Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sanıyorum üyeler arasında yapılan bir liste var. kim yapıyor geçmişten çok çıkartamadım. beni de alır mısınız listeye. sat 1 nisan (neşe doluyor insan )

esracım fundacım mehtapçım iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederiz ailece (2 kişi aile oluyosa) kaydirigubbakcemile3
ben hep Rabiim bizleri şifamıza yönelt diye dua ederdim kız sorun bu taşmıydı yoksa
lökosit hakketen çook fazla ısrarla söylememe rağmen dr bişi olmaz demiş omu iyi dr ben mi :roflol: esracım kaynında varmış ya hem taş hem lökosit peki çocuk olması için problem yapmışmıydı benim bildiğim ve mantıkla düşününce sperm kalitesini bozar doğrumu doğru

hoşgeldin canım geçmiş olsun...inşallaaaahh hepimizin temennisi minikler

canım şu an eşi hamile ve doğurmak üzere ama eşi hamile olduktan sonra taş ve lökasit çıktı canım.belkide strestan taş olmuştur kaynımda mızmız bir eşi vardakaydirigubbakcemile3
canım en yakın zamanda rabbiminda izni ile 3 olacaksınız.canım bazen drlar anlamayabiliyorlar.illaki sorun kendiliğinden patlak verecek.biz onlardan daha iyi olduk

canım bazen adet gecikmesi olur diye duydum.kolay deyil,dış gebelik yaşadım.sabret tatlım gelir adetin veya başka bi dra daha görün.canım dün akşamdan beri beynim akıyo sanki.eşimin dayısı kanserdi,dün vefet etti.vasiyet etmiş beni köyüme götürün diye,taaa sivas,eşimde gitti.kayınvaldeme çok üzüldüm nasıl ağlıyo canım yaa,kolaymı ailesinden kalan son kişiyide kaybetti.şekeri ve tansiyonu çıkacak diye çok korktum.
tatlım dr bir sürü kan teti yaptırdı,devlette yapılmayanları üniversitede yaptır dedi.bakalım sonuç nasıl çıkacak.he birde düşük için araştırma yapmıyordu nerdeyse.senin dediğin gibi,3 düşük yaptım dedim.2 çocuğun var yaptırmana gerek yok dedi ben ısrar edince yaptılar.devlet aşılamayı ve tüp bebeği karşılamaz senin 2 çocuğun var dedi.drlar aralarında konuşurken duydum.eğer 2 yıl içinde 3 düşük yaptıysa yapalım dediler,tabii bende onlardan duydum ya,:jeyyar:sorduklarında 2 yıl içinde yaptım dedim.işte böyle tatlım..
book boklular
gez dolaş tatlım,hava gerçekten süper.ama kendinede dikkat et,fazla yorulmaklava:nası olayım canım yaa,iyi olmaya çalışıyorum tatlım yaa.osmak'ada yazdığım gibi beynim akıyo sanki.dr a gidip geliyorum işte.bakalım hayırlısı ne zamansa bebişim o zaman gelecek diye bekliyorum.

canım geçmiş olsun,hoş geldim.inancını hiç bir zaman kaybetme.RABBİM'in izniyle hemencecik hamiş kalır,sağlıcakla kucağına alırsın inşş..

canım geçmiş olsun.üşütme kendine dikkat et,ağır kaldırma bitanem.:1hug:aşılaman hayırlı olsun inşallah bizlere vereceksin müjdeyi.sabırsızlıkla bekliyorum betercima.s.

Dün hamilelerimiz var diye çok sevindim. Bugün bakarken pretty womanında hamile olduğunu gördüm. Canım hayırlı olsun gözlerin aydın. :sm_cool: İnşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın.

Buradan bütün hamileleri kutluyorum. Darısıda bizlerin başına.:Saruboceq: İnşallah Rabbim bizlerinde muratlarını verir en kısa zamanda.

