Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pari ilk hamileliğimde ben de aynı senin gibiydim. Her şey çok iyi gidiyordu ama benim psikolojim acaip bozulmuştu. Her an kendimi dinliyordum. Sonra tam rahatladığım sırada başıma geldi gelenler. Ama bu sefer daha sakinim.
Sen de lütfen moralini bozma hamileliğin tadını çıkar. Değerinde çok iyi. Endişelenecek hiçbir şey yok. Cumartesi bebeğini göreceksin inşallah.

Kızlar merhaba hepınıze umarım herŞey yolundadır.ben 14 martta malesef dÜŞÜk yapmıŞtım. YavaŞ yavaŞ kendımı toparladım ve yenı umutlarım ve hayallerımle tekrar buradayım.doktorum her dÜŞÜk ve doĞumdan sonra tÜm bayanlarda az da olsa hormonlar dengesızleŞır dedı.ve hormon testı yaptık.sonuÇlarım sÜper Çıktı dr um umduĞumdan daha mÜkemmel sonuÇlar dedı Çabuk toparlamıŞsın dedı.ıstersem hemen hamıle kalabıleceĞımı sÖyledı.ama sadece prolaktın hormonumda normal olmasına raĞmen Çok azda olsa sÜt gelıyor.bunu keselım ÖnÜmÜzdekı ay kalırsın ınŞallah dedı.sadece dontınex dıye bır hap verdı onu kullanıcam bu ay.ama korunma bu hapı kullanırkende hamıle kalabılırsın dedı.bakalım Şu an beklemedeyız. Bıde bıŞı sorucam,hamıleyken sabahları dıŞ fırÇalarken mıdem bulanıyodu yıne aynı Şekıldde bulanmaya baŞladı.acaba yıne yenıden hamılemıyım kı ne.

esraie Saol Canım Benim İnşallah İyi haberler alırım ama açıkcası hiç sanmıyorum.Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş budurum.

CANIM senle aynı seylerı yasamısız benımde belırtılerım aynen 1 gunde yok olmustu ve 4 aylıktı
hatta anneme demıstım anne bebegımı hıssedemıyorum bıseymı oldu dıye
annemde sacmalama kızım daha ılk hamılelıgın bu ayda hıssedılmezkı zaten demıstı
ve bende 2 hafta ölü tasımısımsenağlamasenağlama
ıns arkadasımızın bebegı gıtmez
ama dedıgın gıbı kaybetse bıle umıdını yıtırmemelı ınsan
bılıyorum zor oluyor ama tekrar bır bebek ıcın yasamalı ınsan
doktorum bana hasta olsa dahamı sevınecektın bu senın ıcın daha hayırlısı oldu demıstı
kurtajdanda korkulacak bısey yok sadece psıkolojısı kötü
ama acını duymuyosun ben uyudum uyandım anlamadım bıle
allahım sen yardım et kımsenın hayallerını yıkma :Saruboceq:

evet canım inşallah bende size katılabilirim ama şu an benim için uzak bi durum bu
göbek meselesine gelince evet sizler koca göbişli oldukça bende zayıflıcam inşallah
kızlar üzülmeyin canım sizin göbişler bebek içinden çıktıktan sonra o çıkan velet tarafından eski haline kısa zamanda döndürülecek hiç merak etmeyin bence siz şu an çocuksuz son yılınızın tadını çıkarın gezin tozun özellikle uyuyun çünkü bebiş gelince uykunun ne anlama geldiğini bile unutacaksınız
ama bunlar tatlı yorgunluklar olucak tabiki hem fiziklerinizle hemde meleklerinizle çok güzel birer anne olacağınıza eminim :CüvCüv: süprizzzzz

evet canım aynen öyle bende arkadaşlarıma sanki hamile değilim dediğimi hatırlıyorum. Aniden kesiliyor belirtiler . Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye. benim de doktorum aynı şeyleri söylemişti, sakat doğacaktı böylesi senin için daha iyi demişti hiç unutmam. çok ağladım ama analizden sonra bebeğin 47 kromozom yani down sendromu olduğu için kalbinin durduğu anlaşıldı. o zaman Allahıma şükrettim biliyor musun doğal yolla gittiği için. sonuçta eşimle bende de hiçbirşey çıkmadı doktorum sadece kötü bir tesadüf dedi. çok zor çok. İnanıyorum herkes meleklerine sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşacak çünkü en önemlisi bu. ve ayrıca en azından hamile kalabiliyoruz . buna da şükrediyorum. bu benim ikinci hamileliğimdi ilkinde de dış gebelik geçridim haziran ayında bu en sonuncusu ise 7 ocakta alındı. 3 hafta önce kontrolum vardı herley yolunda mı diye dr herşey yolunda rahim toplamış kendini psikolojik olarak hazırsan başlayın dedi. biz de başladık bakalım. inşallah güzel haberler verebiliriz burdan. (destan yazdım bu arada :))))

