Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Atlatmak zorundayım napayım.Çok şükür sağlıklıyız eşim de ben de .Yine hamile kalacağım allahın izniyle.İnanıyorum.Sen de inan. Zaten bu kadar kötüysen yardım alman çok iyi olur. Oralar da çok zor yaaa.Ben özellikle istemedim. Bu yıl istanbul a geldim,öyle karar verdim. Sen de gelirsin inşallah bir an önce

kk' nın ana sayfasında duyduk duymadık demeyin bölümünde, acısıyla tatlısıyla diye bir konu açılmış..orda hallisna arkadaşımız yardımlarınıza ihtiyacım var diye bir konu açmış..bizlerden birer yasin okumamızı istiyor..kuran bilen arkadaşlarım oraya uğrayıp isminizi yazdırır mısınız?yazısını okudum çok ihtiyacı var ...RABBİM herkesin gönlüne göre versin...:Saruboceq:hepinizi çoooook öpüyorum kaderdaşlarııım..Şeniz

Antıbıyotık, aĞrı kesıcı, demır ılaÇlarım bugÜn bıttı. Çok ŞÜkÜr. ÖnÜmÜzdekı gÜnlerde ınŞaallah adet olurum. 1 hazıran veya 5 hazıranda beklıyorum.

slm kızlar nasılsınız fundacığımi özlem canım, mehtapablam , melike, anljelic ablam nasılsınız görüşemiyoruz

ne güzel 2 aylık hamileymişsin . sağ salim kucağına almak nasib etsin. senin adına çok sevindim. annelik güzel bir duygu .

sağol canım. Amin. Allahım hepinize nasip etsin. Çok acı çektim bende inşallah bu hamileliğimi sağlıkla tamamlayabilirim tek temennim bu canım

bnde simdi cok istiyrum daha duseli 6 gün oldu ama simdiee olursa yine düser diye korkuyorum ama beklemekte istemiyorum boylede psi daha cok bozuluyo ...

burcucum iyi olmanıza çok sevindim tatlım.inşş şeker kız olmazsın bitanem dualarım seninle.diğer ağrılarında geçer bitanem yeterki yeğenimiz sağlıkla gelsin..
canım çok geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar hamişlik nasip etsin.aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize inşşş..
melikecim iyiyim çok şükür.evet yaz geldiiii,sen gez düğünlere git ooh ne güzel,bende badana boya dertleriyke uğraşmaya başladım..
makbulecim bende seni öpüyorum tatlım.araştırmaların sonuçlandımı canım?
canım çok geçmiş olsun.kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydun?ayy hemde ikizmiş en büyük hayallerimden birisii.tatlım sağlık olsun RABBİM fazla bekletmeden tekrar nasip eder inşallah..
canımm yelizim maşallah yeğenimizee.tatlım sağlığınız yerinde olsunda varsın iştahsız ol,bende hamileliklerimde,sürekli çıkartmaktan kilo alamazdım.3,5 aylıktan sonra beni kimse tutamazdı,bol bol kilo alırdım.canım dr a kontroller için gidemedim,maddi yönden bazı sorunlarımız oldu ama nasipse önümüzdeki ay inşş gidecem..
nilaaay canımm maşallah doğumuna çok az kalmış.RABBİM seni,aylincimi ve tüm hamişlerimizi tek avazda kurtarsın.hülyacım doğum yapmış,ALLAH analı,babalı büyütsün inşşş..bende iş güç uğraşıyorum be tatlım,ne olsun..günümü bekliyorum bakalım bu ay kırmızı kartı ne zaman yiycem..
nericiimm kıııs aşılaman olmuş.hayırlı,uğurlu olsun tatlişkom.inşallah bebişin tutunur annesii..hayırlı haberlerini bekliyorum bitanemm..
canım geçmiş olsun.aynı acıyı hepimiz yaşadık RABBİM tekrar yaşatmasın inşş..tez zamanda tekrar hamiş kalırsın inşş...
peluse nasılsın tatlım?kıs sen bana daha önce soru sormuştun,cevap yazamadım.şimdi yazayım.başka topikten bi arkadaşımız ikizlere hamiş demiştim..tedavisiz olmuş bitanem,yeni öğrendim dr kesin değil ama,biri kız,biri erkeğe benziyo demiş..
merhaba hepinize.listenize benide eklermisiniz ben mayısın 8 inde düşük yaptım.6 haftalık hamileydim şimdi tekrar deniyoruz adet tarihim 5 haziran
canım geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar nasip etsin..
canım sanada çok geçmiş olsun.ne kadar çok düşük var bu aralar yaa.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallaaaahh..
slm kızlar nasılsınız fundacığımi özlem canım, mehtapablam , melike, anljelic ablam nasılsınız görüşemiyoruz
esra canım ben kendi adıma iyiyi çok şükür.sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor hamişlik?
canım benim 8 haftam bitti . ilk deneyimim Haziran 2008 te dış gebelik (6 haftalık iken anlaşıldı) diğeri ise Ocak 2009 da 12 haftalıkken kalbi durdu.

tatlım nasılsın?

kıslar bu arada tuğbadan haberi olan varmı?

fundişiiimm hadi canım bi haber ver.kırmızılar geldimi.inşallah 9 ay gelmez..

iyiyim canım rabbime şükür mehtap ablam sana bir soru soracağım bebişimin ense kalınlığı 0,10 mm çıktı normalmi ya ikili test için bir yere gittim dr değil radyolog ölçmeliymiş ense kalınlığını moralimi bozdu drum ise herşey normal dedi

sevgili mehtap gülü, canım sağolasın sorduğun için iyiyim çok şükür . Oldukça fazla uyku hali ve azda olsa bulantım var ama varsın olsun, herşey yolunda gitsinde. Opüyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…