- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #8.901
delf sen kaç aylık hamilesin .
ne güzel 2 aylık hamileymişsin . sağ salim kucağına almak nasib etsin. senin adına çok sevindim. annelik güzel bir duygu .
burcucum iyi olmanıza çok sevindim tatlım.inşş şeker kız olmazsın bitanem dualarım seninle.diğer ağrılarında geçer bitanem yeterki yeğenimiz sağlıkla gelsin..Mehtabım buralardayız gülüma.s.Sıcaklarla, bel ve sırt ağrılarıyla boğuşuyoruz işte. Çok şükür ki sağlığımız iyi. Ama bende şeker riski çıktı. Bir hafta sonra şeker kız olup olmadığım anlaşılacak. Umarım birşey çıkmazfisfisfisSiz de dua edin olur mu:1no2:
Ben sürekli takip ediyorum sizleri merak etmeyin. Cevap yazabileceğim bir durum olduğunda cevap yazıyorum sadece. Yoksa hepiniz için dua ediyorum, bundan emin olun kader arkadaşlarıma.s.
canım çok geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar hamişlik nasip etsin.aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize inşşş..selam arkadaşlar.epeydir yorumlarınızı okumama rağmen yeni kayıt yaptırdım.8 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim.ta ki 5. haftadan beri kahverengi akıntım vardı.aralarda da kanamam oldu.kaç doktor deşirtirdim düşerse düşer bekliyeceğiz,iki rahim var bebek birine yerleşmiş bunu diğer rahim yapıyo gibi şeyler söyleyip önemsemediler.6.haftada bebeği ve kalp atışını gördük fakat kalbi yavaş atıyodu,10gün istirat ve progestandan sonra dün yine giitim ne bebek büyümüş ne de kalp atışı kalmış.hemen kürtaj dedi inanamadım.yarın başka bir doktora gitcem ama çok ama çok korkuyorumm...ya sonrası??Allah hepimizin yardımcısı olsun..
melikecim iyiyim çok şükür.evet yaz geldiiii,sen gez düğünlere git ooh ne güzel,bende badana boya dertleriyke uğraşmaya başladım..burdayım mehtabım ama sen yoksun iyiyim çok şükür bu ara çok doluyum sizinle pek görüşemedik çok misafirim oluyor ve artık yaz geldi düğünler falan başladı hafta sonlarıda doluyum yazı çook seviyorum yaa kendimi zinde hissediyorum sende iyisindir inşallah
makbulecim bende seni öpüyorum tatlım.araştırmaların sonuçlandımı canım?mehtapcımm iyiyim canım arastırmalar yapılıyor evimde 1 haftadır inşaat var yorgunum yani sen nasılsın arastırma yaptırıyodun senin sayende oldu arastırmalarım çünkü sen söyledin bana 2 yıl içinde olanlara yapılıyormuş die öpüyorum seni
lolo ALLAH güç kuvvet versin başına talihsizlikler geliyor Allah daha büyük dertler göstermesin inşallah
canım çok geçmiş olsun.kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydun?ayy hemde ikizmiş en büyük hayallerimden birisii.tatlım sağlık olsun RABBİM fazla bekletmeden tekrar nasip eder inşallah..merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de...insan kendi başına gelince sadece kendi gibi hissdiyor ama ne kadar fazlaymış megerse...ben de 1 ölü doğum 2 düşük 1 dış gebelik yaşadım....Allah kimseye yaşatmasın...hiçbirisi tedavi değil kendiliğinden...heterozigot mutant diye kan pıhtılaşma sistemi ile ilgili bi hastalık var ben de o hastalığı taşıyanlardan biriyi...ilk hamileliğim 21 haftaya kadar devam etti ve hiçbir sorun yoktu ve aniden kalpleri durdu(ikizdi)...sonra diğerlerini yasadım..hepsi 1 sene içinde...ve şimdi hazziranda tekrar hamile kalmak istiyorum benim için de dua edin sorun yasamamam için...Allah herkese ikiz ikiz bebişler nasip etsin....görüşmek dileğiyle....
canımm yelizim maşallah yeğenimizee.tatlım sağlığınız yerinde olsunda varsın iştahsız ol,bende hamileliklerimde,sürekli çıkartmaktan kilo alamazdım.3,5 aylıktan sonra beni kimse tutamazdı,bol bol kilo alırdım.canım dr a kontroller için gidemedim,maddi yönden bazı sorunlarımız oldu ama nasipse önümüzdeki ay inşş gidecem..selam arkadaşarım hepiniz iyisiniz umarım..
