Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar biliyorum ki hepimiz sıkıntılı günlerimizde bunun bir imtihan olduğunu düşünüp sabretmeye ve de dua etmeye çalışıyoruz.Sebeplere yapışıyoruz ama bu sebeplere tesir gücü verenin de Rabbimiz olduğuna inanıyoruz.Bu en güzel bir yol...Okuduğum kıymetli bir kitapta diyor ki: "Çocuğu olmayan zevceynin,Silsile-i Aliyyeyi vasıta yaparak,dua etmeleri ve meşru sebeplere teşebbüs etmeleri lazımdır."
Ben kendim tecrübeyle sabit ki o büyükleri vasıta yaparak ettiğim dualar hep müsbet şekilde karşıma çıkıyor.Şu da var ki dua ettiğimizde o dileğe görünüşte kavuşmamış olmamız,o duanın kabul olmadığına işaret sayılmaz.Biliyorum ki en hayırlı bir zamanı bekliyorum.Silsile-i Aliyye isimleri için netten araştırabilirsiniz.Paylaşmak istedim.

Canım normalde adetlerin düzenli midir? Biliyorsun adet belirtileri ile hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. Ben son ana kadar süren karın ağrımlarında hep oldum olacakmışım gibiydim. Ama bir şekilde adet olmuyorsun. Bence hemen git bir kan testi yaptır. 1 saat içinde çıkıyor sonucu. Zaten eğer gebelik varsa hemen çıkar. Ve sende druna vakitli gitmiş olur ve önlemlerini almış olursun. Hayırlısı canım :) Insallah meleğin gobişine konmuştur. Bence bir an önce git yaptır derim ben.

Kızlar selam, bildiğiniz üzere dün kontrolum vardı. Çok şükür keseyi gördük 5+2 deyim bugun itibariyle. Her bakımdan şu an normal , bir terslik gözükmüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Umarım herşey yolunda gider bu sefer. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

kızlar daha adetime on gün falan var tabi zamanında olursa ama
bikaçgündür göğüslerimde ve kasıklarımda ağrım var ilk hamileliktede böyle olmuştu ama sanki bukadar erken başlamamıştı çokta ümitlenmek istemiyorum ama sizce neolabilir ara ara hafif bulantımda oluyo

canım öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler. İnşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bu sefer alabilirim kucağıma. Benim de adet belirtilerim özellikle göğüste hasssalaşma hep adetten 3-4 gün önce başlardı. Bu sefer benimde 10 gün önce başladı. Tabii kendimi yedim de yedim. Acabalar beynimi yedi durdu. Çünkü kılımız dönse acaba hamile miyiz durumlarındayız hepimiz. Ama ben yine de büyük bir sabır örneği göstererek adet 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım. İstersen biraz bekle ne dersin canım ?

hamileysen bile canım bulantın bu kadar erken başlamaz bu tamamen psikolojik.gögüslerde hassasiyet bi belirti şekli kabızlığın falan varmı.tabi en kesin sonuç adetin geçtikten sonra bi kan testi tatlım.umarım hamişsindir.

gözün aydın canım.çok sevindim.allahım kucağına aldığın günleri göstersin.sağlıklı mutlu bir gebelik geçirirsin inşalallah.

kızlar iyi akşamlar hepinize...nasılsınız bakalım.

çok öptüm hepinizi

hoşgeldin adaşım .nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyo.

canım bence hemen bi kan testi yaptır .normalde gecikirmiydi adetlerin.zaten hamilelik belirtileri ve adet belirtiler çok benzer.umarım hamişsindir.bence bir an önce kan testi yaptırman en garantisi olur canım.

