
iyiyim tatlişkom,yani iiyiz teyzesi:CüvCüv:hihoyyyt
pek bişe anlayamadım henüz canım,bulantım filan yok çok şükür.inşallah önümüzdeki 8 ayda böyle sağlıklı geçer ve alırım bitaneciğimi kucağıma..
topikimizi gördünmüüüüü,bisürü hamilemiz çıktı bu ay ne güzell yaa...maşallah topikimizeee
sende kendine ve minişine dikkat et tatlım...öpüyoruz sizia.s.
slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah
arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok kötü durumdayım, şuanda 5+4 hamileyim fakat dr a gittim keseyi gördü yalnız içi boşmuş çok moralim buzuldu arkasından başka bir doktora gitti herşey normal görünmemesi normal henüz çok küçük dedi. cuma günü beta hcg baktırdım 540 çıkmıştı bugün 418 çıktı bu anormal bir durum oluyor sanırım. ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok istiyorum onu inanılmaz kötü durumdayım öğrendiğim ginden itibaren sigarayı bırakmıştım bugün ağlamakdan alamıyorum kendimi sigara içmek istiyorum. varsa benim durmuma benze arkadaşlar lütfen yazsın. çarşamba tekrar gideceğim eğer gelişme yoksa sanırım alınaca nasıl olacak bu nasıl dayanacağım bilemiyorum:
öyle düşünme yelizcim gelmiycek inşallah.seninde en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz.slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah
gözün aydın canım.darısı yarın bana inşallah.inşallah bende keseyi görebilirim.Şimdi doktordan geldim. Rahim içi gebelik çok şükür kese göründü ama daha embriyo yok ortada. Kesenin ölçümüne göre 5 haftalık dedi doktor bakalım inşallah hayırlısıyla tamamına erdirebiliriz.
Allah'ım gönderdiği bu mucizesini de elimden almaz ama alırsa da biliyorum ki kendiliğimden de hamile kalabiliyorum. Allah topiğimizdeki bebiş isteyen bütüüüün arkadaşları da en kısa zamanda sevindirsin. Bizlere de sağlıkla kucağımaza alabilmeyi nasip etsin inşallaah.
PELUSE cok sevındım canım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
SELİNE canım hcgnın dusmesı pek ıyı gorunmuyor ama strese gırme lutfen belkı daha cok kucuktur
ıns ıyı haberler alırsın bıran once
kızlarrrr ben bu ayda melegıme kavusamıycam sanırım
cunku 1 hafta kaldı adetıme ama hıc belırtı yok gebelıkle alakalı
offf offf uzulmeyeyım dıyorum ama olmuyor
tabı allah herseyın hayırlısını versın
optum herkesii
arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok kötü durumdayım, şuanda 5+4 hamileyim fakat dr a gittim keseyi gördü yalnız içi boşmuş çok moralim buzuldu arkasından başka bir doktora gitti herşey normal görünmemesi normal henüz çok küçük dedi. cuma günü beta hcg baktırdım 540 çıkmıştı bugün 418 çıktı bu anormal bir durum oluyor sanırım. ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok istiyorum onu inanılmaz kötü durumdayım öğrendiğim ginden itibaren sigarayı bırakmıştım bugün ağlamakdan alamıyorum kendimi sigara içmek istiyorum. varsa benim durmuma benze arkadaşlar lütfen yazsın. çarşamba tekrar gideceğim eğer gelişme yoksa sanırım alınaca nasıl olacak bu nasıl dayanacağım bilemiyorum:
mehtapcım başın sağolsun canım ve talihsiz melek talihsizliği aynı gün yaşamışz bende 28 şubatta kürtaj oldum ve hala adet olmadım sen oldunmu
pretty women inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin canım.
pretty baby ben şu an beş haftalık hamileyim ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerde bile hiçbir şey yok ki geçen sefer göğüslerde bayağı değişiklik vardı. Yani aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile belirtiler farkedebiliyormuş. İnşallah bu uğurlu zamanda sen de bir müjde verirsin canım.
delf döllenme yumurtlama gününde olur ama yumurtlama günü değişebilir tabii ki. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. O yüzden adet siklusunun her döneminde teorik olarak hamile kalma şansı var.
badem idrar testini en son geçen hafta pazartesi yapmıştım. Çizgi çok belirgin değildi. Ama yine de rahatlıkla farkediliyordu. Geçen hamileliğimde adetim bir gün geçtikten sonra kan testim 41 çıkmıştı idrar testinde ise çok zor farkedilen silik bir çizgi vardı.
19 Şubatta kürtaj olmuştum.
Evet kuruyunca çizgi daha belirgin şekilde seçilebiliyor.
Benim günlerdir yaptığım araştırmalar ve bugün doktorumla konuşmam sonucu anladım ki beta hcg kürtajdan sonra en geç dört hafta içinde sıfırlanıyor.
Ben dün hamile olamayacağıma iyice emin olduğum için testi tekar ettirmeyecektim aslında ve bugün hala adet görmeyi bekleyecektim. Ama işte ya bir şey varsa ihtimali de bir yandan içimi kemiriyordu. Sonunda düşündüm. Neyse çıksın ortaya böyle iki arada kalmak da çok zor ve yıpratıcı deyip yaptırdım.
Sen adet tarihini bekleyeceksin sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?