- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.881
merhaba hepinize.listenize benide eklermisiniz ben mayısın 8 inde düşük yaptım.6 haftalık hamileydim şimdi tekrar deniyoruz adet tarihim 5 haziran
Ben de 2 gün önce , altı haftalıkken düşük yaptım. Sana ara vermeni söylemedi mi doktor merak ettim? Doktaor bana 2 ay sonnra deneyebileceğimi söyledi çünkü
bnde 23 mayıs da düsük yaptım herkeze soyledik ögrenir ögrenmez simdi milletin tesellisin dinlemek daha acı tekrar olur gencsiniz daha bnde biliyorum yine olur ama bn o gitmesin istiyodum...
Geçmiş olsun canım.Ben de daha yeni yaşadım aynı durumu. Ama toparlandım hemen, yeniden hamile kalmanın hesaplarını yapmaya başladım bile. Üzülme yeni bir bebeği kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda.
Ama benim en büyük tesellim; eşimle ikimiz dışında kimse bilmiyordu. 3 ay dolana kadar söylemeyecektik kimseye .kalp atışı duyulmayınca aldılar işte. Düşük yaşadığımı da kimse bilmiyor .
Geçmiş olsun canım.Ben de daha yeni yaşadım aynı durumu. Ama toparlandım hemen, yeniden hamile kalmanın hesaplarını yapmaya başladım bile. Üzülme yeni bir bebeği kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda.
Ama benim en büyük tesellim; eşimle ikimiz dışında kimse bilmiyordu. 3 ay dolana kadar söylemeyecektik kimseye .kalp atışı duyulmayınca aldılar işte. Düşük yaşadığımı da kimse bilmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?