Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlaarr ben geldim :) Malesef benimde 2 kez düşüğüm oldu. Şuan araştırılıyoruz doktor tarafından. Bütün testler yapıldı pazartesi günü son test olan kromozom analizimiz yapılacak ondan sonrada dr sonuçlara bakıp düşüklerin nedenini açıklayacak. Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum Allah hapimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Sağlıkla kalın kızlar

canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin

nericiim canım hemşehriymişiz senle yahuuuu.ay çook sevindim.ben bayraklıda oturuyorum canım.annemler de şemikler tarafındalar.çok isterim görüşmeyi gelirsen buralara mutlaka haber ver gülüm.
aşılaman tutucak inşallah canım.hayırlı zamanda gelsin inşallah meleğin sana.
çoook öpüyorum canım.:1hug:

fundacım geçmiş olsun tatlım inşallah hiç ağrın falan olmaz pazarteside hayırlı güzel haberlerini alırız güzelim öptüm seni a.s.

fundam tekrar geçmiş olsun canım.inşallah ameliyata gerek kalmadan değerin düşür bitanem.dualarım seninle canım arkadaşım..

canım benim çok geçmiş olsun .umarım hemen düşer hcg:çok üzgünüm:

Pretty women çok geçmiş olsun.

pretty women geçmiş olsun canım inşallah tekrar ameliyata gerek kalmaz

pretty inşallah düşer degerin gerçi o ilaçtan sonra birçok kişininki düşüyor Allahtan beta hcg çokk uçuk rakamlar degil umarım canımm ameliyatsız hayırlısı ile saglıgına kavuşursun

canım ya uzun zamandır yoktum haberini aldım çok üzüldüm
umarım allah bir an önce atlatmanı nasip eder geçmiş olsun :teselli:

canım çok geçmiş olsun..
Rabbim hayırlısını versin inşallah..

çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.
buğün doktorumla konuştum kürtajda rahimde parçalar vardı onları patolojiye göndermişti.oradan gelen sonuç rahim içi gebelik olarak çıkmış.ama doktorum pazartesi garanti olsun diye tekrar bhcg istedi.
buğün sancım var kızlar yaa.bunu da söyledim doktoruma ağrı kesici al dedi rahim ağzından kaynaklanabilir dedi, eğer artarsa ara gerekirse hastaneye yatışını yaparız dedi.
neden böyle oluyo anlamıyorum.daha öncede kürtaj oldum ama hiç ağrım sancım olmamıştı.çok üzülüyorum...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve de geçmiş olsun .acil şifalar diliyorum

fundaaaam, canım beniim.
geçicek bu ağrılar sancılar bitaneem.. inşallah p.tesi günü değerin düşmüş olucak, dualarım seninle canım..

funda umarım agrısız sancısız bu günlerde geçecek büyük olasılıklada betan düşmüştür ama şunu söyleyeyim dış gebelik olmadıgına sevindim hem çok zor oluyor düşmesi ve sancısını Allah kimseye göstermesin umarım en yakın zamanda saglıgına kavusursun

CANIM TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM İNŞALLAH TEKRAR YAŞATMASIN VE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM ARKADAŞIM.BENİMDE DÜŞÜKTEN SONRA AĞRIM Bİ HAFTA SÜRDÜ BEL VE KASIK AĞRIM DEVAM ETMİŞTİ.İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZ VE ÇABUCAK GEÇER AĞRILARIN ALLAHA EMANET OL KENDİNE DİKKAT ET TATLIM.:1hug:

arkadaşlar merhaba...pretty çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut,herşeyde bir hayır var,sağlığına kavuşacaksın,arın falan kalmayacak,merak etme güzelim dualarım hep seninle,en kısa zamanda da sağlıklı bir gebeliğin olacak...hamişler nasıl gidiyor bakalım?ben bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.bebeği uzun süre doplere maruz bırakmanın sakıncalı olduğunu söyledi doktorum.o yüzden net bi şekilde pek duyamadım,ama gördüm ultrasonda...müthişti...şimdilik 6+3 deyiz biz,Allah 9 ay olmayı da nasip eder inşallah sağlıkla.yalnız kesemi ilk gördüğünde de söylemişti dr.um,yerleşimi aşağıda biraz.geliştikçe,büyüdükçe yukarı doğru çıkacak merak etme dedi ama ben çok üzülüyorum,yine de düşük riski var çünkü...1 hafta daha sğlıkı bi şekilde geçsin,fakülteden bi hocam var ,çok iyi bir hekim,bi de ona danışıcam...sizin de varmı böyle tecrübeleriniz?tanıdığınız falan?kesesi aşağıda olup gebeliği sorunsuz sonlanan varmı?hepinizi çoook öpüyorum,sizi çoooook seviyorum kızlar... kaydirigubbakcemile3

pari benimde bebeğim aşşağıdaydı büyüdükçede yukarı falan çıkmadı benimki hep altta kasığımın üzrinde büyüdü karnım büyüdükçe eğilemez olmuştum allaha şükürde bi problemle karşılaşmadım fakat erken doğum yaptım 8 aylık doğdu benim fırlamam şimdi 9 yaşında sende iyi düşün iyi olsun ama genede araştır ve kendinede çok dikkat et

