Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

herhalde yaparlar canım hiçbir sorun yoksa ben yarın rahim içi filmi çektirecem sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum ben şifa ile telde görüştüm sen ara canım anlat durumunu ben drumlada görüşcem özelde mi şifadamı yaptırmam daha iyi olur diye görüşcem sana tekrar haber veririm

pınarcıımmm süper bi haber bu:1hug:
ayy canım inşallah müjdeli haberi verirsin bize pazartesi günü.heyecanla bekliyorum canım..
bu arada yeni gelen arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepinizden tek tek güzel haberi alıcaz zamanı geldiğinde,siz yeterki umudunuzu yitirmeyin canlarım..dualarım hepinizle...

gözün aydın canım bu çok güzel bi haber.peki bu test dediğin düşüklerden sonra yapılanlardan mı yoksa rutün testler mi canım.

prettycigim bu testlerı hamıle kalmadan once yada dusukten sonra ıstedıgın zaman yaptırıosun benım dr um gerek yok sen kımyasal gebelık gecırdın gerek yok dedı ama içini rahat olması ıcın yapalım dedı 2.dusukten sonra genetıge gonderıolarmıs senın neoldu canım arastırma yapıldımı

slm kızlar ne habersınız
ozlem has hemsom nerelerdesın ya kayboldun ortalıktan ıyısın dımı
fundacım ıyı edersın canım yaptır testlerını kafan rahat olur
funda benım yenı tarıh 13 hazıran canım 2 gundur leke gelıyordu bugun normale bındı
cokta sancı vardı bu sefer nıye anlamadım
kızlar hepınızı cop opuyorum

Sayfa bayağı ilerlemiş maaşallah... Tek tek okumaya kalksam günler geçerdi herhalde.Bende geçen ay düşük yaşadım.Hatta buraya 5 haftalık hamile olduğumu yazmıştım.Aradan 2 hafta sonra falan düşük tehlikem başladı ve bebeği kaybettik.1 hafta sonra tam 1 ay olacak.ılk reglimi olmadım henüz.Kürtaja gerek kalmamıştı.Kan tahlilinde değerim 6 idi zaten onuda bir kaç haftadır parça paraç lekeler halinde attım sanırım.Yeni yeni 1-2 gündür lekeler gitti gibi.Doktor 3 ay korunmamı tavsiye etti.Yakınlarım ilk reglimden sonra da deneyebileceğimi söyledi.Hevesim kaçmadan hemen yapmamı istiyorlar.Bıraz bebek konusunda ağır davranıyordum çünkü.3 yıllık evliyim ilk düşüğüm.Planlı değildi gebeliğim ama bakalım hayırlısı.Eşim istiyor ama ben düşük psikolojisinden dolayı tekrar cesaret etmekte zorlanıyorum aslında.Tekrar olursa komple vazgeçerim bebek fikrinden diye kendimden de korkuyorum.Ayrıca bir sorum olacak.Tekrar doktor muayenesine gitmeme gerek yok değilmi?Zaten şu son 1 aydır yeterince vajen muayene oldum.Dahada gitmek gelmiyor içimden.

cok gecmıs olsun bu acı tecrubeyı yasamıs bırı olarak hıc ara vermeden calısmalara devam et derım ılk reglınden sonra dr.um banada 3 ay korunma tavsıye ettı bende uydum ama korunmayı bırakalı 1 yılı astı hala gelen gıden yok tedavılere ragmen
zaman gectıkce durum zorlasıyor ve takıntı halıne gelıyor benım bır sorunum olmadıgı halde olmuyor dr.um psıkolojık oldugunu soyledı
bır problem yoksa tekrar kontrole gıtmene gerek yok bence
calısmalar son gaz devam Şeniz

Haklısın karamelek en iyi yaşayan anlıyor yine.Sanada çok çok geçmiş olsun.Bence sende ümidini kaybetme.ınsanın morali vücuduna neler neler ediyor aslında.Tamamen her şey moralle ilişkili bana kalırsa.Birde beklenti içinde olmamakla.Çünkü kafan ne kadar rahat olursa ne kadar kendini o olaya kaptırmazsan o kadar rahat çalışıyor vücudun tüm organları.Kendimizi kastıkça illaki olsun dedikçe olmuyor.Hayırlısı olsun hepimiz için.Umarım sende belki ileride bende ve bizim gibi olan tüm anne adayları en kısa zamanda müjdeli haberlerle dönerler buraya.

Canım çok ama çok teşekkür ederim. Allah hepimize en hayırlısını versin

aramıza yenı katılan arkadaslar hoşgeldınız ayrıca gecmıs olsun bugun hormon testlerımın sonuclarını aldım ve hıcbırsey cıkmadı butun hormonlarım normal cok sevındımkaydirigubbakcemile3

çok sevindim canım. En kısa zamanda güzel haberlerini almak nasip olsun inşallah

Canım çok sevindim. İnşallah güzel haberlerle dönersin bize. Dualarımız seninle

kızlarrrr bugün rahim içi filmini çekildim çok şükür hiç acımadı desem yeridir dış gebelik oldugum taraftım birza daha zor geçti ilaç yarın dr gitcem sonuçları göstercem ayrıca kızlar sanırım kan pıntılaşması var bende int test sonuçlarını karsılastırdım yarın haber veririm size öptüm sizi

canım acımamasına çok sevindim. Kan pıhtılaşması varsa da bildiğim kadarı ile tedavisi son derece basit. Mutlaka haberlerini bekliyoruz canım

ınşAllah güzel haberlerle dönersin... Rahim filminin zor olduğunu söylerlerdi hep sende acımamasına sevindim .....

kızlar merhaba.ben geldim
bende geçtiğimz 23 nisanda kürtaj oldum.bebeğim gelişmedi.aldı doktorum.1 hafta sonra kontrole gittimherşey normal dedi.3 tane kan tahlili istedi.onlardanda bişey çıkmadı.ama benden rahim içi filmi istemedi.bu arada ben ilk kez düşük yaptım.Allah birdaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…