- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.561
kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler
fundaaaaaaaaaaaaa canım benim benide pembişlere ekle fıstık:CüvCüv:
Tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah..ve inşallah darısı hepimize
slm arkadaşlar yenı hamişler var tebrik ediyorum sizi..Rabbım tüm isteyenlere en kısa zamanda bebiş nasıp etsin dualarım ve kalbim sizinle canlarımmm...
kızlar dün hıdırellezdi bildiğiniz üzere.bendeeee akşam 22.30 civarlarında etrafta pek kimse yokken gül ağacının dibine bebek çizdim.ilk defa bi hıdırellezde böle bişi yapıyorum .yani ne bilim ben pek böle şeylere inanmam ama bi kerede deniyeyim dedim .bi de toprağı eşelerkende gülün dikenler ellerimi parçaladı.delikafaduldenbir yanda kimse görmesin diye uğraşıyorum ay çok komikti halim.eee bendede bu kadar olur zaten.
ee kıslar hepiniz kayıplardasınız yine.
fundaaaaaaaaaaaaa canım benim benide pembişlere ekle fıstık:CüvCüv:
Kızlar merhaba nasılsınız? Bu sıralar pek giremiyorum, geçmişi de okuyamadım maalesef, bi ara tek tek okuycam, özlem, funda, melikem, esrai nerelerdesiniz, nasılsınız kıslar? Fundacım listeyi hala tutuyorsan ben 20 nisanda regl oldum...Sen nasılsın, dsaha iyi misin güzelim?
:a015:
kızlar merhaba. adetimin 1 gün geciktiğini daha önce yazmıştım. bu sabah kan verdim. ve sonuç 827:)) hamileyim. hemen dr umu aradım cuma gunune ranedvu verdi. Allahım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Hepinize sevgiler
canım benim geçmişi okurken gördüm çoook sevindim.tatlım rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğine kavuşmay nasip etsin inşallah.allaha emanet ol.
esracım canım amin tatlım .bir an önce gelsin istiyorum meleğim.fundacığım iyi olmana çok sevindim inşallah çizdiğin bebiş biran önce gelir canım çok merak etmiştim seni özlemlede görüşemiyorum.bende eskisi kadar giremiyorum
kuzuu kapamaaaaam.tatlışkom amiiiin bi tanem sizlerin duaları oldukça benim sırtım yere gelmez valla.selamlaaarr kıslaarrr..
uzun zamandır uğrayamadım, evde işler çokk..
herkesin iyi haberlerini okudum, fundişim inşalaah dileğin gerçek olur tatlım..
dualarım hepimizle....
Insallah o çizdiğin bebiş sana en kısa zamanda gelecek canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?