Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

anjelıc hayırlı olsun ve gozun aydın,inş Allahım tamamına erdırır ve saglıklı bı sekılde kucagına alırsın bebişini:ecrin_bebek:

banucum tebrikler allahım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirip kucağına almayıda nasip etsin inşallah benide bebeği nazlı olanların listesine dahil ederseniz memnun olurum 6 yıl oldu ama bebeğim hala nazlanıyo annesine gelmek için 2 kere gelmeye kalkıştı ama nasip olmadı dünyaya gelmesi çünkü burda yiyecek rızkı yoktu şimdilik inşallah en kısa zamanda tekrar rızkımızı paylaşmak için gelir nazlı bebişim :CüvCüv: :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

inşallah canıım benim.3. de yüzüm güler inşallah
canım adet oldum diye yazmışsın bende olduğun tarihi baz alıp tahmini adet tarihini ekledim.kaydirigubbakcemile3

canım neriiiim geçmiş olsun fıstıkım.
canım adet tarihini bilmediğim için sildim nasıl olsa uğrayınca bildirirsin diye düşündüm.
inşallah güzel haberlerini duyurursun bizlere canımcım.çok öpüyorum senüüü.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Myedebiyat...........................11 Mayıs
Pretty Women.......................25 Mayıs
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

fundacım nasıslın canım pektakıp edemıyorum butopıkı ama hep aklımdasın inan bugun regl gunum.geln gıden yok henüz.bugunu atlatırsam yarın sabh test yapcam.buay hiç yapmadıgım bişey yaptım adetgunum gelmeden test aldım bakalım .inş buay bebeğimiz benimledir

fundisiim tsk ederim bitanem... ugricam yine, bu hafta is tempom güzel, fazla calismicam, ama evde cok islerim var.. ugramaya calisicam..

kadriiiiss, canim yaa.. insallah bu ay bebeginizz seninledir insalllaaaaaahhh ..allahim fazla bekletmeden en kisa zamanda istegen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsiiin..amiiiiinn...
sabah hemen yaz tamammi, aksam isten gelince bakciam hemen...ayy heycanlandim bak bende.. insallah gelmez kirmizilarin..öpüyorum kizlar ve yatiyoooruuuum

arkadaslar bende hamile kalmistim fakat bir aylik olunca dusuk yaptim bir hafta once cok uzuldum cok degisik bir duyguydu insan hemen kaybedince cok uzuluyor o duyguyu anlatmak cok zor ama insallah en kisa zamanda (tabi doktorlar en az 3 ay hamile kalma dedi) tekrar olur.
delf senide kutlarim Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin senin adina cok sevindim

gecmıs olsun arkadasım eger kurtaj olmadıysan 1 adet donemını beklemen yeterlı cunku dr um bana oyle dedı ve uzman bı dr benımkı,7 haftadan once dusen bebekler normal kabul edılıo ve sadece bır ay sonra hamıle kalabılırsın zaten ıstedıgındede pat dıye hamıle kalamıosun ben 2 aydır beklıorumbenneyaptımkibenneyaptımki

selam kızlar uzun zamandır uğrayamadım nasılmış benim fıstıklarım biz oğlumla çok iyiyiz:))
yeni gelen arkadaşlara geçmiş olsun hamiş kalanlarada hayırlı olsun kızlar öpüyorum hepinizi...

kuzum bi danem.anam seni burda görmek ne güsel.goca göbüşlümkaydirigubbakcemile3
maşallah efeme benim.bende öpüyorum ikinizidekaydirigubbakcemile3

yİne negatıf arkadaŞlr
kadriyecim tatlım üzülme hayırlısı değilmiş bu ay da demekki.böyle düşün olurmu.ben ikinci defa talihsizliği yaşadım canım haberin varmı bilmiyorum.şimdide adet olacağım günü bekliyorum.buğün 32 gün oldu kürtaj olalı benim kırmızılar hala yoook.gelsede rahatlasam artık.kısaa süreli menepoza girdim vallahi.
sen tedavi görüyomusun şu an kadriyecim yoksa oluruna mı bıraktınız.

