Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

angelcım merhaba senin sorunun ne bebiş var mı gülgün hanımı biliyorum ama hiç gitmedim bilgisi nasıl güvenilebilir miyiz muyenehanesi nerde biliyor musun

tşk ederim angel .ben tıpta bahsettiğim iki dr unda muayenehanesine gittim insan yerine koysunlar diye ama..çok değişen bi şey olmadı.ikiside prof ikiside farklı görüş bildiriyor.
doğumevinde tam tersi drların çok ilgisiz olduğunu söylerlerdi ama hiç gitmedim oraya bilmiyorum.gülgün hanımı araştırıcam ,
tşk ederim tavsiyen için.
bu gün ikinci kürtajdan sonra 24. gün.kırmızıları beklerken kahverengiler geldi .eşim yine pimpiriklenmeye başladı.iyi bi dr bulmam şart oldu artık.

angelcım merhaba senin sorunun ne bebiş var mı gülgün hanımı biliyorum ama hiç gitmedim bilgisi nasıl güvenilebilir miyiz muyenehanesi nerde biliyor musun

canım ben 6 martta 2 hftalık bebegımı duşurdum gulgun hanımı oncedende tanırdım kardesımle aynı yerdelerdı o cok bahsederdı benım bı kac tanıdıgım hatta 10 senedır cocugu olmayan komsumuz falan gıttı ve ondan sonra hamıle kaldı,istanbul caddesınde muayenehanesı ama gıtmek ıstersen sana numarasını atayım özelden

canım o kahverengıler belkı 2 gun sonra falan duzene gırer ama bence sen o dr gıt bende her dr guvenmem dogumevıne olsem gıtmezdım ama gulgun hanım var dıye gıdıyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Teselli ararken sizleri buldum :)
Ben de 11 Mayıs'ta kürtaj oldum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 6+3 gibi doktora gittim.8.haftada tekrar gelmemi söyledi.8.hafta kontrolünde boş gebelik olduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi.Tabii ki yıkıldık ilk denememizdi hemen tuttuğu için çok sevinmiştik.ıçimiz rahat etmeyince 2.doktora gittik.O da boş gebelik olmadığını fetus olduğunu ama gelişmediğini söyledi.Sonuç olarak o da kürtaj dedi ve 11 Mayıs'ta kürtaj oldum.ılk doktorum istersem hemen hamile kalabileceğimi korunmama gerek olmadığını söyledi.2.doktor rahmin kendini toparlaması için 3 ay beklememi söyledi.Ben 2 adetten sonra denemeyi düşünüyorum.Ama bu arada 2 doktor arasındaki farklı açıklamar da beni çok şaşırttı.
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik sonucunda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.Gerçekten çok zormuş böyle acı bir tecrübe.Herşey Allah'tan deyip teselli bulmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok yola devam...

gecmıs olsun canım artık ınsanlar hangı drlara guvenecegını sasırıyor yengemde kurtaj oldu fakat bır kez adet gordukten sonra hamıle kaldı kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman hamıle kalabılırsın

SELAM KIZLAR BUGÜN YARIN ADET OLMAYI BEKLİYORUM, İNŞAALLAH SORUN ÇIKMAZ. BU ARADA DÜN EŞİMLE KONUŞTUM. EKİM AYINDA TATİLE ÇIKALIM, SONRA BEBEK DÜŞÜNÜRÜZ DEDİ. BEN 5 AY NASIL BEKLEYECEM. HALBUKİ PLANIMIZ 3 AY SONRAYDI. AMA EŞİM KARARINI DEĞİŞTİRMESİ BENİ ÇOK ÜZDÜ. OFFFF. :a015:

selam kıslar.
yeni gelen arkadaşlar olmuş aramıza geçmişi çok fazla okuyamadım.tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun diyorum.allah bir daha kötü günler yaşatmasın .
yelizcim ve nericiim canlarım inşallah hemencicik tutuvericek aşılamalarınız.güzel haberler vermek nasip olsun buralardan.öpüyorum çoook
tuğbacıım canım kocaman olmuş prensesin maşallah size yaa.
bu arada benim kırmızılar gelmedi buğün 46. günün hiç bi belirtide yok geleceğine dair.bende bu sabah doktorumu aradım farlutal içmemi söyledi.1 hafta sonra gelir sanırım artık.
herkesi çook öpüyoruuum.

