- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.301
kızlar çarşamba sabahı hastaneye gidicez eşimi doktorların hocası görücek artık ne olduğunu napılcanı söylücek çok endişeliyim kızlar dua edin eşim için kötü bişey söylemesin doktor ayrıca kalp büyümeside varmış neden oluyo bilmiyorum neyse kızlar çarşamba artık herşey belli olucak
bebeg83 ben klomenle hamile kaldım fakat yanında ayriyetten 2 ilaç daha kullandım adetlerimde düzensizdi benim oğlum 9 yaşında şimdi yazında klomenle hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı bakalım geçen ayda doktor klomen verdi ama kullanmadım bu ayda kullanmıcam önümüzdeki ay klomen kullanmaya devam edicem inşallah seninki fazla bekletmez seni
bide bişey sorucam sen doğumdan sonra hiç korundunmu ve hamile kaldınmı hiç
iyiyi esracım,korkularım dışında.inşallah herşey yolunda gidecek,hep dua ediyorum..
bu aralar pek uğrayamadım siteye,haftasonu bol bol gezdim,çok yorulmadan..
senden ne haberler canım?
inşallah en kısa zamanda toparlanacak fundişimiz.
bende merak ediyorum onu,umarım ameliyata gerek kalmaz..
kızlar çarşamba sabahı hastaneye gidicez eşimi doktorların hocası görücek artık ne olduğunu napılcanı söylücek çok endişeliyim kızlar dua edin eşim için kötü bişey söylemesin doktor ayrıca kalp büyümeside varmış neden oluyo bilmiyorum neyse kızlar çarşamba artık herşey belli olucak
canımm öncelikle eşine çok geçmiş olsun.. allah tez zamanda acil şifalar versin..
benimde 6 yaşında kızım var..evlendikten sonra 4 ay eşim korundu. 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. kızım oldu.. kızımdan sonra spiral taklıldı. ama adet düzensizliği yatığından çıkarıp d.kontrl hapa başladım... o da 2senede 20 kg aldırdı.. diyet böülümünden hatırlarsın :))
neysegeçen yıl mayıs ayında korunmayı bıraktık.(5 yıl korunduk yani)
3 ay progestan kullandım.. 4. ay hamile kaldım ama düşükle sonlandı. hamile kalamamış olsam klomene başlıcaktık. hap hala bende :))
düşükten sonra da 1 aykorunduk. 3 aydır yine istiyoruz ama malesef senağlama şimdi de doktor klomen dedi ama kullananların fikirlerini duymak istiyorum... bide klomenle birlikte çatlatma iğnesi oluyomuş ..doktorum bana öyle bişey demedi ama farlutalla adet gör o zaman gel klomeni tarif etcem dedi .. rabbim inş. tez zamanda bebişime kavuşturur beni ve tüm isteyenleri.. :Saruboceq:
gözün aydın gamzegül ALLAH tamamına erdirsin
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :ecrin_bebek:
kızlar desteğiniz için tşkrler bu gün düne göre daha iyi hissediyorum.inşallah önümüzdeki ay bütün isteyen arkadaşlar isteğimize kavuşuruz.
kızlar fundadan haberi olan var mı çok merak ettim?
kızlar fundadan haberi olan var mı çok merak ettim?
kızlar benimde geri sayım sayım başladı. 29 Nisan da ADET GORMEMEM lazım.
selam kızalar tam 1 ay önce bende düşük yaptım ve kan yoluyla attım kürtaj olmadım.. bugun regl oldum..
tekrar hamıle kalmak istiyorum...:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızalar tam 1 ay önce bende düşük yaptım ve kan yoluyla attım kürtaj olmadım.. bugun regl oldum..
kızlar benimde geri sayım sayım başladı. 29 Nisan da ADET GORMEMEM lazım.
canım inşallah en kısa zamanda hamiş olursun
canım sende inşallah adet olmaz ve bebişine kavışursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?