fundacım inşallah yakında güzel haberini alıcaz canım sen stres yapma,biliyosun stres çok etkiliyo bu hormonları canımcım..
mehtapcım canım,ben iyiyim çok şükür.sadece iştahım pek yok.artık 3 ayım bitti yemem gerek herşeyden az az ama olmuyo işte.sen nasılsın canım,doktor kontrollerin nasıl gidiyo.güzel haberlerle dön bize canım..
yeni gelen arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun,doğru zamanda rabbim sizede bu mutluluğu tekrar yaşatacak inşallah..
aylinciiimin doğmuna az kaldı inşallah herşey yolunda gider ve paşasını alır sağlıkla kucağına arkadaşım..
melikecim,yaz gülüüü...iyi olmana sevindim canım..çalışmaları aksatmak yok dimi:) yakında ver müjdeli haberi inşallah bize..
hepinizi öpüyorum canlarımm..
nilaaay canımm maşallah doğumuna çok az kalmış.RABBİM seni,aylincimi ve tüm hamişlerimizi tek avazda kurtarsın.hülyacım doğum yapmış,ALLAH analı,babalı büyütsün inşşş..bende iş güç uğraşıyorum be tatlım,ne olsun..günümü bekliyorum bakalım bu ay kırmızı kartı ne zaman yiycem..yeni gelen arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..
hamişler nasılsınız eskiden isim isim sayıyordum ama artık hafıza falan kalmadı bende kıslar...
benimde 4 hafta kaldı doğuma Allahın izniyle zaman hiç geçmiyor sanki..
fundişim gelmedimi hala kırmızılar eli kulağındadır tatlişkom..
özlemcim sende büyütmüşsün bebeği maşallah canımcım..
mehtapım nasılsın bitanem?
yelizcim senden ne haber tatlım?
hülyaya ne oldu doğum yaptımı acaba??
nericiimm kıııs aşılaman olmuş.hayırlı,uğurlu olsun tatlişkom.inşallah bebişin tutunur annesii..hayırlı haberlerini bekliyorum bitanemm..güzel hamisim beniiiiim, kusura bakma ya, ins. burdasindir hala. pc yi acmistim öglen, bi göz gecirdim sorna islere giristim, izinliyim bugün biraz evle ilgilendim.. bende cook özledim bitanem. zaman ne cabuk gecti, sadece 4 haftan kalmis, efecigi saglikla kucagina almak nasip etsin allahim.. hemen resmini istiyoruz bak yakisiklimizin.... aylinimin de az kaldi dimi, 2 hafta falan kalmistir onunda.. oyy kiyamam ya, ne güzel.. bak biz hala ugrasiyoz) olsun, saglik olsun..
bakalim bu ay neler olacak, dün asilamam oldu hayirlisiyla allahim nasip eder insallah.. cok kolaymis ben korkuyodum. bu ay ilac falan kullanmadim hic. simdi gezip tozma vakti, kafaya takmamak lazim. evde olunca aklima geliyo ama disardayken rahatim..
öpüyorum canim seni, benim yemek yapmam lazim.. efemi oksa yerime annesiii
canım geçmiş olsun.aynı acıyı hepimiz yaşadık RABBİM tekrar yaşatmasın inşş..tez zamanda tekrar hamiş kalırsın inşş...günaydın arkadaslar.11 haftalık bebegımı gectıgımız pazartesı kaybettım rutın kontroller ıcın gıttıgım doktor kontrolunde bebegmın kalp atısları gorulemedı ve doktorum müdahale etmek zorunda kaldı. bu acıyı ıcımden atamıyorum zaman zaman çok kötu oluyorum sizlerle paylasmak ıstedım
peluse nasılsın tatlım?kıs sen bana daha önce soru sormuştun,cevap yazamadım.şimdi yazayım.başka topikten bi arkadaşımız ikizlere hamiş demiştim..tedavisiz olmuş bitanem,yeni öğrendim dr kesin değil ama,biri kız,biri erkeğe benziyo demiş..Canım ben de 4 sene sonra aşılamayla hamile kaldığım bebeğimi 9+1 günlükken kalbinin durması sonucu kaybettim 19 şubatta. Çoook zor çok yıpratıcı bir süreç anlıyorum.Bu süreçte ben hep şunu düşünmüştüm, hormonlarımız stresten çok etkileniyorlar ne kadar çabuk toparlarsam kendimi bebeğime yeniden kavuşmak o kadar çabuk olur. Bir adet dönemi sonra tekrar aşılamaya başlamayı düşünüyordum ki hamile kaldığımı öğrendim kendiliğinden.
İlk günler çok zordur ama yavaş yavaş acısı hafifler emin ol burada hepimiz yaşadık bu duyguları maalesef.
