Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

gitmedim canım..arkadaşımın biri benim gibi düşük yaşamıştı ve 23 gün sonra adet olmuştu ama ben hiç olmadım..1 hafta daha bekleyeyim olmazsa doktora gidicem mutlaka..msjımı cevapladığın için çok teşekkür ederim..

[B]Arkadaşlar mrb.Ben de yaklaşık gün önce düşük yaptım ve cok acı çekti onu kabetmenin acısı bende bebek arzusunu cok daha fazla artırdı.ınşallah Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder.Bu arada düşük yapalı gun almasına rağmen regl almadım doktrum farlutal verdi o da dun bıttı bakalım bekliyorum ve sizce burada hamile kalmıs olabilirmiyi.Şimdiden cok teşekkuler[/B]

Kızlar nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun...karamelek aşılaman inşallah güzel sonuçlanır canım, dua ediyoruz senin için.

kızlar nasılsınız,ben cogu kez buraya ugruyorum ama maalesef tanıdık kimseyi göremeyınce cıkıyorum.
mehtapcım nasılsın canım tekrardan basladın dimi sen calısmalara
özlem senın nasıl gidiyor hamilelik?sanırım bıraz bulantılı gecıyomus sanırım kızlardan duymustum
fundacımm nasılsın canım,valla msn hala virüslü giremıyorum görüşemedık bı türlü,geldımı bu ay senın kırmıızlar?
melikecim sen nasılsın?
nıhalcım eşin nasıl oldu canım enson amelıyattan sonra toparladımı?
nerimancım sen nasılsın canım,buay aşılamamı olcaktın benmı yalnıs hatırlıyom(arada girip okuyomda aklımda kalan)
yelizcim sen nasılsın buay yumurta catlattırdınmı nezaman bellı olcak sonucu
anjelic senınde hamişliğin hayırlı olsun canım.yenı farkettım tickerından cok sevındım saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah
veeeeeeeeee adını hatırlayamadıgım diğer arkadaslar,kırılmayın sakın çünkü tam bir balık hafızlaı oldum.beynım büzüştü sankı hafıza namına pek bişe kalmadı-tatlicadiarzu-
netice olarak kendımdende bahsedıyım azcukk.bebişimin maşşalahı var,3 hafta öncekı kontrolde 1040gr olmustu fıstığim.bugun itibarıyle 30+1 olduk bıle.zaman su gibi gectı anlamadım.ama 7.aya gırdıgım zmaan hamıle oldugumu anladım.çok şükür buzaman kadar hiçbi şikayetım olmadı pek fazla ama 2 haftadır falan bazen zorluyor benı.zaman zaman yalancı kasılma dedıklerı sey oluyor ama dinlenınce geciyoor onun dısında kıpır kıpır bebegım.bırde ilk 3 ay bulanmayan midem ,1 haftadır gecelerı midemden gerı tepiyor sankı acı bir su.yüksek yastıkla halledıyorum bu durumuda.neyse kızlar hepinişzi tek tek öpüyorum ,düşük yaşayan herkeze gecmiş olsun diliyorum hiç umudunuzu kaybetmeyın,inşallah bırgun cennet kokulu melekeler sizinde orta katı kiralıycak,ve hepimiz sagsaglım kucagımıza alıcaz inşallah,bebeklerımızı saglıkla büyütmek nasip olcak inşalah

Son düzenleme:

maşallah maşallah Allahım nazar lardan saklasın melegınımidende gerı tepen acı su reflü canım cok yaglı yıyecek yeme yemek yeyıp hemen yatma bıde o yuzdende olur

rıca ederım canım fazla gec kalnadan gıt dr a,tekrar gecmıs olsun

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın hemencecik tutuverir. Dualarımız seninle.

Rabbim hayırlısıyla mutlu sonucu almanı nasip eder inşallah bi dahaki aya yumurtanın değil bebeğinin büyümesini beklersin artık inan buna Allah rast getirsin inşallah :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun canım inş hayırlı bı sonuc olur senın ıçın:Saruboceq:

Kızlar nasılsınız? yeni gelen arkadaşlar çok geçmiş olsun...karamelek aşılaman inşallah güzel sonuçlanır canım, dua ediyoruz senin için.

