G
gamzegul23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.281
tebrıkler canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlere ınsallah dualarında bıede yer vermeyı unutma olurmu.....
Çok sağol Allah kimseye göstermesin böyle acıyı insanın umutsuzluğa düşmesi kadar kötü bişey yok. Sen ne alemdesin sen anlat düşük yaşadınmı? Hamilemisin yada?
arkadaşlar merhaba...pretty çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut,herşeyde bir hayır var,sağlığına kavuşacaksın,arın falan kalmayacak,merak etme güzelim dualarım hep seninle,en kısa zamanda da sağlıklı bir gebeliğin olacak...hamişler nasıl gidiyor bakalım?ben bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.bebeği uzun süre doplere maruz bırakmanın sakıncalı olduğunu söyledi doktorum.o yüzden net bi şekilde pek duyamadım,ama gördüm ultrasonda...müthişti...şimdilik 6+3 deyiz biz,Allah 9 ay olmayı da nasip eder inşallah sağlıkla.yalnız kesemi ilk gördüğünde de söylemişti dr.um,yerleşimi aşağıda biraz.geliştikçe,büyüdükçe yukarı doğru çıkacak merak etme dedi ama ben çok üzülüyorum,yine de düşük riski var çünkü...1 hafta daha sğlıkı bi şekilde geçsin,fakülteden bi hocam var ,çok iyi bir hekim,bi de ona danışıcam...sizin de varmı böyle tecrübeleriniz?tanıdığınız falan?kesesi aşağıda olup gebeliği sorunsuz sonlanan varmı?hepinizi çoook öpüyorum,sizi çoooook seviyorum kızlar... kaydirigubbakcemile3
kızlar benim bi sıkıntım var jinokoloji bölümünede yazdım ama kimse bişey yazmadı benim gibi olan yokmu ne anlamadım neyse gelelim sıkıntıma
ben bu ay normal zamanda adet oldum fakat bi tuhaftı illk gün kahverengi kahve telvesi gibi geldi arada minik siyah pıhtılar vardı tamam oluyorum dedim ertesi gün gene aynı sonraki gün sim siyah sonra azaldı sonra gene aynı kahverengi geldi şu an az damla şeklinde arada açık kahverengi geliyo bitmek üzere sanırım kızlar kırmızı olmadı yani normal gelen gibi değildi bu neden olur acaba bi bileniniz varmı
Slm kızlar bu aralar fazla gıremıyorum kızlar butun tahlıllerı yaptırdık yıne hersey normal cıktı dr calısmalar baslayın dedı 3, hamıllelıgımde ıgne kullanmıstım dr yıne ıgneyı 2 doz artırıp kullanalım dedı yanı dneme yanılma yolu yapacakmısız vammı boyle bısey yaaa hıcbır problem olmamasına ragmen ıgne kullanacakmısız onun ıcın hamıle kalmaya korkuyorum cunku malesef 4 kaybım oldu bıde dusuklerdeen sonra adet kanamamda azalma oldu boyle bı durumk yasayan varmı rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınnnn
arkadaşlar merhaba size çok güzel bi haberim varsüprizzzzz Allaha çok şükür hamileeyimmmmmm kaydirigubbakcemile2 hihoyyytuzunn süredir giremeiyodum nete misafirlerim var dün adet günümdü ama son bikaç gündür baş dönmelerim ve midemde yanma vardı çok aslında hiç umudum yoktu ama test aldırdım eşime veeeeeeeeeAllah'a çok şükür 2. çizgiyi gördüm sonunda nasıl şaşırdım anlatamam hemen ikinci testi aldım ve sonuç yine aynıydı aylardır beklediğim o ikinci çizgi yine vardı Rabbim bekleyen herkesse en kısa ve en hayırlı zamannda nasip etsin inş. ve arkadaşlar şunu kesinlikle anladım ki ne zaman boşversen o zaman ooluyo hesapla kitapla kesinlikle olmuyo bu ay hiç ama hiç düşünmedim bebği kayınvalidemler gelmişti 2 ay burdalar ben de çok takmıştım kafaya olmuyo bebek diye eşimle karar vermiştik 2 ay ertelicektik çocuk düşünmeyi 2 ay sonra olmazsa tedaviye başlıcaktık ayrıca eşim de çoğunlukla şehir dışındaydı doğru düzgün çalışma bile olmadı yani ama kısmet işte kaç aydır yumurta gününü hesapla gün aşırı çalışma ama olmuyodu işte şimdi hiç beklemediğim bir anda geldi bebiş çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş her zaman nburdaki herkes duamda nolur siz de bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım inş dualarınızı bekliyoum
arkadaşlar merhaba size çok güzel bi haberim varsüprizzzzz Allaha çok şükür hamileeyimmmmmm kaydirigubbakcemile2 hihoyyytuzunn süredir giremeiyodum nete misafirlerim var dün adet günümdü ama son bikaç gündür baş dönmelerim ve midemde yanma vardı çok aslında hiç umudum yoktu ama test aldırdım eşime veeeeeeeeeAllah'a çok şükür 2. çizgiyi gördüm sonunda nasıl şaşırdım anlatamam hemen ikinci testi aldım ve sonuç yine aynıydı aylardır beklediğim o ikinci çizgi yine vardı Rabbim bekleyen herkesse en kısa ve en hayırlı zamannda nasip etsin inş. ve arkadaşlar şunu kesinlikle anladım ki ne zaman boşversen o zaman ooluyo hesapla kitapla kesinlikle olmuyo bu ay hiç ama hiç düşünmedim bebği kayınvalidemler gelmişti 2 ay burdalar ben de çok takmıştım kafaya olmuyo bebek diye eşimle karar vermiştik 2 ay ertelicektik çocuk düşünmeyi 2 ay sonra olmazsa tedaviye başlıcaktık ayrıca eşim de çoğunlukla şehir dışındaydı doğru düzgün çalışma bile olmadı yani ama kısmet işte kaç aydır yumurta gününü hesapla gün aşırı çalışma ama olmuyodu işte şimdi hiç beklemediğim bir anda geldi bebiş çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş her zaman nburdaki herkes duamda nolur siz de bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım inş dualarınızı bekliyoum
salm kızlar benim bu ayki umudum bugün hüsranla sonuçlandı.senağlama umutlar önümüzdeki aya kaldı.ALLAH bebek için uğraşan bütün herkese sabır versin ve mutlu sona ulaşmayı nasip etsin:Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?