DELF inşallah herşey yolunda gider 10 gün sonra pıt pıt kalp atışlarınıda duyarsın
uslu bence adetinin geçmesini bekle umarım bebiş vardır
umutluyuz bence bir kan testi yaptır hamileysyn zaten çıkar
kızlar neler yapıyorsunuz ben araştırma ile ugrasıyorum perşembe rahim içi filmim var ogün zaten tüm testlerimin sonuçları çıkacak inşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönerim şu mübarek saatlerde Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun yüzümüzü güldürsün amin

canım inşallah. Allahım inşallah hayırlı güzel haberlerini bizimle paylaşırsın. Aminnnnnnn

osmakcım canım inşallah bütün sonuçlar iyi çıkar.güzel haberler verirsin.bu arada nerede yaptırıyodun sen araştırmaları .genetik testler ,kan pıhtılaşmasını falan mı yaptırıyosun .yaptırdığın yerin adını bana yazarsan sevinirim canım.

iyi dileklerin için çok teşekkür derim canım ben dokuz eylüle gidiyorum aslında ben testlerimi yaptırmak istedim doktoruma ama gerek duymadı dokuz eylülde tekrarlayan düşükler için polikılinik açmışlar sanırım inferlite ama inanılmaz memnun kaldım 3 düşük dedim ben oysaki 1 i kimyasal gebelikti 2 ıl içinde demen gerekiyor birde öyle saatlerce beklemiyorsun ilk gittigin gün sabahtan gitmen lazım daha sonraları arayarak randevu alıyorsun drları çok iyi bana simir protein s c bir tane gentik bir test adını hatırlamıyorum eşime ve bana daha detaylı genetik test rahim içi filmi istedi tek sorun genetigi kasıma attıözelde yaptırıcam şifa 49 tl ye yapıyormuş ama daha karar veremedim alsancakta bir merkez 150 tl dedi sonuçları 3 haftada vercekler sen ne yapmayı düşünüyorsun perşembe gittigimde sonuçlara göre ne tahlilleri isticek bilmiyorum ama

canım hiç haber alamıyoruz acaba iyimi. ben iyiyim tatlım bildiğin gibi herşey seninlede uzun zamandır görüşemedik inşallah sende iyisindir

canım gözün aydın 1-2 hafta içinde pıt pıtlarıda görürsün

sağolun arkadaşlar,benim adetlerim kürtajlardan önce çok düzenliydi fakat 2. kürtajımdan sonra,bir hafta 27.gün oluyorum sonraki hafta 30.gün oluyorum sadece eylül ayında bir hafta gecikmişti.o zamanda çok ümitlenmiştim sonra üzüldüm tabi.ağustostan beri adet tarihlerim şöyle:26 ağustos 20 eylül 24 ekim 22 kasım18 aralık16ocak10şubat11mart6nisan eşim bana test yapma diyor çıkmayınca üzülüyorsun boşuna ümitlenme sürpriz olsun diyor ama meraktan çatlıyorum ben de tabi

osmakcım ay saol canım ya bilgilendirdiğin için.ben doktoruma sordum yani testleri yaptıralım mı dedim ama gerekli olmadığını söyledi kimyasal gebeliği onlar düşükten saymıyolarmış.ilki gibi bi düşük olsaydı o zman gerekli görürdüm dedi.şimdilik muallaktayım ama hiç olmazsa bi genetik testi yaptıralım diye düşünüyorum.yani bu testler için sadece kan alıyolar demi. ben geçen yıl rahim filmi çektirmiştim,simirimde yapıldı.bornova şifamı yapıyomuş bu fiyata gen testini uygunmuş o zman.alsancak neden bu kadar istediki.geçi ben de bu testlerin pahalı olduğunu duymuştum .şifa baya uyguna yapıyo o zman.

esracım canım inan hiç bi fikrim yok.en son 20 gün önce falan konuşmuştuk.yeni kürtaj olduğum zmanlar o zmandan beri nete girmiyo.bende merak ediyorum.umarım herşey yolundadır.ben iyim tatlım ya.günleri geçiriyorum hava buralarda çok güzel geziyorum bol bol.iyi olmana sevindim canım .dikkat et kendine ve bebişine

canım nasılsın naıslgidiyor tedavıye başlamişssin hadı bakalım bız hala tam duzgun bı tedavıye balayamadık yıne yanlışgecirdiğimiz bıannelergunu daha gelıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…