Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nilaycım sen kaç kez düşük yaptın kaç haftalıktı.

bir kez canım 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ama çok etkilendim çok taktım kafama hep ağladım var olan yumoşlarım bile çatlamadan kayboldular yumurtlama takibine gidiyordum kendimi başka şeylere verdim ve o ay hamile kaldım Allahıma şükür..düşünmemek lazım gerçekten ne kadar kafaya takılırsa o kadar etkiliyor..

evet canım çok doğru ben çok duydum hatta en yakın arkadaşım nuskayla 2 çocuğunu dünyaya getirdi şmdi kayınvalidem banada yaptırdı benimde 2 düşüğüm oldu bende takıyorum inşallah gelince daha gitmez bebişlerimiz :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu

nericim burdasın yazmıyosun ama geçmişimi okuyosun canımcım ben çıkıyorum yakalayamadım seni..
çok öptüm..

fundişim geldimi gülüm senin kırmızılar merak ettim...nerelerdesin gezenti seni hiç durmuyosun evde

Ümmü sıbyan duası:
Bu duayı en güvenilir,en doğru kaynaktan araştırdım.Dua 22 besmele,1 fatiha,1ayetel kürsi,1 ihlas,1 felak,1 nas,kalem süresinin 51 ve 52.ayetleri bir kağıda arabi harflerle yazılacak.(Kendin de yazabilirsin veya bir kitapçıktan keserek toplayabilirsin veya arabi iyi bilen biri yazabilir yani hocaya gitmek şart değil.Benimkini eşim yazdı mesela)Bu kağıdı naylona güzelce sar,bantla sonra deri bir kumaşa sar ve ipe geçir ki su almaması lazım çünkü banyoda dahi çıkartılmayacak.Tuvalete bununla girmekte bir beis yok zira hiç çıkarmamak gerekiyo.Hamilelik müddetince ve loğusalıkta da çıkarmamak gerekiyormuş.

neriman canım burdamısın gülüm nasılsın özledim kız...

güzel hamisim beniiiiim, kusura bakma ya, ins. burdasindir hala. pc yi acmistim öglen, bi göz gecirdim sorna islere giristim, izinliyim bugün biraz evle ilgilendim.. bende cook özledim bitanem. zaman ne cabuk gecti, sadece 4 haftan kalmis, efecigi saglikla kucagina almak nasip etsin allahim.. hemen resmini istiyoruz bak yakisiklimizin.... aylinimin de az kaldi dimi, 2 hafta falan kalmistir onunda.. oyy kiyamam ya, ne güzel.. bak biz hala ugrasiyoz ) olsun, saglik olsun..
bakalim bu ay neler olacak, dün asilamam oldu hayirlisiyla allahim nasip eder insallah.. cok kolaymis ben korkuyodum. bu ay ilac falan kullanmadim hic. simdi gezip tozma vakti, kafaya takmamak lazim. evde olunca aklima geliyo ama disardayken rahatim..
öpüyorum canim seni, benim yemek yapmam lazim.. efemi oksa yerime annesiii

ahh canım aşılaman mı oldu inşallah nericim bebişin gelir mutlu eder hepimizi...
az kaldı gülüm 26 haziran oğlumun doğumu aylininde 17 haziran hayırlısıyla bekliyoruz bakalım..takma kafana gülüm gemene tozmana bak sen sonra hamiş olunca zor oluyor bak benden sölemesi:))) bizde efeyle seni öpüyoruz teyzesi...

o yüzden simdi bol bol geziyoruz, hafta sonu tatillerine cikiyoruz..
ohohhh masallah az kalmiiissss ikinizde, allahim saglikla kucaginiza versin canlarim benim.. sizi cok seviyorum, can yoldaslarim..
bakalim be nilaycim, bu ay yaptik bisiler ) ins. tutar da sizin ogluslara bitane daha arkadas gelir..
öpüyorumm

Stephania geçmiş olsun canım. Elbette ki yaşadığın çok acı bir deneyim ve elbette ki yaşadığın travmayı atlatman kolay olmayacak. Hepimiz yaşadık bunları emin ol. Bizi de zavallı gibi, eksik kadın gibi görenler oldu. Bize de ağır mı kaldırdın, ters hareket mi yaptın diyenler oldu. İnsanlar kendi başlarına gelmeyen birşey hakkında rahatlıkla yorum yapabiliyorlar maalesef. Halbuki yaşamış olsalar bilecekler ki eğer o bebeğin yazgısıysa, aylarca yatıp elini hiçbir işe sürmesen de o bebek düşecektir. Tam tersi de geçerli. Arkadaşım aletli jimnastiğe yazıldı. Kaslarını geliştirmek için kilolarca ağırlık kaldırdı. Karnı için mekikler çekti. Derken adeti geciktiği için doktora gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Bebek son derece sağlıklıydı ve o hareketleri yapmasının en ufak bir etkisi olmamıştı.

Sen de kendi kendine söylüyorsun. Bir bebeğin acısını yalnızca yeni bir bebek dindirebilir. Demek ki en uygun zamanda yeni bir bebek istiyorsun. E sen böyle kendi kendini yediğin sürece vücudun yeni bir bebeğe hazır olacak mı sanıyorsun? Psikolojini bir an önce düzeltebildiğin kadar düzeltmelisin. Yoksa iyileşme ve yeni bir bebeğe kavuşma sürecin uzadıkça uzayacak.

Kendine sürekli şunu söyle: BENİM HATAM DEĞİLDİ!

GERÇEKTEN DE DEĞİL!!!

agzına sağlık canım

bende çok seviyorum canım arkadaşım hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz..
tutar kız valla sen yapmaya devam et bişeyler:))) sonra yapılmıyor bak kardeş kardeş uyunuyorkaydirigubbakcemile3

ne güzel yazmışsın kız ellerine sağlık valla üzerine bişey yazamıycam tatlişkom...tebrikler...alkisalkisalkis

evet canim nilayim aynen öyle oluyo, ilk hamisligimde bizde kardeslik ilan etmistik doguma kadar.. saglikli olsunlarda insan herseye razi..
burkocum yazini bende cok begendim agzina saglik..
sizleri öpüyor ve iyi geceler diyorum... sabah is var, dudaktan kalbeyi bile bitiremicem galiba, gerci diziye dogru dürüst bakmadim ama son bölümünü merak ettim )

alıntı yaparak yazmak istedim ama olmuyo internet expo.... sürelikli .cebelleşiyorum deminden beri .
neyse nericiim canım hayırlı olur inşallah hemencik tutuverir inşallah aşılaman.sters yapma sen yeterki.
stefhenı arkadaşım galiba sübyan dan flan bahsetmiş,valla bir çok insan bana da söyledi bunu sende yaptır diye söylüyolar.inançlı biriyim ama ben bu tür yerlere gitmekten çekinen ve korkan biriyim.rabbime sığınıyorum .hergün duamı ediyorum ve hergün söylediğim şey:allahım beni görünen,görünmeyen bütün malukatlardan koru.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet bu aralar en çok duyduğum cümle.çok mu gezdin ,iş mi yaptında düştü.bunları duymaktan nefret ediyorummmmmmmmmmmm.

yok canım benim ya gelmedi kırmızılar.gezmeye gitmemdim kıs buğün .anam adım çıktı 9 a inmez 8 e.
görümcemdeydim yatııyo ya, kayınvalidemle börek açtık bugün.öğleden sonra yooktum evde yanii.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…