- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.841
nilaycım sen kaç kez düşük yaptın kaç haftalıktı.
selam arkadaşlar geçen pazar günü kayınvalidem geldi geçmiş olsun diye, bana dedi ki seninle bir hocaya gidelim sübyan muskası yaptıralım diyor, bende dedim ki acaba ne derecede doğru . çocuğu düşük yapanlar bir daha düşmüyormuş.
içinizden muska yaptıran var mı ?
muska hamile kalmadan önce mi takılacak. yoksa hamile kaldıktan sonra mı takılacak.
neriman canım burdamısın gülüm nasılsın özledim kız...
nericim burdasın yazmıyosun ama geçmişimi okuyosun canımcım ben çıkıyorum yakalayamadım seni..
çok öptüm..
fundişim geldimi gülüm senin kırmızılar merak ettim...nerelerdesin gezenti seni hiç durmuyosun evde
güzel hamisim beniiiiim, kusura bakma ya, ins. burdasindir hala. pc yi acmistim öglen, bi göz gecirdim sorna islere giristim, izinliyim bugün biraz evle ilgilendim.. bende cook özledim bitanem. zaman ne cabuk gecti, sadece 4 haftan kalmis, efecigi saglikla kucagina almak nasip etsin allahim.. hemen resmini istiyoruz bak yakisiklimizin.... aylinimin de az kaldi dimi, 2 hafta falan kalmistir onunda.. oyy kiyamam ya, ne güzel.. bak biz hala ugrasiyoz) olsun, saglik olsun..
bakalim bu ay neler olacak, dün asilamam oldu hayirlisiyla allahim nasip eder insallah.. cok kolaymis ben korkuyodum. bu ay ilac falan kullanmadim hic. simdi gezip tozma vakti, kafaya takmamak lazim. evde olunca aklima geliyo ama disardayken rahatim..
öpüyorum canim seni, benim yemek yapmam lazim.. efemi oksa yerime annesiii
Stephania geçmiş olsun canım. Elbette ki yaşadığın çok acı bir deneyim ve elbette ki yaşadığın travmayı atlatman kolay olmayacak. Hepimiz yaşadık bunları emin ol. Bizi de zavallı gibi, eksik kadın gibi görenler oldu. Bize de ağır mı kaldırdın, ters hareket mi yaptın diyenler oldu. İnsanlar kendi başlarına gelmeyen birşey hakkında rahatlıkla yorum yapabiliyorlar maalesef. Halbuki yaşamış olsalar bilecekler ki eğer o bebeğin yazgısıysa, aylarca yatıp elini hiçbir işe sürmesen de o bebek düşecektir. Tam tersi de geçerli. Arkadaşım aletli jimnastiğe yazıldı. Kaslarını geliştirmek için kilolarca ağırlık kaldırdı. Karnı için mekikler çekti. Derken adeti geciktiği için doktora gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Bebek son derece sağlıklıydı ve o hareketleri yapmasının en ufak bir etkisi olmamıştı.
Sen de kendi kendine söylüyorsun. Bir bebeğin acısını yalnızca yeni bir bebek dindirebilir. Demek ki en uygun zamanda yeni bir bebek istiyorsun. E sen böyle kendi kendini yediğin sürece vücudun yeni bir bebeğe hazır olacak mı sanıyorsun? Psikolojini bir an önce düzeltebildiğin kadar düzeltmelisin. Yoksa iyileşme ve yeni bir bebeğe kavuşma sürecin uzadıkça uzayacak.
Kendine sürekli şunu söyle: BENİM HATAM DEĞİLDİ!
GERÇEKTEN DE DEĞİL!!!
bende çok seviyorum canım arkadaşım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..o yüzden simdi bol bol geziyoruz, hafta sonu tatillerine cikiyoruz..
ohohhh masallah az kalmiiissss ikinizde, allahim saglikla kucaginiza versin canlarim benim.. sizi cok seviyorum, can yoldaslarim..
bakalim be nilaycim, bu ay yaptik bisiler) ins. tutar da sizin ogluslara bitane daha arkadas gelir..
öpüyorumm
Stephania geçmiş olsun canım. Elbette ki yaşadığın çok acı bir deneyim ve elbette ki yaşadığın travmayı atlatman kolay olmayacak. Hepimiz yaşadık bunları emin ol. Bizi de zavallı gibi, eksik kadın gibi görenler oldu. Bize de ağır mı kaldırdın, ters hareket mi yaptın diyenler oldu. İnsanlar kendi başlarına gelmeyen birşey hakkında rahatlıkla yorum yapabiliyorlar maalesef. Halbuki yaşamış olsalar bilecekler ki eğer o bebeğin yazgısıysa, aylarca yatıp elini hiçbir işe sürmesen de o bebek düşecektir. Tam tersi de geçerli. Arkadaşım aletli jimnastiğe yazıldı. Kaslarını geliştirmek için kilolarca ağırlık kaldırdı. Karnı için mekikler çekti. Derken adeti geciktiği için doktora gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Bebek son derece sağlıklıydı ve o hareketleri yapmasının en ufak bir etkisi olmamıştı.
Sen de kendi kendine söylüyorsun. Bir bebeğin acısını yalnızca yeni bir bebek dindirebilir. Demek ki en uygun zamanda yeni bir bebek istiyorsun. E sen böyle kendi kendini yediğin sürece vücudun yeni bir bebeğe hazır olacak mı sanıyorsun? Psikolojini bir an önce düzeltebildiğin kadar düzeltmelisin. Yoksa iyileşme ve yeni bir bebeğe kavuşma sürecin uzadıkça uzayacak.
GERÇEKTEN DE DEĞİL!!!
GERÇEKTEN DE DEĞİL!!!
nericim burdasın yazmıyosun ama geçmişimi okuyosun canımcım ben çıkıyorum yakalayamadım seni..
çok öptüm..
fundişim geldimi gülüm senin kırmızılar merak ettim...nerelerdesin gezenti seni hiç durmuyosun evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?