Sonuçta eşin ve sen sağlıklı olduktan sonra Allahım tekrar gönderecek bebişini inan ve ümitle bak hayata, her şeyin hayırlısı olsun hakkında canım.
canım geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar nasip etsin..merhaba hepinize.listenize benide eklermisiniz ben mayısın 8 inde düşük yaptım.6 haftalık hamileydim şimdi tekrar deniyoruz adet tarihim 5 haziran
canım sanada çok geçmiş olsun.ne kadar çok düşük var bu aralar yaa.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallaaaahh..5 gün önce keseyi gördükten sonra ikinci kontrolüme gitmiştim ama malesef kalp atışı duyulmadı.Bir de su çok azmış. Doktor hemen almalıyız dedi.İki gün sonra da alındı.Kürtaj kelimesi kulağa çok kötü geliyo sanki isteyerek olmuş gibi.Düşük diyorum ben de.Zaten öyle deniyormuş. 6 haftalıktı benim.
esra canım ben kendi adıma iyiyi çok şükür.sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor hamişlik?slm kızlar nasılsınız fundacığımi özlem canım, mehtapablam , melike, anljelic ablam nasılsınız görüşemiyoruz
canım benim 8 haftam bitti . ilk deneyimim Haziran 2008 te dış gebelik (6 haftalık iken anlaşıldı) diğeri ise Ocak 2009 da 12 haftalıkken kalbi durdu.
burcucum iyi olmanıza çok sevindim tatlım.inşş şeker kız olmazsın bitanem dualarım seninle.diğer ağrılarında geçer bitanem yeterki yeğenimiz sağlıkla gelsin..
canım çok geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar hamişlik nasip etsin.aynı acıları tekrar yaşatmasın hiç birimize inşşş..
melikecim iyiyim çok şükür.evet yaz geldiiii,sen gez düğünlere git ooh ne güzel,bende badana boya dertleriyke uğraşmaya başladım..
makbulecim bende seni öpüyorum tatlım.araştırmaların sonuçlandımı canım?
canım çok geçmiş olsun.kan pıhtılaşması için iğne kullanıyormuydun?ayy hemde ikizmiş en büyük hayallerimden birisii.tatlım sağlık olsun RABBİM fazla bekletmeden tekrar nasip eder inşallah..
canımm yelizim maşallah yeğenimizee.tatlım sağlığınız yerinde olsunda varsın iştahsız ol,bende hamileliklerimde,sürekli çıkartmaktan kilo alamazdım.3,5 aylıktan sonra beni kimse tutamazdı,bol bol kilo alırdım.canım dr a kontroller için gidemedim,maddi yönden bazı sorunlarımız oldu ama nasipse önümüzdeki ay inşş gidecem..
nilaaay canımm maşallah doğumuna çok az kalmış.RABBİM seni,aylincimi ve tüm hamişlerimizi tek avazda kurtarsın.hülyacım doğum yapmış,ALLAH analı,babalı büyütsün inşşş..bende iş güç uğraşıyorum be tatlım,ne olsun..günümü bekliyorum bakalım bu ay kırmızı kartı ne zaman yiycem..
nericiimm kıııs aşılaman olmuş.hayırlı,uğurlu olsun tatlişkom.inşallah bebişin tutunur annesii..hayırlı haberlerini bekliyorum bitanemm..
canım geçmiş olsun.aynı acıyı hepimiz yaşadık RABBİM tekrar yaşatmasın inşş..tez zamanda tekrar hamiş kalırsın inşş...
peluse nasılsın tatlım?kıs sen bana daha önce soru sormuştun,cevap yazamadım.şimdi yazayım.başka topikten bi arkadaşımız ikizlere hamiş demiştim..tedavisiz olmuş bitanem,yeni öğrendim dr kesin değil ama,biri kız,biri erkeğe benziyo demiş..
canım geçmiş olsun.RABBİM tez zamanda tekrar nasip etsin..
canım sanada çok geçmiş olsun.ne kadar çok düşük var bu aralar yaa.RABBİM aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallaaaahh..
esra canım ben kendi adıma iyiyi çok şükür.sen nasılsın tatlım,nasıl gidiyor hamişlik?
tatlım nasılsın?
kıslar bu arada tuğbadan haberi olan varmı?
fundişiiimm hadi canım bi haber ver.kırmızılar geldimi.inşallah 9 ay gelmez..
slm kızlar dün 6 haftalık bebeğimi düşürdüm sizce kaç ay korunayım
slm kızlar dün 6 haftalık bebeğimi düşürdüm sizce kaç ay korunayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?