canım sonuçlar iyi çıktığına çok sevindim inşallah hayırlı bir haber alırız senden tez zamanda

nihalciim nasılsın canım?? oğluşun eşin nasıllar..
güzel haberlerini bekliyorum tatlım...

canım çok geçmiş olsun, Allahım birdaha yaşatmasın inşallahh..
hamileliğin çok yeni olduğu için korunmadan tekrar deneyebilirsin gibi geliyo bana.
benim bebğim 24 haftalıktı kaybettiğimde dr 3 ay korunma süresi vermişti..
inşallah bundan sonra güzel haberlerini alırız..

hamilelik hormonları iş başında yani:))
kendini sakinleştirmek en iyisi canım, bebişini düşün üzme onu anesi..

selamlar herkese..
nasılsınız kızlarr..
ben son bir haftadır hamileliğimin en başına döndüm sanki.
uykudan gözümü açamıyorum, halsizlik var, sürekli başım dönüyor ve tansiyonum çok düşük.
market evime iki adım, gidemiyorum bile, iki adım atsam hemen bayılacak gibi oluyorum..
herşeye ağlamaya başladım, hormonlarım mahvediyo beni anlayacağınız:)))

canım öncelikle tebrik ediyorum hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. ama unutma ki bu belirtiler hamileliğin yolunda gittiğinin göstergesi. meleklerimize kavuşmak için buna değer. Allh hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. kaç haftalıksın bu arada ?

slm arkadaşlarım,hepinizi öpüyorum,herkes iidir umarım.geçmişi pek okuyamadım.bunu bile zor yaxıyorum,başım çok dönüyo.
bugün doktora gittim,miniğimin 9 aylık yuvasını,kesesini gördük.. çok şükür..ama 2 gündür lekelenmem var,aslında haftasonu gidecektim doktora ama bugün apar topar gittik.
doktorum endişelerimn normal olduğunu ama çok stres yapmamam gerektiğini,gebeliklerin %70inin ilk 3 ayında bu tarz lekelenmeler olduğunu,bunun 5/1i düşükle sonuçlanacağını söyledi.hep bu 5te 1lik kişi arasında olmayacaksın,inşallah bebeğin sağlıklı olacak bu sefer dedi.canım doktorum bana hemen psikolojik destek verdi o yarım saatte.
ilk gebeliğimdede kanamam olduğu için çok korkuyorum,tedirginim.progestan verdi ve oda acayip baş dönmesi yaptı daha ilk hapta.ama olsun bebeğim sağlıkla büyüsünde 9 ay razıyım bu baş dönmelerine.
rabbim herşeyin hayırlısını versin bitaneciklerim..kendinize dikkat edin..

özlemcim dikkat et tatlım uzan dinlen ama kanaman olduğu için olumsuz düşünme hiç.progestan baş dönmesi yapıyor bende günde 3 tane içiyordum ilk 3 ay içtim
herşey güzel olacak bebeklerimiz sağ sağlim doğacak inşallah canım..
kız ne oldu sana şaşırdım neden öyle oldu acaba..
doktorun ne diyor baş dönmelerin için ilaç verir belki..aman dikkat et ayakta durma çok başın döner düşersin falan Allah göstermesin..
az kaldı doğuma sabır gülüm..

Canım kendine çok dikkat et. İş falanda yapma sakın. Kendini yorma. İnşallah herşey yoluna girecektir. Kanaman olabilir ama sen manen çok iyi olman lazım. Psikolojin çok önemli. Kendini rahatlat. İnşallah birşey olmaz canım.

sağol bitanem,inşallah rabbim dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
yatıyorum artık bugünden itibaren.
sende dikkat et efemize ve kendine tatlım..:1hug:

canım neden panik yapıyorsun bebiş gelişiyor işte ikiye katlanmış değer hadi canım topla kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…