Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Çok sağol Allah kimseye göstermesin böyle acıyı insanın umutsuzluğa düşmesi kadar kötü bişey yok. Sen ne alemdesin sen anlat düşük yaşadınmı? Hamilemisin yada?

canım ben şuan hamileyim benimde daha önce bir düşüğüm oldu ama rabbime şükür tekrar hamile kaldım

çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.
buğün doktorumla konuştum kürtajda rahimde parçalar vardı onları patolojiye göndermişti.oradan gelen sonuç rahim içi gebelik olarak çıkmış.ama doktorum pazartesi garanti olsun diye tekrar bhcg istedi.
buğün sancım var kızlar yaa.bunu da söyledim doktoruma ağrı kesici al dedi rahim ağzından kaynaklanabilir dedi, eğer artarsa ara gerekirse hastaneye yatışını yaparız dedi.
neden böyle oluyo anlamıyorum.daha öncede kürtaj oldum ama hiç ağrım sancım olmamıştı.çok üzülüyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve de geçmiş olsun .acil şifalar diliyorum[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun tatlım inş ağrıların hemen geçer ve iyileşirsin canım dikkat et kendine

canım druna güven inşallah sorunsuz gelicek bebişin

canım hamile olabilirsin çünkü ablamda hamileyken kahve leke gelmiş

canım nedensiz düşük yapıyorsun ya sübyan duası varmış ondan yazdırıp taşısana. eğer inancın varsa.

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin

kızlar ya hamileyken aranızda adet sancısı çeken varmıydı ya dünden beri adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum dün acile gittik dinlenmemi söyledi dr.bebişim canlanmış ama bildiğiniz gibi bir düşük olduğu için çok korkuyorum

salm kızlar benim bu ayki umudum bugün hüsranla sonuçlandı.senağlama umutlar önümüzdeki aya kaldı.ALLAH bebek için uğraşan bütün herkese sabır versin ve mutlu sona ulaşmayı nasip etsin:Saruboceq:

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :ecrin_bebek:

kızlar günaydın herkese... 2-3gündür giremiyorum üzgünüm... dahaöncede yazmıştım 6 kasımda düşük yapıp tekrr 3 aydır 2. bebişiistediğimizi(6yaşında kızım var)... spor diyette yapıyorum aynı zamanda... neyse doktor beta-hcg ve ultrason istemişti... en son adetim 24 şubattı çünkü... bugün tahlil sonucumu aldım. gebelik yok... senağlama bu sefer kesin var diyodum. bide spor yapınca kahverengi lekelenmelerim olmuştu geçen hafta belki vardır bu da düşmesin diye sporu bıraktım kesildiler lekeler... tam kuşkulanmaya başlamıştım... ama sonucu görünce kahroldum yine.. doktor farlutal verdi ... adet görünce gidicem klomene başlıcakmışız... zaten 3 ay progestan tedavisi sonrası gebelik oluşmadı diye başlıcaktık klomene ama o arada gebelik olmuş ve 4 haftalık düşmüştü... klomenle hamile kalma şansım artıcak mı? doktorum bu sefer de 3aylık tedaviye ihtiyaç kalmadan büyükihtimalle gebelik oluşçaktır dedi... inşallah rabbim en kısa zamanda beni ve tüm isteyenleri bebişlerimize kavuşturur... hayırlı,sağlıklı ,uzun ömürlü evlat nasip etsin rabbim... :Saruboceq: klomen konusunda bilgisiolan ,kullanan, bu hapla hamile kalan varsa bilgilerinize ihtiyacım var arkadaşlar...

salm kızlar benim bu ayki umudum bugün hüsranla sonuçlandı.senağlama umutlar önümüzdeki aya kaldı.ALLAH bebek için uğraşan bütün herkese sabır versin ve mutlu sona ulaşmayı nasip etsin:Saruboceq:

canım ümidini kaybetme: olsun her işte vardır bir hayır öyle düşün. Rabbim hepimize tez zamanda en hayırlsıını versin inşallah

kızlar benimde yumurtlamam bitti. bakalım bu ay size güzel haberler verebilecek miyim ? Kürtajdan ve 3 aylık yasaktan sonra 2. denememizdi bu ay. 29 Nisanda ADET GÖRMEMEM lazım:)

Merhaba arkadaşlar benim 8-9 nisan ovulasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. İnternette araştırdım ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testlerde çıkabiliyormuş. Cuma yaptım tek çizgiydi bu sabah yaptım tekrar gebelik testinde ikinci çok silik çıktı. Çok da umutlanmak istemiyorum ama olabilirmi acaba diye de düşünüyorum. 9 nisan ovulasyon olsa 14 gün sonrası 23 nisan adet olmam gerekiyor. Daha erken oluncamı silik çıktı acaba?

merhaba. erken idrar gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor. En kesin sonucu kan testinden alırsın. Bence 23 nisana kadar bekle ve adet olmazsan bir kan testi yaptır. 1 saat içinde sonucu alırsın. İnşallah hamilesindir de bizle güzel haberlerini paylaşırsın. Sen yine de yediğine içtiğine dikkat et. Çok fazla yorulup ağır kaldırma her ihtimale karşı canım.

Canım teşekkür ederim bende kendimi kaptırmak istemiyorum. Önceki hamileliğimde çok kaptırmıştım kendimi sonu hüsran oldu. Zaten kesin öğrensem bile burda sizlerden başka kimseye söylemeyecem. 3 aylık olunca söyleyecem. Önce kan testi yaptıracam yarın belki yaptırırım. Allahım tüm bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Amin canım. Çünkü eğer bir hamilelik yoksa sonu üzücü oluyor. Çok iyi bilirim 2 gebelik geçirmiş ve sonucu hüsranla karşılaşmış biri olarak. Her ne kadar herşeyin hayırlısı desekte negatif sonuç alınca yıkılıyoruz. En iyisi gününü beklemek sanırım ( haa sen yapabiliyor musun diye sorarsan kocaman bir HAYIR diyebilirim sana , mesela benimde 29 nisan beklenen gün şimdiden içim içimi yiyor acaba birşey var mı diye :))))))
İnşallah bu topiğin uğuru sana da bulaşır ve güzel haberler alırız:)

canım hemen üzülmek yok bu ay olmadıysa inşallah bir dahaki aya demekki bebiş için uygun zaman değilmiş üzülüp hormonların oyun oynamasına izin verme canım

canım sende üzülme lütfen. klomen yumurtlamayı sağlıyor ve bildiğim kadarıyla biraz sana kolaylık sağlıyor.yumurta oluşup geliştiriyor ve sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince iğne oluyorsun yumurtaları çatlatmak için.

canım inşallah bebiş vardır.ama o testlerde pek yanlış çıkmıyor emin olmak için kan tahlili yaptır derim

canım bu topik gerçekten uğurlu

canımmm,seni ve eşini tebrik ediyorum.rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasib etsin...

inşallah hamilesindir canım,kan testi yaptır bence.için rahatlar.hemen doktora gidip ilaç verecekse başlarsın hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…