Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Arkadaşlar merhaba, uzun süreden beri girmedim bu topiclere, çünkü eşim çok etkilendiğimi söylüyor. bende 2 bebeğimi kaybettim. 1.si kendiliğinden oluşan bir gebelikti. kısa sürdü ve kanama başladı kürtajla sonlandırıldı. 1 yıl kadar sonra aşı ile gebe kaldım ve 11. haftada kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve yine kürtaj. şimdi 3 ay geçti. bakalım nolacak. biraz kendim denemek istiyorum. olmazsa yine aşı. Nolur benim içinde dua edin. Bende bi bebeğim olsun istiyorum artık...senağlama

merhaba hepinize.listenize benide eklermisiniz ben mayısın 8 inde düşük yaptım.6 haftalık hamileydim şimdi tekrar deniyoruz adet tarihim 5 haziran

Ben de 2 gün önce , altı haftalıkken düşük yaptım. Sana ara vermeni söylemedi mi doktor merak ettim? Doktaor bana 2 ay sonnra deneyebileceğimi söyledi çünkü

bnde 23 mayıs da düsük yaptım herkeze soyledik ögrenir ögrenmez simdi milletin tesellisin dinlemek daha acı tekrar olur gencsiniz daha bnde biliyorum yine olur ama bn o gitmesin istiyodum...

bana ara falan demedi doktor ama antibiyotik ilac kullandıgım için bir ay beklemek istiyorum en azından 7+4 gündü düstügünde..

Rahim toplansın,vücut iyice hazır olsun diyemiş sanırım ama ben de temmuzda denemek istiyorum . 1 ay beklemeyi düşünüyo gibiyim sadece. Folik asite de devam edeceğim.

bnde 23 mayıs da düsük yaptım herkeze soyledik ögrenir ögrenmez simdi milletin tesellisin dinlemek daha acı tekrar olur gencsiniz daha bnde biliyorum yine olur ama bn o gitmesin istiyodum...

Geçmiş olsun canım.Ben de daha yeni yaşadım aynı durumu. Ama toparlandım hemen, yeniden hamile kalmanın hesaplarını yapmaya başladım bile. Üzülme yeni bir bebeği kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda.
Ama benim en büyük tesellim; eşimle ikimiz dışında kimse bilmiyordu. 3 ay dolana kadar söylemeyecektik kimseye .kalp atışı duyulmayınca aldılar işte. Düşük yaşadığımı da kimse bilmiyor .

bnm herkez biliyodu ama nazar degdi bi daha hayatta dememe kimseye 3 ay olmadan..

ama soylemememk gibi bi ihtimalimde yok gibiydi bebegim ole bi bebektiki daha adetime 3-4 gün kala bnm annm kaynanam kardesim görümcem herkez rüyamda bebek gördüm ne iş die arıyolardı ögrenincede kıyamadım söyledim yalan söylemek istemedim ama simdi pişmanım herkeze bi umut olmustu simdi herkez yıkıldı

senin kac haftalıktı bebegin nasıl düstü kac gün oldu düşeli

5 gün önce keseyi gördükten sonra ikinci kontrolüme gitmiştim ama malesef kalp atışı duyulmadı.Bir de su çok azmış. Doktor hemen almalıyız dedi.İki gün sonra da alındı.Kürtaj kelimesi kulağa çok kötü geliyo sanki isteyerek olmuş gibi.Düşük diyorum ben de.Zaten öyle deniyormuş. 6 haftalıktı benim.

tekrar olur die korkuyorum saen ne zaman tekrar sityosun peki sende egitimciymişşin nerde ögretmnsin

Şimdi çok yeni ya o yüzdendir.
Ben istanbuldayım. Sen siirte misin? Hastane olayı zordur orda.Doğuda görev yaptım çünkü biliyorum.

zor zaten bi köydeyim ile gitmek zorunda klıyorum yollar cok kötü bnde ist luyum bu sene sınava giricem bakalım insallah ist istiyorum bnde bakalım sınıf ögretmeniyim sen cabuk atlatmıs gibisin ben depresyondayım resmen bilmiyorum okul kapanıp ist gelince belki yardım bile alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…