Sağol canım,ağrıya sancıya razıyım...Allah öyle nasip etmişse erken doğuma da tabii...sadece sağlıklı olsun bebeğim,tüm gelişimini tamamlasın yeter...bir düşüğün ardından bebişime kavuştuk...inşallah kucağıma da alırım 8 ay sonra şimdi 6+4 deyiz erken ama gün sayıyorum resmen...

paricim inşallah canım bebeğini kucağınada alıcaksın sen kendini fazla üzme ki bebişte etkilenmesin dimi
fakat hareketlerine dikkat et yani ağır kaldırma hplama uzanma fazla ayakta kalma allahında izniyle 8 ay sonra meleğin senin karnında değil yanında olucak

kızlar benim bi sıkıntım var jinokoloji bölümünede yazdım ama kimse bişey yazmadı benim gibi olan yokmu ne anlamadım neyse gelelim sıkıntıma
ben bu ay normal zamanda adet oldum fakat bi tuhaftı illk gün kahverengi kahve telvesi gibi geldi arada minik siyah pıhtılar vardı tamam oluyorum dedim ertesi gün gene aynı sonraki gün sim siyah sonra azaldı sonra gene aynı kahverengi geldi şu an az damla şeklinde arada açık kahverengi geliyo bitmek üzere sanırım kızlar kırmızı olmadı yani normal gelen gibi değildi bu neden olur acaba bi bileniniz varmı

Sağol canım...inşallah...hepimiz o günleri de görürüz en kısa zamanda...

Slm kızlar bu aralar fazla gıremıyorum kızlar butun tahlıllerı yaptırdık yıne hersey normal cıktı dr calısmalar baslayın dedı 3, hamıllelıgımde ıgne kullanmıstım dr yıne ıgneyı 2 doz artırıp kullanalım dedı yanı dneme yanılma yolu yapacakmısız vammı boyle bısey yaaa hıcbır problem olmamasına ragmen ıgne kullanacakmısız onun ıcın hamıle kalmaya korkuyorum cunku malesef 4 kaybım oldu bıde dusuklerdeen sonra adet kanamamda azalma oldu boyle bı durumk yasayan varmı rabbım herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsınnnn

kızlar hatırladınızmı bilmiyorum ama ben kürtajdan sonra adet olmamıştım doktor farlutal vermişti bugün sabah bitti ve 50.günde adet oldum umarım bidahaki ay düzene girer ondan sonra tekrar çalışmaya devam inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırım

arkadaşlar merhaba size çok güzel bi haberim varsüprizzzzz Allaha çok şükür hamileeyimmmmmm kaydirigubbakcemile2 hihoyyytuzunn süredir giremeiyodum nete misafirlerim var dün adet günümdü ama son bikaç gündür baş dönmelerim ve midemde yanma vardı çok aslında hiç umudum yoktu ama test aldırdım eşime veeeeeeeeeAllah'a çok şükür 2. çizgiyi gördüm sonunda nasıl şaşırdım anlatamam hemen ikinci testi aldım ve sonuç yine aynıydı aylardır beklediğim o ikinci çizgi yine vardı Rabbim bekleyen herkesse en kısa ve en hayırlı zamannda nasip etsin inş. ve arkadaşlar şunu kesinlikle anladım ki ne zaman boşversen o zaman ooluyo hesapla kitapla kesinlikle olmuyo bu ay hiç ama hiç düşünmedim bebği kayınvalidemler gelmişti 2 ay burdalar ben de çok takmıştım kafaya olmuyo bebek diye eşimle karar vermiştik 2 ay ertelicektik çocuk düşünmeyi 2 ay sonra olmazsa tedaviye başlıcaktık ayrıca eşim de çoğunlukla şehir dışındaydı doğru düzgün çalışma bile olmadı yani ama kısmet işte kaç aydır yumurta gününü hesapla gün aşırı çalışma ama olmuyodu işte şimdi hiç beklemediğim bir anda geldi bebiş çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inş her zaman nburdaki herkes duamda nolur siz de bana dua edin sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım inş dualarınızı bekliyoum

canım dualarım seninle allah kucağına almayıda nasib eder inşallah allah tamamına erdirsin canım hayırlı uğurlu olsun

tebrıkler canım rabbım kucagına almayıda nasıp etsın darısı bızlere ınsallah dualarında bıede yer vermeyı unutma olurmu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…