gecmıs olsun canım,2 doktor arasındakı fark aslında herkezın kendıne göre bı yol izliyor olması.bırcok okudugum makalede 10.haftadan önce olan düşük veya kürtajların ardından eger anne kendını hazır hissediyorsa hiç beklemeyedebılırmıs yada 1ay bekleyebılırmıs.kesesı cok küçük oldugu için rahımde ciddi bi hasara yol acmazmıs.önemlı olan anne adayının kendını ve bedenını yenı bır hamılelıge hazır hissetmesıymıs.ben 1 ay korundum 3.ayda tekrar hamıle kaldım(Allah ıma şükürler olsun).doktorumda zaten söyledı ortalama 3 ay korunma süresı verılır ama sen kendını hazır hissettiğin an korunmayı bırakabılırsın dedı.yanı sonuc olarak sen kendını ve bedenını hazır hissettiğin anda tekrardan denemeye baslamalısınız,aynı acılar tekrar edermı diede hiç kafanı yorma,bol bol dua et bebegın için Rabbim senın için hayırlı olanı sana vercektır zaten:1hug:

oldu valla teyzesı,canım test yaptınmı,ne olur ne olmaz adet söktürücü içme yok yere.operasyon sonrası gecıkme oluyo 45 güne kadarda normal sayılıyo zaten.ama yınede tedbır almak lazım.test yapda ondan sonra iç kuzu ilacını
buarada aylını arıycaktım dün unuttum senın haberın varmı,cıktımı hastaneden

çok teşekkür ederim minik kelebek.düşük yaptıktan sonra sorunsuz hamilelikleri okuyunca insanın morali düzeliyo.Hep 2.de de bi problem olur mu endişesi var.Psikolojik olarak hazırım sanırım çok istiyoruz çünkü.Eğer bi problem varsa fazla uzamasın diye hemen denemek istiyoruz.Bakalım kısmet artık.Herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur inşallah.Ben de bir gün hamileyim müjdesi veririm inşallah.Bu siteyi duymuştum ama daha önce hiç girip bakmamıştım.Gerçekten de süpermiş :))

tuğbacım test yaptım canım hemde 2 kere.birini geçen hafta birinide bu sabah ama negatifti.ondan sonra ilacımı içmeye başladım.
aylinle konuştum buğün canım hastanedeler.iyiler şu an.ödem ve tansiyonda yükseklik olduğu için doktoru yatmasını uygun görmüş.5 haziranda sezeryan olucak canım.

Aramıza hoşgeldin canım. Oncelikle geçmiş olsun. Durumum sana teselli olsun diye hemen yazmak istedim. Ben Haziran 2008 te dış gebelik geçirdim. 6 haftalıkken gitti. 3 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım onu da Ocak 2009 da 12 haftalık iken kalbi durdugu için kaybettim aldılar. 3 aylık aradan sonra su an tekrar 8+5 olarak hamileyim. Ben hep doktorumu dinledim ve 3 ay ara verdim. İnşallah bu hamileliğim sağlıkla sona ulaşır. Umarım sende en kısa zamanda sağlıkla bebişini alırsın kucağına. Unutma yalnız değilsin.

merhaba arkadaslar bugün kontrolüme gittim.doktorum hıcbır sorun olmadıgını rahmın toparlanmaya baslandıgını söledı. ama 2 ay süre verdi.folık asit ve demır haplarına gerek görmedı. vücut dinlensın dedı. ama ben ılk adetten sonra folık asıt kullanmaya baslamak ıstıyorum.okudugum bıkac yerde hamıle kalmadan uc ay onceden folık asıt kullanmaya baslamalıymıs sizce ne yapmalıyım ?

delf umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Yaşadıklarımız gerçekten zor ama Allah daha beterinden saklasın.Burada okudukça yıllarca uğraşıp hamile kalamayanları ve de asla kalamayacakları halime şükrediyorum.En azından öyle bi problemimiz yok şimdilik.

birperi doktorun daha iyi bilir tabi ama folik asit almanın bi sakıncası yok sonuçta vitamin sadece.doktorumun bana dediği normalde bu hapı kuzey ülkelerinde verirler daha çok balıkla beslenip sebze az yedikleri ve folik asit almadıkları içi.ama biz de veriyoruz fazlası zaten vücuttan atılıyo bi zararı yok demişti.

canım ben hamile kalmaya karar verdiğim ve dr a gittiğimden bu yana folic asit kullanıyorum desem (yaklaşık 2 senedir) . bence de hiçbir zararı yok.

evet bencede güzelim. pekı kac gramlık olandan alıyosun.adı ne dıye gecıyo ılacının canım ?

canım kullandığım ilac sadece folic asit degil baska diger vitaminleri de barındırıyor içerisinde. Ilac ismi sanıyorum verebiliyoruz. Benim vitaminin adı Elevit canım

canım kullandığım ilac sadece folic asit degil baska diger vitaminleri de barındırıyor içerisinde. Ilac ismi sanıyorum verebiliyoruz. Benim vitaminin adı Elevit canım

anladım canım sağol...inşallah hayırlısı ıle tekrar hamıle kalalım .allahım o gunlerı göstersin saglıkla sıhhatle bebeklerımızı kucagımıza alacagımız gunler gelsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…