Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yaz34 çokk geçmiş olsun... seni çok iyi anlayabiliyorum.. tarifi imkansız bir acı. ama umudumuzu yitirmeden tekrar hamile kalacağımız güne kadar beklemekten başka çaremiz yok.. hem bir kez olduysa yine olur.. birçok kadından şanslı olduğunu unutma bence.. bu duyguyu hiç yaşayamayanlar da var... inş. en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebişin olur...

kızlar bu arada yazmayı unutmuşum.. yeni hamileler varmış.. dün gece geçmiş sayfaları tekrardan tek tek okudum... isimlerini hatırlayamıyorum affetsinler beni.. rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin yavrularını... hamile olmayanlara da en yakın zamanda bebişlerine kavuştursun allahım... :Saruboceq:

çok saol iyi dileklerin için sonunda hissettiklerimi paylaşabildiğim birilerini bulmak çok rahatlatıcı bir duygu.bende demiştim ya tekrarlıyorum tüm bekleyen ve isteyenlere allahım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

daha bir hafta önce hamileyim bölümüne yazıyordum ama artık hamile değilim senağlama ama herşeye rağmen sevinebiliyorum çünkü anladım ki ne bende ne eşimde çok şükür bir sorun yokmuş daha sonra yine çocuk sahibi olabiliriz. allah herpimize sabır versin gerçekten çok ağır bi travma..

çok üzüldüm canmm.. geçmiş olsun.. rabbim dayanma gücü versin.. ama seninde dediğin gibi bir sorun yokmuş demekki tekrar olabilir.. inş. en kısa zamanda hamile kalır ve kucağına alırsın bebeğini... sen düşükmü yaptın? ne kadarlıktı? üzüntünü hatırlatmak gibi olmazsa

kızlarr neden burda kimse yok artık... bahar geldi ondan mı? yoksa hamiş kalanlar kaçıyomu birer birer :))
durumum aynı benim... lekelenmem devam.. 2 gün oldu... fikirlerinizi halaa bekliyorum :)

düşük yaptım canım 6 haftalıktı kahverengi lekelenmeyle başladı cumartesi günü doktor baktı kalp atışlarını dinletti her şey normaldi doktordan eve gelince kanama ve ağrı başladı pazar günü tekrar doktora gittim kese aşağı düşmüş büyük ihtimalle düşük olacak kendini hazırla dedi pazartesi de düşük gerçekleşti. şu an boşluktayım hiçbir şeyden zevk almıyorum neyse yaz geldi tatile gidip kendimi toparlarım diye düşünüyorum. tekrar çocuk düşünmek için ne kadar beklemem lazım kızlar bi fikri olan var mı?

canım çok çok geçmiş olsun.

Öncelikle hoşgeldin canım. Hepimiz burada maalesef kötü deneyimler geçirmiş kişileriz. Ama inan hiçbirimiz pes etmedik etmiyoruz da. Paylaşarak acılarımızı, sorunlarımızı hafifletiyoruz birbirimizden güç alıyoruz. Ben Haziran 2008 de bir dış gebelik , Ocak 2009 da da 3 aylıkken bir kayıp yaşadım. Ama hep umutlu oldum, Rabbime sığındım. Ve Allahıma şükür şu anda 6+0 haftalık hamile gözüküyorum. Ama yine de kalp atışlarını duymadan sevinemiyorum . İnşallah Allahım herkesi bu zor imtihandan en kısa ve hayırlı zamanda PEKIYI ile geçirir.

Biz hep burdayız canım dualarımız birbirimizle her ne kadar tanımasak ta

Çok geçmiş olsun yaz34, inşallah en kısa zamanda tekrardan güler yüzün.
Dilerim bir daha da hiçbirimiz böyle talihsiz olaylar yaşamayız.

ınşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın Delf, ve geçen 6 hafta gibi bir çırpıda geçiverir hamileliğinde, bebeğin de geliverir kollarına:)

geçmiş olsun nihalcim.eklerim canım listeye merak etme sen
canım olurmu bıkmak ,üzülüyoruz vallahi yaşadığın sıkıntılar için.nazarmı var sizin üzerinizde tüm negatiflikleri ailece çekiyosunuz yahu.ne diyim canım oğluşunu öp benim için çok geçmiş olsun .

hoş geldin canım.genelde adetin 14.günü yumurtalama günü ama bu bazı bayanlar için geçerli olmuyo daha erken ya da daha geç olabiliyo.adet bitiminin tam ertesi günü olacağını sanmıyorum .adetine 1 hafta 10 gün kala kan tahlilinde rahatça çıkar sonuç ama daha da erken çıkabilirmi bilemiyorum.allah gönlüne göre versin canım

hoşgeldin yaz.bu arada yaz buğün gerçekten geldi izmir süper:))
kendim ve herkes için sürekli dua ediyorum zaten canım .
çok geçmiş olsun yaşayan bilir bu acıyı
rabbim en kısa sürede bizleri anne yapsın

çok sağol canım.ben bunu yaşamadan önce benim başıma gelmez sanıyordum.yaşadıktan sonrada sırf bana mı oluyor diye düşünmeye başlamıştım.ama meğer birçok kadın varmış bunu yaşayan.çok saolun inş. allah hepimize nasip eder annelik duygusunu.

aramıza yenı katılan arkadaslar hoşgeldınız ayrıca gecmıs olsun bugun hormon testlerımın sonuclarını aldım ve hıcbırsey cıkmadı butun hormonlarım normal cok sevındımkaydirigubbakcemile3

aramıza yenı katılan arkadaslar hoşgeldınız ayrıca gecmıs olsun bugun hormon testlerımın sonuclarını aldım ve hıcbırsey cıkmadı butun hormonlarım normal cok sevındımkaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım bu çok güzel bi haber.peki bu test dediğin düşüklerden sonra yapılanlardan mı yoksa rutün testler mi canım.

evet canım malsef bi çok kadın bunu yaşıyo.bende bu siteyle tanıştıktan sonra öğrendim.ilk gebeliğimde her şeyden bi haber yaşıyodum başıma bu talihsiz olay gelince tek başıma olmadığımı da gördüm.
umarım bu yaşadıklarımız son olur.

Kızlar epeydir görüşmüyoruz ne yaptınız? Fundacım nasıl gidiyor? Ben eylüle kadar bekliyecektim yaaa ani bi kararla tedaviye başladım canlarım, test günüm pazar ama p.tesi yaptırıcam, çünkü doktorum o gün yuırt dışından geliyor, ama hayırlısıyla rabbimin izniyle hamileyim gibi geliyor, dünden beri yaptığım idrar testleri pozitif, inşallah p.tesi kanda da aynı sonucu alırım, bana dua eder misiniz?

slm kizlar.20 nisan da dusuk yaptim.1hafta surdu kanamam bitti.sonra bu ayin 8 inden itibaren yani dusukten 18 gun sonra kahve-kirmizi akintilarim oldu ve hala devam ediyo ara ara.acaba sizde de oldu mu?

slm kizlar.20 nisan da dusuk yaptim.1hafta surdu kanamam bitti.sonra bu ayin 8 inden itibaren yani dusukten 18 gun sonra kahve-kirmizi akintilarim oldu ve hala devam ediyo ara ara.acaba sizde de oldu mu?

valla canım ben kürtaj olduktan sonra sadece bir iki damla kan geldi sonra da hiçbişey olmadı.diğer ay normal dönemimde adet gördüm.bence bir doktoruna danış ihmale gelmez.geçmiş olsun.haa kızlar bişey sorucam size,doktorum kürtaj olduğum gün bana istersen önümüzdeki ay yine hamile kalabilirsin dedi size bekleme dönemi falan verdimi verdiyse sebebi ne?cevaplarsanız sevinirim.

sagolasin canm cevabin icin ama senin icin bence beklemeni tavsiye ederim.cunku kurtaj sonrasi beklemek gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…