merhaba. erken idrar gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor. En kesin sonucu kan testinden alırsın. Bence 23 nisana kadar bekle ve adet olmazsan bir kan testi yaptır. 1 saat içinde sonucu alırsın. İnşallah hamilesindir de bizle güzel haberlerini paylaşırsın. Sen yine de yediğine içtiğine dikkat et. Çok fazla yorulup ağır kaldırma her ihtimale karşı canım.
Canım teşekkür ederim bende kendimi kaptırmak istemiyorum. Önceki hamileliğimde çok kaptırmıştım kendimi sonu hüsran oldu. Zaten kesin öğrensem bile burda sizlerden başka kimseye söylemeyecem. 3 aylık olunca söyleyecem. Önce kan testi yaptıracam yarın belki yaptırırım. Allahım tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
salm kızlar benim bu ayki umudum bugün hüsranla sonuçlandı.senağlama umutlar önümüzdeki aya kaldı.ALLAH bebek için uğraşan bütün herkese sabır versin ve mutlu sona ulaşmayı nasip etsin:Saruboceq:
kızlar günaydın herkese... 2-3gündür giremiyorum üzgünüm... dahaöncede yazmıştım 6 kasımda düşük yapıp tekrr 3 aydır 2. bebişiistediğimizi(6yaşında kızım var)... spor diyette yapıyorum aynı zamanda... neyse doktor beta-hcg ve ultrason istemişti... en son adetim 24 şubattı çünkü... bugün tahlil sonucumu aldım. gebelik yok... senağlama bu sefer kesin var diyodum. bide spor yapınca kahverengi lekelenmelerim olmuştu geçen hafta belki vardır bu da düşmesin diye sporu bıraktım kesildiler lekeler... tam kuşkulanmaya başlamıştım... ama sonucu görünce kahroldum yine.. doktor farlutal verdi ... adet görünce gidicem klomene başlıcakmışız... zaten 3 ay progestan tedavisi sonrası gebelik oluşmadı diye başlıcaktık klomene ama o arada gebelik olmuş ve 4 haftalık düşmüştü... klomenle hamile kalma şansım artıcak mı? doktorum bu sefer de 3aylık tedaviye ihtiyaç kalmadan büyükihtimalle gebelik oluşçaktır dedi... inşallah rabbim en kısa zamanda beni ve tüm isteyenleri bebişlerimize kavuşturur... hayırlı,sağlıklı ,uzun ömürlü evlat nasip etsin rabbim... :Saruboceq: klomen konusunda bilgisiolan ,kullanan, bu hapla hamile kalan varsa bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?
Amin canım. Çünkü eğer bir hamilelik yoksa sonu üzücü oluyor. Çok iyi bilirim 2 gebelik geçirmiş ve sonucu hüsranla karşılaşmış biri olarak. Her ne kadar herşeyin hayırlısı desekte negatif sonuç alınca yıkılıyoruz. En iyisi gününü beklemek sanırım ( haa sen yapabiliyor musun diye sorarsan kocaman bir HAYIR diyebilirim sana , mesela benimde 29 nisan beklenen gün şimdiden içim içimi yiyor acaba birşey var mı diye :))))))
İnşallah bu topiğin uğuru sana da bulaşır ve güzel haberler alırız:)
inşallah hamilesindir canım,kan testi yaptır bence.için rahatlar.hemen doktora gidip ilaç verecekse başlarsın hemen..
canım nasılsın görüşemiyoruz
fundacığım sen nasıl oldun inşallah sancıların geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?