Umarım hepimizinde bütün tahlilleri iyi çıkar canım. inan canım bende randevu alınıp alınmadığını bilmiyorum. daha önceden hiç üniversite hastanesine gitmemiştim. Ücret konusunu bilmiyorum ama alınmaması gerekli diye düşünüyorum. Artık ssk'lılarda rahatlıkla gidiyor çünkü. Öğrenince burada yazarım canım.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bir haberim vaaaaaaaaarsüprizzzzzuğurlu uğurlu diyodunuz ya,topiğimiz hakkaten uğurluymuş...kaydolalı 1 hafta oldu,hiç ummuyodum ama bu sabah idrarda baktım,çift çizgiyi gördümhihoyyyt sonra öğlen kanda baktırdım,bhcg 1200 lerde...şaşırdım kaldım..bel ağrım vardı ama,geçtiğimiz hafta belimi incittim,ona yoruyodum...pzrt günü kontrol bhcg yapıcaz,doktorumuza gidicez...Allaha çok şükür,ne diyeceğimi bilemiyorum..:1shok:acayip hissediyorum kendimi..sadece sinirliym biraz,bu da normal herhalde??

senin adına çok sevindim arkadaşımhihoyyyt rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.hormonlarla alakalı canım sinirlenirsin,ağlarsın,gülersin hepsi normal hamilelik hormonlarınla alakalı.:1hug:

canım gözünaydınnnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ay çok güzel bi haber bu bak sana demiştik biz ,bizim topiğimiz uğurludur diye.uğuru sanada hemencik dokundu işte.allah sağlıkl akucağına aldığın günleri göstersin tatlım.
tebrikler...

esra pretty nasıl gıdıyo bakiim hamişlık:CüvCüv:
canım şimdilik herşey güzel.daha kendimi hamiş gibi hissetmiyorum.umarım sorunsuz ve en az şikayetlerle sürer hamişliğim.darısı düzel arkadaşlarım başına inşallah

canım teşekkür ederim .darısı sizlerin başına canım arkadaşlarım.dualarım sizlerle
mehtapcım başınız sağ olsun canım.tabi kayınvaliden için çok zor kardeşi nihayetinde allahtan sabır diliyorum geriye kalanlarada ömür.
yaptır bakalım sende testlerini.herşeyin hayırlısı canım.vakti zamanı gelince herşey olur

geçmiş olsun canım ve de hoşgeldin.yasak bitmiş çok iyi hadi bakalım çalışmaların bereketli olsun inşallah.bebeğin bir an önce göbişine konsun

tatlım saol canımcım darısı başına.sendende çok kısa bir süre sonra alıcak bu güzel haberi.aşılaman tutucak inşallah.dikkat et kendine.havalara aldanıpta ince giyinme .bebeğini hasta karşılama sonra

BEBEĞı NAZLI OLANLARIN LıSTESi

Gamzegül...........................18 mart
Cancer................................23 mart
Frabjous..............................25 mart
Meliike.................................28 mart
Karamelek-07.........................7 nisan
Neriman83.............................9 nisan
Bumuyani.............................14 nisan
Myedebiyat...........................13 nisan
BTRKLC................................18 nisan
Anjelic..................................18 nisan
Mehtapgülü...........................18 nisan
Delf.......................................01 mayıs
xxxxangel...........................?
Kanarya..............................?
Fikirevi................................?
Lolo....................................?
Naz....................................?
umutluyuz...........................?
Pretty baby..........................?

:CüvCüv:HAMıŞ LıSTEMıZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pretty women....................yirmi birinci hamiş
Pari...................................yirmi ikinci hamiş

esra, pretty woman, pari hamile olmanıza çok sevindim, Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, iyi bakın kendinize

esra, pretty woman, pari hamile olmanıza çok sevindim, Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza, iyi bakın kendinize

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için darısı başınıza inşallah.yeni geldin sanırım buraya.uğurlu gelir inşallah topiğimiz sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…