kızlarrrrr benim pıt pıtlar yani kalp atışları duyulduuuu. Hepinizi öperim. Sevgilerimle
canııım gözün aydın çok sevindim.allahım büyüyp tekmelediğini ve kucağın aaldığın günleri görmeyi nasip etsin.çok öpüyorum

geçmiş olsun canım .malesef bunu yaşayanlar olarak çok iyi biliyoruz canım .
rabbim yüzümüze bakar inşallah ve bizleri en kısa zmanda evlat sahibi yapar.

inş prettycım gec olsunda sorunsuz gelsınler bebıslerımız,iilgilendıgın ıcın cok saolkaydirigubbakcemile2

ne demek tatlım her zamanyerimseniben
fundacım benim adet tarihim 1 haziran

tamam tatlım ekliyorum hemen kaydirigubbakcemile3

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Myedebiyat...........................11 Mayıs
Pretty Women.......................25 Mayıs
Meelike.................................01 Haziran
Umutluyuz.............................09 Haziran
xxxxxangel............................10 Haziran
Lolo......................................12 Haziran
Neriman83.............................12 Haziran
Karamelek.............................13 Haziran

:CüvCüv:HAMİŞ LİSTEMİZ:CüvCüv:

xxh.ydxx......................ilk hamiş
Tosbaa8.......................ikinci hamiş
naren05........................üçünçü hamiş
nilayyy.........................dördüncü hamiş
denizinsesi....................beşinci hamiş
alacalale........................altıncı hamiş
Bayanmerak...................yedıncı hamiş
Gelgit.............................sekizinci hamiş
Minik kelebek..................dokuzuncu hamiş
ebrar06............................onuncu hamiş
burko...............................onbirinci hamiş
yaprak57..........................onikinci hamiş
azra 26.............................onüçüncü hamiş
Serdi................................on beşinci hamiş
Funda72...........................on altıncı hamiş
AnnemBirMelek................ on yedinci hamiş
Minikkelebek(özlem) .........on sekizinci hamiş
Sunways...........................on dokuzuncu hamiş
Esraie...............................yirminci hamiş
Pari...................................yirmi birinci hamiş
Peluse...............................yirmi ikinci hamiş
Pretty baby.........................yirmi üçüncü hamiş
Delf.....................................yirmi dördüncü hamiş
Cancer................................yirmi beşinci hamiş
Anjelic.................................yirmi altıncı hamiş

fundacım canım gecmıŞolsun hamıle oldugunu okumŞtum snaırımama tam anlayamdım.rabbım yenıdne nasıp etsın ınŞ yıne mı kurtaj oldum yınemı kalp atıŞları duyulmadı.
Bız oluruna bıraktık gecjn ay catlatma tedavısı gÖrdum ıĞne hap kullandım.buay gıtmedk.doktorumz paracı Çıktı.
Kız buarada sabh tetsyaptım neagtıf Çıktı dedımya bıkaÇ saat sonra baktım Çok hafıf gÖlge gıbıbı Çızgı vardı.baklım bıkaÇ gundaha gecsınde.baŞtn 2.ÇızgıÇıkmadıgı ıÇın umıtlendırmk ıstemıyoruz kendımzı.ınanmk ıstemıyorum vardır herseyde bı hayır...

selam ben ilk kez katılıyorum siteye. Geçen hafta 19 haftalık bebeğimi düşürdüm. Çok ağladım. Unutamıyorum oğluma. Mezarına gömdük. Allah bana sabır versin. Hergün aklımda. Doktor bana ilaç verdi . Antibiyotik, ağrı kesici, demir ilaçları kullanıyorum. Doktor bana hiçbirşey söylemedi. tekrar ne zaman hamile kalırım diye soramadım. Eşim şimdi düşünmüyor sen iyice toparlan sonra düşünürüz dedi, ramazandan sonra yapacaz Allah izin verirse. Sağlıklı olsun , eli ayağı düzgün olsun , akıllı olsun o bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…