Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

peluse ve parıcım sızlerı tebrık ederım..:CüvCüv::CüvCüv:

melıkecım gecmıs olsun esıne...:çok üzgünüm:
cok zordur o tası dusurmek...allah yardımcınız olsun..

kızlar nasılsınız canlarım hamişeler yiğenler rahatmı yerinde hı dikkat edin yiğenlere ona göre haa
kızlar ben zayıflamaya karar verdim anlıcanız sizin göbekler büyürken benimkide küçülcek inşallah ee zamanı geldiğindede sizin göbişler iner yaramazlarlada kolaylaşır inmesi zaten benimki şişer inşallah aa ama sadece göbiş başka yerler değil

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ved bebişlere iyi geceler

yarın başka bir doktor'dan randevu aldım bakalım o ne diyecek. ama 2 gündür sanki tüm gebelik belirtilerimi kaybediyorum ne göğüsümde şişlik kaldı ne mide bulantısı. ilk gebeliğimdi. bu sonucla karşılaşınca yılıldım resmen Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ve birde kürtaj'dan çok korkuyorum..

seline kürtajdan korkma canım. Çok kolay bir işlem zaten sen hiçbir şey anlamıyorsun. Belki de çok erken olduğu için kürtaj yapmayabilirler. Şimdiden bunları düşünme inşallah bebeğin seninledir.

canım başka doktordan randevu almakla çok isabetli bir karar vermişsin. Umarım hayırlı haberlerle dönersin. bende ikinci hamileliğimde 4 aylıkken kalbi durmuştu almışlardı. ve onun öncesinde bütün gebelik belirtilerim (mide bulantısı şişlik vs ) pat diye bir gün içinde bitivermişti bende aa ne güzel çabuk atlattım diye sevinivermiştim meğerse kalbi durmuş ve ben 1 hafta taşımışım içimde. gerçekten çok zor inşallah böyle bir sonuçla karşılaşmassın. ama eğer karşılaşacak olursan ltf ümidini kaybetme ve kürtajdan korkma uyutuyorlar zaten anlamıyorsun . demekki hayırlı değilmiş dersin , doğal seleksiyonla vücudun zaten sağlıklı olmayan birşeyi kabul etmiyor böyle düşün ve güçlü olmaya çalış canım.

teşekkürler canım

canım sağol. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

pretty women inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla inşallah

yelizciğim valla kasıklarım hariç başka bir sorun yok şimdilik inşallahda olmaz.canım şimdi sıra sende tatlım inşallah en yakın zamanda sende hamiş kalacaksın

yelizciğim valla kasıklarım hariç başka bir sorun yok şimdilik inşallahda olmaz.canım şimdi sıra sende tatlım inşallah en yakın zamanda sende hamiş kalacaksın.

yelizciğim valla kasıklarım hariç başka bir sorun yok şimdilik inşallahda olmaz.canım şimdi sıra sende tatlım inşallah en yakın zamanda sende hamiş kalacaksın.:1hug:

canım öncelikle sakin olmak zorundasın eğerki birşey yoksa bile kendini üzerek bebişine zarar verirsin. canım betan düşmeye başladıysa üzgünüm ama bebişin düşecek galiba ama unutmaki tatlım vücut gelişmeyen bebeği atar. demekki senin için hayılısı buymuş. eğer böyle birşey varsa ne olur tatlım kendini fazla hırpalama.hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık ve Allah mükafatını verdi. inşallah çarşamba günü herşeyin yolunda olduğunun haberini alırsın:teselli:

selam kızlar
Yaklaşık ben de 3 hafta önce 2 haftalık bebeğimi düşürdüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamakan yoluyla atarsın dedi doktor kurtaj olmadım.
8gün kanamam oldu:çok üzgünüm: ve şimdi tekrar hamiş kalmak istyorum doktorumda bişey dememdi :uhm::uhm:acaba çok mu erken ??:ecrin_bebek:

canım ama olmazki böyle hadi bakalım topla kendini. bu ay yoksa bir dahaki aya inşallah

canım 2 hafta sonra korunmayı bırak tatlım ben öyle yaptım ve 8 ayda hamile kaldım ve canım geçmiş olsun

bak sen biz şişeceğiz canımsa zayıflayacak. inşallah canım dediğin gibi sadece karnımız çıkar ay ben çok korkuyuorum kilo alacağım diye benim kocişte hiç istemiyor kilo almamı. bakalım sağlıkla bir gebelik geçirmek için diyetisyene gideceğim bebişim kilo alsın ben değil. canım inşallah senide aramızda göreceğiz

moralim çok bozuuuuk...kızlar kimse yokmu...bi şikayetim yok ama hormonlardan galiba...bebişime bişey olucak die çok korkuyorum.dün bhcg 2 ye katlanmış 3000 olmuş..cmrts dr a gidicez ultrasona...ama bugün doğrudürüst çalışamıyorum bile,kötüyüm..bişey olmaz dimi kızlar?çok evhamlıyım evet haklısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…