cok sagolun arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın duygulandırdınız benı senağlama
allahım hıcbırımızın emeklerını bosa cıkarmasın yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah

tugbacım ıyı olmanıza sevındım ben asılama yaptırdım bugun artık beklemedeyım
hepınızı cok opuyorum kızlar eksık olmayın

haaaaa unutmadan sızede yazayım esının sperm sayısı dusuk olanlar hergun 1 avokado yedırsın kocıslere bız denedık bu ay neredeyse 2 katına cıkmıs sayı oda 6 gun yedı
sadece bılgınıze kanıtlanmıstır

merhaba hanımlar.bu sayfayı yeni keşfettim.benim durumumu yaşamış bayanlar vardır diye düşünerek bi kaç soru sormak istiyorum.önceki sayfaları çok fazla okuyamadım 897 sayfa olmuş maş.
hikayemi oldukça kısa anlatmaya çalışayım öncelikle..
malesef bende 3 nisanda 11 haftalık bebeğimi düşürdüm.düşük tehlikesinin olduğunu falan söylememişti dr um.düşmesiyle beraber aşırı kan kaybım oldu.en yakın hastanedeki boş bir dr. içerde parça kalmış diyerek kürtaj yaptı.ama benim kanamalarım 35 gün kesilmedi.dr sürekli normal olduğunu söyledi.
35 gün sonra başka bir dr a gittim ve içeride hala bi parça olduğunu bu yüzden kanamanın kesilmediğini söyledi.8 mayısta tekrar kürtaj oldum.çok az bi kanamam oldu ve şükür bitti kanamalarım.şimdide sol yumurtalığımda 4 cmlik kisti farketti drlar.biri çikolata kisti düşüğe sebep olabilir hemen alalım diyor , diğer dr ise su kisti olduğunu tedaviye gerek olmadığını söylüyor.

benim size sormak istediğim;
ikinci kürtajın üzerinden 23 gün geçti.gebelik öncesinde 26 günde düzenli adet olurdum acaba şimdide 26. gündemi adet olurum?
sizlerin düşükten sonraki adetleriniz nasıl ve ne zaman oldu merak ediyorum? doktorlar farklı konuşuyorlar ben ise bekliyorum.

tatlım çok geçmiş olsun..bende 26 günde bir adet olurdum ama kürtajdan sonra 30. günde geldi kırmızılar..doktorum 45 gün sürebilir demişti yani uzun sürebilir bu seni korkutmasın canım..inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın..

minik kelebek merhaba ben de malesef 1 düşük 1 ölü doğum 1 dış gebelik yasadım ve temmuz da hamşle kalmak istiyorum inş.listeniz varsa beni de ekleyin lütfen...sizin de bebişinizi sağlık bi şekilde kucagınıza almayı nasip etsin Allah öptm:teytey:

merhaba canım küretajdan sonra 40 güne kadar bile gecikebiliyor ama kişiden kişiye değişir tabi...bu arada ilaç falan kullandıysan o da etkileyebilir...bu arada ben de konyadayım...öptm:teytey:

tşk nilay umarım çok bekletmez kırmızılar.5 yaşındaki kızım hala kardeşim ne zaman çıkıcak dedikçe içim yanıyor.nasıl bekliycem üç ay bilmiyorum..

aslghk mrhb hemşerim.sadece demir ve vitamin kullandım onlarda biteli baya oldu etkilemez herhalde.

seni merak ettim ,hikayeni giitiğin doktorları?memnun kaldıklarını ve kalmadıklarını?

bu arada bu sayfa beni çok kötü etkiledi içime bastırmıştım acısını ,önceki sayfaları okumıycam artık..

canim benim evet dogru okumussun, bu ay ilk asilamamizi olduk, bakalim hayirli olsun, allahim ins. nasip eder. adetime daha 2 hafta var... düsünmemeye calisiyorum.
ayy ben seniin o fistigini yerim, masallah bak kocaman olmus bile, cogu bitmis azi kalmis, allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.. minik kizinin ismi ne olacak? buldunuzmu isim? seni cok cok öpüyorum bu arada miden icin tek care yüksek yastik ve yemek den sonra hemen yatmamak, yemekten sonra egilip kalkmamak.. yinede allaha sükür, fazla zorlanmamissin.. masallah..Şeniz

canım ben 1 ölü doğum yasadım gecen sene 20 mayısta 20 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim onlarda hamileyken Güler hanım var ya selçuklu hastanesinde ona gidiyordum gitmez olaydım 20 haftaya kadar hersey normal diye diye gönderdi bizi ve kalpleri durdu bebişlerimizin tabi alacak nefesleri yokmuş Rabbim en iyisini bilir o ayrı mesele...sonra tekrar hamile kadım 9 haftalıkken küretj oldum boş gebelikmiş bebek yoktu yani kese boştu...sonra korunurken tekrar hamile kaldım ve dış gebelik geçirdim...yani yasamadığım bişey kalmadı..suan Ali Acar a gidiyorum dış gebelik geçireli 3 ay oluyor tekrar hamile kalmak istiyorum inş.bu ayki adetimi bekliyorum sonra korunmıcaz...böyle işte sen anlatsana biraz öptm

