Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben de folbiol kullanıyodum hamile kalmadan 3 ay önce başladım.hamile kalınca doktor onu bırak elevit al dedi.onun içinde folik asit de dahil biçok vitamin var.ama arkadaşımın doktoru folik asite devam et dedi.yani doktordan doktora da değişebiliyo.genelde hamile kalmadan önce folbiol veriyolar.

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1 aylık düşük yaptım şuan kanamamın 9.günü ara ara agrım oluyor dr um normal oldugunu söyledi.yarın tekrar kontrole gidicem hamileligin sıfırlandıgına bakılıcak tekrar hamilelik için nekadar süre verir bilmiyorum ama biraz ara verip hem fikiken hem ruhan kendimi toparlamam gerekecek allah hepimizin kucagına melekler versin inş.

canım aramıza hoşgeldin ve çok geçmiş olsun. bence de kendini böyle düşüklerden sonra hazır hissetmek çok önemli. dr unun tavsiyelerini mutlaka dinle. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve burada bizimle paylaşırsın canım

çok geçmiş olsun canım benım.hayırlısıyla ınsallah tekrar hamıle kalıcaz. moralın yüksek olsun.bende zaman zaman gelgitler yasıyorum.bi bebek gördugumde aglamaya baslıyorum ama geçicek .kendıne cok dikkat et güzelim benım

geçmiş olsun nskan.benim de kanamam 12 gün falan sürdü.son günlerde kahverengi olmuştu artık.ben de nasıl atlatıcam diyodum bebek görünce,hamile gördüğümde ağlıyodum...ama alışmaktan başka çare yok.moralimizi yüksek tutmalıyız ki bir sonraki hamileliğimize hazırlanalım.

canım senın ne kadar oldu kaybedelı. ? kendılıgınden mı kanaman baslamıstı.benım kalp durması sonucu kürtaj yapılmıstı gecen hafta ama sonra hıc kanamam olmadı.doktor normal dedı. bır ay sonra adet olucakmısım.

merabalar kızlar..herkes iyidir umarım..

tuğbişiimmm,rumuz adaşım benimmm..iyi olmanıza çok sevindim canım.zaman su gibi akıp gidiyo gerçekten,aylar öncesini,hamile kalabilecekmiyiz acaba die yaptığımız sohbetleri hatırladım bian.çok şükür bu günümüze.maşallah prensese kocaman olmuş.

fundişim,tatlım tuğbanında dediği gibi her ihtimale karşı bi test yap sonra ilaç al canım.inan hep dua ediyorum size inşallah en kısa,hayırlı bi zamanda bebeğine kavuşacaksın arkadaşım.
aylinin hastanede yattığını bilmiyodum,umarım iyidir.5 haziranda sezeryan olacak yazmışsın ya,ağlıcaktım nerdeyse gözlerim doldu valla.çok şükür bu günleri gördük.darısı hepimizin başına inşallah.inşallah sağlıkla alacak minik oğluşunu kucağına.konuşursan çok çok slmımı söyle bitaneciğimee.doğunca minişini bizim yerimizede bol bol koklasın.burda olsam hastaneye giderdim valla.neyse artık bi çıksın hastaneden inşallah o zaman görüşürüz.

yelizim ve nerimancım rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 2 haftaya kadar çifte müjdeyi verirsiniz bize.

evettt,,bende iyiyim çok şükür.geçen cuma doktora gittim.minişim büyüyo.bize el salladı babası şok oldu.kolunu kaldırdı avucu yumuktu,parmaklarını açtı iki yana salladı resmen.çok duygulandık.canım o benimm..2 hafta sonra cinsiyetini öğrencem inşallah.

arkadaşlarım hepinizi öpüyorum.a.s.
rabbim tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın.hepiniz dualarımdasınız..

ben de hiçbi belirti olmadı.ne ağrı ne kanama.sadece 6.haftada bulantılarım başlamıştı 8. haftada azaldı.ama hiç kötüye yormamıştım hatta sevinmiştin ne güzel geçiyo diye.meğer hormonlar yükselmediği için geçmiş belirtilerim.kendim düşürmedim kürtajla aldılar 8 haftalıktı.

