- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #7.821
yarın başka bir doktor'dan randevu aldım bakalım o ne diyecek. ama 2 gündür sanki tüm gebelik belirtilerimi kaybediyorum ne göğüsümde şişlik kaldı ne mide bulantısı. ilk gebeliğimdi. bu sonucla karşılaşınca yılıldım resmen Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş ve birde kürtaj'dan çok korkuyorum..
delf canım , yumurtlama olduktan sonra 24 saat içinde döllenme olması lazım, spermler ise 72 saat ölmeden dayanabiliyor, yani buna göre yumurtlama olmadan önceki 3 gün ve yumurtlamadan sonraki 3 günlük dönemlerde döllenme olmazsa o ay artık olmaz, çünkü yumurta olmadan sperm işe yaramaz
pretty women inşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin canım.
pretty baby ben şu an beş haftalık hamileyim ama hiçbir gebelik belirtisi yok. Göğüslerde bile hiçbir şey yok ki geçen sefer göğüslerde bayağı değişiklik vardı. Yani aynı kişinin farklı gebeliklerinde bile belirtiler farkedebiliyormuş. İnşallah bu uğurlu zamanda sen de bir müjde verirsin canım.
delf döllenme yumurtlama gününde olur ama yumurtlama günü değişebilir tabii ki. Bazen erken ya da geç yumurtlama olabiliyor. O yüzden adet siklusunun her döneminde teorik olarak hamile kalma şansı var.
öyle düşünme yelizcim gelmiycek inşallah.seninde en yakın zamanda güzel haberlerini alıcaz.
gözün aydın canım.darısı yarın bana inşallah.inşallah bende keseyi görebilirim.
hamile kalabilmek için uğraş vermek bi stres,ama hamile kaldıktan sonrası daha bi stres.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
niye öyle düşünüyosun ki tatlım.bak hamile olmama karşın hiç bir belirtim yook.yani herkeste belirti olmuyo.ben şu an hamile miyim gerçekten diye sorar oldum kendime.yarın hayırlısıyla bi görsem gerçek bi gebelik olduğuna inanıcam
morelini bozmak yok.
slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
benımde yarın adet gunum heran gelıcek gıbı gelıyor kırmızılar hayırlısı olsun
yenı hamısler var ne guzel cok tebrık edıyorum
kızlar bızım topık costu masallah darısı bana ınsallah
slm kızlar nasılsınız cıcegı burnunda hamısler pekı sız nasılsınız hamıslıge alısabıldınız mı
arkadaşlar bişey sormak istiyorum çok kötü durumdayım, şuanda 5+4 hamileyim fakat dr a gittim keseyi gördü yalnız içi boşmuş çok moralim buzuldu arkasından başka bir doktora gitti herşey normal görünmemesi normal henüz çok küçük dedi. cuma günü beta hcg baktırdım 540 çıkmıştı bugün 418 çıktı bu anormal bir durum oluyor sanırım. ama ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum çok istiyorum onu inanılmaz kötü durumdayım öğrendiğim ginden itibaren sigarayı bırakmıştım bugün ağlamakdan alamıyorum kendimi sigara içmek istiyorum. varsa benim durmuma benze arkadaşlar lütfen yazsın. çarşamba tekrar gideceğim eğer gelişme yoksa sanırım alınaca nasıl olacak bu nasıl dayanacağım bilemiyorum:
arkadaşlar birşey soracağım döllenme illa yumurtlama günlerinde olacak diye birşey yok sanırım değil mi?diğer günlerde de hamile kalma olasılığı var değil mi?
PELUSE cok sevındım canım allah kucagına almayı nasıp etsın ıns
SELİNE canım hcgnın dusmesı pek ıyı gorunmuyor ama strese gırme lutfen belkı daha cok kucuktur
ıns ıyı haberler alırsın bıran once
kızlarrrr ben bu ayda melegıme kavusamıycam sanırım
cunku 1 hafta kaldı adetıme ama hıc belırtı yok gebelıkle alakalı
offf offf uzulmeyeyım dıyorum ama olmuyor
tabı allah herseyın hayırlısını versın
optum herkesii
selam kızlar
Yaklaşık ben de 3 hafta önce 2 haftalık bebeğimi düşürdüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlamakan yoluyla atarsın dedi doktor kurtaj olmadım.
8gün kanamam oldu:çok üzgünüm: ve şimdi tekrar hamiş kalmak istyorum doktorumda bişey dememdi :uhm::uhm:acaba çok mu erken ??:ecrin_bebek:
kızlar nasılsınız canlarım hamişeler yiğenler rahatmı yerinde hı dikkat edin yiğenlere ona göre haa
kızlar ben zayıflamaya karar verdim anlıcanız sizin göbekler büyürken benimkide küçülcek inşallah ee zamanı geldiğindede sizin göbişler iner yaramazlarlada kolaylaşır inmesi zaten benimki şişer inşallah aa ama sadece göbiş başka yerler değil
kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ved bebişlere iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?