- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.641
saol bi tanem .gidicem canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.biz eşimin sperm testini yaptırmıştık. onu da yanımızda götürsek acaba eşimede genetik test yaparlar mı ki.:uhm:
tekrar başlamadan tedavime şu işi halletmek istiyorum.en azından içim bi nebze rahat etmiş olucak kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmuş olucam.3.kez böyle bi olumsuzluk yaşarsamda gereken herşeyi yaptırdım derim.
:1hug:
Kızlar epeydir görüşmüyoruz ne yaptınız? Fundacım nasıl gidiyor? Ben eylüle kadar bekliyecektim yaaa ani bi kararla tedaviye başladım canlarım, test günüm pazar ama p.tesi yaptırıcam, çünkü doktorum o gün yuırt dışından geliyor, ama hayırlısıyla rabbimin izniyle hamileyim gibi geliyor, dünden beri yaptığım idrar testleri pozitif, inşallah p.tesi kanda da aynı sonucu alırım, bana dua eder misiniz?
gözün aydın canım bu çok güzel bi haber.peki bu test dediğin düşüklerden sonra yapılanlardan mı yoksa rutün testler mi canım.
Sayfa bayağı ilerlemiş maaşallah... Tek tek okumaya kalksam günler geçerdi herhalde.Bende geçen ay düşük yaşadım.Hatta buraya 5 haftalık hamile olduğumu yazmıştım.Aradan 2 hafta sonra falan düşük tehlikem başladı ve bebeği kaybettik.1 hafta sonra tam 1 ay olacak.İlk reglimi olmadım henüz.Kürtaja gerek kalmamıştı.Kan tahlilinde değerim 6 idi zaten onuda bir kaç haftadır parça paraç lekeler halinde attım sanırım.Yeni yeni 1-2 gündür lekeler gitti gibi.Doktor 3 ay korunmamı tavsiye etti.Yakınlarım ilk reglimden sonra da deneyebileceğimi söyledi.Hevesim kaçmadan hemen yapmamı istiyorlar.Bİraz bebek konusunda ağır davranıyordum çünkü.3 yıllık evliyim ilk düşüğüm.Planlı değildi gebeliğim ama bakalım hayırlısı.Eşim istiyor ama ben düşük psikolojisinden dolayı tekrar cesaret etmekte zorlanıyorum aslında.Tekrar olursa komple vazgeçerim bebek fikrinden diye kendimden de korkuyorum.Ayrıca bir sorum olacak.Tekrar doktor muayenesine gitmeme gerek yok değilmi?Zaten şu son 1 aydır yeterince vajen muayene oldum.Dahada gitmek gelmiyor içimden.
Çok geçmiş olsun yaz34, inşallah en kısa zamanda tekrardan güler yüzün.
Dilerim bir daha da hiçbirimiz böyle talihsiz olaylar yaşamayız.
İnşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın Delf, ve geçen 6 hafta gibi bir çırpıda geçiverir hamileliğinde, bebeğin de geliverir kollarına:)
aramıza yenı katılan arkadaslar hoşgeldınız ayrıca gecmıs olsun bugun hormon testlerımın sonuclarını aldım ve hıcbırsey cıkmadı butun hormonlarım normal cok sevındımkaydirigubbakcemile3
Kızlar epeydir görüşmüyoruz ne yaptınız? Fundacım nasıl gidiyor? Ben eylüle kadar bekliyecektim yaaa ani bi kararla tedaviye başladım canlarım, test günüm pazar ama p.tesi yaptırıcam, çünkü doktorum o gün yuırt dışından geliyor, ama hayırlısıyla rabbimin izniyle hamileyim gibi geliyor, dünden beri yaptığım idrar testleri pozitif, inşallah p.tesi kanda da aynı sonucu alırım, bana dua eder misiniz?
slm cnm sana ozel msj yolladım aldınmı
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş. bebeklerinizi....
kızlarrrr bugün rahim içi filmini çekildim çok şükür hiç acımadı desem yeridir dış gebelik oldugum taraftım birza daha zor geçti ilaç yarın dr gitcem sonuçları göstercem ayrıca kızlar sanırım kan pıntılaşması var bende int test sonuçlarını karsılastırdım yarın haber veririm size öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?