bende görüştüm canım sana sorduktan sonra tekrar bı haber alıyım dedım,evet hastanedeymıs anacımm cuma günü kucagına alıcak inşalah.cok heycanlı yaaaa inanamıyorum

saol canımm evet büyüdü prensesım maşalah.valla öle yaa,nezaman hgamıle kalcaz hesapları yaparken bugunlere geldık cok şükür Allah ım isteyen herkeze nasip etsın inşallah
buarada evet aylın hastaneye yattı vücudta ödem bıraz fazlaymıs bıde küçük tansıyonu bıras yüksek seyredıyordu.cuma sezeryana gircem dedııı cok heycanlandım.Allah ım hayırlısıyla kucagına alıcak inşallah kuzusunu.bıan önce dogsada resımlerıne baksakkk
senın kuzunada maşşalah kızzz yerım be onu,buarada cinsiyet bellı olmadımı hala kac haftalık oldun özlemcım? ya daha ne şoklar yasıycaksınız,artık yüzü iyice belırgınlestıgı zaman bıde size profilden poz verırse bakmaya doyamıycaksınız.hele tekmelerı dısardan hissedıldıgı zaman içiniz içinize sıgmıycak.inan hergun heraksam uzanıp karnımı izliyorum süper bişi,nasıl kıpır kıpır anlatamam.maşşalah kuzularımıza
Allah ım herkeze bu mutlulugu tatdırsın inşallah,hepimiz saglıkla kucagımıza alalım bebişlerimnizi kısmetse

bendede aynı oldu canım. Güle oynaya kontrole gıtmiştik.senın dedıgın gıbı artık 11.hafta bıttı bulantılarım azalıyo galıba dedım.ama işte.......

kaydirigubbakcemile3
merhaba pretty women ben de yeni gelenlerdenim listeyi tekrar yayınlamanız mümkün mü çok gerilerde kaldı sanırım ve beni de ekler misin canım listeler uğurlu geliyor çünkü ::)) hepimiz sırayla tekrar listeye girecegiz inş

canim benim amiiiiinn insallah dedigin gibi olur, vücudumda tuhafliklar var ) biseyler hissediyor gibiyim ama fazla takilmamaya calisiyorum hayirlisi olsun, allahim hayirlisiini ver diyorum hep.. saglikla gelsinde bebegim babasiyla ben beklemeye raziyiz..
ah be bitanem niye bukadar gecikti senin adetin böyle? ins. en kisa zamanda toparlanir vücudun canim benim, takma sakin kafana..

ayyy benim dogumgünümdemi dünyaya gelicek EMIR'imiz? ne güzeeel, sagliklaa gelsin, annisiyle babasini mutluluga bogsun insallah.. yavrum benim ya.. canim aylinim hiiic merak etme sen hersey coook güzel olacak..
fundisim haber verdigin icin coooook tsk ederim, bende evelsigün meraklandim haziran annelerine girip de okumustum hastanede oldugunu..bugünde sordum ordaki kizlara annesinde demislerdi..

allah razi olsun canim beeniiiiim, insallaaaahhh...sizde benim dualarimdasiniz...iyiki varsiniz.. size el sallayan elleri yesiiin teyzesiii )

bu duaya AMIIIIIIIIIIIIN denir...öpüyorumŞeniz

Son düzenleme:
ben burdayım. nasılsın canım ?

iyiyim iyi olmaya calısıyorum daha doğrusu.sabah yine bi ağlama krizim geldı geçti.bu hafta işe yenı basladıgım için istirahatten sonra gören geçmiş olsun diyor ister istemez. bende kötü oluyorum.ama geçicek insallah buda.

sende iyisin dimi?

canım bu yaşadıkların son derece normal. ben de gunlerce ağlama krizinden kurtulamamıştım. hepsi geçecek inanıyorum. bende iyiyim canım. ara ara bulantılarım var ve uyku hali çok. tabii çalışan bir bayan olarak uyuma isteği biraz zorluyor ama varsın olsun. bebiş sağlıkla gelsin de inşallah

inşallah canım saglıkla sıhhatle ınsallah.

delf,sonrasında benım hıc kanamam olmadı. kontrolde doktor hıcbırsey demedı olumsuz ama genelde kanama oluyomus ya o yuzden tedırgın oluyorum zaman zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…