çok geçmiş olsun zor acılar bunlar.inşallah bu kez hayırlısıyla alırsı bebeğini kucağına.

ben bu yıl başında istemeden hamile kaldım ama çok sevindim.5 yaşında bi kızım var.ona hamileyken güler hanıma gidiyordum memnun kalmadım doktor yokluğundan devam ettim ve sezaryenle doğum yaptım.
bu kez güler hanıma gitmedim tabi çevreme iyi dr kim diye sordum ah sormaz olaydım.herkez tülin hanımı önerdi.dünyanın en iyi dr bile olsa aynı anda 5 hastayla ilgilenemezdi.biliyorsundur sende duymuşsundur.her muayenede kapısında 4 saat bekledim,herkez bekliyordu sabırla.son gidişimde artık bayılacaktım 5 saat bekledim ve beni 2 dk muayene etti kendimi kapı önünde buldum.bidaha gitmem dedim ,gidemedimde..
bi kaç gün sonra aniden aşırı kanamayla kaybettim bebeğimi.ben kendimde değildim ailem tülin hanıma götürdü beni ama çok yoğunmuş kabul etmedi.
ardından selçukluya gittik tek hikmet bey kabul etti.kürtajı o yaptı ve içeride parça kalmış.
35 gün sonra metin beye gittim yine parça kalmış yine kürtaj oldum.metin bey kist var dedi alalım dedi.ama bidaha ona gitmedim allah bidaha götütmesin beni oraya.
ardından yine tıptan mehmet beye gittim oda sorun yok kistin önemli değil üç ay korun sonra yine gel dedi. benden süt geliyordu bu konuda bişey söylemedi.
şimdi ortalamasını almak için şöyle kapısında saatlerce bekletmeyen ,ilgili bana güven veren bi doktor arıyorum.

canım beklemeden muayene olabileceğin bi kadın doğumcu olduğunu zannetmiyorum ben kontrole gittiğimde bile Ali Acar da en az 1,5 saat bekliyorum sana da tavsiye ederim Ali acarı...güler hanıma gitme de kime gidersen git...görüşmek üzere

maşallah maşallah Allahım nazar lardan saklasın melegınımidende gerı tepen acı su reflü canım cok yaglı yıyecek yeme yemek yeyıp hemen yatma bıde o yuzdende olur
saol canım :1hug: evet reflü zaten hamıle kalmadan öncede vardı arada nüksederdi.ilacım var cok şükür a doktorum söylemıstı son aylarda bebek iyice mıdeye baskı yaptıgı için yattıgın an şikayetın baslar demıstı.yınede arada oluyor cok şşükür fazla zorlamıyor benı
tugbacım ıyı olmanıza sevındım ben asılama yaptırdım bugun artık beklemedeyım
canım hadı hayırlı haberler alırsın inşallah.dualarım senınle
canım cok gecmıs olsun,güzel dileklerin içinde cok tesekkur ederım.listeyi enson prettywoman(funda)arkadasımız tutuyordu o gelınce görür yazar seni canım

:1hug: :1hug: :1hug: tesekkur ederız teyzesı güzel dileklerin için.kızımın ismini önce tuana istiyorduk ama bıkac kişide erkek ismi olarakta kondugunu duyunca sogudum.şimdi şevval istiyoruz.bakalım kısmet.evet bu hamılelık cok zormadı benı şükürler olsun hamılelelık reflüsü yaşıyorum zaman zaman,ilacım var zaten cok zorlarsa içiyorum.onun dısında vaktında saglıkla hayırlısıyla gelsın kuzum gerısi ayrıntı zaten.
hadı canım sanada hayırlı olsun aşılama ,inşallah eger hayırlıysa buay tutar ve bebegınle 9 aylık bı maratona başlarsınız inşallah:1hug:

hemserılerım ıkınızede cok gecmıs olsun nedense dr lar kendı özel yerlerıne gıtmedıkce pek ılgılenmıyolar ,ama ben drumdan cok memnunum dogumevınde gülgün köseoglu,cok ıyı kadın sordugunuz her soruya sıkılmadan cevap verıyo özel yerıde var ama o daha cok hastanede duruyo,tavsıye ederım

canım dusukten sonra her bunyede farklılık gosterıyo genelde kurtaj ve dusuklerde ılk adet 30 yada 40 gunu buluyo sonra duzene gırıyor ama eger dr dedıgı gıbı kıstın varsa bu duzensız adet gormene neden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…